Dodaj do ulubionych

DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!!

IP: 217.97.138.* 25.01.02, 09:45
Pobudka!!!!
A tak poważnie, to Dzień Dobry!!! No, czy ktos już dotarł??? To niemożliwe, że znów jestem pierwsza!!!
Chyba pora na kawę...
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 10:50
      Hejoooooo!
      Ja jestem, ale od rana siedzę w jakiś pismach do klientów:)))
      Poza tym słucham radia i włos mi sie na głowie jeży, bo pos ejmie biegają
      pijani posłowie i oszołomy z własnym nagłośnieniem:)))
      Siedze i dziwię się
      Zakręcona Meve
      • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 11:06
        Witaj Królowo!!! Szczęsliwa jestes - jeszcze się dziwisz...Ja już przestałam. To mogłoby być nawet
        smieszne, gdyby nie było żałosne! I wszyscy prezentują jakąs taką bezradnosć wobec posła L. i
        jego...hmm, ja już nawet nie wiem, jak to nazwać, no bo przecież to już nie są bybryki, to jakis głupi
        terror!!!! Triumf chamstwa i nie wiem, czego jeszcze...
        No, tak, Meve, klienci i ich papierki - skąd my to znamy....Ale, nic to! Myslmy pozytywnie - dzisiaj jest
        piątek, za parę godzin będzie się można oddać...no, wedle życzenia - dzikim szaleństwom
        karnawałowym, relaksowi pod kocykiem, z książeczką i kieliszkiem czerwonego wina (lub soku
        marchewkowego - ha!)....w zależnosci od chęci i możliwosci..
        P.S. A jak tam Nasza Nala Kochana! Też pogrążona w .............................???
        • Gość: Nala Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 11:11
          Gość portalu: monia napisał(a):

I wszyscy prezentują jakąs taką bezradnosć wo
          > bec posła L. i

hi, hi, leppiej nic nie mówić !!!
          • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 11:13
            Gość portalu: Nala napisał(a):

> Gość portalu: monia napisał(a):
            >
            > I wszyscy prezentują jakąs taką bezradnosć wo
            > > bec posła L. i
            >
            > hi, hi, leppiej nic nie mówić !!!

hi, hi, leppiej...
        • Gość: Meve Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 11:18
          No tak, masz rację, trzeba myślec pozytywnie - za parę godzin będe razem z moją
          Myszą robią nalesniki - będzie zabawa:)))
          A potem - hmmm -albo wyprawa po WP - choć wiatr jest taki, że strach sie ruszać
          z domu - albo rysowanie i bajki, a ptem czas dla siebie:)))
          Nala chyba faktycznie pogrążona, że o reszcie nie wspomnę...
          • Gość: monia Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 11:33
            A nalesniki będą z czym? z twarożkiem, z kapustą i grzybami czy z konfiturą? (och, jej, znowu jestem
            głodna...)
            WP daruj sobie dzisiaj, u mnie też upiornie wieje..No, chyba że masz księgarnię gdzies bliziutko...
            Moje plany na dzisiejszy wieczór są mi nieznane (jeszcze)...Być może jakies kameralne spotkanie ze
            szwagrostwem, ew. spóźniona Agnieszka...
            Meve, odnosnie wczorajszego dnia - ja TEŻ nie znam się na sporcie, ale mogę stwierdzić, który pan
            (czyt. sportowiec) jest apetyczny - z różnych powodów - moim zdaniem, rzecz jasna...Był taki
            humorystyczny wątek na forum sportowym (ha ha!!!)...
            • Gość: Meve Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 11:52
              Ze względu na Myszę - na słodko - do wyboru: z twarożkiem albo dżemikiem.
              Co do sporrtu - to ja się tak strasznie nie znam, że nawet nie kojarze twarzy,
              czy tez hmmmm ciała sportowców - może jedynie Małysz i ten, no Hołowczyc.
              Reszta jest dla mnie raczej masą, z której od czasu do czasu wybija się ktoś,
              kto akurat jest na fali - np. ten, no Schmidt czy Hannawald czy inny Gollob:)))
      • Gość: Nala Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 11:09
        Jestem, jestem, dziń dybry !!!
        O tych osłach, upss, posłach też słyszałam, toż to cyrk, chyba niewiele się
        pomyliłam (i nie tylko ja) określając "toto" (w domyśle hmmm, "rządzących") na
        samym początku, zaraz po wyborach. Przynajmniej jest na co popatrzeć i czego
        posłychać ! :o)
        A tak na poważnie, przecież to żenada !!! I wstyd !!!
        Ja niedługo znikam, na razie pozdrawiam. Nala

• Gość: monia Re: DO NALI, MEVE, GERALTA!!! PIĄTEK!!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 11:12
          To nie będzie smakowitych rozmów o (hi! hi!) sporcie???
          • Gość: Nala Re: Naleśniczki !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 11:42
            Mniam, mniam !!!!! Kocham naleśniczki i pierożki i wogóle kluchy !!!
            A z czym, z czym ???
            Ja najbardziej lubię z konfiturą z malin lub z jagód.
            Aaaaaalbo z nadzieniem takim, jak do ruskich pierogów.
            Życzę smacznego !!!

I co z TYM sportem ??? :o)))
            • Gość: Geralt SPORT !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 11:56
              CZEŚĆ
              Najbardziej apetyczne sa oczywiście niektórwe tenisistki i siatkarki
              bydgoskiego Pałacu ....
            • Gość: monia Re: Naleśniczki !!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 11:58
              Ja uwielbiam z kapustą i grzybami, mniam! o, albo z jagodami i ze smietaną...
              A, ze sportem! Sport, moja miła, to był wczoraj i na innym forum. Jak zdradziłam, moim faworytem
              został Andreas Goldberger (faworytem, rozumiesz ....) bo ma bardzo sympatyczną buźkę. Niezły
              argument, prawda (zwłaszcza we wczorajszej kategorii) ? Ale co mi tam - lubię takich zabawnych
              facetów....
              Dzisiaj,( z uwagi na to goscinne forum) pozwolę sobie na cichutkie wyznanie: Za młodu do
              szaleństwa kochałam się w Hanie Solo...
              • Gość: Nala Harrison Ford !!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 12:06

> Ja uwielbiam z kapustą i grzybami, mniam! o, albo z jagodami i ze smietaną...
                > A, ze sportem! Sport, moja miła, to był wczoraj i na innym forum. Jak zdradziła
                > m, moim faworytem
                > został Andreas Goldberger (faworytem, rozumiesz ....) bo ma bardzo sympatyczną
                > buźkę. Niezły
                > argument, prawda (zwłaszcza we wczorajszej kategorii) ? Ale co mi tam - lubię t
                > akich zabawnych
                > facetów....
                > Dzisiaj,( z uwagi na to goscinne forum) pozwolę sobie na cichutkie wyznanie: Z
                > a młodu do
                > szaleństwa kochałam się w Hanie Solo...

Monia !!!
                Ależ mnie zaskoczyłaś, (wprawdzie miało być o sporcie!!!) ale moim NR1, (jeżeli
                chodzi o aktorów) baaaardzo długo był właśnie Harrison Ford !!!
                Co do sportowców, to sama nie wiem. Raczej mało oglądam.
                Hi, hi, powinnam napisać że uprawiam, ale to nie tak ! :o)

No to co, zmieniamy sportowców na aktorów ??? :o)))

• Gość: monia Re: Harrison Ford !!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 12:23
                  Ja się niezbyt interesuję sportem (na tyle, na ile muszę, mając z Kolegą Małżonkiem wspólny
                  telewizor) ale ostatnio miałam wrażenie, że w TV nic tylko skoki i skoki..A co jeszcze przed nami....
                  No, to po prostu muszę mieć jakichs faworytów....
                  Och, Harrison Ford...A Indiana Jones??? Cóż to my razem nie odkrywalismy....
                  Co do aktorów, to chyba najwięcej zależy od filmów, w których grają. Np. Po "Leonie Zawodowcu"
                  zafascynował mnie Jean Reno..Natomiast po "Milczeniu owiec" i "Polowaniu na Czerwony
                  Październik" niejaki Scott Glenn..
                  • Gość: Nala Re: Harrison Ford !!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 12:37

> Ja się niezbyt interesuję sportem (na tyle, na ile muszę, mając z Kolegą Małżon
                    > kiem wspólny
                    > telewizor) ale ostatnio miałam wrażenie, że w TV nic tylko skoki i skoki..A co
                    > jeszcze przed nami....
                    > No, to po prostu muszę mieć jakichs faworytów....
                    > Och, Harrison Ford...A Indiana Jones??? Cóż to my razem nie odkrywalismy....
                    > Co do aktorów, to chyba najwięcej zależy od filmów, w których grają. Np. Po "Le
                    > onie Zawodowcu"
                    > zafascynował mnie Jean Reno..Natomiast po "Milczeniu owiec" i "Polowaniu na Cze
                    > rwony
                    > Październik" niejaki Scott Glenn..

Monia !
                    Ja już niestety MUSZĘ znikać !!!
                    Do naszych ulubieńców (hi, hi !!!, ależ to teraz dziwacznie brzmi) wrócimy w
                    poniedziałek !!!
                    Muszę pędzić ! Pa, pa, do poniedziałku !
                    Nala
                    • Gość: monia Re: Harrison Ford !!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 12:39
                      Pa, pa, Nalu!!!
                • Gość: Meve Re: Harrison Ford !!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:06
                  ochhhhh, harrison Ford - zdecydowany numer 1!!!
                  Nwet teraz, wcale nie taki młodzieniaszek, ale jaki facet!!!
                  Ideał wręcz!!!!
                  Ostatnio go widziałam w duecie z tą, no Anne Heche, tytułu filmu nie pamiętam, -
                  normalnie boski - dziadunio troche, ale jaki dziadunio . Mniammniam
                  • Gość: monia Re: Harrison Ford !!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 25.01.02, 13:14
                    A, to ten film, w którym HF "robi" za pilota po przejsciach a ona za dziennikarkę z kolorowego
                    magazynu....Oj, zaraz tam dziadunio...Te głupie 60 lat..Ja mam hopla na punkcie Sean'a Connory (o
                    żesz..jak to się odmienia??? wszystko jedno) Ta jego ironicznie uniesiona do góry czarna brew...
                    No, wiesz, jesli chodzi o młodszych, to Żebrowski też jest niczego sobie...Tylko ponoć
                    mało...kontaktowy (hi, hi!).
                    • Gość: monia Re: i jeszcze... IP: 217.97.138.* 25.01.02, 13:19
                      ...Liam Neeson (Ten od Star Wars Ep. I, ewentualnie Nell z Judie Foster). O, taaak....
                    • Gość: Meve Zebrowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:21
                      No to ten film!!!
                      Żebrowski jak najbardziej - pamiętam, ze połowa moich zbnajomych po obejrzeniu
                      Pana Tadzia szeptała z zadrością - jaki ten Żebrowski podobny do twojego męża.
                      Żeńska połowa oczywiście:)))
                      W Wiedzminie zreszta też ok - zwłaszcza w scenie w karczmie - lekko
                      skonfundowany ( ale naprawdę zadowolony) towarzystwem 2 Zerrkanek.:))
                      • Gość: monia Re: Zebrowski IP: 217.97.138.* 25.01.02, 13:38
                        O, no to gratuluję Męża (proszę pozdrowić!). No i radzę mieć baczenie na żeńską połowę...
                        "Wiedźmina" jeszcze nie widziałam, aczkolwiek zamierzam, ale opinie na temat filmu...zwłaszcza jak
                        się zna książkę...Ale myslę, że Żebrowski robi, co może - no, w każdym razie wygląda nieźle! Tylko czy
                        on się potrafi paskudnie usmiechnąć...???
                        ...no, i jeszcze jest Żmijewski...
                        • Gość: Meve Re: Zebrowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:46
                          Wg mnie potrafi, oj potrafi....
                          Serio mówiąc, stara się jak może w tym Wiedzminie- ale dyskusja dopiero jak
                          zobaczysz film:)))
                          Widze, że gusta mamy podobne - Żmiijewski - to juz bardziej typ - Aleksiej
                          Aleksiejowicz z rosyjskiego dworku, albo Anglik John Whaterby (zmyślam
                          nazwiska) gdzies z Essex. Obydwa równie pociągające.
                          A co sądzisz o Domagarowie?
                          • Gość: monia Re: Zebrowski IP: 217.97.138.* 25.01.02, 14:03
                            W wersji "czarnej" jako Bohun, czy "blond" (licho wie, która naturalna)? No, no...Iza Skorupka pod
                            koniec "Ogniem i mieczem" wyglądała na kobietę "w rozterce"...Nie dziwię jej się. No, bo wybierz
                            kobieto - osiołkowi w żłobie dano...i to kusi, i to nęci...Też bym miała problem, zwłaszcza, że
                            Skrzetuski to taka cukierkowa postać. No, ale jako samiec...
                            Nie wiem, czy słyszałas, ale Polska zakupiła od naszych sąsiadów serial nakręcony na podstawie
                            "Całego zdania nieboszczyka" Joanny Chmielewskiej, który to serial parę lat temu owi sąsiedzi
                            nakręcili. No i Diabła gra w nim własnie Domagarow, a główną bohaterkę nasza Marta Klubowicz.
                            Będzie ciekawie!
                            • Gość: Meve Re: Zebrowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 14:20
                              Dokładnie, ja po wyjściu z kina też miałam rozterki:))))
                              Teoretyczne rzecz jasna - żeby Geralt nie miał wątpliwości:)))
                              Ale bajka z tym serialem, nie moge sie doczekać !!!
                              Chmielewska zawsze lubiłam, autobiografię przecztyałąm jednym tchem - babka ma
                              poczucie humoru i własne zdanie!
                              • Gość: monia Re: Zebrowski IP: 217.97.138.* 25.01.02, 14:31
                                Niestety, jej ostatnie utwory lubię zdecydowanie mniej - moim zdaniem utraciła taką lekkosć swoich
                                książek. Sytuacje są coraz bardziej zagmatwane, no, to już nie to, co pierwszych 15. Autobiografia jest
                                swietna!
                                Co do tematu "który się przewija", to OCZYWISCIE że teoretyzujemy...W końcu - czy którejs z nas tak
                                naprawdę grozi, że Skrzetuski czy też inny Wiedźmin porwie ją w ramiona??? A czy jest cos złego w
                                rozmowie na temat doznań natury.....estetycznej(?).
                                • Gość: Meve Re: Zebrowski IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 14:40
                                  Absolutnie nic złego, Moniu, absolutnie:))
                                  Będę musiała też zrobić Papapapa
                                  Ide do domuuu, huuuurrrrrraaaaaaa!
                                  Oj sorry;)
                                  Miłego weekendu
                                  • Gość: monia Re: Zebrowski IP: 217.97.138.* 25.01.02, 14:50
                                    Baaardzo miłego! Pa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka