24.12.06, 02:01
Zaproponowalem na fotoforum utworzenie watku dotyczacego spraw
organizacyjnych, ale zamiast odpowiedzi post zostal skasowany, uwazam, to za
lekcewazenie moich wypowiedzi i mnie, czyli rozumie, ze jestem tam nie mile
widziany.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Kasowanie 24.12.06, 07:14
      Przepraszam Cię serdecznie. Uznałem poprostu, że jest to nasza
      "niefotograficzna" dyskusja wzajemna, na forum fotograficznym. Jeszcze raz
      przepraszam. Jesteś nie ylko potrzebny ale i nieodzowny na obydwu forach.
      Odblokowuję wobec tego ten wątek na foto forum. Dodatkowo też treść tego watku
      przenoszę na to forum. Ale się narobiło... i to w Wigilię.

• czuk1 Taka była treść naszej dyskusji... 24.12.06, 07:21

• Re: techniczne
        czuk1 23.12.06, 11:37 odpowiedz

Do dyskusji - moje tak. Liczę na Koziorożkę (jak zwykle zresztą).
      • roztoczanski Re: Kasowanie 24.12.06, 11:28
        Zależy mi na odpowiedzi na pytanie, czy nie stworzyc watku dotyczacego spraw
        organizacyjnych fotoforum, zeby nie zasmiecac pozostalych postow ze zdjeciami,
        gdzie mozna poruszyc sprawy zwiazane z fotoforum, a nie z Roztoczem, nie
        chcialem zacznac nastepnego "bezdjeciowego" postu i zadalem pytanie tam. Moze
        takie sprawy lepiej poruszac tutaj? Taki watek zdawal egzamin na fotoforum,
        ktore istnieje samodzielnie, tu moze jest niepotrzebny?
        Przykro mi sie zrobilo, ze pytanie zniklo bez odpowiedzi.
        Spokojnie mozna te watki za troche wykasowac, ale fajnie by bylo dowiedziec sie
        co o tym sadzicie.
        Pozdrawiam smile
        • czuk1 Re: Kasowanie 25.12.06, 19:23
          Szczerze powiem , że sam nie mam zdania na ten temat. Może dlatego , że nie mam
          wiedzy na tem temat (jak sprawę załatwić) a także potrzeby by oprócz zdjęć i
          dyskusji nad nimi (na foto forum) występowały jakieś inne uboczne dyskusje.
          Fotoforum Roztocze uważam za ściśle zintegrowane z forum dyskusyjnym ROZTOCZE,
          tu bowiem rodziło się fotoforum i jest z nim ściśle związane. I nic nie stoi na
          przeszkodzie by sprawy techniczne fotoforum dyskutowa na forum ROZTOCZE.
          Jeśli będzie lepiej jak proponujecie ?. Nie ma sprawy. Ja tę inicjatywę
          popieram. Zaangażowała się Kożiorożka by temat podjąć po świętach. Zgodziliśmy
          się z Koleżeństwa inicjatywami. Proszę teraz tylko poradzić co mam zdziałać?
          pozdrawiam świątecznie mariusz czuk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka