Dodaj do ulubionych

Gazeta Telewizyjna

IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 22.01.04, 23:54
Dlaczego "Gazeta Telewizyjna" począwszy od piątku 16.01.2004.zmieniła swą
formę?Jednym z jej największych atutów był dział "alfabet filmowy",opisujący
wszystkie filmy emitowane danego dnia.Począwszy od wspomnianego wydania
został on radykalnie "przycęty".Muszę się poważnie zastanowić nad dalszym
kupowaniem piątkowej gazety.
Obserwuj wątek
    • Gość: Neta Re: Gazeta Telewizyjna IP: *.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 24.01.04, 00:13
      E, chyba taki sam ? Mnie znerwiło, że artykuły powkładali między strony z
      programem. Wygodniej było korzystac z programu. I wcześniej były lepsze
      krzyżówki, zwłaszcza jolka z ...A w poprzednim formacie była zawsze na końcu
      świetna krzyżówka.
    • Gość: drt Re: Gazeta Telewizyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 01:15
      jedyne fajne co wymyslili nowego do telewizyjnej to fajowe zagadki filmowe przy
      programie na każdy dzień
    • asiek23 Re: Gazeta Telewizyjna 24.01.04, 01:51
      Za największy skandal uważam to, że nie ma już fantastycznych dialogów między
      Gosposią a prof. Karpediem. I gdzie są rewelacyjne rysunki Brody???
      • Gość: olo Re: Gazeta Telewizyjna IP: *.icpnet.pl 24.01.04, 02:29
        wlasnie. gosposia i profesorek byli najlepsi. zawsze rozpoczynalem lekture
        telewizyjnej od tej rubryki.
        • Gość: Grim Re: Gazeta Telewizyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 13:39
          Faktycznie wpieniające ,że felietony powciskali między strony z programem,
          trzeba ich szukać i w przeszkadzają w czytaniu programu. Lepiej żeby były w
          jednym miejscu!
      • johnny_tomala Re: Gazeta Telewizyjna 26.01.04, 09:05
        no, to że nie ma tych rysuków to chwalić stwórcę i redaktora naczelnego ! nie
        łapałem tej konwencji wogóle. dla mnie były strasznie kretyńskie.
    • Gość: kleszcz Re: Gazeta Telewizyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 13:46
      w ogóle skiepściła się ta gazetka. Kazik swe nigdyś ciekawe i zabawne
      felietony teraz wyraźnie pisze na siłę i bez entuzjazmu. Fedorowicza, tego
      pajaca nie da się w ogóle czytać. Rubryka "Co obejrzą miliony" nie ma sensu,
      facio recenzujący DVD ma fisia na punkcie dodatków, ostatni artykuł o Nowym
      Jorku w filmie - też nie wiadomo co autor miał na myśli, a teraz jeszcze to
      wszystko pomieszane z programem. Coraz gorzej, ale sensownej konkurencji wciąż
      brak.
      • Gość: Kaz Re: Kazik PeOeL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 19:07
        GT nie ma konkurecji, to prawda. I lubię ją, szczerze mówiąc. Ale Kazik
        ostatnio faktycznie - potwornie nieświeży. To ani zabawne ani odkrywcze. Taką
        agitkę "antypolową" czy antyrzadową lepiej uprawiają koledzy Kazika ze zwykłych
        kolumn GW. Stary "rokendrolowiec" Kazik (coś mi tu nie pasuje) pisze chyba na
        siłę, przymuszony terminami. O Polu usłyszy się to samo na wszystkich stacjach
        radiowych i telewizyjnych. Kazik rokendrolowiec to powtarza. Nie robi tego
        lepiej.
        Natomiast Fedorowicz zawsze to samo. Jak w starym dowcipie o kolorach. Trzeba
        mu jedno oddać. Nie pamiętam, by kiedyś pisał czy mówił źle o TVP. Ciekawe
        dlaczego:-).
        Artkuł o NY znakomity. Trochę pozmieniany układ w GT. Ale jest dobra.
        • Gość: KIRA Re: TALKOWIE IP: *.crowley.pl 26.01.04, 08:31
          Te felietony uwielbiam i praktycznie dla Talków kupuje GWT, no poprostu cudo!!!!
          • Gość: a to ja Gazeta Telewizyjna IP: *.iig.pl / *.iig.pl 26.01.04, 15:50
            "GW" przekonała mnie do swojej gazety telewizyjnej dopiero wtedy, kiedy
            olbrzymią płachtę zamieniła na obecny format (okładka z detektywem chyba...).

Zrezygnowałam wtedy dla niej z "programu w jednym", który dotychczas kupowałam.
            "Tam" program pomiędzy poszczególnymi dniami przeplatali (o zgrozo) linijkami
            tekstu z mikroskopijnymi zdjęciami (uwaga: nie mam kłopotów ze wzrokiem, a tych
            linijek nie można nazwać nawet artykulikami).

Gazeto Telewizyjna! - nie powtórz ich błędu.
          • Gość: Kama W ostatniej chyba nie bylo Talkow? IP: 149.156.213.* 26.01.04, 17:27
    • Gość: Kama Re: Gazeta Telewizyjna IP: 149.156.213.* 26.01.04, 16:42
      NIe podoba mi sie ta zmiana.
    • Gość: KonradWawa Re: Gazeta Telewizyjna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 19:07
      Mi brakuje programów kanałów muzycznych jak MTV MTVClassic VIVAPolska.
      Wogóle to brak tam kilku polskich stacji np:
      TVN Turbo
      AXN
      Wogóle jak chcę sprawdzic co jest grane wchodzę do netu!!!!
    • ghostdog17 Re: Gazeta Telewizyjna 18.05.14, 23:34
      BŁĘDY W PROGRAMIE TV!!!
      NBA PODAJECIE ŻE BĘDZIE A NIE MA!!!
      WEŹCIE SPISZCIE SOBIE Z C+ A NIE PISZECIE GŁUPOTY!!!
      ZAPOWIADACIE TRANSMISJE KTÓRYCH NIE MA!!!
      CO JEST Z WAMI!!!
      ZESPÓŁ TELEWIZYJNEJ DO ROBOTY!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka