sonny_z_posen 16.01.04, 10:48 www.se.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_3.shtml jak dla mnie cienizna.. już wolałbym Ibisza z pejczami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropicielka Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 10:56 Ona to może cienizna, ale ten Twój link doprowadzi nas - forumowiczki do kompleksów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Link 16.01.04, 11:09 A ja się zastanawiałam jak tarfił na nasze zdjęcia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Link 16.01.04, 11:12 No to miałam na myśli , przecież nas nie podretuszowali na tych zdjęciach ! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Link 16.01.04, 11:26 Przecież i bez tego to już na ulice bez kominiarki wyjść nie można, bo człowiek by się nie odpędził od tych namolnych dziadów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: Spadówa do kiosków!!!! IP: 150.254.37.* 16.01.04, 11:11 question do forumowiczów płci męskiej: co sądzicie na temat urody Mordy? figurę ma fajną, face też, ale za ogólnie typ kurewki (sorka za zwrot) POZNAŃ IS THE BEST! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:20 na temat urody Mordej już wielokrotnie się rozpisywałem w wątkach za czasów kiedy to BARdel III i Kris rządzili w TV Polszmat. Szybko więc po krótce przypomnę: jak dla mnie primo - za chuda. Kości, zero ciałka, które tak ważne podczas uniesień jest (oczywiście bez przesady - mam tu na myśli body a'la J.Lo a nie Zofii Merle albo Renate Beger). Twarz taka końska (sorrka), tzn, w przypadku żeńskim szkapowata. Z tym mejkapem na CKM foto wygląda fatalnie, podobnie zresztą jak była monsterowata w reklamówce z Pazurą, gdy zapraszali na speszjal lajwa o NIENASYCENIU itp. Cycuszki cienizna (chyba, że zapoda pusz apa jak na premierze wyżej wspomnianego filmu ;), Ogólnie uroda taka towarzyska, tzn agencyjna, szpiegowska ;). Mi się nie podoba jeszcze jej voice, bo jakby mi takim głosem jakim operuje Morda jeszcze panna odpowiedziała: 'weź mnie od tyłu', to bym chyba uciekał daleko ;)) Opinia moja jest na 'nie', a w BARdelu najfajniejsza była Siemiński :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:33 sonny_z_posen napisał: Opinia moja jest na 'nie', a w BARdelu najfajniejsza była Siemiński :) widziałam ją w Zakopcu:))! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:15 tak naprawdę z tej całej Magdy fajne są te jej nogi.... tego tylko jej zazdroszczę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: Spadówa do kiosków!!!! IP: 150.254.37.* 16.01.04, 11:17 właściwie to ja też... POZNAŃ IS THE BEST! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:19 Nie przesadzajcie dziewczyny ! Nie róbcie jej tutaj reklamy, jeszcze to przeczyta i w piórka obrośnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:23 tropicielka napisała: > Nie przesadzajcie dziewczyny ! Nie róbcie jej tutaj reklamy, jeszcze to > przeczyta i w piórka obrośnie ! no więc właśnie dorzuciłam ciąg dalszy opinii ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: magdusia 16.01.04, 11:20 Gość portalu: magdusia napisał(a): > właściwie to ja też... > > ale za to górę mamy o niebo lepszą i tym wygrywamy,nie???????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: magdusia IP: 150.254.37.* 16.01.04, 11:21 o niebo aż to może nie, ale o jedną chmurkę to się zgadza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:21 Nie no niezła sonny, tylko ja mam wrazenie ze piersi ma jakies takie wieksze, jak w bardelu pokaywali sesje to mialam wrzenie ze byly mniejsze....nie wiem!! Pozdr, KIRA P.S. zalogowana jestem w końcu i sorry za zmałpowanie nicku ale nie chialam byc kirą11 np :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:24 kira_koslin napisała: > P.S. zalogowana jestem w końcu i sorry za zmałpowanie nicku ale nie chialam byc > > kirą11 np :)) całe szczęście,że P.S. zamieściłaś-w życiu bym Cię nie poznała;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:31 lezka_z_posen napisała: > kira_koslin napisała: > > > P.S. zalogowana jestem w końcu i sorry za zmałpowanie nicku ale nie chiala > m > byc > > > > kirą11 np :)) > > całe szczęście,że P.S. zamieściłaś-w życiu bym Cię nie poznała;)) no ale fajnie że poznałaś, mam nadzieję że nie macie mi za złe , pozdrowienia najserdeczniejsze KIRA Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:30 kira_koslin napisała: > ja mam wrazenie ze piersi ma jakies takie wieksze, > jak w bardelu pokaywali sesje to mialam wrzenie ze byly mniejsze....> > kochana - odpowiednie podmalowanie i oświetlenie robią cuda ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *she* Re: Spadówa do kiosków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 11:51 A jeszcze wieksze cuda robi obróbka komputerowa :-D Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 12:00 Gość portalu: *she* napisał(a): > A jeszcze wieksze cuda robi obróbka komputerowa :-D he he he z naciskiem na "większe" nie?????? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:24 Strona otwiera mi się od kwadransa... Ale Magda M. była juz kiedys na okładce jakiegos programu tv. W warkoczykach, zrobiona na słodką niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:28 lahliq napisała: > Strona otwiera mi się od kwadransa... > > mi też to troszkę czasu zajęło - trząśnij mocniej komputerkiem to wskoczy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 11:55 Super Express zawsze mi takie numery robi. Nie mam pojęcia dlaczego, ale ich główna strona otwiera mi się czasem i do pół godziny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Spadówa do kiosków!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 12:00 www.superexpress.pl/iso/Stale/Fotografia/fotografia.asp?dzial=12&kategoria=191&f=7&show=8277 Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Spadówa do kiosków!!!! 16.01.04, 12:01 A mnie się w tym atykule co był super wogóle:), najbardziej podoba wzmainka o ty, że aby sie zrelaksowac wyskoczyli z paczką przyjaciół na sylwka do Australi. Nie no fajna sprawa, fajna paczka przyjaciół, no i fajny wypad. Ja tez chyba sobie gdzies wyskocze np. na Walentynki dajmy na to. Pojade np. doooo... centrum mojej ukochanej Łodzi. Nie, zaraz, przecież ja mieszkam w centrum. No dobra, zrobie wypad z małzonką na Księzy Młyn, na spacer, tam jest tak romantycznie... Raz się przeciez zyje. Ja cię kruns, normalnie wypad do Australi na sylwka, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś