Gość: gosc IP: *.aster.pl 31.01.04, 20:55 ja kojarze ze wystepowal tam Kotanski , a prowadzila mala pani w wielkich okularach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: batuszka Re: czy ktoś jeszcze pamięta program LUZ IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 00:40 I Heya tam często można było zobaczyć i Wilkow i Irę nie trawiłąm tego programu, bo moja siostra oglądała, a ja nie mogłam na pegasusie pograć ale teraz bym chętnie obejrzała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: czy ktoś jeszcze pamięta program LUZ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 10:33 Luz był świetnym programem - fakt, że emitowany był w złotym okresie polskiego rocka, więc miał ułatwione zadanie, ale wypromował kilka fantastycznych kapel - Hey, Wilki, Alastor, Human, Closterkeller, itd. Program prowadziła Anna Mentlewicz i Tomasz Żąda (dziś w TrUjce). Nie wiem czy ktoś pamięta, ale to właśnie Luz wymyślił koncerty pod hasłem "Wojna z trzema schodami" - świetne, rockowe występy. Ech, a dziś niby w zastępstwie jest "Rower Błażeja". :-(( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: czy ktoś jeszcze pamięta program LUZ 01.02.04, 12:15 no, closterkeller to raczej w luzie druga mlodosc przezywal, trudno mowic o wypromowaniu, ogolnie program zdecydowanie fajniejszy od roweru, chociaz z mniejszym rozmachem anny mentlewicz nie znosilem chronicznie, ale moze bylem juz za stary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: czy ktoś jeszcze pamięta program LUZ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 19:36 > no, closterkeller to raczej w luzie druga mlodosc przezywal Pozwolę sobie się nie zgodzić :-))Początkowo Closterkeller był znany przede wszystkim "wtajemniczonym" czyli fanom muzyki tzw. gotyckiej, dopiero po wydaniu "Violet" trafił pod strzechy. I na ten właśnie okres przypada obecność teledysków Clostera na antenie Luzu przede wszystkim. I dlatego zaryzykowałam stwierdzenie, że zespół został przez Luz wypromowany. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: czy ktoś jeszcze pamięta program LUZ IP: *.acn.pl 01.02.04, 19:20 A ja też pamietam Luz, bo to były moje lata licealne. Anna Mentlewicz nawiasem mówiąc świetna dziennikarka już nie pracuje w TVP. A Tomek Żąda zajmuje się muzyką w Rowerze błażeja. Odpowiedz Link Zgłoś