Gość: eroll IP: *.europarl.eu.int 24.02.04, 15:46 dla wszystkich forumowiczow, 3 majcie sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: Pozdrowienia z Belgii 24.02.04, 16:02 3 mamy, 3 mamy... pozdrawiamy z Polski ;-) PS. stęskniłeś się już????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.europarl.eu.int 24.02.04, 16:05 no pewnie ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Pozdrowienia z Belgii IP: 149.156.213.* 24.02.04, 16:05 To ty urzednicza biurwa jestes? Pozdrowienia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cazioo Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 22:32 Hoe gaat het met je in Belgie??:)(Jak Tobie leci w Belgii?) Kan je Nederlands spreken?:)))(Czy umiesz rozmawiać po niderlandzku?) Ja Też pozdrawiam ----- Jutro przebiorę się za butelkę wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.revers.nsm.pl 24.02.04, 23:27 W Brukseli to raczej potrząsa się misami cynowymi, parla znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Pozdrowienia z Belgii 24.02.04, 23:07 ostatnie ferie przed matura? pozdrawiam, s_l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Pozdrowienia z Belgii IP: 217.153.143.* 25.02.04, 01:28 eroll co ty w belgii robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.europarl.eu.int 25.02.04, 12:10 Witam ponownie z Belgii. Mozna powiedziec ze to takie przedluzenie ferii a jednoczesnie nauka Wosu(z tego przedmiotu zdaje maturke) W Belgii wlocze sie po parlamencie europejskim mijac znanych i mniej znanych ludzi(sporo tu lprowcow), za oknem szaro a z jezykiem jakos sobie radze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 12:13 Trzymamy się, bo w tym wieku już coraz trudniej się puścić. ;) A Ty uważaj na pedofilii. ;) I przywież nam czekoladki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 13:40 lahliq, jestes cudna! eroll, trzymam kciuki za owocny pobyt i szostke z wosu! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 14:00 es_el napisał: > lahliq, jestes cudna! Wiem, szczególnie po butelce Demanovki. ;) Pozdrawiam po poznańsku :) Lahliq Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 14:10 lahliq napisała: > lahliq, jestes cudna! > Wiem, szczególnie po butelce Demanovki. ;) > hi hi hi lahliq, pytanie natury technicznej ... kto miałby tą butelkę wypić??? ;-)) oczywiście to są żarty ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 14:25 Pytanie jak najbardziej słuszne, chodziło mi rzecz jasna o es_el! Jak w "Cztery róze dla Lucienne" Rolanda Topora... ;) Tym bardziej, że podobno zapas sobie kolega zrobił. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 14:34 lahliq napisała: >Tym bardziej, że podobno zapas sobie kolega zrobił. ;) echhhh, ten zapas to nam spokojnie spać nie daje ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 14:41 Trzeba erolla poprosić o wizytę na bezcłówce. ;) Chyba jest "letni"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Pozdrowienia z Belgii 25.02.04, 14:56 lahliq napisała: > Trzeba erolla poprosić o wizytę na bezcłówce. ;) Chyba jest "letni"? ;) a cholera go wie, jak on tam się do matury uczy......;-) może to cudowne dziecko ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll O sobie samym IP: *.chello.pl 27.02.04, 09:10 Witam już z ojczyzny. Hehe żadnym cudownym dzieckiem nie jestem tylko 18 letnim uczącym się średnio chłopaczkiem. Ale w Belgii jest tanie piwko, zostało mi jeszcze trochę, wbijacie się??????? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Piwo 27.02.04, 09:20 Ja to mam węch, zawsze wyczuję promile. ;) Wbijamy się w kiecki i zaraz jesteśmy. ;) To Ty eroll miałeś niedawno studniówkę? I co, byłeś u kosmetyczki i na solarium jak pani nauczycielka radziła, he he? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Piwo 27.02.04, 09:40 lahliq napisała: > Ja to mam węch, zawsze wyczuję promile. ;) > lahliq Ty mnie poważnie zadziwiasz... masz jakiś filtr założony, że jak ktoś wpisze cokolwiek o alkoholu to Ty od razu o tym wiesz??????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Piwo 27.02.04, 10:12 To chyba już nie węch ani tym bardziej filtr, to głód!!! ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Piwo 27.02.04, 10:24 lahliq napisała: > To chyba już nie węch ani tym bardziej filtr, to głód!!! ;)))))))))) lahliq...... błagam... i tak musimy już zacząć dbać o reputację, bo żaden alkoholowy wątek nie pozostaje bez naszego udziału ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Piwo 27.02.04, 10:43 Ale piwo ma mnóstwo kalorii a ja jestem głodna... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Piwo 27.02.04, 10:45 lahliq napisała: > Ale piwo ma mnóstwo kalorii a ja jestem głodna... ;))))) tiaaaa akurat Ci kalorie w głowie... ;-)) już Ci wierzę ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Piwo IP: *.chello.pl 27.02.04, 12:18 to wy pościcie????? moja starsza mnie właśnie objechała bo zjadłem trochę szynki Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Piwo 27.02.04, 12:28 Eroll... Nie ważne co kto je. To jest prywatna sprawa kazdego z nas. :) Ale nie wchodzę na forum wegetariańskie i nie wpisuje jakie pyszne carpaccio zjadłam dwa trzy dni temu. ;)). Szanuję religie i przekonania innych, cokolwiek sama robię. :) Jak widzisz starsza też obchodzi post, więc i ja uszanuj. A jak musisz to zjedz szynkę w łazience... ;))) A lubisz golonkę? A jesli tak to pewnie wydepilowaną ;P Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Piwo IP: *.chello.pl 27.02.04, 12:34 Hehe jak jadłem to starsza była w łazience i nieoczekiwanie wyszła, a golonkę lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Piwo 27.02.04, 13:05 Eeee, to Tobie o adrenaline chodzi! ;)))) Golonkę, ale czy też wydepilowana jak Ty? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen szynka 27.02.04, 12:31 Gość portalu: eroll napisał(a): > to wy pościcie????? moja starsza mnie właśnie objechała bo zjadłem trochę szynki a szyna z Artusa czy z "Duzo.Tanio.Tesco":)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: szynka IP: *.chello.pl 27.02.04, 12:38 z Artusa, wybrałem najlepszą czyli "belwederską" Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: szynka 27.02.04, 13:09 Sorry, że sie wtracę, ale najlepsza to i tak tylko włoska i chorwacka... Chyba, że chodzi o szyneczke z ukochanej... :P Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: szynka 27.02.04, 13:12 jak sprobujesz kabackiej z Artusa,to zmienisz zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: szynka 27.02.04, 13:26 Ale gdzie to kupić??? Bo pierwsze słyszę... Ale tyle tych szynek i pseudo szynek jest, że człowiek się gubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lezka_z_posen Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.02.04, 09:27 ja jestem w bardziej komfortowej sytuacji,bo eroll to mój sąsiad:))moje szanse na browar from Belia większe;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 09:32 Sąsiad? Ale w Belgii czy w Polsce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 09:34 no jasne,że w Polsce:)Kabaty wspólnie zamieszkujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 09:42 lezka_z_posen napisała: > no jasne,że w Polsce:)Kabaty wspólnie zamieszkujemy:) no proszę... następna się wynurzyła jak zaczęła się imprezka kroić ;-)) na taką okazję to ja jestem gotowa nawet i i w tą kieckę się wbić i na Kabaty z Bródna przemieścić ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 09:53 eroll piwem poszczuł,a jak się sępy zleciały to Go nie ma;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 10:14 Niby z Warszawy a jak poznaniak. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.chello.pl 27.02.04, 10:31 no to widzę że szykuje się niezła bibka, studniówkę miałem tydzień temu, hehe na solarium i u kosmetyczki oczywiście byłem, wydepilowałem też sobie klatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.chello.pl 27.02.04, 11:53 heh nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 12:21 O matko bosko! ja to staromodna jakas jestem... Odwiedziny o kosmetyczki, solarium, depilacja... Paznkocie sobie kolega wymalował bezbarwną odżywką? Nie tylko paznkocie dłoni lecz stóp rzecz jasna... A "nivejka" do ust jest? Kilka dni w Belgii i straciliśmy fajnego forumowicza... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Pozdrowienia z Belgii IP: *.chello.pl 27.02.04, 12:37 Hehe mam nadzieję że nie uwierzyłaś że to naprawdę zrobiłem. Kosmetyczkom i depilacjom mówię NIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 13:22 A kolega emotikony zna? na pewno zna, ale może nie doczytał do końca. Pozostaje mi się cieszyć, że jeszcze wśród nowego pokolenia zdrowe jednostki sa. :) Ja też mówie NIE mężczyznom na solariach i u kosmetyczek oraz wydepilowanym okolczykowanym a nie daj Boże chodzacym w ciuchach Arkadiusa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 13:31 lahliq napisała: > Ja też mówie NIE mężczyznom na solariach i u kosmetyczek oraz wydepilowanym > okolczykowanym a nie daj Boże chodzacym w ciuchach Arkadiusa... ;) i to jest bardzo zdrowa postawa, godna pochwały i naśladowania ;-)) popieram, popieram..... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pozdrowienia z Belgii 27.02.04, 14:01 Bo ja to tej stary daty jestem i widzę, żę Ty też. ;) Ma być zdroow rozsądkowo i facet to ma byc facet a nie Ken z wymalowanymi paznokciami i wyłamana nogą. ;) PS Jak dopadłam pierwszego Kena w podsatwówce, to podczas harców z Barbie noga mu odpadła... Ale szok był! ;) Żadnych Kenów wiecej, nie jestem chirurgiem, nawet z zamiłowania. ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Pozdrowienia 27.02.04, 14:16 lahliq napisała: > Bo ja to tej stary daty jestem i widzę, żę Ty też. ;) > Ma być zdroow rozsądkowo i facet to ma byc facet eee tam od razu starej daty... mów, że raczej tradycyjne upodobania mamy ;-)) od razu lepiej brzmi ;-))) znowu rozrabiamy tu we dwie hi hi!! obiecujemy poprawę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Stara data 27.02.04, 14:38 ale to kontynukacja pradziadków naszych. Wstydzić się nie ma czego. :0) Poprawy nie obiecujmy, nie nie wiem jak sie źle to skończy... ;) --- Znam jedną panią, która świetnie mówi po esperanto, jakby się tam urodziła. Krecia Pataczkówna Odpowiedz Link Zgłoś