Gość: Tiges IP: *.silvershark.com.pl 22.07.02, 09:04 Poniedzialek juz od wtorku szuka sobie kota w worku ... :D i jak tam po weekendzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okazja Re: poniedzialek 22.07.02, 09:27 mryg..mryg elektromechjednosta gotowosciactwem do nowych zadaniszcz i wyzwac az kipi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: poniedzialek IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 10:20 ...mryg..............mryyg..........mryyyyg..............(bardzo leniwie...) Mnie tam nic nie kipi...:-( ...we mnie, ...ani ze mnie..., ani w ogóle.... Zero entuzjazmu. Pogoda tak bardziej jesienna niż letnia, pada, jest szaro-buro a na dodatek wszystko się psuje :-(((((, w piątek popsuł się samochód i z naszego wyjazdu wyszły........ nici!!! i jakby tego było mało, wczoraj popsuła się pralka (a mówię już od pół roku, żeby kupić nową!!!!!!!) i był potop w łazience.:-((( Czy zawsze wszystko musi chodzić parami ????????????????????????????????????? Zgniębiona i Bez Humoru - Nala. :-(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: poniedzialek 22.07.02, 11:10 mryg receptoryszcz ocznych na swiat nieotwieranie..... najlepsiejsza metoda by dane o kiepskoslabym pogodactwie do wnetrza programu nie dopuscic..... praleczke ..... swawolne dziecie nie przedawac.... a piescic i holubic..... a wdzieczna wszystko upierze slodko....... Odpowiedz Link Zgłoś