napaja 10.06.07, 23:20 Po co ex chce sie umowic ze swoja byłą? Po polowie roku - wczesniej mowil ze jej nie kocha - czy chodzi o seks? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_gala Re: ex ???? 10.06.07, 23:27 napaja napisała: > Po co ex chce sie umowic ze swoja byłą? Po polowie roku - wczesniej mowil ze > jej nie kocha - czy chodzi o seks? o seks nie - chyba ze nie ma go u obecnej wcale albo w taki sposób jak lubi... raczej chce się upewnić, ze dobrze wybrał albo przekonać się ile stracił... trzeba uważać! jeżeli obecny partner jest dla kogoś wszystkim to nie ma się ochoty nawet na nic nie znaczące kawy z byłymi. Wystarczą zdawkowe informacje przekazywane przez wspólnych znajomych albo telefon itp. Odpowiedz Link Zgłoś
napaja Re: ex ???? 10.06.07, 23:29 dzieki za inf. Tylko ze ja teraz nie mam nikogo i chyba on tez nie ma... Strasznie sie wypytywal czy z kims jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_gala Re: ex ???? 10.06.07, 23:32 najpierw sama siebie się zapytaj: czy chcesz powrotu?? to ze się wypytuje - nic jeszcze nie oznacza... tak, moze mu chodzić tylko o seks... a równie dobrze moze uznać, że jesteś miłością jego zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
zatroskana_wyemancypowana Re: ex ???? 10.06.07, 23:29 Czy to, że chce się umówić musi od razy znaczyć: jednak kocha, albo sex??? Może być tysiące innych powodów, a wśród nich ten najbardziej prozaiczny - może chce poprostu pogadać. Kto się nie umówi, ten się nie przekona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ex ???? 11.06.07, 00:02 No wlasnie, umow sie i sie dowiesz po co. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: ex ???? 11.06.07, 13:14 dla mnie to zupełnie normalne, cywilizowane podejście. Skoro z Tobą był, to chyba Cię lubił. Może związek z tego nie wyszedł - ale chyba normalna jest próba podtrzymania kontaktu? Ja lubię spotkania ze swoimi byłymi. Moi faceci zawsze byli też moimi przyjaciółmi. Po co to ucinać? no i nie rozumiem - "ex" to jest jakiś podczłowiek? Cała reszta świata może z Tobą gadać bez podtekstów - a on akurat nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napaja Re: ex ???? 11.06.07, 14:27 To troche inna historia. On mi zrobil swinstwo, ja mu zrobilam (moze nie w takim stopniu)...Czasem mamy kontakt ze soba przez internet. Telefonu sie nie spodziewalam. A po co sie wypytywal czy mam faceta? A po co 100 'falszywych' komplementow? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ex ???? 11.06.07, 14:47 nie ma gdzie zamoczyć, to odgrzał znajomość z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
superlove Re: ex ???? 11.06.07, 19:04 mój też twierdził ,że nie kocha... a życ bezemnie nie może do tej pory! a to juz wiele ,wiele lat........ Odpowiedz Link Zgłoś
napaja Re: ex ???? 11.06.07, 21:02 Ja wiem, ze on o mnie mysli czasem....sprawdzilam to. ( ja w sumie o nim tez :/ ) A powiedz mi skoro ten Twoj tak nie moze bez Ciebie zyc, to dlaczego nie jestescie razem? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś