Dodaj do ulubionych

alicja poszła won

IP: *.am.lodz.pl 12.06.01, 09:46
alicja - paszła won!
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: alicja poszła won 12.06.01, 09:49
      Agatko a skadze u Ciebie taki rusofilizm?
      Tobie proponuje herbatke z konfiturka, a co jak wshodni motyw to od rana...
      Ps. czy w Lodzi dzis pada?
      krm
    • Gość: mysza Re: alicja poszła won IP: *.FMD.WAU.NL 12.06.01, 10:50
      Czyzby na AM w Lodzi powstalo jakies tajne stowarzyszenie pt "Alicja out"?
      A moze to jakis wirus zazdrosci?
      :)
      • Gość: gale Re: alicja poszła won IP: *.polkomtel.com.pl 12.06.01, 10:52
        Wirus, pewnie wypelzl im zmutowany z probowki i teraz scigaja go po
        korytarzach ;))

gale
        ----
        www.bigsister.prv.pl
        • Gość: Nadja Re: alicja poszła won IP: *.jtt.wroc.pl 12.06.01, 10:56
          Gość portalu: gale napisał(a):

> Wirus, pewnie wypelzl im zmutowany z probowki i teraz scigaja go po
          > korytarzach ;))
          >
          To tylko krótki (dzięki Bogu!!) i ubogi w słowa apel anty-fana Ali. A Wy już od
          razu od wirusów..... ;)) Wstyd!! :)
          • Gość: gale Re: alicja poszła won IP: *.polkomtel.com.pl 12.06.01, 11:00
            Nadjezda! Kope lat!!! Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo?!

gale
            ----
            www.bigsister.prv.pl
            • Gość: Nadja Re: alicja poszła won IP: *.jtt.wroc.pl 12.06.01, 11:11

> Nadjezda! Kope lat!!! Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo?!
              Tobie też udzieliło "pa ruski"?? Jestem tutaj cały czas. Wczoraj miałam tak
              koszmarnie zapracowany dzień, że nie miałam czasu "podpiąć" się pod żadną
              dyskusję. Ale za to na bieżąco staram się czytać wypowiedzi forumowiczów. Także
              pamiętaj - jesteś na cenzurowanym ;)) Wielka Siostra patrzy!! :) Cmok.
              • Gość: gale Re: alicja poszła won IP: *.polkomtel.com.pl 12.06.01, 11:17
                A tej sie znowu na cmokanie zebralo, calusna dziewczyna ;))))))
                Ja z kolei dzisiaj mam baaardzo pilna robote. Ech, i jak tu pogodzic przyjemne
                (praca) z pozytecznym (Forum)?!

gale
                ----
                www.bigsister.prv.pl
              • Gość: adam_ski Re: offtopicznie do Nadji i Gale IP: 195.94.222.* 12.06.01, 11:36
                Witam,

>> Kope lat!!! Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo?!

Przyłączam się ;-) :-*

> Wczoraj miałam tak
                > koszmarnie zapracowany dzień, że nie miałam czasu "podpiąć" się pod żadną
                > dyskusję. Ale za to na bieżąco staram się czytać wypowiedzi forumowiczów.

Znam, znam, mam to samo. Tak zasuwamy, że nikt nie ma czasu taczek załadować.
                Uff, a BB jeszcze tylko tydzień.
                3majcie się (swoich zasad ;-))

Adam_ski
                • Gość: Nadja Re: offtopicznie do Adama i Galernika IP: *.jtt.wroc.pl 12.06.01, 12:04
                  Gość portalu: adam_ski napisał(a):

> Znam, znam, mam to samo. Tak zasuwamy, że nikt nie ma czasu taczek załadować.
                  > Uff, a BB jeszcze tylko tydzień.
                  > 3majcie się (swoich zasad ;-))
                  >
                  > Adam_ski
                  O! Adam się odezwał a Gale w miarę na bieżąco, więc do szczęścia nic mi już nie
                  potrzeba. Ewentualnie muszę zacząć jeść tylko trochę więcej masła ;)
                  Adam wszyscy jesteśmy zapracowani, ale Ty chyba wyjątkowo. Nawet nie miałeś czasu
                  odpowiedzieć na moje dwa niewinne pytanka:
                  1. Jak ślub?
                  2. Czy podobały Ci się Góry Stołowe?
                  Fakt. BB potrwa jeszcze tylko tydzień. Gdzie będziemy się spotykać po
                  zlikwidowaniu tego forum, żeby sobie sympatycznie i pozytywnie pogawędzić?
                  Rzucajcie propozycje (z uwzględnieniem, że mój sprzęt jest nieco podstarzały i
                  czasami nie daje rady z wdrapywaniem się na wyżyny wirtualnej egzystencji :))

• Gość: adam_ski Re: offtopicznie do Nadji (i Galernika też..?) IP: 195.94.222.* 12.06.01, 12:21
                    Witam,

Ślubu nie było, bo ma być dopiero w sobotę (;-)). Ale chyba wszystko będzie OK.
                    Nie wiemy, który z księży będzie nas wiązał stułą, ale do wyboru jest albo
                    ksiądz Mikulski, kapelan polskiego sportu i zarazem aktywny bokser wagi
                    półciężkiej, albo ksiądz Mieczyslaw, który z wyglądu niepokojąco przypomina
                    Jasia Fasolę z roli w skądinąd sympatycznym filmie "Cztery wesela i pogrzeb".
                    NAwet przejęzycza się dosć podobnie, więc przeczuwam wesołą jazdę. Najwyżej
                    będzie jak w "Kosmicznych jajach" - ślub księżniczki, trzecie podejście!

Co do gór - Stołowe są jak z innej bajki. Tylko mi tam brakowało kaktusów i
                    Meksykanów w sombrerach. Ale powiem szczerze, ze i tak najbardziej lubię Beskid
                    Niski, Sądecczyznę, a najweselsze wspomnienia mam z Karkonoszy. Byłem tam
                    kiedyś w Sylwestra, przemycaliśmy z moim serdecznym kumplem 20 flaszek
                    czeskiego piwa z przełęczy Karkonoskiej pod Szrenicę (14 km!) o dziesiątej
                    wieczór, w sypiącym śniegu i przy minus dwudziestu gradusach, paliliśmy
                    potworne hiszpańskie cygara i razem startowaliśmy do jednej panny z Gdyni,
                    która okazała się mieć anielską twarz, gołębie serce i taki też rozumek. Było,
                    minęło, szron przyprószył skronie...

Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś w Necie. Mój mail to
                    adam_ski@poczta.NOSPAM.frugo.pl (wiadomo o co chodzi z tym NOSPAM).

Adam
                    • Gość: Nadja Re: offtopicznie do Adama IP: *.jtt.wroc.pl 12.06.01, 12:36

>
                      > będzie jak w "Kosmicznych jajach" - ślub księżniczki, trzecie podejście!

"Kosmiczne jaja" to jeszcze pół biedy. Gorzej jeśli będzie tak jak
                      w "Uciekającej Pannie Młodej" :))

> Co do gór - Stołowe są jak z innej bajki. Tylko mi tam brakowało kaktusów i
                      > Meksykanów w sombrerach.

Jeśli chodzi o G. Stołowe to są trochę jakby to powiedzieć....moje własne, więc
                      cieszę się, że coś Ci się tam jednak spodobało :)

> Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś w Necie. Mój mail to
                      > adam_ski@poczta.NOSPAM.frugo.pl

"Ignoti nulla cupido" ;)) Pozdrawiam

• gale Re: offtopicznie do Adama 12.06.01, 12:55
                        Ej, prosze Panstwa, co to za flirtowanie pod moja nieobecnosc?! ;-))
                        Skoro tak to prosze bardzo, pisac do mnie mozna albo na adres w gazeta.pl (tam
                        nie czytam maili hehe) albo po prostu na webmaster@obrazki.cjb.net
                        A spotykac sie mozna na wieeeeelu forach Gazety.

gale
                        ----
                        www.bigsister.prv.pl
                      • Gość: adam_ski Re: offtopicznie do Nadji (sorry Gale ;-)) IP: 195.94.222.* 12.06.01, 16:14
                        Gość portalu: Nadja napisał(a):
                        > "Ignoti nulla cupido" ;))

Miłe... To z Owidiusza? Exigua est virtus praestare silentia rebus; et alibi:
                        quod latet, ignotum est, ignoti nulla cupido...

Adam

• Gość: Nadja Re: offtopicznie do Adama (sorry Gale ;-)) IP: *.jtt.wroc.pl 13.06.01, 08:54

> Miłe... To z Owidiusza? Exigua est virtus praestare silentia rebus; et alibi:
                          > quod latet, ignotum est, ignoti nulla cupido...

