Dodaj do ulubionych

Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa !!!!!

IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 08:05

Cześc, cześc, czeeeeść !!!!!!!!!!!!!!
Czy u was też pięknie, słonecznie i orzeźwiający wietrzyk wieje ????????
Naaa peeenoooo ??!!!! Nie może być inaczej !!!? :-)))

Jeszcze tylko pięć (nie licząc dzisiejszego) dni !!! "Pracujących" !!! :-)
...hip hip, huuraaaaa !!!!!!
:-)

P.S. Co z Wielką Ucztą przed-Weselną ??? Tiges, Yula !!! Co z wami ???????
Goście czekają !!!!!!
:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Tiges Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.silvershark.com.pl 07.08.02, 08:15
      Powoli do przodu :)

Mi sie spac chce ;).. a najlepszy sposob na seenosc to przespac problem ;)
      • Gość: Nala Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 09:14

:-)))) ..i myślisz że problem rozwiąże się sam ?!! Słodkie !!! :-)))
        ...i taaakie typowe !!!!!!! :-)

Może mocnej kawki na tę senność poranną ? (chłe chłee!!)
        I kawałek torcika kokosowego ??? Nooo Tiges Elfie drogi nasz, weź się w
        garść !!!
        :-)))))

• Gość: tiges Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.silvershark.com.pl 07.08.02, 09:21
          Kawa jest be :) gorzka i wogole niedoba (i uzaleznia ;))))
          • Gość: Nala Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 09:38

:-((( ...o rrrrany, co za malkontent !!!!!! I tak źle...., i tak nie dobrze !!!
            Biedna Yula !!!!!!!!! Jak ona to wytrzymuje ???!
            • Gość: monia Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: 217.97.138.* 07.08.02, 10:06
              KAWYYYYY!!!!!!!!!!!! i TORCIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUUUUUUUŻY KAWAŁEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              dzieńdoberek...:-))))
              Przyszły młody kaweńki nie lubi???? To czym się będzie krzepił.....nazajutrz..???? :-)))) Karotką???
              • Gość: Nala Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 10:16

Ooo, Monia !!! ...dobrydoobryyyy !!!!!
                No popatrz sama ?!!! Czy twoje Szczęście też przed ślubem było takie,
                hmmmm...?, "niedowarzone" ??? :-)))
                Łoooo Bosssiu !!! To jak to rokuje na przyszłość ?????????

Monia, proszę, oto talerzyk z dwoma kawałkami torciku !!! ..kokosowego !
                ...i kawa !!!!

Meve, Jola, Okazja, Rucerzu Jarosławem zwany (acha!, Rycerstwo chyba wybyło na
                wakacje??!!) !!! (...a gdzie znowu podziało się świeszątko ???)

• jolajola1 ??? to już poranek ??? 07.08.02, 10:21
                  Jestem, aczkolwiek z lekka wybrakowana. Ach, ten czas wakacyjny, sprzyjający
                  spotkaniom towarzyskim, knajpianym i na swieżym powietrzu ... Dni następujace
                  po takim spotkaniu są przez to z lekka co najmniej bolesne ... Ale jestem.
                  • Gość: Nala Re: ??? to już poranek ??? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 10:29

:-))) Zatem , kawusią świeżo zaparzoną i torcikiem (kokosowym!) nie
                    pogardzisz ???

Ale fakt, takich dni PO!!! spotkaniach, zwłaszcza na świeżym powietrzu, powinno
                    nie być !!! Powinny być wręcz ustawowo zabronione !!!
                    To świeże powietrze potrafi być zabójcze !!!!!!!!
                    • Gość: monia Re: ??? to już poranek ??? IP: 217.97.138.* 07.08.02, 10:39
                      Dni PO spotkaniach powinny być spędzane w ciszy i odosobieniu...:-))) I z odpowiednim zestawem
                      potraw pierwszej pomocy. Zimą najlepszy jest kapusniak. Albo żurek...mmmm...taki pyszny, kwasny..:-)
                  • Gość: monia Re: ??? to już poranek ??? IP: 217.97.138.* 07.08.02, 10:31
                    ....o jej...rozrywkowy wtorek się przydarzył???
                    • jolajola1 Re: ??? to już poranek ??? 07.08.02, 10:36
                      sie przydarzył, a poszliśmy TYLKO zamawiać lokal na dużą imprezę na piątek.
                      Najgorzej/najlepiej, że to już 5 dzień z rzędu sie rozrywka przydarza... w
                      nałogi zgubne przez to popadnę.
                      o tak, kawki poproszę, duzo kawki
                      torcik to tylko pooglądam...
                      • Gość: monia Re: ??? to już poranek ??? IP: 217.97.138.* 07.08.02, 10:46
                        No, ty popatrz, jak to jest z tymi rozrywkami...Czasem tęsknie wyglądasz jakiegos miłego spotkanka, bo
                        jakos tak...nijak jest i monotonnie....i jak na złosć nic się nie trafia, wszyscy albo wyjeżdżają, albo
                        wybywają, albo zajęci, albo cokolwiek innego. A czasem jest tak, że spotkania tłoczą się, jedno za drugim,
                        jednego wieczora dwa musisz "zaliczyć", bo koniecznie...no bo musicie...później....?...nie
                        szkodzi...wpadnijcie koniecznie...I weekendy, i w tygodniu...I marzy ci się trochę spokoju...
                        Ja ostatnio tak miałam....A więc z premedytacją zaplanowałam sobie nadchodzącą sobotę i niedzielę na
                        rodzinnej działce, z mamunią....Aaaale będzie fajnie!
                      • Gość: Nala Re: ??? to już poranek ??? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 10:55

Z oglądania niewiele ci przyjdzie, bo jest ciepło i torcik cokolwiek się
                        rozpłynął, tzn. jest z lekka, powiedzmy, zgnieciony. :-)
                        Ale i tak pyszny !!!

..komuu, koomuuuu ????
                        • Gość: monia Re: ??? to już poranek ??? IP: 217.97.138.* 07.08.02, 10:59
                          Oj, ale ten kokos był TAKI pyszny!!!!
                          może by tak kupić sobie kokosowe Prince Polo...???? Takie małe...maleńkie..???? Cooo?????
                          Czekaj, czekaj Nala...Czy dobrze pamiętam, że wybierasz się w jakies takie egzotyczne z lekka
                          miejsce??? Do Grecji???

• Gość: Nala Re: ??? to już poranek ??? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:02

...lalalalaaaaa !!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            ..achaaaaa !!!!! Do Grecji !!!!!!!!!!!!!!!!!! Już 24 !!!!!!!!!!!!!!!!
                            Się doczekać nie mogę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            :-)))))))))))))))))
                            • Gość: monia Re: ??? to już poranek ??? IP: 217.97.138.* 07.08.02, 11:11
                              To nie w przyszłym tygodniu jeszcze...??? Aaaa..no to swietnie! to jest...ten...fatalnie, oczywiscie, szalenie
                              nam przykro....do Grecji, taaaa...???? No, jaka szkoda, że nie w przyszłym tygodniu...:-))))))))))))))))
                              Byłas już tam wczesniej??? Cos mi się majaczy, że tak....???
                              Czy masz odpowiednią ilosć kostiumów?
                              • Gość: Nala Re: ??? to już poranek ??? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:40

Jedziemy od 24 do 05, całe trzynaście (cholerka!!!) dni !!!!!!
                                Ostatnio (!) byłam w Grecji 9 lat temu.
                                Kostiumów w ogóle mam 3, takich nowszych, dwa jedno i jeden dwu częściowy.
                                Chyba wystarczy ?
                                Ojeejjj Monia !!! Mówię ci !!! Już mam listę co chciałabym wziąść !!! :-)))
                                I znów będzie problem ! :-(((, że wszystkiego się nie da !
                                Ta nowa walizka jest wg. mnie dobra na wyjazd na trzy dni, a nie na dwa
                                tygodnie !!! (a specjalnie taką wybrałam, po cholerkę ?????) :-( ..o ja głupi
                                Czerwony Kapturek !!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: ??? to już poranek ??? IP: 217.97.138.* 07.08.02, 11:58
                                  taaa...tylko koszyczka nie zapomnij...:-)))
                                  A wracając wyrzuć ciuchy i kostiumy, a zapakuj jakiegos fajnego Greka..:-))) Może być w miarę młody i
                                  przystojny...No i chyba wino też mają niezłe....Chorera...Nala, dokup, kobieto nieroztropna jeszcze jedną
                                  walizkę!!! :-)))
                                  O matko, ale będziesz miała fajnie...
                                  3 kostiumy, powiadasz...No, nie wiem...moooże wystarczy...przynajmniej na początek....potem można
                                  bez...:-)))
                                  No i jakąs książkę weź. Nie! 2 książki! I okulary! I ręczniki! I krótkie spodzienki....zaraz...zaraz...ze 3 pary...i
                                  klapki...które klapki...może...no i sandałki, oczywiscie, taaa.....No, ale półbuty brać? Nieeee...ale adidasy
                                  jakies...No i może kurteczkę od deszczu....no i może bluzę.....a może lepiej sweterek...ten rozpinany...No,
                                  ale będzie ciepło...no, a jak będzie zimno...???? No, i długie spodnie, oczywiscie...ale które...no, te,
                                  oczywiscie...no ale te drugie też są niezłe........Ojjj...maszynkę do golenia...(jak to kobieta!)...no i cos do
                                  spania...chociaż...po chorerę....no...ale...O, ręczniki...ręczniki...Ile...jak rany!
                                  ...To powiadasz, że jaką masz walizkę????
                                  • Gość: monia Re: ??? P.S. IP: 217.97.138.* 07.08.02, 12:00
                                    ...no i aspiryna, pyralgina, witamina, plasterki, węgiel w tabletkach, cos na nogi, cos na gardło, cos na
                                    oparzenia, cos na otarcia, filtr...............
                                    ....................................................
                                    ......................
                                    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • Gość: Nala Re: ??? P.S. IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 12:34

CICHO CHOLE.....eheeemmm!, tego......, Moniu !!!!!!
                                      Bo nadążyć....i skupić się nie mogę !!!!!!!!!!!!!!! :-(((
                                      No pewnie że wszystko jest potrzebne ! ZAWSZE!!! to powtarzam !!! Przy każdym
                                      wyjeździe !!!!!!! A tą walizkę z kółeczkami, kupiłam (tak na wszelki
                                      wypadek!!! :-)), bo moje Słońce zastrzegało się że nie będzie dźwigać ciężarów.
                                      Nie, TO NIE !!!!!!!!!!!
                                      Będę baaardzo dzielna !!! A co ???!!!!!!!

...i wcale!!! dużo nie biorę !!! Wcale !!!!!
                                      ..tylko parę bluzeczek (noo, może z 6) trzy z rękawkami (krótkimi) i trzy bez,
                                      dwie pary cieńszych, długich spodni, jedne "dźinksy", trzy (dwie krótkie, jedna
                                      dłuższa) spódniczki, trzy pary spodenek (krótkich), jedne rybaczki (te nowe!),
                                      dwa cieńsze "seterki", jeden trochę grubszy, kurteczkę "na deszcz", dwie
                                      sukienki (śliszne!!!), a z bucików to tylko klapeczki, 2 pary sandałków,
                                      adiśdaski i ......., to chyba(????) tyle !!! :-))))))))))
                                      Acha! Kosmetyki, ręczniki, i takie różne, to już osobna sprawa ! Prawda ???
                                      Ksiązki mam 3. Bojarskiej o Tadeuszu Łomnickim (biografia), Pasję życia
                                      (wprawdzie już czytałam, ale baaardzo dawno) i "Pierścień mroku" Pierumowa.
                                      Jeśli chodzi o całą resztę, to też w normie ! :-))) (mam nadzieję???!) :-)))))

No i co ?????? Dużo ??????
                                      Prawda że nie ????????????????????????????

A o przystojnym (i młodym! Greku) pomyślę !!! :-)))
                                      Zawsze może się przydać !!!!!!! Zawsze !!!!!!!!

• Gość: monia Re: ??? P.S. IP: 217.97.138.* 07.08.02, 12:53
                                        Dużo??? Nieeee :-))))))))))))))) Skąd...:-)))))))))))))))))))))))))))) Przecież to są wszystko Rzeczy Po Prostu
                                        Niezbędne!!!!!!!!!!!! Każdej Kobiecie zwłaszcza. Słońce niech siedzi cicho i nie mędrkuje. Nie jest kobietą,
                                        więc ma ograniczone pojmowanie pewnych spraw. A jesli cos mu przeszkadza, to niech sobie będzie z
                                        facetem, o!!!!!
                                        Bojarska o Łomnickim? Ty popatrz, też to miałam "na urlopie"...Chyba mało wakacyjne, ale ciekawe...No i
                                        raczej ciężkie...:-))))))))))))))))))
                                        No i koniecznie zabierz aparat fotograficzny!!! Zrób jakies ładne zdjątka i zeskanuj nam...:-)))
                                        • Gość: Nala Re: ??? P.S. IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 13:24

Aparat i kamerka obowiązkowo !!!!!!! :-)))))
                                          Tylko tym razem muszę sama!!! zapakować filmy do aparatu.
                                          ...sieby sie nie oksało na miejscu (jak kiedyś, hi hiii), że - aparat był,
                                          tylko filmów niet ! :-)))
                                          - maleńka dygresja - nie JA!!! pakowałam !!! :-)))

• okazja Re: ??? P.S. 07.08.02, 13:33
                                            mryg
                                            a i baterye..... bateryiki..... bateriontka..... w elektroenergie posazne.....

oleum...... do przebywactwa naslonecznego.......

spirytuum ...... do przebywania podgwiezdnego.......
                                            • Gość: monia Re: ??? P.S. IP: 217.97.138.* 07.08.02, 13:40
                                              ooo...Oooookaaaazjaaaaa...?????? Tak z rana???? Mryg mryg!!!
                                              Cos mi się o oczy obiło, że nad swoimi wielokropkami nie panujesz....:-))) A fe! :-)))))
                                              ale co racja - to racja! o bateriach bym mogła zapomnieć...O! Latarka! Muszę sobie kupić latarkę...
                                              O jej, gdzie ja mam głowę...
                                              UPRASZA SIĘ O NIEODPOWIADANIE NA POWYŻSZE PYTANIE!!!
                                              • okazja Re: ??? P.S. 07.08.02, 13:48
                                                wielokropczaste wypowiedzi..... ach..... problemiszcze w oprogramowaniu
                                                zacnem...... kiej elektromechjednostka tlumaczy z kodziszcza
                                                zerojedynkowego.... i smietkow nieco pozostaje..... a wyrzucic szkoda.....

bateryye nie tylko do latarolampeczki.... ale do muzykomaszynki coby
                                                smuteczkowie nie atakowali.....
                                                • Gość: monia Re: ??? P.S. IP: 217.97.138.* 07.08.02, 13:56
                                                  smuteczkowi dajemy celnego kopa, coby planów wakacyjno-letnich nie mącił...No, ale tak czy inaczej
                                                  muzyczka jest wskazana...

Słuchajcie, ale czasy się zmieniają...Siedzimy sobie miłą grupą na łódce przy kei w Giżycku. Obok cumuje
                                                  taka piękna, duża biała łódka. Bogata. Na niej zmieniają się własnie ekipy. No i chyba kapitan tej
                                                  "schodzącej" załogi mówi: Tylko zostawcie kompakty, bo co to za pływanie bez szant. I tak sobie smętnie
                                                  w duszy westchnęłam, że spiewać samemu to się już chyba niewielu z tych "wilków morskich" chce...No,
                                                  z gitarą...
                                                  • Gość: Nala Re: ??? P.S. IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:17

:-((( Smutne.

Na Mazurach, jak kiedyś ci pisałam, nie byłam już bardzo dawno, ale słyszałam,
                                                    że teraz większość żeglarzy (niestety), stanowią tacy właśnie osobnicy !!! :-(((
                                                    Żałość !!! Ojjjj, żałość ogarnia !!! :-(((

• Gość: monia Re: ??? P.S. IP: 217.97.138.* 07.08.02, 13:36
                                            ...n i e m o ż l i w e...???? Nie ty????? :-)))))))))))))))))))))

No, dobrze...To od jutra musimy rozpocząć serię imprez okolicznosciowo-pożegnalnych. Dzisiaj cos
                                            nas mało, niestety....Ale jutro rano trzeba grilla rozpalać, piwo chłodzić, napoje i te inne....też.
                                            Trzeba się zabawić....troszeczkę!
                                            No i może zabierz cos na głowę, od słońca, oczywiscie...:-)))

• Gość: Nala Re: ??? P.S. IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:00

Na głowę, to ja mam ślisznośśi wielkie ! :-) Kalepusik, ażurowy wprawdzie
                                              bardzo, ale pienknoźciowy i taką chuzdeczkę z frędzelkami !!! :-)))
                                              ...aaa posia tym mam ibuprom !

A na tym grillu to co i (przede wszystkim) KTO będzie ???
                                              Siakoś tak - "mało naas, mało naaas, do ....., pieczenia na grillu..."

Jola znika, Okazja pojawia się skoro świt w południe, Tiges też tak jakoś
                                              boczkiem, boczkiem, Yula od przypadku do przypadku, Meve......., a właśnie !!!,
                                              gdzie ONA JEST ????????????
                                              ...no i oczywiście Ruda ! To śworzenie śmiga jak błyskawica !!!
                                              Tylko my Moniu, jesteśmy takie wierne !!!!!!!! :-) ...i dzielne !!! ...i
                                              taaakie wytrwałe !!!
                                              OJEJEJEJ !!!!!! Ale my jesteśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: ??? P.S. IP: 217.97.138.* 07.08.02, 14:08
                                                Nooo...naprawdę...jestesmy swietne! Świetne po prostu takie - że szok! Piękne, mądre, dobre...i miłe...i
                                                skromne...i ciche...i....
                                                No i jutro od rana pijemy! Dosć tego! Jest lato! Jest pięknosciowo i ciepło! I kto może to ma jutro być od
                                                rana i już!
                                                ...O rany...no chyba że zaspię....nooo...to w razie czego - wybaczcie....No i proszę nie wszamać całego
                                                boczku i wszystkich żeberek, prooooooszę...
                                                • Gość: Nala Re: ??? P.S. IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:25

....no i w ogóle, gdyby nie my .....??????????????????????????

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: monia Re: ??? P.S. IP: 217.97.138.* 07.08.02, 14:27
                                                    ...nooo...po prostu Wielki Smutek...:-((((((((((((((
                                                    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: monia Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: 217.97.138.* 07.08.02, 10:29
                  Oooo...ja bym mu dała.........albo i nie. :-) Niedowarzenie, rzecz jasna..:-))) Wiedział, nieborak, że ma się
                  cieszyć, więc posłusznie się cieszył - i już!!! A co? Przecież dostawał, to co chciał...I to prawie za darmo :-)
                  I to jaki słodki skarb dostał...szczęscie cudowne..:-)))
                  :-))))))))))))) Ale mi dobrze ten torcik na samopoczucie robi....:-))) I na pamięć...:-))) Bo to jednak trochę
                  czasu już upłynęło..
                  • Gość: Nala Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:00

:-))))) ..a skarb jedyny i szczęście cudowne, co rusz mu o tym przypomina !!!
                    Tak na wszelki wypadek, żeby sobie nie myślał(???) lub nie zapomniał, że MA!!!
                    się cieszyć i radować do końca dni swoich...!!!!? I już !!!!!!!!

• Gość: monia Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: 217.97.138.* 07.08.02, 11:19
                      No!!! Jakbys przy tym była!!! :-))) Przecież ogólnie wiadomo, że z pamięcią u panów jest trochę..nie tego! :-)
                      No więc ja mu po prostu pomagam - i tyle! :-))) Na wypadek, gdyby o czyms zapomniał...zupełnie
                      przypadkiem i niechcący, oczywiscie...:-)))
                      " - Pan to musi być szczęsliwy ze swoją żoną!
                      - Oj, muszę, muszę..."
                      :-)))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: Nala Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 12:36

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

...oj musi, musi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • okazja Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! 07.08.02, 13:35
                  mryg.... mryg
                  elektromechjednostka papierzyskami przywalona..... ledwo minimikromanipulatorek
                  wystaje...... machactwem do osobojednostek najmilszych zajety.....
                  • Gość: monia Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: 217.97.138.* 07.08.02, 13:44
                    no...dobrze...przywalony...rozumiem, cos ci wystaje - też rozumiem...każdemu cos tam wystaje...zdarza
                    się, rozumiem......Ale czym, jak rany, zajęty jestes???? Jakim machactwem???? Przywalony papierami -
                    machactwem do najmilszych zajęty.....No i znowu czegos nie kumam...
                    • okazja Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! 07.08.02, 13:50
                      elektromechjednostka machactwo w celach pozdrawiajacych osobojednostki
                      uskutecznia.....
                      • Gość: monia Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: 217.97.138.* 07.08.02, 13:59
                        Aaaaacha...:-)))
                        No to ja też uskuteczniam...machactwo do osobojednostki...:-)))

• Gość: Meve Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 13:51
                      No macha do nas tym manipulatorkiem spod tych papierzysk:)))))
                      Meve z końcówka kataru i początkeim kaszelku:)
                      • Gość: monia Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: 217.97.138.* 07.08.02, 14:03
                        Mały swintuszek...:-)))))))))))))))))
                        Ooooj, biedna nasza Królowa, bieeedna...:-((( A w domu masz ten kaszelek, czy w pracy...???
                        Tak czy inaczej musisz do jutra wydobrzeć (chociaż troszkę) bo od rana biesiadujemy....To znaczy ja
                        biesiaduję, a wy macie być - i już!
                        Stanowcze, prawda? :-)))))
                      • Gość: Nala Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:05

No popatrz ! Żyjesz !!!
                        A ja już się zastanawiałam co się z tobą stało ???!!!!
                        Kaszelek powiadasz ??? Nie topsze, ojjjj, nie tobsze !!!! :-(((
                        A jak Myszątko ??? Zdrowe ??? ...przy takiej zasm..., tego.., zakatarzonej
                        mamusi ??!! ... pokasłującej ???

• Gość: Meve Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:14
                          uwaaaaga:!!!!zbiorowe odpukiwanie w niemalowane drewno!!!!!!
                          Myszka na razie OK.
                          Na wszelki wypadek jeszcze raz odpukać!
                          Kaszelek w pracy.
                          Bezsens
                          Spanko mi się marzy - o już kgh kgh ziewam.
                          Meve malo apetyczna:))
                          • Gość: Nala Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:24

Do Moni.

A co ? Ty już może się ewakuujesz ??? Juuuż ?????? To JA! zwykle wychodzę
                            wcześniej, nie TY !!! Co jest ??????????????????????????????????

Do Meve.
                            Odpukać, odpukać - stuk skut, łłłuuup !!!!!!!!! ...nooo, już ! Odpukałam.
                            Tzn. co ? Masz może zamiar być nieobecna na jutrzejszo-pojutrzejszej i następno-
                            dniowej imprezie ??????????
                            NO COŚ TY ????????????? MEVE !!!!!????????

• Gość: monia Re: Papa IP: 217.97.138.* 07.08.02, 15:02
                              Nieee....dopiero teraz się ewakuuję. :-)))
                              Słońce swieci raźno, cieplutko (kurczę, a ja w dżinsach, ugotuję się), pora wyruszać na swoje
                              zaduuuu...przedmiescie, chciałam powiedzieć..:-))) Chyba zajrzę po drodze do jakiegos sklepu...przeceny
                              po prostu szaleją...Do juterka, moi mili!!! Paaaa......
                          • Gość: monia Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! IP: 217.97.138.* 07.08.02, 14:24
                            ...czyli Meve apatyczna...No, cóż..jest pewna szansa, niewielka...że po tej nocy obudzisz się PRAWIE
                            całkiem jak nowa....z mniejszym kaszelkiem i z ochotą na wirtualne pieczyste...No i kawę z
                            ajerkoniaczkiem (jest swietny na gardło!)...:-)))
                            ODPUKANE!!!!
                            czyli to nie był wirus, tylko napoje za zimne lub klimatyzacja...A przed tym łatwiej milusińskie
                            uchronić...chyba...:-)))
                            • jolajola1 Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! 07.08.02, 16:01
                              ja tez rano (no, może nie tak od razu rano) będę, wirtualna slinka na wirtualne
                              pieczyste i napoje mi leci...

no, dla bardzo chcącego/chcącej - to możemy już koło północy (tej,
                              teraźniejszej) zacząć
                              • okazja Re: Mittwoch, Wednesday..... a w ogóle to środa ! 07.08.02, 22:38
                                mryg
                                elektromechjednostka zgadzactwo na nocne wyzeractwo swoje zglasza......
                                oleum zacnego ..... kilkanasciedziesiat z checia wielgasna spozyje.....
                                • jolajola1 a w ogóle to środa ! czy aby na pewno 08.08.02, 00:40
                                  mryg
                                  okazjo, to co z tym nocnym wyżeractwem ???
                                  ja mam tez spożywać zacne oleum ???
                                  a może bym mogła spirytuum??? właściwsze chyba człowie.. ops, białkowcowi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka