kira_koslin 06.06.10, 19:39 yyyy dziś nie ma tańców? Why? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bell82 Re: taniec z gwiazdami 06.06.10, 20:48 bo jest jakis ważniejszy turniej tańca, w którym udział bierze m.in Terazzino, no a wiadomo przez żałobe sie wszystko poprzesuwało ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: taniec z gwiazdami 06.06.10, 21:19 W TzG śpiewała już Dodzia, czas na Edzię, niech tylko nie próbuje tańczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn9 Re: taniec z gwiazdami 06.06.10, 21:54 a własnie spróbuje.Gdzieś czytałam ,że Edyta zatańczy w następnej edycji TzG Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: taniec z gwiazdami 07.06.10, 00:02 bursztyn9 napisała: > a własnie spróbuje.Gdzieś czytałam ,że Edyta zatańczy w następnej > edycji TzG Biorąc pod uwagę, że menago Górniak została Sablewska jest to naprawdę możliwe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fenome Re: taniec z gwiazdami 07.06.10, 07:11 nie wiem tylko jak poradzilaby sobie z odpadnieciem w pierwszym odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: taniec z gwiazdami 07.06.10, 21:57 a hymn też zaśpiewa, na otwarcie edycji??!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: taniec z gwiazdami 08.06.10, 21:52 ba! w jak najlepszym zdrowiu, tyle,że poczucie humoru mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: taniec z gwiazdami 09.06.10, 00:32 kasiamilan napisała: > ba! w jak najlepszym zdrowiu, tyle,że poczucie humoru mamy ;) Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: taniec z gwiazdami 09.06.10, 15:19 kasiamilan napisała: > ba! w jak najlepszym zdrowiu, tyle,że poczucie humoru mamy ;) Może i macie, ale dowcipy zdecydowanie radze odświeżyć. Hymn był modny 8 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: taniec z gwiazdami 13.06.10, 17:05 no patrz, a ja myślałam, że hymn jest modny nieprzerwanie od lipca 1797r. no ileż to człowiek może się z forum Telewizja dowiedzieć, ehh Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Edyta Górniak 13.06.10, 17:29 Nie będę komentował bo oczywiście wiesz co miałem na myśli... Edyta zaśpiewa dziś "I'm Every Woman" Whitney Houston. To dla tych którzy są ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Edyta Górniak 13.06.10, 19:33 shatmach napisał: > Edyta zaśpiewa dziś "I'm Every Woman" Whitney Houston. To dla tych którzy są > ciekawi. i w tym czasie będą oglądać debatę prezydencką;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Edyta Górniak 13.06.10, 20:28 Oglądam debatę, w przerwach reklamowych-TzG;), a Edyta jak Edyta, atrakcyjna kobieta i dobrze śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Edyta Górniak 13.06.10, 21:01 Mnie się nie podobało. Wykrzyczała to. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: taniec z gwiazdami 13.06.10, 22:10 mam nadzieję, że to już OSTATNIA edycja miała wygrać Kamińska i wygrała! szkoda świetnej Kasi, a jeśli TVN zdecyduje się na następną edycję, proponuję, aby już wysyłać sms`y na Joannę Osydę (chyba tak się nazywa) bohaterka "Majki", ma niezłą promocję, no i jest z TVN`u, pogobnie jak poprzednie zwyciężczynie Rusin, Guzik, czy Mucha Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: taniec z gwiazdami 13.06.10, 22:17 No tak, w finale zaskoczenia nie było, a w perspektywie jest chyba jeszcze jedna edycja z "trójkowego" pakietu, a potem...wszystko od początku;) Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn9 Re: taniec z gwiazdami 13.06.10, 22:21 dlatego nie wysyłam sms-ów. Wszystko od początku jest zaplanowane,łacznie z tym kto ma wygrać.To jest jedna wielka ściema! Odpowiedz Link Zgłoś
solarita Re: taniec z gwiazdami 13.06.10, 22:28 żenada i tyle.Program powinien się nazywać "Taniec z gwiazdami tvn-u" a co ostatnio gwiazdy wygrywają .....co jedna to lepsza i zdolniejsza-pożałowania godne.Mam nadzieję że już nie będzie więcej tego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: taniec z gwiazdami 13.06.10, 22:33 Obawiam się, że jednak będzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś