alefajnie 21.09.12, 08:19 czekali , czekali i wyczekali: NADCHODZI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brozar Re: PLO 4 24.09.12, 10:55 mam nadzieję, że ta czwarta część będzie równie dobra jak trzy poprzednie :) może kiedyś doczekam się ekranizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: PLO 4 24.09.12, 11:33 Prawie się popłakałam ze śmiechu. Ekranizacja powieści z nurtu fantasy w Polsce? Marne szanse :( Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: PLO 4 24.09.12, 13:32 Szanse są, ale wynik jest do przewidzenia. Kolejna megaprodukcja a la "Wiedźmin" :) Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: PLO 4 24.09.12, 13:34 Swoją drogą ciekawe kogo by obsadzili... Żeby była supermegaprodukcja, to może np. Zakościelny jako Vuko? Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: PLO 4 24.09.12, 19:22 Można sobie gdybać, marzyć itd., a fantastyki w polskim kinie nie ma, lepiej wydawać na jakieś Kac Wawy, albo przerzucić się na produkcje niezależne, np.: www.youtube.com/watch?v=1TdXP-tiMqU Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: PLO 4 27.12.12, 11:51 No i jak? U mnie Mikołaj się postarał i przyniósł :) Warto było czekać. Przykro tylko patrzeć w jakim tempie się kończy. Trochę się bałem, że po takiej przerwie nie "złapię" wszystkiego, jednak niepotrzebnie - tego się nie da zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
leni_stwo Re: PLO 4 16.03.13, 19:00 Mi po 4 jest smutno. Poziom spadał już w 3 tomie, ale tutaj jest słabizna. A końcowa przemowa Freihoff wyznacza dla mnie nowy poziom w tworzeniu drętwych, nudnych i schematycznych antagonistów. :( Odpowiedz Link Zgłoś