ubott.1 09.10.04, 23:32 Ognisko juz sie odbyło a moze i nawet jeszcze trwa ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 00:30 Ale gdzie ta relacja? Users jakies tajemnice na forum Zamosc oglasza, Ty Ubocie tez wspominasz o niespodziankach, jakie Was tam spotkaly, ale pary z geby nie puszczasz... Jak tak mozecie nas meczyc, z ciekawosci pekne Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 00:55 A wiec było to tak. Była z nami jedna forumowiczka, która sie nie przedstawiła z nicka. Zostawiła nas z zagadką kim ona jest ? Z mojego przesłuchania usersa (bo on tylko wie) pisze ona z nami na forum i czyta je a dzis przyszła zobaczyc nasze spotkanie. Oczywiscie porwalismy ja ze soba. Jest to mila osoba z Zamoscia, o sympatycznym szczerym usmiechu. Wiec mamy zagadke kim ona jest. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 01:15 ubott.1 napisał: > usersa (bo on tylko wie) Cos musi byc w tym Usersie, ze do niego forumowiczki ciagna, ujawniajac swoje nicki i prawdziwe imiona... Czyzby reszta z Panow nie zaslugiwala na zaufanie??? Mam nadzieje, ze tajemnicza forumowiczka sama sie ujawni ) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 01:26 Oni znali sie juz wczesniej, jacys tajemniczy sa z nich forumowicze. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 01:40 ubott.1 napisał: > jacys tajemniczy sa z nich forumowicze. Wscibska Blotniarka juz weszy romans - moze i tu bedziemy powiesc pisac, jak to robi Forum Zamosc? W rolach glownych: Users i Tajemnicza Forumowiczka. Moze zaczniesz, Ubocie? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 01:42 Hmmm nie sadze by byl to jednak romans ale coz pogdybac mozna. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 01:46 ubott.1 napisał: > Hmmm nie sadze by byl to jednak romans To moze kryminal? horror? powiesc sensacyjna? )) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 01:50 Albo detektywistyczną ? Mam juz nawet tytuł - Kim ona jest ? Moze byc tytuł ? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 01:53 ubott.1 napisał: > Albo detektywistyczną ? Mam juz nawet tytuł - Kim ona jest ? Moze byc tytuł ? Perfekt! Ale napisz pierwszy rozdzial, potem my wspolnymi silami cos wymyslimy, chyba ze owa forumowiczka by nie dopuscic do "dziela" o swojej osobie sama sie ujawni... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 02:02 Wydaje mi sie, ze skoro nie powiedziala tego od razu to jeszcze troche nas potrzyma w niepewnosci. Zreszta moge tez sie mylic bo któż zrozumie kobiety. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 02:06 ubott.1 napisał: > bo któż zrozumie kobiety. na takie dictum pozostaje mi zakonczyc nocne pogaduchy, dobranoc, Ubocie. )) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ogniska czar ! 10.10.04, 02:21 Dobrej nocki wiec zycze i ja chociaz pewnie troche pozniej. Odpowiedz Link
miet.b Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 04:43 Zobaczyć cóż to za ludożercy, a jednak skusiła sie na... właśnie kobieta jest kobietą i musiała sprawdzić wszystko za to jastem jej wdzięczny. Pozdrawiam ją i innych tych którzy byli i tych oglądaących przez kamerką. Mietek Odpowiedz Link
users1 Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 08:23 ))))))))) Już to powiedziałem na forum Zamość, nie jedna a dwie tajemnicze osoby...Nie chcę się źle domyślać, wszystko teraz spadło na mnie, ale o ile sobie dobrze przypominam to Mietek zapowiadał niespodziankę, to może nie ja, a Mietek wie lepiej kim są te dwie tajemnicze forumowiczki? Pozdrawiam, Miłego Dnia W.2 Odpowiedz Link
miet.b Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 09:49 Może przez pomyłkę poszły kobitki do kotła na potrawę Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 14:24 Moze byc Mietku, przeciez potem nagle zniknely i na chwile users z nimi. Potem juz nie wrociły. Odpowiedz Link
users1 Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 15:54 To co?, sugerujesz że to ich do tego kotła? No, nie wiele pamietam? W.2 Odpowiedz Link
benia30 Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 20:33 ubott.1 napisał: > , przeciez potem nagle zniknely i na chwile users z nimi. Potem > juz nie wrociły. Nic z tego nie rozumiem, proszę o bardziej rozwiniętą relację dla myślących wolniej i oderwanych od rzeczywistości... Pozdrawiam b... Odpowiedz Link
users1 Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 20:49 Beniu zostałem oskarżony o to że wrzuciłem ich do togo kociołka na ognisku, ratuj W.2 Odpowiedz Link
benia30 Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 21:00 users1 napisał: > Beniu zostałem oskarżony o to że wrzuciłem ich do togo kociołka na ognisku, > Ufff, a myślałam że zostałeś oskarżony o coś znacznie poważniejszego ) Odpowiedz Link
miet.b Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 22:18 Ach Beniu nie jestem w stanie daisiaj coś opisać, więc zrobię to innym razem. OK. Mietek Odpowiedz Link
benia30 Re: Ot tak sobie wpadła 10.10.04, 22:20 miet.b napisał: > zrobię to innym razem. > OK. > OK. Poczekamy, poczekamy... Odpowiedz Link
users1 Re: Ot tak sobie wpadła 11.10.04, 06:10 Beniu wiem tyle co napisałem, a o co jeszcze....... Widzę jednak, że wprawdzie już po ognisku, ale zaginęła Alta. Alto gdzie jesteś?! W.2 Odpowiedz Link
alta11 Re: Ot tak sobie wpadła 11.10.04, 10:22 Oczywiście, że niecni ludożercy ugotowali nas w tym kociołku i teraz się wypierają, niech choc się przyznaja, ze byłyśmy smaczne (patrz opis alty)a popijali nas nektarem Usersa i teraz zasłaniają się niepamięcią Odpowiedz Link