Dodaj do ulubionych

Archiwum X niedługo na Dwójce!

• las_manequinas medusa 27.05.04, 22:12
      :)
      • aasiek Re: medusa 27.05.04, 23:29
        Widziałam:)
        Pierwsza połowa, że się tak wyrażę, ciekawsza.
        PS.Odpoczywasz po bojach intelektualnych z Marzenką? ;)))
        • las_manequinas Re: medusa 27.05.04, 23:32
          aasiek napisała:
          >PS.Odpoczywasz po bojach intelektualnych z Marzenką? ;)))

ma się rozumieć. ;)
          choć jedno i drugie traktuję jak rozrywkę, zdecydowanie wolę archiwum ;)
          • Gość: aasiek Re: medusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 23:35
            Ja takoż :)
            pozdrawiam
            • asia_scully Re: medusa 28.05.04, 08:47
              a moj tata sie na mnie wkurzyl i zabronil ogladac xfiles...:( ale mam nagrane...
              a dzisiaj powinno leciec unreqiued ale pewnie znowu zmienia kolejnosc:)
              musze zobaczyc meduse!!!!
              POZDRAWIAM I MILEGO ODPOCZYNKU UMYSLOWEGO!!!
              memoria
    • las_manequinas per manum 02.06.04, 23:27
      jutro per manum - nie zapominać, tylko oglądać! :)
      • Gość: aasiek Re: per manum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 17:50
        Tak jest!!! ;)
      • Gość: aasiek Re: per manum IP: 83.26.32.* 03.06.04, 23:26
        Powiem jedno - o rety...
        Fajne to było
        • las_manequinas Re: per manum 03.06.04, 23:27
          :O...
          świetny odcinek.
          • asia_scully Re: per manum 04.06.04, 08:27
            jeden z lepszych odc:) koncówke ogladałam 3 razy...a dzisiaj ogladne caly
            nastepny raz:) super!
            • Gość: triss jezzzuuu, zapomnialaaaam ;( IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.06.04, 12:08
              sa powtórki w koncu czy nieee?? ;(((
              • las_manequinas Re: jezzzuuu, zapomnialaaaam ;( 04.06.04, 12:51
                nie powtarzają...

polskie odcinki są zgrywane i udostępniane poprzez bittorrenta. co prawda
                wczorajszego jeszcze nie ma... im więcej ściągających i udostępniających, tym
                lepiej. link
                • Gość: triss Re: jezzzuuu, zapomnialaaaam ;( IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.06.04, 13:00
                  dzieki, wszystko super, tyle, że nie moge sie zorientowac jak sie otwiera [??]
                  te pliki-moj komp odmawia wspolpracy ;(
                  • las_manequinas Re: jezzzuuu, zapomnialaaaam ;( 04.06.04, 13:11
                    masz zainstalowanego bittorrenta? jest do ściągnięcia na bitconjurer.org/BitTorrent
                    • Gość: triss Re: jezzzuuu, zapomnialaaaam ;( IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.06.04, 13:15
                      oki, ściągam to, ale czy to nie jakis postep :>
                      wielki trojan albo cos ?;)
                      i jak juz zainstaluje to co dalej?
                      • las_manequinas Re: jezzzuuu, zapomnialaaaam ;( 04.06.04, 13:22
                        spokojna głowa. :)
                        później kliknij na plik, który chcesz pobrać, bittorrent powinien automatycznie
                        się otworzyć i spytać, gdzie chcesz zapisać plik. klikasz 'zapisz' i gotowe ;).
                        nie denerwuj się, jeśli plik nie będzie się chciał od razu ściągać - może być
                        tak, że akurat nikt go w danym momencie nie udostępnia...
                        • Gość: triss dziękczynne ukłony!! :) n/t IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.06.04, 13:32
                          • Gość: triss o matkooo ;( IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.06.04, 19:50
                            a ile taki odcinek powinien sie sciagac?? bo ciagne juz dzien caly a tu 3 %
                            dopiero i 170 godz przede mna ;)
                            hmm?
                            • las_manequinas Re: o matkooo ;( 05.06.04, 20:02
                              transfer zależy od różnych czynników...

który odcinek ściągasz? ja dziś ściągnęłam 'per manum' i transfer dochodził mi
                              nawet do 30KB/s - teraz ściąga go sporo osób, więc idzie szybko. ale
                              taki 'gift' na przykład wyciąga maksymalnie 5KB/s :(, dwa pliki w ogóle mi się
                              nie ruszają ;).
                              powodzenia.
                              • Gość: triss Re: o matkooo ;( IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.06.04, 21:34
                                usiluje sciagac per manum. nie wiem czy to w ogole idzie, nie widac wartosci
                                predkosci transferu, mam 3 % i ponad 200 godz "prognozy" w tej chwili. nic nie
                                czaje ;(
                                czy to sie "nadpisuje" jakos czy jak wylacze kompa to jutro od 0?
                                • las_manequinas Re: o matkooo ;( 05.06.04, 21:38
                                  plik zapisuje się na dysku, więc następnego dnia będzie sie ściągał od momentu,
                                  w którym przerwałaś.
    • aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.06.04, 13:46
      A ja mam takie pytanie: pamiętacie ten odcinek o wampirach? Taka wioska lub
      miasteczko i chyba wszyscy byli wampirami, to był odcinek taki trochę dla jaj,
      pokazywany najpierw z punktu widzenia Muldera a potem Scully (albo odwrotnie).
      Jaki ten odcinek miał tytuł?
    • anetta Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.06.04, 19:52
      za tydzień, w Boże Ciało nie będzie naszego kochanego serialu :((( a w ogóle to
      lubię doggeta, wiadomo, że foksia nie zastąpi, ale pasuje do tego filmu,
      przynajmniej dla mnie...
      • Gość: ja Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:09
        doggett jest zarabisty-taki meski(hot hunk of love) i te oczy.... duzo
        wprowadzil do x files-stwoshyl swietna kreacje aktorska. jush nie moge sie
        doczekac sezonu 9 a zwlaszcza odcinkow 4-d i john doe...dla fanow doggetta
        polecam wpisac w google "addicted to doggett" to strona atd.polish-sausage.com
        czy jakos tak. bye all.
        • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.06.04, 21:40
          ha! jest świetny :) dość szybko się do niego przekonałam i polubiłam.
          jest na kim oko zawiesić pod nieobecność muldera :)
          • aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.06.04, 21:53
            Jeśli chodzi o Doggeta, to jestem na tak :)
            Ale chciałam przypomnieć o moim pytaniu... Odcinek z wampirami na
            wesoło...Pamięta ktoś?
            • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.06.04, 21:59
              no ja niestety nie pamiętam i nie mogę ci pomóc... :(

pzdrwm. :)
            • Gość: mortannia Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 02:35
              bad blood to sie nazywało :)
              • Gość: ja Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:20
                pamietam, pamietam. podobalo mi sie, jak w wersji moldera ten szeryf(!) co
                podobal sie scully mial takie okrobne zeby. miodzio:)))
                • aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.06.04, 10:32
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> pamietam, pamietam. podobalo mi sie, jak w wersji moldera ten szeryf(!) co
                  > podobal sie scully mial takie okrobne zeby. miodzio:)))

Też to pamiętam :) Takie rodzynki w postaci śmiesznych odcinków przydawały się
                  serialowi.
              • aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.06.04, 10:34
                Dzięki :)
                • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.06.04, 14:25
                  No bad blood jest super:) a Doggetta nawet ja ostatnio polubiłam, szczególnie
                  ze teraz wraca Mulder i nie trzeba bedzie sie pRZejmowac Johnem:) Ale jak dla
                  mnie to Archiwum jest takie PRAWDZIWE tylko z Mulderem i Scully...Bo w
                  odcinkach z Doggettem a bez Muldera to mi sie smutno robi ze Danie tak go
                  brakuje... :( jestescie pewni ze w Boze ciało nie ma TXF??? o matko!!! a
                  widzieliscie wczoraj tempus Fugit??? tez fajniaste!!! za tydzien druga czesc:
                  MAX!!!
                  • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.06.04, 14:57
                    cholera, z tym bożym ciałem to prawda :/

widziałam tempus fugit. fajny odcinek. śmiać mi się chciało, gdy mulder zaczął
                    nawijać na konferencji o ufo :D "czy to jest oficjalne stanowisko fbi?"
                    albo to:
                    -jakie ma pan doświadczenie?
                    -wyłowiłem kiedyś monetę z dna basenu

czekam na dalszy ciąg.
                  • Gość: ja Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:56
                  • Gość: ja Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 21:01
                    a ja jednak bede bronic doggetta. molder jest spox ale jush mi sie znudzil..na
                    poczatku nie lubilam doggetta i wprowadzenie go do serialu wydawalo mi sie zlym
                    pomyslem. ale on uratowal archiwum(bo niestety duchovnemu w glowie sie
                    poprzewracalo...tak samo bylo z aktorami z "przyaciol"). robert patrick
                    swietnie pasuje do tej roli. no i jak gral w T2 hot hot hot T-1000..... w
                    archiwum oczywiscie przydaloby sie wiecej zabawnych odcinkow-ale tesh nie moshe
                    ich byc za dusho bo to sploszy aure wielkich tajemnic i konspiracji:PPP sorki
                    za brak przecinkow ale nie chcialo mi sie ich wstawiac:)))
                    • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 09.06.04, 20:20
                      boze, co sie na swiecie porobilo...ja, ktora do niedawna nienawidzilam 8 i 9
                      sezonu, sciagnełam je sobie i wlasciwie to sa spox:)ale to nie zmienia faktu ze
                      4-7 sa najlepsze:)hehe bo w 8-9 brakuje foxa, ale Doggett i Reyes tez sa ok(ja
                      szczegolnie bardzo polubilam reyes) i john tez mi juz nie przeszkadza,,,ale
                      poczatek to 9 sezon ma zrabany:)no i skinner tez ma wazniejsza role;Pi jego tez
                      polubilam...
                      matko, czemu boze cialo jest w czwartek
                      memoria
                      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 14.06.04, 18:00
                        ludziki, ja a propos ściągania tych odc:)
                        jak nie macie stałego łącza to nie macie o czym marzyć...(ale każdy x-phil by
                        dalej próbował-ja też)...ja z neostrada ściagałam jeden ok.godzinki, i
                        dochodziło mi do 41 KB/sek. to nieźle, uważam, ale dużo zalezy od wielkości
                        odcinka....niektóre mi sie ściągaja w 15 minut, niektóre w 2 godziny...jakość
                        nie jest najlepsza, to fakt, ale same odcinki bardzo mi sie spodobały:) tak
                        wiec warto zassać...jak nie macie stałego to radzę, aby poprosić znajomych, to
                        na pewno nie odmówią:)
                        ps. widzieliście Nothing important happened today?! zaajebiste, ściągajcie i to
                        szybko!
                        • Gość: the ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:01
                          dla wszystkich who nie moga sciagnac x filsow proponuje chociaz dialogi
                          przejshec. najlepiej wpisac w google "x-files red wolf". a jesli chcecie
                          screencapsy to chyba tam gdzies w linkach beda. papa:)
                          • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 15.06.04, 20:00
                            kurde, w czwartek leci this is not happening!!!Wraca Foxio!!!Nie moge sie
                            doczekać!!! i co z tego że już widziałam tez odcinek 100 razy??? :D a dla tych,
                            którzy go nie widzieli: jeżeli w ten czwartek o 22:35 nie bedziecie siedziec
                            przed TV, to macie grzech ciężki!!!!!!!!!!!!
                            pozdro
                            mam nadzieje ze po TINH pojawi sie wiecej postów:)
          • Gość: sffinx Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.core.lanet.net.pl 16.07.04, 23:14
            Doskonale wpisał się w role Doggeta.
            Bardzo trafnie dobrany aktor.
    • las_manequinas this is not happening 16.06.04, 18:39
      emocje już jutro ;)
    • babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 18.06.04, 14:41
      jak Wam sie podobał ostatni odcinek?
      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 18.06.04, 18:13
        no ja powiem ze pierwszy raz ogladałam go 4 godz. rzed emisja i płakałam
        (końcówka, jak go znajdują i potem jak S płacze), a jak leciało w TV to
        płakałam jak bóbr!!!!! dzisiaj lub jutro ogladam deadalive:D kurde, świetne to
        jest:D a dzisiaj leci Synhrony na polsacie...trzeba ogladac:)
        pozdr 4all
        • ariwederczi Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 18.06.04, 21:23
          A mnie jakoś to nie przejęło... Chyba byłem zbyt zmęczony!
        • Gość: anetta Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.tkdami.pl 21.06.04, 11:26
          baaaaardzo ekscytujący odcinek, i wzruszający, szkoda że foksia było jak na
          lekarstwo. a ta nowa, monika, czy jak jej tam to na razie się nie
          popisała...między nią a scully jest jakiś taki zgrzyt, no nie?
          • Gość: the ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:48
            monika jest spox. miedzy nia a doggettem zaiskrzy. bedzie romansik woooo hooo!
            btw. scully i muldzio az 7 sezonow nie mogli sie zejsc...cus z nimi nie tak???:P
            • Gość: aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 16:10
              A mnie ta Monika od razu przypadła do gustu :)
              Ale sam odcinek... może faktycznie zmęczenie, bo AŻ TAK mnie nie ruszyło,
              bardziej podobał mi się poprzedni... Ale czekam na następny tydzień.
              • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 21.06.04, 19:30
                u mnie to samo. per manum o wiele bardziej mi się podobało.
                pewnie przez to, że się napaliłam na muldera, a tu tylko truposz ;)
                • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 24.06.04, 17:26
                  jaki truposz!!! widzieliscie DeadAlive??? jak nie to polecam...ale nastepne
                  Three words nie jest takie eXtra...wiecie ze XF nie ma w przyszły czwartek??? a
                  Polsat tez zwariował, bo jutro nadaja Small potatoes o 21:10, a potem w
                  czwartek o 21:00...pojebało ich kompletnie!!!kurde, ale Empedocles jest
                  zajebiste...A co do Monicy to ja ja bardzo lubiłam już wczesniej, mimo ze nie
                  wiedzialam jak bedzie wygladac ich pierwsze spotkanie...ale potem wraz ze
                  Scully są bardzo zgrane...i są fajnymi przyjaciółkami, no i monica pasuje do
                  Johna, a Scully o Muldera i wszystko pasuje... :D ale mam dobry humor!!!!bo
                  widziałam...pamietacie Hollywood A.D. ???
                  • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 24.06.04, 18:06
                    > jaki truposz!!! widzieliscie DeadAlive???

jest przecież dzisiaj na dwójce.
                    • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 25.06.04, 09:03
                      no i co z tego? ja widziałam juz cały 8 i 9 sezon:) świetne!!!
                      ps. robimy konkurs na najlepsze odcinki? kazdy zgłasza 5 swoich ulubionych
                      odc+sezon:) to ja pierwsza:
                      -memento mori, sezon 4
                      -arcadia, sezon 6
                      -How the ghost stole the christmas, sezon...6???
                      -hollywood A.D., sezon 7
                      -per manum, sezon 8
                      no to dawac dalej!!! potem zrobimy ich spis, zeby wiedziec, ktore sa
                      najbardziej lubiane...a potem se podyskutujemy o tym, dlaczego wlasnie te
                      epizody...co wy na to?
                      ps2. jak sie wam podobalo deadAlive?jak ktos chce to niech sie ze mna
                      skontaktuje na gadu: 8840029 czekam!!!
                      memoria
                      • babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 25.06.04, 09:42

wczorajszy odcinek wizualnie okropny :) i ta scully w ciąży przy łóżku truposza, brrrr
                      • Gość: aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:00
                        Aaaaa! Dziewczyno! Ja nie pamietam (nie znam) niektórych tytułów, a co dopiero
                        mówić o sezonie :)
                        A moja piątka to:
                        - "Bad blood"
                        - pierwszy odcinek z Eugeniuszem Toomsem :)
                        - odc. o komputerze, który sam zabijał, a podejrzenie padło na jego wynalazcę
                        - odc. o chłopcu, który miał stygmaty
                        - odc. o chłopcu, który umiał czytać w myślach (potem się przewijał w kolejnych
                        odcinkach)
                        Pewnie o czymś zapomniałam, norma... A DeadAlive - super! I ten tekst Muldera -
                        czy ktoś za mną tęsknił? I Alex znowu robi za drania... I ta atmosfera... Stare
                        dobre archiwum :)
                        • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 27.06.04, 22:14
                          no dobra, to ja pisze jakie to tytuły:
                          bad blood znałaś:)
                          pierwszy odc z toomsem to "Squeeze"sezon 1
                          o tym kompie to "kill switch" sezon 5
                          stygmaty="revelations" sezon 3
                          a o tym chłopcu(gibson :D) to było kilka odcinków, ale pierwszy to "the end"
                          sezon 5
                          no to na tyle a propos odcinków aasiek:D
                          ludziska dawac swoje!!!
                          ps. fajna stronka z mnóstwem zdjęć xf:
                          xfphotos.fredfarm.com
                          polecam!!!
                          pamietacie All things? wczoraj sobie znowu oglądnęłam i jest to świetna opera
                          mydlana...ale jest super!!! gdyby jeszcze zamiast watersona byl Fox to bylaby
                          to prawdziwa gratka dla shipperów!!!( jak ja)
                          pozdro
                          memoria
    • Gość: ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:10
      widzialam w pt na polszmacie odcinek o tych dzieciach z ogonami (z tylu!!!!)
      super smieszny. ps. 180!!!!!!!!!
      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 28.06.04, 18:49
        no ta setka nam troche szybciej idzie:) moze niedlugo do 1000 dojdziemy? :) kto
        to wie...a Small potatoes to naprawde śmieszny odcinek, najbardziej mi sie
        podobało jak edi zamienił się w Foxia!!! :D to było po prostu zajebiste...w
        czwartek Zero sum, a potem to nie wiadomo...w kazdym razie potem powinno leciec
        Elegy, ale nie wiadomo kiedy puszcza...:( no dalej ludki, ulubione odcineczki,
        prosze!!!
        • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 28.06.04, 22:40
          obejrzałam sobie dziś i przypomniałam zarazem 'milagro'. mój podziw. jeden z
          lepszych odcinków, jakie widziałam.

hehe, 'small potatoes' był świetny. mulder próbujący przyczepić ogon spowrotem -
          rotfl.
          • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 28.06.04, 22:56
            i co z tego że te nie był prawdziwy Mulder? ;) a Milagro to faktycznie fajny
            odcinek ( Agent Scully is already in love?-czy jak to tam bylo, nie pamietam
            dokładnie)...jednakże ja wole Memento mori...zawsze jak oglądam jakiś super
            odcinek to nie jestem pewna czy by na pewno mm jest tym moim ulubionym, ale jak
            juz oglądam to memento mori to wiem ze tak jest...ilu z was bywa na forum x
            files -oficjalnym? jak ktos nie był to polecam, super rzecz!!! no i kurcze nie
            moge sie doczekać gethsemane i reduxów:) są świetne...widział tu je ktos oprócz
            mnie?! no licze na to...ludziki, piszcie na gadu(8840029) nawet jak mnie nie
            ma, to odpisze napewno jak tylko dostane, pod warunkiem ze wspomniecie ze
            jestescie z forum gazety o xf....i podacie ksywke:P
            cos mam kiepski humor dzisiaj...wszyscy juz maja wakacje, tylko nie ja... :(
            chlip chlip...ale jeszcze tylko 2 tygodnie!!!
            piszcie czesciej i wiecej!!! dawac do 200!!!
    • Gość: the ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 09:53
      oki moje ulubione odcinki to: medusa( sezon8)i john doe (sezon9)-jeszcze nie
      widzialam, ale czytalam transcript i ogladalam screencapsy i jush mi sie
      podoba;) a z reszta, wszystkie odcinki o doggettcie:*sa super. ze starszych, to
      pamietam jeszcze taki odcinek, gzdie foxiu byl na jakims statku (nie
      kosmicznym!!!) i cofnal sie w czasie-byla niby IIwojna swiatowa. tesh byl
      fajny. ok to tyle from me-4 now;) pozdro 4 all i staramy sie dojsc do 200!!!!!!!
      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 29.06.04, 12:18
        no to naprawde kochasz Johna... :) ja tam za nim nie szlaeje, ale juz mi nie
        przeszkadza...a ten odcinek o Foxiu to "Triangle"
        DALEJ, JUŻ NIECAŁE 20 POSTÓW!!! (15)
        pozdro
        ps. znacie jakieś fajne stronki z tapetami -zdjęcia z odcinków???ale zeby dalo
        sie na tapetke wrzucic...i najlepiej nie z FTF...
        z gory danke shon(wlasnie mam niemca)
        • Gość: the ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:23
          okej to ja jeszcze cos dodam:)))) np. pytanie o najoblesniejsza scene z
          archiwum x? dla mnie to byla scena,w ktorej jakis koles, co potrafil sie
          regenerowac- tak sie zregenerowal, ze wyszedl sam z siebie-DOSLOWNIE. yuuuuk. w
          roli tego faceta aktor, znany z ostrego dyzuru jako dr. romano:))) nie pamietam
          z jakiego to bylo sezonu, ale niedawno lecialo na polsacie. jesli chodzi o
          tapetki, to nie znam zadnej strony, ktora moglaby cie zainteresowac-chyba, ze
          chcesz tapetke z johnem;)))))))))
          • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 29.06.04, 19:46
            z johnem to nie, dziki, moze kiedy indziej... :D a chiodzi ci o odcinek "
            Leonard Betts" ? sezon 4...nawet mam nagrane...dla mnie najbardziej drastycznym
            odcinkiem jak na razie był " Home" sezon 4...ale znam tez wiele innych
            drastycznych epizodów...no ludu, ciagniemy dalej!!!
            ponawiam moja prośbe o tapetki z x files...najlepiej sceny z odcinków( sezon 3-
            9) i naj tylko z Foxiem i Daną...no bede bardzo wdzieczna...:D
            • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 29.06.04, 20:15
              ko zmieniam zdanie najokropniejszy odc to sanguinarium, a szczegholnie jak ten
              gość zrzuca z siebie te skore z twarzy...brrrr
              • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 30.06.04, 19:38
                no ludziska ja rozumiem ze juz macie wakacje ale to nie znaczy ze musicie
                zaniedbywac wazne obowiazki jak na przyklad pisanie na forum...no a tak poza
                tym to czy we wakacje leci TXF???
    • Gość: ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:20
      ja nigdy nie zawodze:))) ale nie wiem czy txf jest w wakacje:((( ps. 190!!!!
      ps2: john jay doggett rulez-i ma dziaaaaareeeeeee;)
      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 01.07.04, 18:01
        no chociaz ktos tu nie zawodzi:) ale chynba leci,bo teraz na dodatek to leci na
        polsacie w czw i pt 4 sezon ,a w czw na TVP2 lecu 8...jest the best...
        • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 01.07.04, 21:55
          AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!teraz powinnam siedziec i ogladać
          zero sum, ale ojciec oglada mecz a dwa pozostałe TV sie rozpierdoliły i tak nie
          ogladam odcinka...ale i tak tam nie ma scully...
          ]pierdolony huj, nie nawidze
          go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak to czytasz, ojcze pojebany, to masz!!!!!! wiedz
          co o tobie teraz
          mysle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i przygotuj sie na
          zemste
          • Gość: ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:57
            asia:-/ jak tak moshesz o swoim tacie?? to tylko serial. plzzzzzzzzzzzzzz.
            don't be a fanatic;))))) a zemsta swoja droga;)))))))))
          • Gość: Arn Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 01.07.04, 22:19
            Dziewczyno, uspokoj się. Ty nie jesteś fanką tylko fanatyczką.
            W swoim fanatyźmie nie zauważyłaś, że mecz leci na TVP2 więc jak Ci to
            przeszkadza w oglądaniu Archiwum? Może jakieś krople uspokajające zażywaj we
            czwartki?
            • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 02.07.04, 09:56
              no dobra, troche mnie ponosło...a mecz leci na TVP2, a xf na polszmacie, a
              wszystkie inne telewizory w chacie akurat musialy sie rozwalic...jak ktos moze
              to niech mi przysle dokladne streszczenie??? o a ducky masz gadu-gadu???jak tak
              to napisz kiedys do mnie...8840029:) moze se pogadamy??? bo widze ze dobrze
              znasz archiwum, a z takimi ludzmi lubie gadac...a z ojcem sie juz pogodzilam:)
              ps.195!!!
              ps.dzis Elegy!!! wywale starego sprzed telewizroa, niech se znajdzie inny
              nadajnik!!!
              • Gość: ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:12
                asia niestety nie mam gg:((( ale bardzo czesto siedze w interii na learning
                english jako the ducky. az tak dobshe nie znam archiwum, bo wlasciwie
                interesuja mnie odcinki glownie z johnem;))))ale pozdro 4 u. ps. ok ppl jeszcze
                tylko kilka postow do 200:)))
                • kocikk Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 02.07.04, 20:29
                  Witam wszystkich:-)
                  Mimo moich 23 lat, jestem (odkąd pamiętam) zagorzałą fanką X files:) A ponieważ
                  nareszcie nadeszły wakacje i mam więcej czasu, zdecydowalam sie powrocic do
                  mojego ukochanego serialu z nastoletnich lat i oprócz TVP2, zamierzam wciągnąć
                  się w odcinki na Polsacie. Stąd uprzejma prośba: czy możecie mi pokrótce
                  przybliżyć która to seria(chodzi tylko o Polsat, na Tvp jestem na bieżąco),
                  jakie odcinki się zbliżają itp:) ?
                  Z góry dziekuje i pozdrawiam:-)
                  • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 03.07.04, 00:05
                    no to masz...
                    na polszmacie leci teraz sezon 4, a dokładniej odcinki(kilka ostatnich):
                    Small potatoes
                    Zero sum
                    Elegy(bylo dzisiaj)
                    nasteone to demons i gethsemane, a potem sezon 5 rozpoczynajacy sie od
                    reduxow...jak chcesz jakies blizsze info o ktoryms z tych odcinkow to sendnij
                    mi maila, a odpisze na pewno...ps.reduxy sa eXtra!!! jedne z moich
                    ulubionych...a tak ogolnie to teraz glownie portuszany jest watek choroby scully
                    (rak gdzies w zatokach)i te odcinki sa swietne!!!
                    • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 03.07.04, 00:05
                      dobra to jet 199:) tak se tylko pisze...niezle nam idzie!!! oby tak dalej
                      ludki!!!
                      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 03.07.04, 00:07
                        hehe ale jestem swinia...nie moge...ale 200 nalezy do mnie!!! na hama ale
                        zawsze:) no a tak to jak wam sie podobalo Elegy?! bo mi bardzo...fajnie Scully
                        sie biła z tą pielegniarka(eh ta słuzba zdrowia)
                        no to papa teraz trzysetny post czeka!!!
                        • Gość: foxy lady Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.tkdami.pl 27.08.04, 20:00
                          dziś na polsaciu nie ma archiwum, i w następny czwartek też nie ma:((((((((((
                          czyżby jesienna ramówka tej dziwnej stacji nie uwzględniała naszego ukochanego
                          serialu?????????????? a moze macie jakieś inne informacje, tzn, inne gazety z
                          programem tv......
      • aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.07.04, 17:06
        Gość portalu: ducky napisał(a):

> ja nigdy nie zawodze:))) ale nie wiem czy txf jest w wakacje:((( ps. 190!!!!
        > ps2: john jay doggett rulez-i ma dziaaaaareeeeeee;)

Jaką dziarę?!!! ;D
    • Gość: ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:17
      not fair. 3 posty pod rzad i 200!!!!!!!!!!!1 swinia!!;)))))) fajny byl ten
      odcinek ale troche pogmatwany.... a ten koles co gral tego harolda czy
      cos....lalam z niego przez caly odcinek:P
      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 03.07.04, 12:15
        wiem, swinia jestem:) a elegy mi sie podobal, szczegolnie bitwa scully-
        pielegniarka i ta krociutka wymiana zdan toche ostrzejszym tonem Scully-
        mulder:) fajowe!!! a z harolda tez sie lałam do bólu!!! dajemy ludziki do
        300!!! a ilu z was, pytam sie, bywa na x forum??? www.xforum.prv.pl
        jak ktokolwiek to napiszcie tutaj swoje nicki ztamtego forum...
        memoria
        • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 04.07.04, 19:56
          dlaczego nikogo tu niema?
          • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.07.04, 21:00
            przed chwila ogladałam dreamlandy...po raz enty...ale zajebiste!!!!!! we
            wakacje trzeba nadrobic zaleglosci w Xf...mam ok.30 nieobejrzanych odciknkow!!!
            i za malo czasu...:( ps.mam pomysl na pewna zabawe ale nie wime, czy jest tu
            ktokolwiek zeby ja dalej pociagnac...w 2 osoby nie ujedziemy...:( nie
            pozwioolcie temu forum zamierac!!!!!!!miejce serca...
            • ariwederczi Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.07.04, 21:53
              Jaką zabawę?
              • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 05.07.04, 22:05
                właśnie, jaką?
                • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 07.07.04, 16:58
                  hehe zabawa z x forum...jedna osoba zadaje pytanie na temat XF, a nastepna
                  odpowiada i zadaje wlasne...jak dobrze pojdzie to w niecaly miesiac mamy
                  300postow:) i co wy na to? tylko napiszcie jaki poziom trudnosci
                  respektujecie...:)
    • aasiek Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 09.07.04, 12:08
      Wczorajszy odcinek - klasa :) konfrontacja agentów jak dla mnie spoko
      • Gość: Xionc Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 213.77.7.* 09.07.04, 13:11
        No, Mulder mnie trochę wkurzył... Ale się jeszcze chłopaki skumplują...
    • Gość: ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:06
      noo niee przegapilam txf na 2. ogladalam na polszmacie i zapomnialam o 2:(((((
      ale wiem o czym byl odcinek-glupi molder nie docenil staran doggetta. co za
      ignorant;)))))))) no ale sie jakos dogadaja w przyszlosci. ok co do zabawy asi
      scully, to ja na tyle archiwum dobshe nie znam, zeby jakies trudne pytaie zadac
      ale prosze bardzo-jak ma na drugie imie john doggett:))
    • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 09.07.04, 15:53
      nie no, świetny epizod!
      jest mulder w akcji, jest doggett (który wypadł lepiej od foxa ;), są strzelcy
      (czytaj: śmiech gwarantowany), no i jeszcze knowl rohrer w końcówce (ciekawe,
      co z nim dalej).

"myślałem, że gdy byłem martwy, zmienili przepisy" rotfl!
    • Gość: ducky Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 21:10
      fajne cytaty doggetta:
      "I think I just solved this case. This kid had crap for brains, the flies
      couldn't resist."
      (z odcinka lord of the flies-proba tlumaczenia: "chyba rozwiazalem te sprawe-
      dzieciak mial tyle smieci zamiast mozgu, ze muchy nie mogly sie oprzec)
      buahahahahah."You ever hear of an alien in Nikes?" -(z odcinka this is not
      happening. proba tlum.: slyszales o kosmicie w [najkach]??
      "Polish sausage! It's the best in the city. There's a little stand a couple
      blocks over on M Street. You'll be able to walk to it." (z odc. 4D-"polska
      kielbasa. najlepsza/najsmaczniejsza w miescie. jest mala budka kilka blokow z
      tad na m street. dojdziesz tam pieszo") "Plates? For cryin' out loud. Who eats
      polish sausage with plates?" (4d-"talerze? na milosc boska(idiom zastepczy:P)
      kto je polska kielbase na talerzu????) ok ja jem na talerzu ale doggett wie
      lepiej:)))))
      "So what do you have in mind, if you don't mind my asking? It's my head that's
      going to get blown off if this's a screw up"-(oki ostatnie
      z three words: "co masz na mysli, jesli moge spytac? to moja glowa zostanie
      wysadzona w powietrze, jesli on jest popaprancem..." ok to tyle 4 now. seeee u
      gotta love doggett
      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 11.07.04, 09:36
        wróciłam tylko na ten jeden wpis, za godzine znów wyjeżdżam:( no to Doggett ma
        na imię chyba John Jay Doggett, o ile się nie mylę, bo nie pamietam:) ale chyba
        dobrze, wiec daje pytanko:skąd pochodzi cytat :
        " Do you believe in the existence of extraterrestrials"
        a ze pochodzi z wielu epizodó, to podajcie pierwszy w którym sie pojawia...:)
        mam nadzieje ż enie za trudne:)
        miłych wakacji!!! i czekam na odpowiedzi...
    • Gość: duck Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 20:36
      tak asia-odp. to jay:) ale nie znam odp na twoje pytanie.......
    • Gość: babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:39
      podciągam bo się właśnie zaczyna :)
      • Gość: marta Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:43
        Kochani!
        apeluje do Was jako laik, dawno już nie nadążam za Archiwum:-( w sumie
        rozstałam się z serialem w okolicy piątej serii, mam teraz do Was pytanko (po
        dzisiejszym odcinku, imho słabawym) Z KIM SCULLY BĘDZIE MIAŁA DZIECKO????
        btw dobrze, że Fox już wrócił:-))
        pozdrawiam
        • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 16.07.04, 11:22
          Gość portalu: marta napisał(a):

>Z KIM SCULLY BĘDZIE MIAŁA DZIECKO????

z dostawcą pizzy ;)
          • Gość: marta Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:39
            ... a ja myslałam, że z Obcym...
        • Gość: marcin Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 62.233.250.* 17.07.04, 21:15
          M zachowuje sie jak dupek bo go obcy porwali i S z zalamania brumbrum sie z
          pizza guy , obcy wypluli M truposza ale sie ocyknal i zobaczyl ten beben u S i
          ma ich wszystkich w d... i ich olewa i zachowuje sie w stosunku do nich jak
          dupek i w ogole kanal :(
    • Gość: duck Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:59
      czy mulder zawsze bedzie sie zachowywal jak taki dupek w tych nowych odcinkach.
      jush mnie denerwuje. biiiedny dooooggi:'((( a scully oczywiscie ma dziecko
      z kosmita. no przeciez, nie z mulderkiem;))))
      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 23.07.04, 18:30
        nie no skądże, gdzie z Muldim!!! (powiedz małemu ze zginąłem jako bohater-
        vienien). hehe jak nikt nie wie skad jest ten cytat to mówie: z pilota...a
        teraz zadam inne pytanie:hmmmmmmmmmmm........... może:kim jest cassandra
        Spender? i w jakim odcinku po raz pierwszy sie pojawia...jak za trudne to jush
        nie wime...:) miłych wakacji !!!!!!
        a ja we wrorek znow wyjezdzam:( do
        londynu!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D dobrze jest!!!
        • Gość: babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:55
          asia milego pobytu, trzymaj sie,pa
          Babeczkaa
          • Gość: marcin Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 62.233.250.* 24.07.04, 22:45
            I stalo sie , przegapilem VIENEN w morde !! Jesli ktos ma link do torrenta z
            tym odcinkiem to bardzo , bardzo prosze !

