babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 29.02.04, 22:33 nikogo to nie cieszy? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupik Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 212.14.49.* 29.02.04, 22:37 Mnie cieszy! Baaaaardzo!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupik Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 212.14.49.* 29.02.04, 22:39 Mnie cieszy! Baaaaaardzo!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Jedno pytanie... 01.03.04, 14:37 ...w poprawnej kolejności będą pokazywać??? Ogólnie :-) - jeśli tak, to nawet i :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xfanka a czy ja dobrze pamietam??? IP: 193.111.166.* 01.03.04, 15:04 ze w ostatnich odcinkach Scully spedzila z Mulderm noc - i niby nic nie bylo, ale jednak... i Muldera porwali Obcy a Scully odkryla, ze jest w ciazy???? Odpowiedz Link Zgłoś
robotnick Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 01.03.04, 17:26 ciekawe ktora serie puszcza, fajnie by bylo jakby ostatnia, a nie tylko ciagle te same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 02.03.04, 19:31 ósmą llalalalalaa!!!!! wczoraj widzialam zajawkę Z Archiwum X na dwójce id razu tak mi się radośnie zrobiło;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 03.03.04, 16:09 Gość portalu: lulu napisał(a): > ósmą llalalalalaa!!!!! > wczoraj widzialam zajawkę Z Archiwum X na dwójce id razu tak mi się radośnie > zrobiło;))) Tak,tak!!!W soboty,o 21!!!Matko,ile to czasu się musiał człowiek naczekać. A w zajawce widziałam T-1000(pamiętacie "Terminatora 2"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 06.03.04, 10:15 > Tak,tak!!!W soboty,o 21!!!Matko,ile to czasu się musiał człowiek naczekać. > A w zajawce widziałam T-1000(pamiętacie "Terminatora 2"?) > aaach!!!:)))Agent Doggett <----mdleję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.03.04, 20:47 Już za 15 minut! A w "Telewizyjnej" ani SŁOWA nie było, człowiek przegapić mógł, jak oni mogli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 06.03.04, 20:53 i gdyby nie Babeczkaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Jak podobał się Wam pierwszy odcinek? 06.03.04, 21:48 piszcie bo mi nie bardzo ale licze, że dalej będzie lepiej. Dziś pozostaję nienasycona filmowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jak podobał się Wam pierwszy odcinek? 06.03.04, 21:57 Ja przede wszystkim jestem już jednego pewna:PRZEGAPIŁAM JEDNĄ SERIĘ! Cholewcia,tak to jest,jak pokazuje się serial przez parę lat w czwartki,a potem wymyśla jakąś sobotę... A dzisiejszy odcinek-miodzio,zwłaszcza gdy od 2 lat miało się do czynienia wyłącznie z powtórkami:)Gdybyz ten agent Doggett był z 10 lat młodszy...(tu chwila na westchnięcie) Cieszę się,że mogłam znowu obejrzeć Archiwum,ale połowy rzeczy nie rozumiem.Babeczkaa,bądź tak dobra i przybliż ostatnią serię:)Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Jak podobał się Wam pierwszy odcinek? 07.03.04, 08:41 wyobraź sobie, że ja również np. o ciąży Scully dowiedziałam sie z Forum, chyba też mi coś umknęło :((( pozdrawiam PS. mam nadzieję, że jakoś sie wdrożymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Może być pamięć ;) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.03.04, 01:52 Podejrzewam, że nie umknęło, tylko pamięć zawiodła. Bo Archiwum zawsze było w czwartki i leciało regularnie aż do ósmej serii, kiedy TVP zaserwowała nam... już nawet nie wiem ile lat przerwy. Sam ledwo pamiętałem te akcje w lesie, jak biegali za kosmitą i Mulder zniknął. Poprezedni sezon (siódmy) jest dosyć łatwy do skojarzenia, bo miał wybitnie udziwnione odcinki, na przykład taki z rzeczywistością wirtualną. A w ogóle to ja chcę Millenium!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia aasiek i lulu - cos dla Was ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 12:28 >aaach!!!:)))Agent Doggett <----mdleję ;))) Gdybyz ten agent Doggett był z 10 lat młodszy...(tu > chwila na westchnięcie) ...zawsze zostaje jego rodzony brat - Richard - młodszy o 10 lat - wokalista Filter :)) pozdrawiam! us.imdb.com/gallery/granitz/2319/Events/2319/JerryCantr_Busac_2065382_400.jpg?path=pgallery&path_key=Patrick,%20Richard%20(II) (na fotce to ten z prawej, z lewej to gitarzysta Alice In Chains) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy lady Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.tkdami.pl 07.03.04, 17:53 kto ma adres jakiejś strony ze streszczeniami odcinków? bo mam nieodparte wrażenie że coś mi umknęło, skąd ta ciaza agentki scully? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 18:55 o ile pamiętam, znaleźli gdzieś zamrożone komórki jajowe Scully i Mulder był dawcą nasienia. Ale mogę się mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox_Mulder Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 21:23 www.xfiles.rubikon.pl/ - bardzo fajna strona o X-Files,jeśli ktoś chce recenzje odcinków to www.xfiles.rubikon.pl/recenzje.html począwszy od części 6-tego sezonu recenzje pisał Bartek Węglarczyk - korenspondent "Gazety" z Waszyngtonu,pisał je zaraz po emisji odcinków w USA,a więc dużo wcześniej niż pojawiły się one u nas,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupik Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 212.14.49.* 07.03.04, 23:07 Polecam również.Stronka rewelacyjna! Trafłam na nia wczoraj gdy w akcie desperacji (przeklęte "to be contuined...") szukałam opisów dalszych odcinków. I jest też cały 9 sezon! Dzięki B.W.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy lady Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.tkdami.pl 08.03.04, 14:55 dzięki tysiąckrotne za adres stronki, walczę ze soba żeby nie czytać wszystkich streszczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiq:) Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.energis.pl 08.03.04, 16:22 extra!!!ale osobiście wole troszke starsze odcinki:) bo jak widze doggetta to mi sie zbiera...oglądam tez na polsacie 4 sezon, ale najlepszy jest 5 i 6 a wiecie, że podobno na 40 odcinków 8i9 sezonu mulder jest w 7?!?!?!?!?! ale bezsens!!! stronki najlepsze sa w światowej sieci, extra jest jedna włoska (www.xemily.it)jak znasz angielski to bez problemu sie połapiesz:P a wszystkich X fanów zapraszam do korespondencji:asia_scully@gazeta.pl lub dana_scully- _xx@tlen.pl pozdrawiam ASIQ:)odpisujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kel Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 13:42 gdzie mozna znalezc 1 odcinek 8 serii? nigdzie nie ma... moze ktos ma nagrane?????? please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupik Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 212.14.49.* 10.03.04, 21:51 zapomniało sie w sobote co;)? a ja i owszem , mam ten odcinek nagrany. Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas dziś kolejny odcinek! :) 13.03.04, 18:08 na wszelki wypadek przypominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: dziś kolejny odcinek! :) IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 13.03.04, 20:24 kurdę, nie mogli ustalic X Files na niedziele,albo chociaż piątek???? ale nic, zawieszam sobotnie imprezowanie na czas bliżej nieokreślony;))) p.s. brat patricka jest fajny,ale to jednak nie to samo...ech;)) Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: dziś kolejny odcinek! :) 13.03.04, 22:08 hehe, i tak moim namber łan jest mulder :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:01 Wiedziałam,że ktoś podciągnie wątek:) Dziś było ciekawiej niż tydzień temu. Ależ się z babcią zdenerwowałyśmy gdy się odcinek skończył;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 23:39 a ja nie ogladalam, fajny byl dzisiejszy odcinek?powiedzcie!pozdro Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Ludzie ! Pomocy ! Zapomnialem o X-files... IP: 193.19.164.* 14.03.04, 09:59 Szlag by to.... Zapomniałem o porze emisji nowej serii i polazłem do chrzanionego Tesco, na chrzanione zakupy. Robienie sprawunków wyjątkowo szło mi jak "krew z nosa". Jak wreszcie walnąłem w kuchni trzynastoma reklamówkami z aprowizacją zajarzyłem, że przepuściłem bieżący odcinek. Nie wiem czy znacie to uczucie...I teraz nie wiem nic. So, help me guys...Tylko błagam w miarę dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Ludzie ! Pomocy ! Zapomnialem o X-files... IP: *.b.jawnet.pl 14.03.04, 10:44 www.xfiles.rubikon.pl/bw/without.html Tylko nie przeczytaj od razu wszystkich odcinków;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Re: Ludzie ! Pomocy ! Zapomnialem o X-files... IP: 193.19.164.* 14.03.04, 11:40 Duże dzięki i duże pozdrowienia. Teraz wiem wszystko... lub tylko tak mi się wydaje (he,he) Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_ja zakupy w Tesco 14.03.04, 16:58 W Tesco byłam tylko raz. W Pradze. I słono tam przypłaciłam za swoje gapiostwo:( M.in. kupiliśmy paletę piwa puszkowego a zapłaciliśmy za nią jak za trzy ... Jejku. Wstyd się przyznać;) Bynajmniej - od tamtej pory odchodząc od kasy nie przelatuję wzrokiem po rachunku. Do następnego razu... P.S. Czy "Z archiwum X" na dwójce szło poprzednio na Polsacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: zakupy w Tesco IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 15.03.04, 23:05 a_to_ja napisała: > > P.S. Czy "Z archiwum X" na dwójce szło poprzednio na Polsacie? > e??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja do lulu IP: *.iig.pl / *.iig.pl 16.03.04, 17:08 lulu Czy te odcinki, które teraz pokazuje TVP2 były wcześniej na Polsacie? Lubię czasem się "poalienować", ale fanem serialu nie jestem :) Pozdrawiam X - fanów i nie tylko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja do lulu IP: *.iig.pl / *.iig.pl 16.03.04, 17:08 lulu Czy te odcinki, które teraz pokazuje TVP2 były wcześniej na Polsacie? Lubię czasem się "poalienować", ale fanem serialu nie jestem :) To nie wiem. Pozdrawiam X - fanów i nie tylko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: do lulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:01 Nie, są pierwszy raz w polskiej telewizji. Polsta puszcza takie, co ja widziałem już po dwa razy i przypominam sobie po pierwszej scenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: do lulu IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 18.03.04, 17:32 ach,nie załapałam,widzisz. to przez tego Doggetta jestem taka rozkojarzona;))) widze,ze juz ci odpowiedzieli:))) w takim razie,ja mam jeszcze pytanko - czy po sezonie 8mym puszczą od razu 9tkę??? nadal ubolewam nad tą sobotą- czy nie można by było wkitrać The X Files na jakiś inny dzień?? ale nic-nie będę więcej zrzędzić. nawiasem mówiąc,to oglądałam te odcinki już po kilka razy,ale X Files nigdy za wiele. pozdr dla X fanów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 17.03.04, 10:37 aaa, nie mogę się powstrzymać przed czytaniem streszczeń :( czy na polsacie lecą jeszcze stare odcinki? (mam niedosyt muldera ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 18.03.04, 16:34 Mulder jest the best!!!(chociaż osobiście lubie go tak samo jak Scully:)) za doggettem nie przepadam:( na polsacie leci 4sezon, i osobiście uważam, ze jest duzo lepszy od 8 i 9:( bo X files bez muldera to szajs... (polsat, piatek, 23:15, serdecznie zapraszam, moze potem se je obgadamy(asia_scully@gazeta.pl))pozdrowionka najserdeczniejsze dla wszystkich, ale w szczególnosci x fanów!!! całuski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 18.03.04, 20:24 dzięki wielkie za info!! tak więc zasiadam jutro wieczorem przed telewizorem i wpatruję się w Muldera :)~ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 19.03.04, 23:35 argh! co za idiota puścił bar zamiast archiwum?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag@ Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.zim.pcz.czest.pl 20.03.04, 11:35 właśnie dlaczego nie bylo wczoraj archiwum? bylam zszokowana....ten BAR jest beznadziejny...i te ich zabawy, buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 20.03.04, 11:42 było, tyle że później i nie oglądałam od początku :( Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Dziś kolejny odcinek!!!! 20.03.04, 15:38 Dziś kolejny odcinek, ciekawe co bedzie się działo :) Babeczkaa PS. wiem, że moge przeczytac streszczenia ale wolę to zobaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Dziś kolejny odcinek!!!! 20.03.04, 15:59 babeczkaa napisała: > Dziś kolejny odcinek, ciekawe co bedzie się działo :) > Babeczkaa > PS. wiem, że moge przeczytac streszczenia ale wolę to zobaczyć ;) Ja nie wytrzymałam i przeczytałam...Tak ogólnie.Zwrotów akcji raczej nie załapałam i zapewne dam się zaskoczyć:)Węglarczyk fajnie pisze:)) Nic to!Scully będzie ponoć robiła sekcję,może pare osób to ucieszy(tak a propos,sekcja zwłok była niedawno na tvn w "Ostrym dyżurze"). Przepraszam tych,którzy sa przed obiadem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0 Re: I kolejny odcinek za nami IP: *.b.jawnet.pl 20.03.04, 22:19 A ja "Szósty zmysł" oglądałam. I teraz bardzo