Ok. To jeszcze tylko "trahit sua quemque voluptas". I nic już więcej nie dodam,
                          bo i tak się zaczerwieniłam ;))
                          • Gość: gale Re: offtopicznie do golabeczkow IP: *.polkomtel.com.pl 13.06.01, 09:32
                            Ale sie slodko zrobilo wrrrrr! ;)) A ja nawet nie mam czasu Wam poprzeszkadzac
                            w tych amorach bo roboty mam duzo.

gale
                            ----
                            www.bigsister.prv.pl
                            • Gość: Nadja Re: offtopicznie do Gale'a IP: *.jtt.wroc.pl 13.06.01, 09:39

> Ale sie slodko zrobilo wrrrrr! ;)) A ja nawet nie mam czasu Wam poprzeszkadzac
                              > w tych amorach bo roboty mam duzo.

Gale Ty zazdrośniku!:) W końcu się odezwałeś. U mnie dziś na szczęście nieco
                              "work-luzu". Aczkolwiek cały czas wydaje mi się, że powinnam zrobić coś
                              ważnego...tylko nie pamiętam co. Chyba jednak muszę jeść mniej masła :))
                              • Gość: gale Re: offtopicznie do Gale'a IP: *.polkomtel.com.pl 13.06.01, 09:55
                                Nie zazdrosnik tylko zlosnik ;)
                                A mi kochani koledzy zrobili wredny dowcip i schowali gdzies (chyba nad sufitem
                                podwieszanym) komorke. W zwiazku z tym caly czas cos kolo mnie dzwoni ale nie
                                wiem co, kto i w jakiej sprawie.

gale
                                ----
                                www.bigsister.prv.pl
                                • Gość: adam_ski Re: offtopicznie do Nadji i Gale'a IP: 195.94.222.* 13.06.01, 12:30
                                  Witam,

Gale, jesteś ilustracją porzekadła "coś dzwoni, ale nie wie w którym kosciele" -
                                  a raczej w którym przewodzie wentylacyjnym. Sposób na znalezienie źródła
                                  dźwięku: przyłóż sobie do uszu dwie zwinięte z papieru rury - w ten sposób
                                  możesz precyzyjnie wychwycić skąd dźwięk pochodzi, potem przechodzisz w drugie
                                  miejsce, czynność powtarzasz, no i trochę geometrii wykreślnej ;-)) Podobnie
                                  jak z łapaniem pozycji w żeglarstwie.
                                  Istotnie dzień przedświąteczny jest leniwszy i cichszy, pewnie ludziska już
                                  powyjeżdżali na dłuuugi weekend. Ale podobno kazda praca pochłonie tyle czasu,
                                  ile przeznaczymy na jej wykonanie, więc po prostu dziś w całym kraju zatrzymał
                                  się wzrost PKB ;-).
                                  NB. Zabawny jest fakt, że tak miło nam się rozmawia w wątku zaczynającym się
                                  tak napastliwym tytułem. Żeby chociaż trochę powrócić do main topic: kogo
                                  typujecie do jutrzejszej eksmisji z domu BB? Moim zdaniem na jakieś 60%
                                  Manuela. Nie sądzę, żeby Mariuszowi już się skończyły żyrandole, a z kolei
                                  Janusz ma chyba większe niż Manuelka poparcie, więc jeśli moja teoria spiskowa
                                  jest trafna, to Manuelka nazbiera nadspodziewanie dużo głosów... Szczególnie
                                  jeśli Mariusz się nie zorientuje, że przy trzech nominacjach wystarczy mniej
                                  SMSów do wywarcia wpływu. Zobaczymy...

Trzymajcie się ciepło i weźcie parasol, bo będzie dziś w całej Polszcze lać,
                                  jak wół do karety.

Adam

PS. Charta non erubescit, Nadja. Omne ignotum pro magnifica.
                                  • Gość: Nadja Re: nadal offtopicznie IP: *.jtt.wroc.pl 13.06.01, 13:45
                                    1. Adam kulturalnie powrócił do tematu, ale ja równie kulturalnie od niego
                                    odbiję, a to z tej prozaicznej przyczyny, że coraz rzadziej oglądam BB i trudno
                                    mi "wczuć" się w klimat. Mogę tylko dodać, że chętnie widziałabym w czwartek na
                                    ringu z Miecugowem Smutną Alę. Aczkolwiek nie mam zamiaru aktywnie przyłożyć ręki
                                    (i kasy) do głosowania.
                                    2. Gale przestań szukać tego telefonu! Nie wiesz, że prawdopodobieństwo zdarzenia
                                    się czegoś jest odwrotnie proporcjonalne do jego pożądalności? Przestań szukać,a
                                    w najmniej oczekiwanym momencie telefon spadnie Ci na głowę i rozwiąże problem
                                    (ewentualnie nabije guza :))
                                    3. Jeśli wyjeżdżacie na dłuższy weekend to bawcie się dobrze. Ja niestety
                                    kotwiczę w pracy.
                                    Pozdrowienia dla Kolegów
                                    • Gość: gale Re: nadal offtopicznie IP: *.polkomtel.com.pl 13.06.01, 14:11
                                      > 1. Adam kulturalnie powrócił do tematu, ale ja równie kulturalnie od niego
                                      > odbiję, a to z tej prozaicznej przyczyny, że coraz rzadziej oglądam BB i trudno
                                      >
                                      > mi "wczuć" się w klimat. Mogę tylko dodać, że chętnie widziałabym w czwartek na
                                      >
                                      > ringu z Miecugowem Smutną Alę. Aczkolwiek nie mam zamiaru aktywnie przyłożyć rę
                                      > ki
                                      > (i kasy) do głosowania.

Ja tez stawiam na spotkanie Ali z Austinem Powersem. Pilnie.

> 2. Gale przestań szukać tego telefonu! Nie wiesz, że prawdopodobieństwo zdarzen
                                      > ia
                                      > się czegoś jest odwrotnie proporcjonalne do jego pożądalności? Przestań szukać,
                                      > a
                                      > w najmniej oczekiwanym momencie telefon spadnie Ci na głowę i rozwiąże problem
                                      > (ewentualnie nabije guza :))

Znalazl sie. A zrobilem to tak, ze po prostu wpadlem w furie i dla swietego
                                      spokoju powiedzieli gdzie jest.

> 3. Jeśli wyjeżdżacie na dłuższy weekend to bawcie się dobrze. Ja niestety
                                      > kotwiczę w pracy.
                                      > Pozdrowienia dla Kolegów

Jaki dluzszy weekend?! Robota na mnie w piatek czeka :(

gale
                                      ----
                                      www.bigsister.prv.pl
                                      • Gość: adam_ski Re: nadal offtopicznie do Gale'a IP: 195.94.222.* 15.06.01, 10:17
                                        > > 3. Jeśli wyjeżdżacie na dłuższy weekend to bawcie się dobrze. Ja niestety
                                        > > kotwiczę w pracy.

> Jaki dluzszy weekend?! Robota na mnie w piatek czeka :(

Hej! Jak tam w słoneczny piątek w robocie? Powiem szczerze, że mnie się dziś za
                                        bardzo nic nie chce.
                                        Jak tam ring? oglądałem piąte przez dziesiąte, ale na poczatku zdaje się było
                                        jakoś 42-43 na (nie)korzyść Ręcznej Elki, a pod koniec już 51-43 dla Smutnej Ali.
                                        Niespodziewana zmiana ról, co? Wiem, że macie mnie za lekkiego paranoika, ale
                                        jakoś nie mogę przestać o tym mysleć w kategoriach SMSów Mariusza i to by się
                                        mniej więcej zgadzało z "teorią spiskową" - ludzie generalnie preferowali
                                        Manuelkę i kiedy podano wyniki, kupa luda ruszyła oddać głos przeciw Alicji,
                                        czego już się nie dało przegonić...

Swoją drogą trzymaniem się reguł BB nie grzeszy - raz podaja wyniki bieżące, raz
                                        nie, raz tak, raz siak.... No ale o tym już było gadane.

To co, Janusz ma zwycięstwo w kieszonce? Przy takich proporcjach głosów... Ale
                                        jednak mam jakieś niejasne przeczucie, że nic nie jest pewne, przemyślę i rozwinę
                                        temat...

Pozdrawiam

Adam
                                        • Gość: Nadja Re: nadal offtopicznie IP: *.jtt.wroc.pl 15.06.01, 10:36
                                          Zgodnie z tematem właściwie nie powinnam odpowiadać, ale wcisnę się za Gale'a.
                                          Myślę, że zostanie mi darowane :)
                                          Ring jak ring. Grześ często oddawał głos Martynie, po dwóch sekundach Martyna
                                          pytała "co tam słychać u Grzegorza w studiu" i tak przez całą godzinę. Ala po
                                          wyjściu próbowała podrygiwać w rytm skocznej muzyczki "Friendsów", a Mariusz minę
                                          miał raczej "nie bardzo". Może trochę przeraziło go plastikowe dziecko na ręku
                                          Ali :)
                                          Adam przeczytaj post na temat Mariusza (Rewelacje z "Życia"). Chociaż pewnie już
                                          to zrobiłeś, bo raczej chyba czytujesz wątki z "Alicją i Mariuszem" (z tym drugim
                                          zwłaszcza) w tytule ;)
                                          Gale nam się jeszcze chyba nie uaktywnił. Może ma dużo pracy Biedaczyna :)
                                          Słońce świeci, pogoda piękna, a mnie łapie grypa. Jak pech to pech. Ciepłe,
                                          pozytywne pozdrowienia.
                                          • Gość: adam_ski Re: nadal offtopicznie - Nadju, wybacz!!! IP: 195.94.222.* 15.06.01, 11:22
                                            > Zgodnie z tematem właściwie nie powinnam odpowiadać, ale wcisnę się za Gale'a.
                                            > Myślę, że zostanie mi darowane :)
                                            Oj tam, zgodnie z tematem... Zobaczyłem w poście Gale'a, ze pracuje w piątek, a
                                            dopiero potem, że Ty też, i już zapomniałem zmienić topic. Zawsze mi miło, jak
                                            odpisujesz!

> a Mariusz minę miał raczej "nie bardzo".

Hi, hi... bo gniazdko oświetlane sprezentowanymi przez Klaudiusza gołymi
                                            oprawkami wyglada kiepsko...

> Adam przeczytaj post na temat Mariusza (Rewelacje z "Życia"). Chociaż pewnie ju
                                            > ż
                                            > to zrobiłeś,
                                            Jeszcze nie, już pędzę..

Gale, obudź się!
                                            > Gale nam się jeszcze chyba nie uaktywnił. Może ma dużo pracy Biedaczyna :)

> Słońce świeci, pogoda piękna, a mnie łapie grypa. Jak pech to pech. Ciepłe,
                                            > pozytywne pozdrowienia.
                                            Polecam a) Gripex. 99% skuteczności, przed, na początku i w trakcie. Dwie
                                            tabletki profilaktycznie i mleko z miodem ponadto (gorące, łyżka miodu najlepiej
                                            spadziowego albo akacjowego i może jeszcze łyzeczka masła). b) Citrosept -
                                            preparat na bazie wyciągu z grejpfruta. Wyleczył mnie już z paru rzeczy, więc mam
                                            zaufanie, z drugiej strony mam wrażenie, że jest reklamowany za bardzo jako
                                            panaceum.

Keep it up, up and away! Miłego dnia!

Adam
                                            • Gość: gale Re: nadal offtopicznie - wybaczcie Wszyscy!!! IP: *.polkomtel.com.pl 15.06.01, 12:38
                                              > > Zgodnie z tematem właściwie nie powinnam odpowiadać, ale wcisnę się za Gal
                                              > e'a.
                                              > > Myślę, że zostanie mi darowane :)
                                              > Oj tam, zgodnie z tematem... Zobaczyłem w poście Gale'a, ze pracuje w piątek, a
                                              >
                                              > dopiero potem, że Ty też, i już zapomniałem zmienić topic. Zawsze mi miło, jak
                                              > odpisujesz!

I tak Wam sie nie upiecze, no chyba, ze w PIELKE ;-)))

> > a Mariusz minę miał raczej "nie bardzo".
                                              >
                                              > Hi, hi... bo gniazdko oświetlane sprezentowanymi przez Klaudiusza gołymi
                                              > oprawkami wyglada kiepsko...

Zlosnik jestes!

> > Adam przeczytaj post na temat Mariusza (Rewelacje z "Życia"). Chociaż pewn
                                              > ie ju
                                              > > ż
                                              > > to zrobiłeś,
                                              > Jeszcze nie, już pędzę..

E... gdzie to jest?

> Gale, obudź się!

Juuuuuuuuz...

> > Gale nam się jeszcze chyba nie uaktywnił. Może ma dużo pracy Biedaczyna :)
                                              >
                                              > > Słońce świeci, pogoda piękna, a mnie łapie grypa. Jak pech to pech. Ciepłe
                                              > ,
                                              > > pozytywne pozdrowienia.
                                              > Polecam a) Gripex. 99% skuteczności, przed, na początku i w trakcie. Dwie
                                              > tabletki profilaktycznie i mleko z miodem ponadto (gorące, łyżka miodu najlepie
                                              > j
                                              > spadziowego albo akacjowego i może jeszcze łyzeczka masła). b) Citrosept -
                                              > preparat na bazie wyciągu z grejpfruta. Wyleczył mnie już z paru rzeczy, więc m
                                              > am
                                              > zaufanie, z drugiej strony mam wrażenie, że jest reklamowany za bardzo jako
                                              > panaceum.

c) Oscillococcinum, drogie jak piorun i skuteczne

> Keep it up, up and away! Miłego dnia!
                                              >
                                              > Adam

• Gość: gale Re: nadal offtopicznie IP: *.polkomtel.com.pl 15.06.01, 12:32
                                            Gość portalu: Nadja napisał(a):

> Zgodnie z tematem właściwie nie powinnam odpowiadać, ale wcisnę się za Gale'a.
                                            > Myślę, że zostanie mi darowane :)

Never, never, you'll burn in HELL!!!! ;-)))))

> Ring jak ring. Grześ często oddawał głos Martynie, po dwóch sekundach Martyna
                                            > pytała "co tam słychać u Grzegorza w studiu" i tak przez całą godzinę. Ala po
                                            > wyjściu próbowała podrygiwać w rytm skocznej muzyczki "Friendsów", a Mariusz mi
                                            > nę
                                            > miał raczej "nie bardzo". Może trochę przeraziło go plastikowe dziecko na ręku
                                            > Ali :)

Dziwisz sie? hehe...

> Adam przeczytaj post na temat Mariusza (Rewelacje z "Życia"). Chociaż pewnie ju
                                            > ż
                                            > to zrobiłeś, bo raczej chyba czytujesz wątki z "Alicją i Mariuszem" (z tym drug
                                            > im
                                            > zwłaszcza) w tytule ;)
                                            > Gale nam się jeszcze chyba nie uaktywnił. Może ma dużo pracy Biedaczyna :)

Nawet nie to. Jakos nie chcialo mi sie czytac tych wszystkich nowych postow. I
                                            dopiero teraz wpadlem na pomysl wrzucenia w wyszukiwarke Forum Waszych nickow,
                                            coby sprawdzic czy Was przypadkiem nie ma...

> Słońce świeci, pogoda piękna, a mnie łapie grypa. Jak pech to pech. Ciepłe,
                                            > pozytywne pozdrowienia.

U nasz tez swieci, wiaterek wieje, szlyczna pogoda. A ja w biurze fuj!!!

gale
                                            ----
                                            www.bigsister.prv.pl

Ps.: Nadja, skoro juz operujesz imieniem "Adam" to mozesz w skrocie zamiast "Adam
                                            i Gale" pisac "Adamy" bo Gale to tez Adam ;-))) I tez ...ski, zeby bylo
                                            smieszniej.
    • Gość: PawelJ Re: alicja poszła won IP: *.domdata.com 12.06.01, 14:24
      Gość portalu: agata napisał(a):

> alicja - paszła won!

A ja mysle ze to gruba wylatuje
      • Gość: Karakan Re: alicja poszła won IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 18:17
        Alicja do domu i to jak najszybciej
    • Gość: Góral Re: alicja poszła won IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 11:56
      Alicja wypierdalaj
      • Gość: myszorek Re: alicja poszła won IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 10:58
        Dorwie się taki wagarowicz do komputera i popisuje się elokwencją..... Ale
        cóż.... Per aspera ad astra. I dotyczy to zarówno mnie, jak i wygranego
        uczestnika BB
        (to tak dla kontynuowania łacińskiego wątku..... :)
        • Gość: Nadja Re: alicja poszła won IP: *.jtt.wroc.pl 15.06.01, 11:31
          Gość portalu: myszorek napisał(a):

> Per aspera ad astra. I dotyczy to zarówno mnie, jak i wygranego
          > uczestnika BB
          > (to tak dla kontynuowania łacińskiego wątku..... :)

Zdawałeś(łaś) maturę w tym roku? Ten cytat staje się zawsze bardzo poularny
          w "okolicach" maja ;)
          Pzdr.

• Gość: myszorek Re: alicja poszła won IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 12:03
            Nie pamiętam prawdę mówiąc kiedy zdawałam maturę..... A że cytat jest
            popularny - nie wiedziałam. Coś mi jeszcze zostało w głowie ze studiów. Ale ok,
            koniec popisów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka