misia.m 15.02.05, 23:16 Witam! Mam dla Was mały upominek, zimowy klimacik na naszej stronce do obejrzenia i posłuchania. Pozdrawiam wszystkich miłośników Roztocza! misia@street.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.m Re: Zimowy klimacik 17.02.05, 10:01 Samurai i ja to ta sama rodzina :0) dlatego napisałam" naszej",choć na stronie nie ma o mnie słowa , ani jeszcze nie istnieje mój kącik ( bo tutaj zdana byłabym na pracę mojej drugiej połowy- nie znam się na tworzeniu stronywww) Natomiast wideoklipy są naszym wspólnym dziełem + kolega operator(VM Rexor), mam też czasami swój wkład w aranzacji utworów, a także sporo zdjęć w dziale galeria jest mojego autorstwa. Ostatnio zastanawialiśmy się nam wykorzystaniem józefowskich kamieniołomów jako tła do kolejnych wizualizacji,także wreszcie pojawiłby się konkretny roztoczański pierwiastek Pozdrawiam misia@street.pl Odpowiedz Link
januszx Re: Zimowy klimacik 17.02.05, 19:45 Misiu przejrzałem sobie stronę Samuraja i muszę powiedzieć ,że jestem pod wrażeniem , Muzyka lat osiemdziesiatych!- też juz chyba do końca pozostanie moją ulubiona , Wsród wymienionych Mike Oldfield, Enigma czy Pink Floyd, Phil Colins także należą do artystów , których bardzo lubię Bardzo ciekawe hobby i widzę dyskografia tez juz szeroka , niestety nie mogłem odsłuchać , bo akurat nie mam żadncyh głosniczków. I na koniec Misiu ten wodospad na pierwszej stronie to chyba nie z Ropztocza , bo jakoś nie przpominam sobie takiej "Niagary" serdecznie pozdrawiam J Odpowiedz Link
misia.m Re: Zimowy klimacik 17.02.05, 21:09 Wodospad owy to jeden z progów wodnych na górskim potoku Bystrzyca w Górach Bystrzyckich( okolice Kłodzka) Odpowiedz Link