Dodaj do ulubionych

Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu

13.03.10, 11:48
W dniu dzisiejszym na antenę telewizji Polsat wchodzi nowe show:
Tylko nas dwoje. Program ma być
konkurencją dla flagowego programu stacji TVN "Taniec z gwiazdami".

W "Tylko nas dwoje" wystąpi 10 par składających się z profesjonalnych
wokalistów i amatorów. Wśród profesjonalistów zobaczymy m.in. Piotra Kupichę z
zespołu Feel, Paullę, Anię Wiśniewską, Ivana Komarenko, oraz Halinę
Frąckowiak. Grupę amatorów tworzyć będą takie gwiazdy jak Mariusz "Pudzian"
Pudzianowski, Artur Partyka, Ewa Wachowicz i Joanna Koroniewska. Program
poprowadzi duet Kasia Cichopek i Mariusz Kałamaga.
Obserwuj wątek
    • karmella13_13 Już wyłaczyłam! 13.03.10, 20:24
      Pierwsza odzywka Dody i już nie mogę oglądać. Czy Polsat zatrudniając tę idiotkę
      myślał, że zdobędzie mnóstwo widzów?
      • shatmach Re: Takie se 13.03.10, 20:26
        Jakoś bardzo się to od JOS-ia nie różni. Jedynie w duecie śpiewają no i nie
        tylko aktorzy. Poziom przez to dużo niższy.
        • ewa9717 Re: Takie se 13.03.10, 20:41
          Przeczytałam wykaz specjalistów (pani Halino Frąckowiak, co pani
          robi w tym dziwnym towarzystwie????) i raczej dziękuję, nie.
          • shatmach Re: Takie se 13.03.10, 20:48
            Wyjaśni mi ktoś po co im kod pocztowy głosujących?
            • estratos Re: Takie se 13.03.10, 21:04
              zeby mogli lepiej targetowac reklamy.
            • princessofbabylon Re: Takie se 13.03.10, 22:48

Na końcu pokazują rozkład głosów w całym kraju. O_o
    • kronixx Nudy... 13.03.10, 21:47
      Ten program ma jedną wadę - jest po prostu nudny. Mało dynamiki, poziom wokalny
      nienajlepszy. Zestawienie słodko-pierdzącej Cichopek i Maryjusza raczej kiepskie
      (to tak jakby jeden program miała poprowadzić posłanka Sobecka i Palikot).
      Dodatkowo irytuje mnie to "już som" w wykonaniu Maryjusza. Niech on już wraca do
      swojego żółtego sweterka.A co do jurorów - jestem zdziwiony, ale chyba najlepiej
      prezentuje się Doda. Oczywiście pani Santor należy się ogromne chapeaux bas za
      jej wielki talent, ale stara się być za miła dla wszystkich. Karolak sam nie wie
      jakie są kryteria oceny - raz ocenia celebrytę uczącego się śpiewać, raz się
      czepia zawartości tekstów piosenek Cerekwickiej. Doda może dalej jest
      nieokrzesana, ale moim zdaniem najlepiej artykułuje swoje opinie i ocenia dość
      sprawiedliwie. Ogólnie program mierny, marne popłuczyny po marnym "JOSiu".
      Raczej już nie będę tego oglądał.
      • arden Re: Nudy... 13.03.10, 22:00
        ale jest minimalnie mniej przaśnie niż w JOŚ - może to przez brak Krzysia.
        chociaż Kasia dzielnie nadrabia ("głosujcie na ten wykon", "do zgarnięcia 100
        tysi" wtf?). Halina Frąckowiak wypadła świetnie, szkoda, że Kochanek też musiał
        występować ;) no właśnie, zastanawiam się, czy to nie będzie w niektórych
        przypadkach głosowanie na nauczyciela, a nie na ucznia... (bo bardziej chyba
        teraz głosowano na Zagrobelnego niż Koroniewską). co do jury, to zgadzam się z
        kronixxem. Karolak jest strasznie irytujący, jak już jedzie po Delfinie i
        Cerekwickiej, to trzeba było konsekwentnie zjechać Feela, Stachurskiego, Paulla
        też wiekopomnego dzieła nie stworzyła.
        • spinka0001 Re: Nudy... 14.03.10, 08:54
          arden napisała:
          > co do jury, to zgadzam się z
          > kronixxem. Karolak jest strasznie irytujący, jak już jedzie po Delfinie i
          > Cerekwickiej, to trzeba było konsekwentnie zjechać Feela, Stachurskiego, Paulla
          > też wiekopomnego dzieła nie stworzyła.

Mnie też to bardzo zirytowało, bo piosenka Kasi choć prosta jest o czymś a takie
          "jak anioła głos" z"pustą szklanką pomarańczy" jest kompletnie o niczym.
    • piotr33k2 Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 01:07
      klapa i miernota zarówno jako odgrzewana powielana nedzna podróba
      jak i organizacyjno-realizacyjnie . jury do bani i wykonawcy też.
      karolak jest dobry ale jako komediowy playboy ,doda jako jurorka
      ale pastiszu w rodzaju tanca na lodzie a santor nigdy nie bedzie ani
      elżbietą zapedowską ani wyluzowanym dowcipnym wodeckim .wszystko to
      aż kipiało tanią obciachowa wersją westernu włoskiego, he he.
    • bardu Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 01:45
      Może i bym zerknęła, ale Doda skutecznie mnie odstraszyła. Żeby się jeszcze nie
      odzywała - ale to raczej niemożliwe, skoro jest w jury. Tak więc nie zajrzę.
    • ania78p Fo paux Cichopek 14.03.10, 09:06
      Przedstawiając jury nie przedstawiła jako pierwszej pani Ireny Santor. Żenada.
      Nawet Doda była zdziwiona, że ją przedstawiają pierwszą.

Karolak w ogóle się nie zna na śpiewaniu i promuje swoich występujących w
      programie znajomych. A jak już ich ocenia to nie bierze pod uwagę śpiewu lecz
      ich dokonania na ekranie.

Program nudny, niedopracowany technicznie - jury co chwila mówiło, że nie
      słyszeli dokładnie jak oni śpiewali.
    • deczko Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 13:21
      ja rzucilam okiem na jury. Doda ma o wiele lepszego styliste, a Santor, hmmm
      czemu ona jest taka naciagnieta??? Trudno jej sie usmiechnac. Odpadlam jak
      zaczela spiewac Koroniewska. Czego ich na tym aktorstwie ucza?? Nawet nie umie
      zagrac, ze sie spiewa. Trema, trema, trema, no i nuda. Slodkopierdzaca Cichopek
      jest nie do przzelkniecia.
      • bell82 Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 14:08
        lepszego styliste? woalka z bananem i gołą babą ?? tragedia...program nudny jak
        flaki z olejem, zupełnie nie ta kolejnosc..doda oceniajaca takich artystów jak
        Frackowiak czy Ostrowska..porazka..co nie zmienia faktu ze jako jedyna miala
        cos ciekawego do powiedzenia..Karolak - chłop sie chyba z choinki urwał - miał
        oceniac wykonania, a chamsko komentował piosenki, chyba nie o tym mialo byc..a
        cichopkowa juz mi sie odbija i tym jej słodzeniem..odpuszczam
        • deczko Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 14:19
          bell82 napisała:

> lepszego styliste? woalka z bananem i gołą babą ??

Chodziz o ogolne wrazenie. Owszem, jest tandetna, nawet jesli nosi prade i
          gucci, ale jest duza roznica miedzy ubiorami w show o lyzwach, a aktualnym
          image. Zreszta wyszczyplala i cos zrobila z twarza, bo wyglada korzystniej,
          niestety wystarczy, ze sie odezwie, ten jej prostacki glos jest nie do zniesienia.

Mnie bardziej zainteresowala Santor i jej brak mimiki...
          • mania_28 Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 14:38
            Niestety, Doda to klasyczny przykład tego, że "człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś
            z człowieka nigdy", i żadne prady, queeny i balmainy tu nie pomogą, zawsze
            pozostanie synonimem prostactwa i chamstwa
            Porównując jej foty sprzed kilku lat, nie wierzę, że makijaż mógł tak zmienić
            człowieka - Doda ewaluowała skutecznie w kierunku urody swojej mamy - ten sam
            kształt twarzy, haczykowaty nos i ładny uśmiech - pozostał tylko uśmiech - Doda
            zapewne schudła, ale nie wierzę, że tak radykalnie wysubtelniała jej dolna
            szczęka i nos, bo że usta ma robione, to widać gołym okiem
            Kto ma wątpliwości, polecam galerie zdjęć z tej strony:
            www.doda.kavacite.com/Rozne/doda141.jpg.php
            • mania_28 i tu jeszcze mały dowodzik na "naturalnośc" urody 14.03.10, 14:56
              www.doda.kavacite.com/Rozne/doda138.jpg.php
            • deczko Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 16:41

Twarz- nie wiem ile w tym skalpela, ile diety, a ile profesjonalnego makijazu,
              ale na pewno jest bardzo dobrze zrobiona.
              • pierangeli Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 18:45
                Chyba tzw.5 minut tej idiotki mija, bo jej aktywność i głupota sięga już zenitu,
                widać to po łbie
            • luksusowa.narzeczona Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 15.03.10, 00:44
              > www.doda.kavacite.com/Rozne/doda141.jpg.php

o bosze... dziecko przebrane za rosyjska prostytuatke!
    • spacey1 Re: Dzisiaj startuje "Tylko nas dwoje" Polsatu 14.03.10, 21:34
      Ci, którzy zarzucają Cichopek, że przedstawiła Santor jako ostatnią jurorkę
      chyba nie zauważyli pewnego zwyczaju. Gwiazda zawsze na końcu! Tak jest np. w
      koncertach złożonych z występów wielu wykonawców - największa gwiazda zawsze
      występuje jako osttania. W JOŚ zawsze na końcu przedstawiano Edytę.
      Co do samego programu - formuła dośc karkołomna, co najbardziej było widoczne
      przy duecie Wójcicki - Wachowicz i Stachursky - Czubówna. w mojej ocenie tylko
      Partyka dał radę. Już sam fakt, że każdą piosenkę mają śpiewać w duecie jest do
      bani. Będzie to po prostu nudne. Natomiast tak dawno nie słuchałam Wójcickiego,
      którego przed laty uwielbiałam, że chyba się skusze i pooglądam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka