Dodaj do ulubionych

DEBILE I MŁOTKI!!!

IP: *.chello.pl 15.06.01, 11:58
Wyszła Ala, dla mnie najmilsza osoba w całym domu. Zabrała lalkę, co uważam za
wyjątkowo urocze i sympatyczne!!! A to kim jest jest chłopak mało mnie obchodzi.
Natomiast przeraża mnie fakt, że największe szanse na wygraną ma okropny
Janusz, który nie wadził mi jeszcze do niedawna, ale przez ostatnie parę
tygodni wylazł z niego cham, prostak i dureń.
Popularność tego prymitywa bardzo źle świadczy o naszym społeczeństwie. Jak on
wygra, to będzie to równoznaczne z tym, że spora część naszego kraju
(przynajmniej ta głosująca) to same durnie, każdy głupszy niż worek młotków.

PS A tak wogóle, to bardzo mi sie podobało zadanie z dziećmi, szkoda tylko, że
jedynie Manuela i Alicja miały wystarczającą dozę wyobraźni, by się nim
przejąć. Janusz swym olewackim stosunkiem do swego "dziecka" stracił u mnie
resztki szacunku, podabnie jak i Gosia (która to, przecie, tak bardo zarzekała
się, że straszliwie kocha dzieci!!!). A Alicja była w roli matki wprost
wspaniała!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: DEBILE I MŁOTKI!!! IP: *.chello.pl 15.06.01, 17:00
      XXX, tobie chyba pomyliło się bycie matką z byciem 6-letnią dziewczynką bawiącą
      się lalkami. Nie powiesz mi, że można wykrzesać z siebie takie same uczucia w
      stosunku do lalki, jak do żywego dziecka.

pzdr. Anka
    • Gość: Krytyk Do Naczelnego Mlotka RP IP: *.ltk.com.pl 15.06.01, 17:24
      Drogi Mlotku!
      Zapewne wiele kowadel w swym krotkim zyciu przeleciales i wlasnie stad wyplywa
      Twa wielka madrosc. Przykro, ze oblude i sztucznosc traktujesz jako synonimy
      bycia najmilszym. Z zabawy lalkami wysnuwasz daleko idace wnioski o instynktach
      nazwijmy je macierzynskich uczestnikow BB. Brawo!! Czy wiec sposob zabawy tzw
      resorkiem swiadczy o umiejetnosciach kierowania samochodem? Dla Ciebie na pewno
      tak. Jako przedstawiciel ciemnoty bronie Janusza. Ta "ciemna" czesc
      spoleczenstwa ceni u Janusza takie cechy, jak ta, ze potrafi stworzyc poczucie
      bezpieczenstwa, swym postepowaniem (nie chodzi mi tu o podrzucanie kamieni czy
      robienie pompek) zasluguje na szacunek. Dlatego, ze nie jest lizusem lecz
      czlowiekiem, ktory potrafi sie poswiecic dla grupy. Alicja pozostanie wzorem
      dla ludzi, ktorzy sa w stanie zrobic WSZYSTKO by tylko osiagnac swoj cel.
      Pozdrawiam.
      • Gość: xxx Re: Do Naczelnego Mlotka RP IP: *.chello.pl 15.06.01, 18:06
        Wciaz nie moge zrozumiec fascynacji wielu, nawet inteligentnych ludzi, osoba
        Janusza. To, ze ktos ma bary jak szafa nie czyni go jeszcze osoba budzaca
        bezpieczenstwo, jego mšdro�ć jako� uciekła mej bacznej uwadze. Temu facetowi
        zalezy tylko na kasie!!!

