okazja 29.11.02, 13:57 mgyg mryg elektromechjednostka smutniasto pika samotnosciowato..... pik....pik.....pik....pik......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolajola1 Re: piontek! 29.11.02, 14:50 mryg, mryg jam śpiaca, do 5,39 rano grałam na kompie męża nie ma do niedzieli, mój komp i mój pilot od TV, sam raj ! Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: piontek! 29.11.02, 15:04 mryg.... dlugosciowate kompogranie fotoreceptoryszcza uszkodziowac lacno moze..... pilotowanie telewidniaka takoz..... na zielonowatosc popatrywac trza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolik Re: piontek! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.11.02, 17:24 Witam all Pustki przedświąteczne w Mevelandii ? ... Widzę,że moja rodzicielka się nie pochwaliła ciężkim zakończeniem mojej osiemnastki... Hłe, hłe, oewno jej było wstyd ! Ta sąsiadka z dołu, ta z "zabrudzonym" tarasem - złożyła donos na policje, że u nas nonstop przyjęcia, że niszczymy klatke, że pety ma od nas na tarasie i że ostatnia libacja przekroczyła wszelkie dopuszczalne granice .... Mieliśmy wezwanie na komisariat ! Rodzice dawno nie byli tak wsciekli - i na mnie i na nią. Dostałem smyczom psią po nogach, raz ! Na mnie wściekli,ze w ogóle "dopuściłem do tej sytuacji" (JA ????). A na nią, że kłamie ! U nas żaden domowik nie pali, to skąd ciągle pety. I że od kiedy mieszkamy, to były tylko 3 moje imprezy, no - huczne wielce, ale tylko 3. A tak to przyjęcia w święta dla rodziny - i to te libacje ? Zaciągneli mnie na komisariat, kazali pokazać paszport z datą urodzenia i opowiedzieć CAŁĄ prawdę o imprezie, i o tym, ze chciałem posprzątać potem i że chciałem zapłacić jej, ale mniej niż chciała. Potem sami mówili o sasiedzkich niesnaskach. Hłe, hłe, policja puściła nas wolno ! Najlepszy był ten dzielnicowy, co na koniec powiedział - ja to rozumiem, w końcu osiemnastka jest raz w życiu. Ale prosze już nic więcej nie urządzać takiego, coby sąsiadce przeszkadxało .... Dziś idę na imrezę, ale mam wrócic o 11. zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: piontek! IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 29.11.02, 17:42 A jakaż to gra tak niecnie wciąga do prawiebiałego rana??? :))) Smutniasto i pustawo...o włos by piontka nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: piontek! IP: luthien:* / 192.168.1.* 29.11.02, 19:25 Ależ pięknie skoczyliśmy!!!:-)))))))) Piątkowo pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: piontek! 29.11.02, 20:36 Vereen grałam w custom level (Skarby Roomla) do Tomb Raidera super, dawno tak sie nie bałam No, MOnia, ładnie ale gdyby dwa razy tak ładnie skoczył, to byłby pierwszy .... ja po prostu mam apetyt na dobre gapciowe skoki Odpowiedz Link Zgłoś