ubott.1 09.10.06, 10:18 Wiem ,ze pomału co niektorzy chca zapadac w sen zimowy ale wykrzescie siły by pisać cos od czasu do czasu. Meldować mi tu sie do raportu ha ha ha. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 09.10.06, 17:46 ciszej, tak miło sie spało Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 10.10.06, 03:33 No to sie przebudzilam, oczy przetarlam, a tu jesien... Czas zaczac obchody drugiej rocznicy urlopu na Roztoczu! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 10.10.06, 08:13 Pozdrawiam Cię. Życzę pomyślności i zdrówka. Mile wspominam to nasze kanadyjsko-polskie przyjacielskie spotkanie na Roztoczu. Zaproszenie do nas masz stałe. Brakuje nam Ciebie też na forum Roztocze. D-;} forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=795 Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 11.10.06, 03:39 Dzieki Czuku. Faktycznie ostatnio tu drzemiemy. A moze by tak... na grzyby? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 11.10.06, 07:14 Błotniarko. Za późno już na grzyby. Dziś u nas w nocy zero stopni. Ale (faktycznie)najlepszy to okres na dyskusje o grzybach, o "wielkich tegorocznych grzybobraniach" i na wspomienia o niegdysiejszych grzybobraniach. Odpowiedz Link
users1 Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 11.10.06, 07:49 Z całą pewnościa nie zapóźno na grzyby, wszystko zależy o jakich grzybach mówimy. Opieńka, rydz a tym bardziej gąska takiej nocnej temperatury nie boi sie. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 12.10.06, 18:56 Naprawdę? Może i tak. To wobec tego w końcu tygodnia sprawdzę to osobiście. Pozdrawiam Cię Usersie. Odpowiedz Link
leszeks Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 12.10.06, 23:08 Skoro odtrąbiono pobudkę to czas się stawić. I przeprosić za długą ciszę. Niestety jeszcze przez krótki czas będę mało 'gadatliwy'. A ja jeszcze wciąż mam żywe wspomnienia z wakacji. Może dlatego że zdjęcia wciąż czekają na opublikowanie. I również wspomnienia, którymi się chcę podzielić z Wami, np. spotkałem Mariusz i Marię (pozdrawiam Was teraz serdecznie), odwiedziłem kilka partyzanckich miejsc, a także ciekawe ścieżki na Roztoczu i w jego okolicach. I mam nadzieję, że wkrótce będę mógł się z Wami tym wszystkim podzielić. Akurat tematy na długie jesienne wieczory Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pobudka na forum Roztocze !!!!!! 13.10.06, 10:09 My Ciebie też pozdrawiamy. Pamietaj o foto forum Roztocze, którego jesteś moderatorem. Hej. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=795 Odpowiedz Link