Gość: camel IP: *.medienzentrum.zub / 195.170.108.* 10.12.03, 17:20 kufer tez... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreeze Re: RINCEWIND ist teh BEST!!!!! 16.12.03, 17:27 no i oczywiście Dwukwiat, a z innej beczki to Śmierć i bibliotekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrel Re: RINCEWIND ist teh BEST!!!!! 17.12.03, 15:09 A żupa? ...nie zapominejcie o żupie i miekkim papierze toaletowym... Cohenie!!! Gdzie jesteś...wydaje mi się,że słyszę twój zew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingur Re: RINCEWIND ist teh BEST!!!!! IP: *.smlw.enformatic.pl 26.12.03, 23:54 wiem wiem baba jestem...no ale męczyłam się próbując czytać Pracheta ...więc biegajace kufry odrzuciłam w dal a tęskno mi do starego sapkowkiego Geralda....no ale ile można czytać w kółko to samo...Narrenturm już mnie nie porywa Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: RINCEWIND ist teh BEST!!!!! 27.12.03, 21:37 e tam, smierc jest lepszy, zwlaszcza w krotkich watkach, jak pojawia sie na kwile, zeby zabrac czyjas dusze - poryczalem sie ze smiechu, jak gral z babcia w karty :D Odpowiedz Link Zgłoś