żałuję;( Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully do wszystkich zainteresowanych 21.03.04, 10:37 te odcinki na polsacie maja leciec o 23:15, ale juz od kiedy zmienili date emisji(z czwartku na piatek) to puszczaja pół godziny później...ciekawe, kogo obchodzi ten durny bar... ale kzdy porzadny x-phil wyczeka do 23:45, a przynajmniej powinien...ja właśnie wróciłam ze szpitala, no i wczorajszego odcinka nie widziałam...ale nawet za bardzo nie żałuje, bo generalnie to muldera tam dużo nie ma, a biedna scully meczy sie z doggettem:) a do tych, którzy w piatek chcieli ogladnąć muldera:w akurat tym odcinku, go nie bylo...:( pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Dziś kolejny odcinek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:13 Of course Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Dziś kolejny odcinek :) 27.03.04, 20:14 juz niedługo, ciesze się bo przegapiłam poprzedni odc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok widzicie to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 21:34 alez mnie strach obleciał, biedna Scully! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memoria Re: widzicie to? IP: *.energis.pl 30.03.04, 15:01 podobno jakis kosmita...czemu zawsze Scully musi tak cierpieć???A Doggett mógłby troszkę delikatniej jej to wyciąć...no, ale trudno, odcinek byl super, choc bywaja lepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memoria zgadnijcie co dzisiaj?!?!?!?! IP: *.energis.pl 03.04.04, 19:59 juhuhuhuh!!!! jeszcze tylko godzinka!!!nie moge sie doczekac...a wczoraj na polsacie leciala druga czesc tunguski(terma)!tez extra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: zgadnijcie co dzisiaj?!?!?!?! 03.04.04, 21:11 dzis bedzie fajnie ale za tydzien za to super Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.04.04, 12:29 A swoją drogą Scully ma jakieś szczęście do facetów z traumą z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 05.04.04, 13:16 ja tu jeszcze chciałam nawiązać do odcinka sprzed(???) tygodnia i mojej fascynacji Doggettem;)) - widzieliście?jaki on jest męski i w ogóle, a potem wyniósł Scully na rękach. ale musze przyznać,że brakuje mi Muldera. chyba sobie obejrzę "Per Manum" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.04.04, 18:41 Do wszystkich fanów Archiwum oglądających 2TVP!!!! Zmieniono dzień i godzinę emisji!! Nie wiem czy to jednorazowa akcja czy na stałe, ale najbliższy odcinek jest w czwartek - 15.04.04 o 22.35!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 21:12 Morelka, a czy w święta był jakiś odcinek? bo jesli nie było to pewnie nadrabiaja tamten tydzien, co o tym myślicie?pozdro Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.04.04, 21:13 Nie, w święta nie było Archiwum. I chyba nie nadrabiają zaległości, bo w sobotę 17.04 nie ma Archiwum w programie.... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 26.04.04, 19:24 to ja podciagam dalej...bo dawno nikt nic nie pisał:)zastanawiam sie dlaczego??? musz przyznac, ze po ostatnim via negativa polubilam Doggetta...sama nie wiem dlaczego...moze jednak nie jest taki zly???zapaszam na watek dla xphili, gdzie mozna pogadac o postaciach, sezonach i wielu innych rzeczach:) tytuł:dla fanów The X Files pozdrawaim memoria Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 28.04.04, 18:56 cos ostatnio nikt nie pisze...i zastanawiam sie czemu??? moze po surekill ktos sie odezwie...dzisiaj sciagnelam sobie ze stronki www.xfiles.stopklatka.pl fajne filmiki z odcinkow 8sezonu z Foxem:) zajebiste jest tych kilka epizodów:) pozdrawaim wszystkich memoria Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 28.04.04, 22:13 memoria, to juz jutro, będzie mam nadzieje o czym pogadać?zaraz zerkne na recenzje odcinka :)pozdrowionka Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 29.04.04, 16:28 nooo, ja nie moge sie doczekac:) chociaz to nie jest najlepszy odcnek w tym sezonie... a pogadac na pewno bedzie o czym!!! pozdr :) memoria Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 30.04.04, 09:39 szczerze mówiąc to surekill mnie nie zachwycił...ale dzisiaj bedzie lepszy...a czy jest tu ktokolwiek kto tak jak ja oglada wogole 4sezon??? pozdrawaim memoria Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 30.04.04, 10:09 memoria, ja jestem przeciez wiesz:))) Ale co do ostatniego odcinka, to nie wiem dlaczego ale znowu zasnelam, byc moze dlatego ze przecyztalam recenzje wczesniej i wiedzialam co bedzie sie dzialo a po drugie to przemeczona jestem a po trzecie to moze to ze odcinek taki sobie, nie? Chyba nie bede czytac tych recenzji bo potem wiem co bedzie i nie ma tego dramatycznego zaskoczenia jakie powinno byc....hmmm,pozdrowionka i milego majowego weekendu, ja robie sobie przerwe i obiecalam sobie nie siedziec przy kompie conajmniej przez dwa dni,pozdrowionka dla Forumowiczow,pa Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 30.04.04, 22:29 babeczka, nie dziwie sie ze zasnelas, w pewnym momencie tez myslałam ze wylacze telewizor i pójde spac...ja streszczenie lubie czytac tylko z jednego powodu:jak odcinek mi sie podoba, to go nagrywam:)bo kilka razy nie czytalam streszczen i zaluje:(mam takie pytanko co do odc 8sezonu'per manum'.bo on jest jakis pogmatwany, nie bardzo rozumiem w koncu kto jest tym cholernym ojcem tego williama(no bo chyba w koncu mulder, co?)przesylam scenariusz po ang(wierze w ciebie ze znasz dosc dobrze ten jezyk) i streszczenie:)zaraz kaddish, cos o zydach...ja nie mam zbyt długiego weekendu, bo tylko sob, niedz i pon, a potem znów nauka...swoja droga to wolalam jak 8 sezon leciał w soboty, bo wczesniej a wogóle to w piątek trzeba wcześnie wstać i mi się nie chcę...ale czego sie nie zrobi dal X Files...czytałaś o drugim filmie pełnometrżowym???tylko czekac na oficjalne ogłoszenie o produkcji!!! ps.na to per manum to czkaj w mailu:))) pozdrowienia dla wszystkich memoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 02.05.04, 13:12 Mulder jest ojcem, tylko ze dzidzius nie powstal na skutek in vitro,ale metoda naturalna ;)) w sezonie 8 i 9tym przewija sie kilka uwag na ten temat,ale na 100% potwierdza to rozmowa Scully i Mulder w dwuparterze The Truth (scenka w celi) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 03.05.04, 18:08 Dzięki, szkoda tylko że nie wiedziałam jeszcze The Truth... a jak oceniacie ostatni odcinek, Surekill???bo mnie osobiście zbyt się nie podobał... pozdrowionka 4all memoria:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 217.98.70.* 03.05.04, 18:56 mi sie podobal. oczywiscie brak mi Mulder w tych odcinkach,ale uwazam,ze ósmy sezon jest bardzo dobry. zupelnie jak poczatkowe odcinki TXF,świetne pomysly i w ogole;))) mam pytanie-kiedy bedzie Per Manum? myslalm,że wypadało w zeszłym tygodniu,ale albo cos mi sie pokręciło,albo emituja odcinki w innej kolejnosci. mag Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.05.04, 18:38 faktycznie, ja tez mam inna kolejnosc odcinkow, ale jak wejdziesz na www.xfiles.rubikon.pl to tam masz poprawna(a przynajmnej taka kolejnosc w jakiej emituja) 8 i 9 sezon:) a ra stronka jest the best...jak cale TXF!!! pozdrawaim wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 08:17 No i co z tego ????? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 06.05.04, 17:19 cóż, dzisiaj SALVAGE...juz nie moge sie doczekac...dlaczego ten czas tak wolno mija??? pozdr 4all Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 06.05.04, 18:21 hejka, ja też sie nie moge doczekać, juz sobie obiecalam ze bede sie uczyc do filmu i potem ogladam sobie blogo przy piwku, pozdrowionka memoria Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu no co jest??!!!! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 06.05.04, 23:35 kiedy do licha będzie Per Manum???!!!! wprawdzie juz ogladalam ten odcinek ale chce go miec w koncu na video a tu ktoś sobie bryka i chce pomieszac mi szyki!!! nie unoszę sie,ale jestem nieco poddenerwowana pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: no co jest??!!!! 08.05.04, 12:17 przedwczoraj leciało Salvage, jeszcze The gift, Medusa i potem PER MANUM.tez nie moge sie doczekac, a tak cholerna telewizja miesza wszystkie odcinki...tak samo jest z czwartym sezonem...cholera, mogliby cos z tym zrobic, bo to nie logiczne...jak per manum puszcza TAK PÓŹNO, TO TO BEZ SENSU, BO PRZECIEZ pARENTI MÓWI JEJ, ŻE NIEDŁUGO ZACZNIEJ JEJ ROSNAC BRZUCH, A JAK BEDZIE TO W POWIE SEZONU TO BEZ KOMENTARZA... pozdrawiam zdenerwowana Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: no co jest??!!!! 08.05.04, 12:18 sorki, przed the gift, bedzie jeszcze za tydzien Badlaa...chyba sie wścieknę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: no co jest??!!!! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 08.05.04, 19:21 tym bardziej,ze ciaża Scull i tak trwała dłużej niż powinna (ci scenarzysci to sie chyba nie znają na *tych* sprawach),wiec jak jeszcze tvp tak nakręciła to już w ogóle można sobie pofikać w domysłach!!!! ale oni mnie wnerwiaja!!!!! łączę się w gniewie ;))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: no co jest??!!!! 08.05.04, 22:54 cóż, z ta ciąża to masz racje...tym bardziej ze Scully przy tym co robiła (prawie caly czas byla w ruchu) powinna jeszcze wczesniej urodzic...a tvp to mnie wnerwia na kazdym kroku, ale ja nic na to nie poradze:( i nie moge sie doczekac Per Manum:)mam wrazenie ze po tym odcinku bedzie naprawde o czym pogadac na forum...a tymczasem leci również sezon 4, tym razem z foxem. Ja tam wole Muldera od Doggetta, bo duet S&D to nie to samo... coz, trzeba ogladac dalej... memoria Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully podciagam watek 11.05.04, 19:39 podciagam watek, bo cos obumiera ostatnio... ps. ktory sezon lubicie najbardziej???i którego bohatera??? pozdrowionka dla x phili memoria Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully buhahahhaA 12.05.04, 19:43 CZEMU NIKT NIE PISZE???no jutro leci badlaa, podobno fajne...a w piatek 4 sezon to nie wiem co poleci, bo puszczaja w zlej kolejnosci:/pozdr4all memoria Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: dziś badlaa 14.05.04, 08:07 wczorajszy odcinek straszny,pisk nienaoliwionego kółka słyszałam idąc wieczorem do łazienki, buuuuuuu, okropny! a wy jakie macie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: dziś badlaa IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 09:12 no straszny był, też oglądałem się za siebie jak szedłem do łóżka, ale nie do końca skumałem, za co niby ten brązowy się mścił ? I dlaczego akurat na tych ludziach ? Poza tym, dlaczego brązowy musiał wejść w dupę tłuściochowi żeby polecieć do D.C. skoro mógł to zrobić po prostu robiąc się niewidzialnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: dziś badlaa IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 14.05.04, 09:53 ale wtedy by musiał zostawić swój wózeczek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: dziś badlaa IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 10:43 taaa ? a jak go S. zastrzeliła to odrodził się na lotnisku w Bombaju razem z wózeczkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: dziś badlaa IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 14.05.04, 12:11 taaak? a skąd wiesz,że to był ten sam wózeczek,hę? ten kurdupel się nie przejechał na końcu,więc nie wiadomo nawet czy piszczał tak samo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: dziś badlaa IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 15:20 ta, na pewno ma w garażu 50 wózków i za każdym razem jak go FBI odstrzeli i mu dusza wraca do Indii to wyciąga niby nowy, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: dziś badlaa 14.05.04, 11:45 no, w końcu coś się działo! bardzo mi się podobał. i ten wzrok pana karzełka ;) grubas nazywał się potocki, więc czemu, do cholery, lektor czytał 'potaki'? zrobili z niego jakiegoś greka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: dziś badlaa 14.05.04, 12:48 Kurczę...straszne to było,przyznacie.W kluczowych (czyt.co straszniejszych:)) momentach przełączałam na inny kanał:)Ależ ten koleś miał spojrzenie!Brr. A o co chodziło Scully na koniec?Że to miało jakiś sens?Coś mnie ominęło? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: dziś badlaa 14.05.04, 17:06 Odcinek był całekirm niezły:)ale znam lepsze...za tydzien the gift, potem medusa i per manum, a potem Mulder wraca! Nareszcie!!! a propos jeszcze badlaa, to ten karzełek miałfaktycznie zabójczy wzrok, ale sama troche nie zakapowałam o co tam jedzie w tym odc:) do poklikania wszystkim memoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu no i huk,kogo obchodzi wózeczek;))) IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 14.05.04, 21:54 Scully cały czas podchodziła do wszystkich spraw jak Mulder, tzn. z otwartym umysłem no i w ogóle (przecież nie była taką sceptyczką w tych kilku ostatnich odcinkach,nie? ). no bo tu o to chodzilo,ze tak jej brakuje Muldera,etc. i dlatego starała się wierzyć tak jak on i zachowywaćjak on,ale stwierdziła,że Mulder by zobaczył tego gościa w Normanie (czy jak tam temu blondynkowi;)) ), a ona nie potrafiła. i się rozczuliła:((( w ogóle to głupio,że te odcinki są pomieszane-przecież Doggett wie juz w rzeczywistości o ciąży Scully,ale w alternatywnej przestrzeni telewizji polskiej jeszcze NIE WIE... tak poza tym,to te odcinki 8smego sezonu w ogóle są bardzo dobre jeśli chodzi o podnoszenie adrenaliny,bo trzeba przyznać,że szósty czy siódmy sezon nie był aż tak straszny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 14.05.04, 22:50 A co mi tam...Setny wpis!!! Pozdrowienia dla fanów "X-Files":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 08:06 no i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 11:14 no jak to nie wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 15.05.04, 20:28 porządny watek...ponad sto wpisów...widac ze jest masa x-phili:) racja, ze 6 i 7 sezon nie byly az dobre w podnoszeniu adrenaliny, bo one najbardziej byly chyba skupione na M&S:)zreszta jezeli chodzi o emocje, to najlepsze byly chyba te pierwsze, ale pomysly 4 i 5 tez mi sie bardzo podobaja:) jest tu ktos kto widzial wczoraj Memento Mori??? pozdrówka memoria Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 15.05.04, 22:57 zasnelam, zanim sie zaczelo :/ podobno niezly odcinek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 217.8.186.* 25.06.04, 09:22 a mój mąż wczoraj oglądał mecz z tymi wszystkimi dogrywkami i guzik widziałam a nie ostatni odcinek - opowiedzcie po krótce co było, please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.04, 23:45 Ludzie, ja tylko jednego nie rozumiem - skąd Wam się wzięło, że 2TVP coś pomieszała z kolejnością odcinków? Dlaczego uważacie, że Per Manum powinno być puszczone wcześniej? Jak dla mnie wszystko jest w kolejności, w której być powinno. Ostatni odcinek - Badlaa jest 10 w tej serii a Per Manum jest dopiero 13!!! Dlaczego oczekujecie, że ktoś puści 13 odcinek przed puszczeniem wszystkich dwunastu przed nim? O co Wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 16.05.04, 12:00 nauczyć się czytać zanim zaczniesz kogoś obstawiać;)) Title Episode Air Date WITHIN * 8X01 11/05/00 WITHOUT * 8X02 11/12/00 REDRUM 8X03 12/10/00 PATIENCE 8X04 11/19/00 ROADRUNNERS 8X05 11/26/00 INVOCATION 8X06 12/03/00 VIA NEGATIVA 8X07 12/17/00 PER MANUM * 8X08 02/18/01 <-----!!!! SUREKILL 8X09 01/07/01 SALVAGE 8X10 01/14/01 THE GIFT * 8X11 02/04/01 BADLAA 8X12 01/21/01 MEDUSA 8X13 02/11/01 THIS IS NOT HAPPENING * 8X14 02/25/01 DEADALIVE * 8X15 04/01/01 VIENEN * 8X16 04/29/01 EMPEDOCLES 8X17 04/22/01 THREE WORDS * 8X18 04/08/01 ALONE * 8X19 05/06/01 ESSENCE * 8X20 05/13/01 EXISTENCE * (daty,które są podane to terminy wyświetlania odcinków sezonu8 w USA. zwróć za to uwagę na numery epizodów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.04, 15:33 No właśnie patrzę na daty emisji i wyraźnie widzę, że Ty nie umiesz czytać - zgodnie z Twoją notką i moimi informacjami Per Manum było wyświetlone 18 lutego 2001 a Badlaa 21 stycznia 2001 - miesiąc wcześniej. To, że w tej notce Per Manum jest jako ósmy odcinek świadczy tylko o czyimś błędzie w ich ustawianiu, bo jak widać daty są dobre. Surekill to ósmy odcinek potem Salvage, Badlaa, The Gift, Medusa i dopiero Per Manum. Powołujesz się na błędne informacje, poszukaj dobrych w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 16.05.04, 19:21 ludzie, spokojnie! kazdy ma inne źródła i inne info...prawda jest za to, ze poprawna kolejnosc i wszystko co chcesz wiedziec o jakimkolwiek odc 8sezonu znajdziesz na stronie www.xfiles.rubikon.pl:0 zajebista:) a memento mori to jeden z moich ulubionych epizodów, a napewno naj w 4 sezonie:0 bo mam watpliwosci, czy nie ucieli czasem sceny z billem Scully...bo zassałam kiedys i bylo napisane ze to z MM, a mam dziwne wrazenie ze tego nie bylo... pozdrowionka memoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.04, 20:08 Masz rację, strona, którą polecasz jest super! Zwłaszcza, że odcinki są tam podane we właściwej kolejności. Pozdrowienia dla wszystkich fanów serialu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 17.05.04, 15:53 a ja głupia zawsze myslałam,że sie patrzy na numery odcinków a nie na datę emisji na kanale telewizyjnym jakiejś innej telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scully232 Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.04, 16:39 no masz rację, głupia byłaś... ktoś Ci próbuje pomóc a Ty się rzuczasz ale to już Twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 18.05.04, 20:05 to nie bylo zbyt miłe...kazdy ma prawo do błedu:) w czwartek The Gift!!! nie moge sie doczekac!!! pozdro dla x-phili! memoria Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: the gift 20.05.04, 21:03 hahaha dzisiaj gift! podobna eXtra! miłego wieczoru przed Tv!~ memoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczkaa Re: the gift IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 22:36 no niestety, telewizja chyba zwariowala, ja nie bede czekac przez jakis mecz do 23.40 na moje kochane Archiwum, ide spac! przeczytam streszczenie, milego wieczorku,pa Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: the gift 21.05.04, 08:39 w gruncie rzeczy to mecz tez obejrzałam:) a odc był oki, bo z Mulderem, ale za to bez Scully:( szkoda...za tydzień Medusa, a potem do końca 8 sezonu Fox i Dana!!! nie moge sie doczekac! pozdrawiam memoria Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: the gift 21.05.04, 09:52 To dali jednak ten odcinek? O rany,nie ja nie dotrwałam, byłam pewna zresztą, że nie puszczą "The Gift". Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: the gift 21.05.04, 16:38 a niby co mieliby puścić??? :) teraz odliczanie do Per manum, a potem mozna rozkoszowac sie obecnooscia Muldera i Scully razem... pozdrawiam i nastawaim w komórce odliczanie memoria Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: the gift 22.05.04, 10:03 asia_scully napisała: > a niby co mieliby puścić??? :) Znając naszą tv (a może to skojarzenie ze "starą" tv) wrzuciliby coś krótkiego, żeby im się zgadzało z ramówką. Nic to, do czwartku. PS. A może wzorem wątku o Idolu zacząć nową setkę? Bo mi się za długo otwiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: the gift 22.05.04, 21:32 hmmmm a ja sobie przeczytałam super streszczonko na mojej ulubionej strone X- files i rzeczywiście żałuję, że nie oglądnęłam bo odcinek musiał byc superancki... pozdrowionka Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: the gift 22.05.04, 21:45 fakt. szkoda tylko ze nie bylo dany, bo inaczej byłby naprawde zajeb***y!!! do poklikania wszystkim memoria Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully txf 22.05.04, 23:37 mam pytanko:skąd najlepiej sciągć odcinki???Kazaa???czy moze sa jakies stronki albo cos w tym rodzaju???bo ja sie nie znam...a szkoda:)zalezy mi zeby pościagac odcinki i nie wiem wlasnie skad... licze na to ze ktos wie i mi pomoze... z gory dzieki ziomki! memoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:55 john doggett is waaay better than molder. i looove robert patrick _did u see him on terminator 2??) woooooooooooooooooooooooooooooow. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 23.05.04, 16:42 Doggett jest o niebo gorszy od Muldera(nikogo nieurazając). Ale tylko duet Scully&Mulder wprowadzają odpowiedni nastrój serialu...zauwazcie, ze 8 sezon bez Foxa jest taki jakis...pozbawiony tego co najwazniejsze! A po jego odnalezieniu znów wraca humor i dobra zabawa, nie to co z Johnem...szczerze mowiac to on mnie troche wkurza...Ale trudno, pocieszam sie ze niedlugo wraca Fox i znowu bedzie jak w starych dobrych czasach...To jest prawdziwe Archiwum X!!!A sam robert patric mi nie przeszkadza:) pozdrawiam ogladajcie Meduse(watpie zeby ktos to przepuscił) memoria Odpowiedz Link Zgłoś
asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 25.05.04, 22:41 dawno nikt nic nie pisał, totez trzeba cos dodac... zna ktos adres9byly gillian anderson w londynie???bo tam jade na wakacje i chcialabym zobaczyc choc z zewnatrz:)a czy w okresie 27.02-4.08 beda tam wystawiane jakies sztuki z jej udziałem???kurde, jakbym trafila na cos takiego to byloby zajebiscie... pozdrawiam memoria ps. do per manum zostało 10 dni!!! pps.wie ktos czy na polszmacie puszcza unrequied czym tempus fugit, czy od razu..eee...co jest tam dalej, bo nie pamietam???synchrony czy od razu small potatoes???bułeczka z masłem:) do poklikania(jak ktos chce to czasem mozna mnie zlapac na gadu:8840029 zapraszam-głownie wieczorem, bo za dnia nie mam czasu memoria Odpowiedz Link Zgłoś