Za to umiejetnosc bawienia sie lalkami, a raczej umiejetnosc
        chwilowego "zapomnienia sie" w takiej zabawie uwazam za pozytywny przejaw
        dystansu do rzeczywistosci. Z byciem matka, nie ma to, rzecz jasna, nic
        wspolnego, ale swiadczy o wyobrazni.
        • Gość: anonim Re: Do Naczelnego Mlotka RP IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 12:37
          To nie jest fascynacja,ale z trojga zlego najlepszy jest Janusz,chyba nie
          chcesz aby wygrala falszywa Goska lub Manuela dla ktorej mycie wlosow to
          swieto,rownie czeste jak Boze Narodzenie.Na tym tle Janusz wypada najlepiej,nic
          nie robi,zajmuje sie swoimi pomidorkami,lezy na kanapie i nie za bardzo rzuca
          sie w oczy,no moze tylko te wlochate plecy ;).A ze nie jest inteligentny to
          fakt,ale jak na straznika miejskiego to i tak jego inteligencja jest powyzej
          normy.
          • Gość: xxx Re: Do Naczelnego Mlotka RP IP: *.chello.pl 16.06.01, 12:41
            To ze Manuela ma tluste ciało i leb, to mniej mi przeszkadza niz wlochate
            cielsko Janusza, lub usta Gosi okrazone ta makabryczna konturowka!
            Ale nie oceniamy to przeciez ich fizycznej atrakcyjnosci (wtedyby chyba bez
            watpliwosci wygrala Alicja)
    • Gość: Hell_boy Re: DEBILE I MŁOTKI!!! IP: 193.91.75.* 15.06.01, 18:21
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> Wyszła Ala, dla mnie najmilsza osoba w całym domu. Zabrała lalkę, co uważam za
      > wyjątkowo urocze i sympatyczne!!! A to kim jest jest chłopak mało mnie obchodzi
      > .
      > Natomiast przeraża mnie fakt, że największe szanse na wygraną ma okropny
      > Janusz, który nie wsadził mi jeszcze do niedawna, ale przez ostatnie parę
      > tygodni wylazł z niego cham, prostak i dureń.

To dlatego go tak nazywasz, bo ci nie wsadzil?
      • Gość: xxx Re: DEBILE I MŁOTKI!!! IP: *.chello.pl 15.06.01, 18:24
        nie wsadzil do niedawna, teraz juz tak, i wiem co to za numer ;)
    • Gość: Anka Re: DEBILE I MŁOTKI!!! IP: *.chello.pl 15.06.01, 18:39
      Ja mam bujną wyobraźnię i wierz mi, nie służy mi ona do zabawy lalkami.
      Zabawa typu lepienie z gliny różnych przedmiotów dla ludzi w wieku powyżej 20
      roku życia, nikogo nie dziwi, ale zabawa lalkami? Wybacz, uważam, że w każdym
      wieku można ulec szaleństwu, zabawić się, a nawet pójść na całość ale zabawa ma
      służyć sprawieniu komuś przyjemności. Może dla Ali i Manueli zabawa była na
      odpowiednim poziomie.
      A kwestia wyluzowania nie ma tu żadnego znaczenia. Albo to kogoś bawi, albo
      nie, i po co się zmuszać. Właśnie z tego potem biorą się wnioski, że ktoś coś
      udawał, bo był do tego zmuszany przez wielkiego brata.
      Ciekawe, czy Ty byś promieniał szczęściem i dowcipem, gdyby ktoś przyszedł do
      Twojego domu i kazał Ci się zajmować przez 24 h/dobę rozwrzeszczaną lalką.

pzdr. Anka
    • Gość: nepeta Re: DEBILE I MŁOTKI!!! IP: *.slp.pl 15.06.01, 21:31
      nigdy nie sadziłam, że kobieta po trzydziestce może byc zdolna do karmienia
      piersią LALKI !!!!!, a ludzie uznają to za zupełnie normalne zachowanie
      no,no co to się porobiło
      nara
      • Gość: xxx Re: DEBILE I MŁOTKI!!! IP: *.chello.pl 16.06.01, 09:52
        Ludzie!!! to jest ZABAWA!!!
        i lubie tych, ktorzy do tego tak podchodza, a nie, jak np. Janusz, jak do gry o
        gruba kase i panowanie nad tlumami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka