valse 27.02.04, 21:19 W poniedziałek nadają blok programów o Piwnicy pod Baranami. Rządówka może tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sarenka Re: Kocham Kino Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 12:38 Tez lubie, ite stare baaaaardzo filmy, ktorych nie widzialam, nie majac telewizora. Super, ze wpadli na taki pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
the_reda Re: Kocham Kino Polska 28.02.04, 20:44 Ja niestety nie wiem czy kocham, bo nie mam:( Szukałam, ale kablówka nie podpisała porozumienia z tym kanałem, mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Ale wiem, że gdybym miała to bym kochała:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Kocham Kino Polska 29.02.04, 07:40 Moim zdaniem powinni puszczac o wiele wiecej starych kronik filmowych , reportazy i filmow dokumentalnych. Niektorzy bardzo szybko zapomnieli jak to bylo w tamtych nie tak odleglych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka Re: Kocham Kino Polska IP: *.acn.waw.pl 29.02.04, 09:12 ...tak, tak, tak!!! (wygrzebwac wszystko i jeszcze wiecej z magazynow i piwnic...puszczac w ciemno! A widz sam sobie oceni!Duzo widzialam ale o "12 krzeslach" w zyciu nie slyszalam w wersji z Dymsza! :) Odpowiedz Link Zgłoś