Dodaj do ulubionych

czy wtorek ...

28.01.03, 08:55
czy wtorek taki, jak dzisiaj, nie lepiej spędzić pod pierzynką, z pilotem w
garści i książka obok ?
albo u fryzjera ?
albo w ciepłej kuchni babci, ciasto piekąc ?

ALBO GDZIEKOLWIEK, GDZIE NIE PADASIĄPIMŻYKROPI ????

Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: czy wtorek ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 09:30
      Oj Jolu
      Zatęskniłam do tych łąk zielonych, pól malowanych zbożem rozmaitem etc
      Krótko mówiąc: ja chcę mieć 10 lat i leżec pod kocykiem i czytać Anię z Avonlea
      i bułeczki drożdżowe babcinej roboty zajadać.
      Buuuuuuu..............:(
      • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 09:44
        Nostalgia, nostalgia...:-)
        • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 09:51
          ja też ostatnio cośkolwiek melancholijna jestem...podczytuję ulubione lektury o
          pożółkłych kartkach i budyń pojadam :-) I za wiosną mi się ckni...buuuu :-((
          • Gość: vereen Re: czy wtorek ... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 28.01.03, 10:25
            Ha! Właśnie wróciłam od fryzjera:))) ależ to poprawia nastrój:)))))
            A na dodatek rozdawali tam ulotki do jakiegoś klubu dla pań z erotic
            man...hihi wzięłam jedną...na wszelkiwypadek ofkortz;)))))
            • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 10:46
              Czy ingerencja fryzjerska była...drastyczna? Takie potrafią pogorszyć
              nastrój...do odrośnięcia :-)
              Męskie...???? że co to niby jest??? Jakiś facetowy go-go?:-))) I dańce :-) na
              rurze???:-))) czy klub odnowy? czy co???? :-)
              Monia Mało Błyskotliwa Dzisiaj
              • Gość: vereen Re: czy wtorek ... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 28.01.03, 10:59
                Ingerencja fryzjerska była łagodna...naprawiła to co zachciało mi się zrobić z
                włosami w sylwestra, a po sylwestrze bardzo żałowałam:))) A ten klub to chyba
                coś takiego...też nie jestem obeznana:)))
                • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 11:10
                  Gość portalu: vereen napisał(a):

> Ingerencja fryzjerska była łagodna...naprawiła to co zachciało mi się zrobić
                  z
                  > włosami w sylwestra, a po sylwestrze bardzo żałowałam:)))

Strzeliłaś sobie niewłaściwy kolorek? :-))))

A ten klub to chyba
                  > coś takiego...też nie jestem obeznana:)))

Nie uważasz, że koniecznie powinnaś się obeznać? :-))) W końcu mamy karnawał, i
                  takie męskie, gołe pląsy byłyby miłym akcentem :-)))
                  • Gość: vereen Re: czy wtorek ... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 28.01.03, 11:16
                    Nie kolorek, tylko awangardową hiehie fryzurkę sobie zapodałam...strasznie
                    wyskubaną i musiałam odczekać, żeby to uładzić:)))))
                    Co do klubu to chyba podziękuję, bo mam chore gardło a tam, z tego co
                    widziałam w tv, trzeba krzyczeć i piszczeć...rozrywać ubranie :))))))
                    • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 11:26
                      No tak...tak...:-( Ale trochę szkoda :-( Może Cyborg zrobiłby ci taki daneczny
                      wieczorek z męską rozbieranką w domciu ? Na...bo ja wiem...może kiju od
                      szczotki ?:-) Albo czymś innym, nieważne, jakoś sobie na pewno poradzi :-)
                      No i zawsze możesz przecież aprobująco gwizdać...:-)))
                      • Gość: vereen Re: czy wtorek ... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 28.01.03, 11:49
                        :))))Dobry pomysł, moniu:))) spróbuję zaprogramować cyborga na go-go
                        hihihi...tylko będzie trochę kulał bo na ostatnim uprawianiu sportu nogę
                        skręcił:))))
                        • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 12:09
                          To całe szczęście Vereen, że czego innego nie uprawiał...:-)))
                          • Gość: vereen Re: czy wtorek ... IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 28.01.03, 20:37
                            Mam taką nadzieję, bo w lecie wolę plażowanie od żniw :)))))
                            • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: luthien:* / 192.168.1.* 28.01.03, 22:05
                              :-))))))))))))))))))ło mamuniu!!! dobre :-)))))))))))))))
            • tchernobog Re: czy wtorek ... 28.01.03, 10:50
              UUUUUUUUHHUUUUUUUUUU UUUUUUHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUU
              Ależ piękna pogoda za oknem: deszczyk kropi , błotko wszędzie sama radość bije
              z tych barw uhahahaha. Nawet nie straszcie tą wiosną bo robi mi się niedobrze
              od tych ptaszków, kwiatuszków i innych szkaradztw:(

Książe Kurhanów cierpiący męki straszne :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
              woorrrk wwwwooooorrkkkk wwwwwwwooooooorrrrrrrkkkkk wwwwwwwwoooorrrrrrkkkkk:(((((
              • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 11:05
                Coś ci się zatło, Mości Książe :-)

A co do wiosny, to nie przesadzaj...Wiesz, jakby ci się cudnie straszyło w taką
                ciepłą, wiosenną noc, przy pełni, w ruinach porośniętych zdziczałym, kwitnącym
                bzem...:-)
                • Gość: Meve Re: czy wtorek ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 11:37
                  Książe, ja tam się specjalnie nie wtrącam w Twoje mroki, ale u mnie:
                  SŁOŃCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Piękne, oświetal te kawałki nieba, z których wiatr chmury przegonił.
                  Ale gniewnie dalej jest:))
                  Wietrznie, co to będzie w nocy, chyba też bedę się musiała na tańcach męskich
                  skupić, cobym ze zgrozy nie padła:)
    • Gość: Meve Re: czy wtorek ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 14:08
      Nazgul przyleciał:(((((((((((
      Buuuu...
      Meve z checią na dżin i męskie go-go:)
      • Gość: monia Re: czy wtorek ... IP: 217.97.138.* 28.01.03, 14:31
        Jak już musiał przylecieć - to może niech się rozbierze i zatańczy?:-)))
        • jolajola1 Vereen, ja tez 28.01.03, 15:06
          też u fryzjera byłam, czekoladowa jestem + 4 pasemka blond+2 pasemka siwe
          u mnie nazgula nie stwierdzono, mogę sobie (czasem) nie pracować

hehe, wy sobie wyobraźcie nazgula na kiju/rurze !!!!
          jakby sie owijał, to z racji jego umarłej kondycji fizycznej - na tej rurze by
          zostawały strzępy ciała ... a samego nazgula coraz mniej i mniej
          • Gość: vereen Re: Vereen, ja tez IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 28.01.03, 20:17
            Czekoladka...mniam:) A ja się trzymam oberżyny, żadna inna chol..ups...farba
            nie chce się łapać moich trzarnych włosów a jak złapie, to jej nie widać:|.

Cyborg nie urządzi mi go-go, bo ma jedną nóżkę bardziej :))))

Też o wiośnie marzę, ale zapowiadają drugą falę wielkiego białego zimna:((
            Choć może to lepsze od tej pluchy...hmmm

Może ktoś poleje?...:)
            • Gość: monia Re: Vereen, ja tez IP: luthien:* / 192.168.1.* 28.01.03, 22:10
              :-))) drineczka? bardzo uprzejmie proszę dżyniku z tonicem :-) w sam raz na
              takom bylejakom pogodem :-)
              Takaś czarna, oberżynko? Zaraz, zaraz...piosenkę taką ludową pamiętam...o: Było
              czarne jak wrona...jak wrona...jak wrona - lecz nie miało ogona...ogona bęc!:-)
              no...itd.:-)

• jolajola1 Re: Vereen, ja tez 28.01.03, 23:37
                pieśń ludowa o północy ?
                czemu nie ? zwłaszcza podlana odpowiednio
                mam w szklaneczce martini z pepsi i sokiem wisniowym i lodem
                wstrząśnięte, nie mieszane
                • Gość: vereen Re: Vereen, ja tez IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 29.01.03, 00:04
                  Dżynik dobry jest przed północą, po północy się kończy i co teraz...jakaś
                  tequila z cytrynką i tą białą..słoną.....czarne oberżynki się ululały:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka