ploniekocica 06.05.11, 19:40 tu jest ponoć. A skoro tak to tak Ślepa mysza Trusiaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man_sapiens Re: Man Sapiens 06.05.11, 21:57 Dziękuję pięknie, jak wymalowany, zwłaszcza te bujne włosy :) Marzy mi się jeszcze flaszeczka w ręce. Odpowiedz Link
scoutek Re: Scoutek 06.05.11, 21:16 ooooo, protestuję! zabrać mi natentychmiast broń, bo jeszcze sobie coś zrobię.... o innych nie wspomnę! broń w moich łapach może grozić śmierciom lub kalectfem (mam przecież takiego trolika w domu, ma koszmarnie fioletowe kudły - westchnęła scoutek) Odpowiedz Link
tojajurek Re: Toonjurek 06.05.11, 21:35 Podobam się sobie. Ten sam stary kubraczek w kratkę i durnowaty wyraz twarzy (bardzo pożyteczny). Nawet fajkę mam taką, ino palić mi nie kazano. Dziękuję, Kociczko! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Inkubator i matecznik trolli 06.05.11, 20:24 Zaraz zacznę pisać tylko się muszę skończyć śmiać... No dobra już wytarłem łzy radości. Poproszę o przystrzyżenie fryzury abym wyglądem zbliżył się do obecnego. Odpowiedz Link
ave.duce Re: To jasne - jedna Ave, druga Duce 08.05.11, 20:36 Ja - niczym Prezes - raz tak, a raz kat. Jak wygodniej w danej chwili. Odpowiedz Link
panidemonka Re: To jasne - jedna Ave, druga Duce 08.05.11, 21:06 ave.duce napisała: > Ja - niczym Prezes - raz tak, a raz kat. Jak wygodniej w danej chwili. Nie, nie, nie, to nie tak. Ave z Ducem jest nierozłączalne. Odpowiedz Link
ave.duce Re: To jasne - jedna Ave, druga Duce 08.05.11, 21:17 Jak to dobrze, że znalazł się ktoś prócz mnie, kto o tym wie. ThnX. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Inkubator i matecznik trolli 06.05.11, 21:29 Kocico? Cmmmmmmmmmmmmmok! :)))))))))))))))) Co za pomysł - wykonanie co za! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Inkubator i matecznik trolli 06.05.11, 21:50 to prawda. indeedowiec się raz na coś przydał, bo zainspirował, Kociczkę, jak mniemam, w trollizmu sprawie. ale Twoje podziękowania, Trusiu, dla Kociczki, też mię zauroczyły były. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Panidemonka? 08.05.11, 11:44 trusiaa napisała: > Trusia skąd masz moje zdjęcie sprzed lat? Tak to ja wyglądałam kiedy kończyłam liceum, a teraz... szkoda gadac, nawet fotek nie pozwalam sobie robi. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Panidemonka? 09.05.11, 09:08 Prawdziwa cnota przez Ciebie przemawia i skromność wielka. Misską będąc - nie chcesz nam robić przykrości. Mam jeszcze jedna fotę, na dowód: Odpowiedz Link
panidemonka Re: Panidemonka? 09.05.11, 09:24 Trusiaaaa! Nie jestem aż tak ograniczona, żeby nie wiedziec o fotoszopie :) :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Panidemonka? 09.05.11, 10:11 A o paparaccach słyszała? A? To zdjęcie z ukrycia było trzaśnięte - i dlatego małe takie. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Panidemonka? 09.05.11, 10:17 trusiaa napisała: > A o paparaccach słyszała? A? To zdjęcie z ukrycia było trzaśnięte - i dlatego m > ałe takie. Mój paparacco ma większy aparat i z zakrzywionym obiektywem do zdjęć od tylca. Na dowód. To nie fotoszopa.To oczywista oczywistość. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Panidemonka? 09.05.11, 10:25 Może by oczywistośc oczywista ale bez tego różowego! Nie znaczy, że bez niczego tylko w innym kolorze proszę. p.s. Znacie się na komputerach? Mam prawie nowego peceta i dziad jeden nie pozwala mi napisac c z kreską. Klawiaturę wymieniłam, nic to nie dało. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Panidemonka? 09.05.11, 10:31 Znaczy Ć? A na "polski programisty" wymieniłaś? Odpowiedz Link
panidemonka Re: Panidemonka? 09.05.11, 10:35 Znaczy się tego co napisałaś. Wymieniłam. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Inkubator i matecznik trolli 06.05.11, 22:23 Świetnie trafiłem, prosto pod skrzydła Siostry II klasy :-) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Inkubator i matecznik trolli 06.05.11, 22:33 Z podziękowaniem dla Płonącej Kocicy => Odpowiedz Link
ave.duce Inkubator i matecznik trolli > świetne! 07.05.11, 08:21 Ale chyba jeszcze brakuje tego i owego, tej i owej. Kocico, POBUDKA! Pali się!!! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Inkubator i matecznik trolli > świetne! 07.05.11, 09:57 ave.duce napisała: > Ale chyba jeszcze brakuje tego i owego, tej i owej. > > Kocico, POBUDKA! Pali się!!! Łomatko, myślę, kombinuję, tworzę! Myślisz, że to tak hop siup. A jeszcze Kapituła, jak zawsze wybrzydza. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Inkubator i matecznik trolli > świetne! 07.05.11, 10:27 Zaraz pomogę nieco. Mogę? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Inkubator i matecznik trolli > świetne! 07.05.11, 15:11 ploniekocica napisała: > A jeszcze Kapituła, jak zawsze wybrzydza. Dobra, już dobra... zajrzyj w segregator. ----------------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Odpowiedz Link
ploniekocica Humbak i jego rower 07.05.11, 10:02 znaczy roweru nie widać, ale zawsze cyklista Odpowiedz Link
humbak Uzupełnię jeśli wolno 07.05.11, 10:55 Rower dla Humbaka Humbak na jego rowerze. Odpowiedz Link
humbak Re: Uzupełnię jeśli wolno 07.05.11, 21:03 To ten ogonek, prawda? Ma się ten fryz:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 17:44 Szszsz... no po prostu nogi się pode mną uginają z wrażenia :) Muszę skończyć z tym zaglądaniem TU. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:04 Niedobsze... tu należy bywac, zaglądanie to samało ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:09 Ale jeżeli będę TU zaglądać, nie oprę się urokowi Humbakowego ogonka i wtedy co z Dupetkiem?! Odpowiedz Link
panidemonka Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:14 1 +1 =2. Chyba. Podobno 2 to więcej (podobno lepiej) niż 1? Odpowiedz Link
humbak Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:18 Plusy ujeme się wewnętrznie znoszą, więc można je zlekceważyć jako niebyłe:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:23 Sam widzisz > wewnętrznie. A zewnętrznie? ps. kiedy Kocica wróci,to nas spali za to, co w tym pięknym mątku wyczynia się. Odpowiedz Link
humbak Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:30 Mątki ex definitione nie mogą być zbyt klarowne... a jakby miała jakieś zastrzeżenia, admin może uniewidocznić posty przecie co by estetykę poprawić;P Odpowiedz Link
panidemonka Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:21 Ujemne tez mają swój wymiar i urok, prawda? ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 21:39 Zwłaszcza w połączeniu z plusami dodatnimi dają ładny układ :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 19:36 humbak napisał: > To ten ogonek, prawda? Ma się ten fryz:) Ogonek? A nie nos? Odpowiedz Link
humbak Re: Uzupełnię jeśli wolno 08.05.11, 20:57 Moja Droga... wybacz Damo spoufalanie- to u mnie takie zwyczajowe, nie z braku szacunku. Gdzie ja to byłem? A tak! Moja Droga! Kinol okazały i kształtu niebywale apowtarzalnego to każden jeden troll ma. Ale wyborny i wykwintny fryz na ogonku to szczególny mój powód do dumy.:) Odpowiedz Link
wanda43 Re: Venus i jego wędlinki własnej produkcji 07.05.11, 20:35 Venus robi wędlinki!? O kurde! To calkiem, jak ja :D Odpowiedz Link
venus99 Re: Venus i jego wędlinki własnej produkcji 18.06.11, 13:06 nie da się ukryć,że jest to oblicze człowieka szlachetnego,dobrotliwego,życzliwego,lubiącego zakąsić i pogawędzic.czyli moje.mnie się podoba.wielkie dzięki. Odpowiedz Link