• las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 25.07.04, 13:04
              adramel.neostrada.pl/xfiles/X-Files (8x18) - Vienem [PL].torrent
              • las_manequinas Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 25.07.04, 13:06
                rozpadł się :/
                skopiuj cały url i wklej go do bittorrenta.
                • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 25.07.04, 21:04
                  ja proponuje stronke: x-files.omoe.net tam jest cały 8 i 9 sezon:)
                  dzieki za zyczonka, babeczkaa, na pewno bedzie supcio:) LUDZIE DZISIAJ
                  OGLADNELAM ESSENCE I EXISTENCE!!! BOSKIE!!! A SZCZEGÓLNIE KOŃCÓWKA EXISTENCE:d
                  MIŁYCH WAKACJI DLA WSZYSTKICH
                  PAPSY:)
                  ps. zna ktos odp na moje pytanie?!
                • Gość: marcin Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: 62.233.250.* 26.07.04, 12:32
                  Juz mam wszystko co chcialem , dzieki. Caly 8 i 9 sezon jest na
                  www.thexfiles.prv.pl/
                  • Gość: foxy lady Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.tkdami.pl 31.07.04, 19:01
                    polsat jest beznadziejny!!!!!!!!!!w czwartek puścili pierwszą część odcinka o
                    Emily, domniemanej córeczce Scully, a w piątek nie dali już drugiej części,
                    tylko leciał inny(skądinąd zabawny)...Normalnie cholery można dostać!
                    • Gość: foxy lady Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.tkdami.pl 31.07.04, 19:16
                      właśnie przeczytałam spis odcinków 5 sezonu i się okazało że polsat jednak
                      dobrze wyświetlił.....
                      • asia_scully Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 07.08.04, 22:06
                        ale w USA emily było zaraz po CC:) i wogole tam jest mnostwo bledów:
                        - w 2 sezonie matka Scully mowiła ze Dana dostał krzyzyk na 15 urodziny...a
                        teraz sie okazuje ze na gwiazdke
                        - Tara mowi ( w polskim tłumaczeniu!!): które z nas mocniej kopało...a ona nie
                        jest córką Margaret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam dosyc tłumacza
                        polskiego...lepiej by było z napisami...
                        www.xforum.prv.pl/
                        no a tak jak wm mijaja wakacje...??? ja jutro znow wyjezdzam....i nie zobacze
                        Schizogeny!!!!!!!!!bo chinge i essence juz widziałam:) a Schizogeny jeszcze
                        nie..tatuś nagra:) pozdr 4all
                        dajcie jakiej pytanko!!!
    • babeczkaa podciągam dla sue -niech poczyta! 13.08.04, 12:05

up
      • aasiek Re: podciągam dla sue -niech poczyta! 13.08.04, 12:17
        Skoro wątek podciągnięty... Kto by pomyślał, że ucieszy (:)) mnie nagłe
        pojawienie się Alexa. Oglądaliśta, ludzie?
        • las_manequinas Re: podciągam dla sue -niech poczyta! 13.08.04, 13:49
          aasiek napisała:

Oglądaliśta, ludzie?

no jasne :)
          • babeczkaa Re: podciągam dla sue -niech poczyta! 13.08.04, 14:52
            taaaaak, wczorajszy odcinek byl super, no i bedzie cd. a dziś też bedzie na polszmacie?
            • Gość: SlodkaSue Hehe,dziekiZaNaprowadzenie-jeszcze1pyt---> IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 21:03
              co za przystojniak gra kraicka...maselko :D
              bylam wielkkkkkkkka fanka Xfiles..potem znudzily mnie ciagle
              powtorki..odpusicilam sobie..a tu..sensacja na tvp2..
              te odcinki sa XTRA!!!!!!
              buzka 4U @ll
              • Gość: SlodkaSue Aha,jeszcze jedna rzecz :D IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 21:06
                jestem an modemie i ciezko mi czytac kazda wypowiedz na forum..
                Drodzy fani..podajdzie mi please adres jakiejs B DOBREJ strony amerykanskiej/w
                najgorszym wypadku polskiej/ strony gdzie sa opisy serii i w ogole
                tesknie za nikita :(
                szkoda ze konic juz
                Pozdroweczki
                • Gość: aasiek Re: Aha,jeszcze jedna rzecz :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:12
                  W tym wątku, w pierwszej setce wpisów (gdzieś na początku) jest podana polska
                  strona Archiwum X. Sa na niej także opisy poszczególnych odcinków.
                  • Gość: foxy lady ostatni odc. 8 serii.. IP: *.tkdami.pl 19.08.04, 17:54
                    dziś ostatni odc. z 8 serii, ciekawe za ile lat puszczą resztę..............
                    • aasiek Re: ostatni odc. 8 serii.. 19.08.04, 18:09
                      Jak to szybko minęło...
                      Dzisiejszy odcinek zapowiada się...hm, bardzo ciekawie :)
                    • las_manequinas Re: ostatni odc. 8 serii.. 19.08.04, 18:44
                      Gość portalu: foxy lady napisał(a):

> dziś ostatni odc. z 8 serii, ciekawe za ile lat puszczą resztę..............

i czy w ogóle puszczą :/
                      • babeczkaa Re: ostatni odc. 8 serii.. 19.08.04, 18:49
                        szkoda, ze już koniec, wątek trzeba bedzie zamknąć! ciekawe swoją drogą czy będą nastepne,pozdrowionka dla fanów X-Files
                      • Gość: Renior Re: ostatni odc. 8 serii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 01:08
                        NIe zdążyłem na pierwszą połowę. O co chodziło? Proszę o pomoc.
    • Gość: KaCzka Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 01:03
      Da się w ogóle streścić jakkolwiek treść całego Archiwum "X"? Chociaż trzonowy
      wątek.
      • ariwederczi Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 20.08.04, 09:25
        Scully i Mulder szukają prawdy.

Krócej się nie da!
        • babeczkaa Re: Archiwum X niedługo na Dwójce! 20.08.04, 11:49
          no i jak sie podobało? ja wczoraj oglądalam obydwa odcinki i na polszmacie i na dwójce, troche mi sie już pomieszało ale ten na Dwójce był fajny :)
          • Gość: aasiek dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:34
            Siedziałam jak na szpilkach (no, prawie...). Parę rzeczy trochę dziwnych, ale
            to przecież "Archiwum X" :)
            Najlepszy tekst - "Masz stwierdzić zgon" :)

Aha, dziś będzie na Polsacie kolejny odc. Czy to może będzie "Bad Blood"? Jeśli
            ktoś ma dostęp do opisów odcinków, proszę, niech sprawdzi :) Podobno są
            wampiry :)
            • las_manequinas Re: dziś 20.08.04, 13:44
              tak, dziś ''bad blood'' i końskie zęby szeryfa :))

a wczorajszy odcinek był świetny. końcowa scena i ''podejrzanie przypomina
              skinnera'' :))
              • aasiek Re: dziś 20.08.04, 14:22
                las_manequinas napisała:

> tak, dziś ''bad blood'' i końskie zęby szeryfa :))
                >
                >
                Huraaa! :)

> a wczorajszy odcinek był świetny. końcowa scena i ''podejrzanie przypomina
                > skinnera'' :))
                >
                Ach, ten Mulder ;)
                • bzy1 koniec i bomba 20.08.04, 14:41
                  wielka szkoda, że już po wszystkim;-(
                  pewnie nasza ukochana telewizja nie bardzo będzie się kwapić do puszczenia
                  ostatniego sezonu (no może na 5 lat:-)
                  a jak Wam sie podobało zakończenie?
                  dla mnie bomba, nareszcie im nic nie przeszkadzało (Obcy, pszczoły) a
                  najważniejsze stało się poza ekranem;-)
                  pozdrawiam
                  • asia_scully Re: koniec i bomba 23.08.04, 22:26
                    no Essence i Existence jush wczesniej widziałam z 4 razy, ale i tak zrobiło na
                    mnie wrażenie...tłumaczenie!!!!!!!!!!! zawsze lubiłam sie z tego posmiać ale
                    jednak wole oglądać po ang...
                    9 sezonu za szybko nie puszcza, prędzej kilkunastoodcinkowa ramówka The Lone
                    Gunmen, o ktorej TVP wspominało cos na poczatku roku...a zreszta prawie kazdy
                    jush widział 9...(mi sie najbardziej The truth tam podobało)

co do BB to odcinek tez juz wczesniej widziałam, ale cieszyłam sie ze nie
                    skopali tłumaczenia, az tu nagle pojawia sie CIASTKO Z KREMEM!!!!!!!!!!! o,
                    dajcie mi tłumacza w moje rece to bedzie po nim...z tym naszprycowaniem tesh
                    nie najlepiej wyszło...ale odcinek kocham...a kto nie widział 9 serii to niech
                    sciąga z kazy albo emule bo jest dosyc fajna...albo z x-files.omoe.net
                    pzdr 4@ll

ps. podobało mi się bardzo jak Billy Miles "ozywał" najpierw jeden krąg, potem
                    trzy itd...zajeboza
                    a adresy stron internetowych polskich sa nastepujace:
                    www.xfiles.rubikon.pl
                    thetruth.prv.pl
                    www.requiem.and.pl
                    xfiles.koti.com.pl
                    thexfiles-zone.webpark.pl
                    a zagraniczne:
                    gaddarchives.com

no a ze stuffem x philowskim to takie:
                    xfphotos.fredfarm.com - zdjecia z wieeeelu epizodów
                    www.insidethex.co.uk
                    www.xemily.it
                    www.xfonte.net
                    no...a jak wam mało to daję linka: www.xforum.prv.pl, wejdźcie w ogólna
                    kategorię i na samej górze gdzię jest temat: strony o X files...a może jednak
                    nie w ogólnej tylko w fan zone...nie wiem, sprawdxcie...ale gdzieś na
                    górze...ale się rozpisałam...no dobra, to ciągniemy ten wątek czy robimy nowy?
                    jakby co to prosze mnie poinformować:)
                    • las_manequinas Re: koniec i bomba 23.08.04, 23:46
                      co było złego w 'naszprycowali mnie'?
                      • asia_scully Re: koniec i bomba 29.08.04, 14:12
                        nie wiem...ale jakos tak nie pasuje...i kojarzy mi sie moim ulubionym
                        niemieckim jezykiem...:/
                        ps wiecie ze terazpo wakacjach powracamy do dawnych godzin emisji XF? tzn,
                        piatek o 22:30 na polszmacie i tylko tyle...pzdr
                        • Gość: foxy lady Re: koniec i bomba IP: *.tkdami.pl 30.08.04, 10:15
                          no to mają szczęście, bo już myslałam, że polszmat rezygnuje z naszego
                          ukochanego serialu...tydzień bez archwum tygodniem straconym :(
                          • asia_scully Re: koniec i bomba 31.08.04, 21:08
                            hehe ja jush widzialam wiekszosc 5 6 7 sezonow i sa super...9 tesh:) fajne...no
                            a emisja Lone Gunmen odbedzie sie od jesienia na tvp2 ale dokladniej nei wiadomo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka