cyklistka 18.03.04, 12:49 programu Wojewódzkiego goscmi były Grochola i Flinta zenujący byli jedynie goscie bijący się o badziewiasty sweterek lub ortalionowy portfelik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahoney Re: byłam na nagraniu IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 18.03.04, 13:31 powinuien anie dabrowska zaprosic a nue flinte ktora nagrala beznadziejnie wczesno lipnicka plyte Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: byłam na nagraniu 18.03.04, 13:52 Oj, po literówkach widać, że wczorajsza impreza była udana... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze Re: byłam na nagraniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 13:38 Możemy prosić o więcej szczegółów? Jak wypadła Flinta? Kuba Ją niszczył, czy wrecz odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklistka Re: byłam na nagraniu 18.03.04, 13:40 Flinta niezbyt wiele miała do powiedzenia,nudna jak flaki z olejem głos ma-fakt-ale osobowośc zadna Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: byłam na nagraniu 18.03.04, 13:53 aguszak napisała: > Kiedy to będzie w Polsacie? > przypuszczam że mają ok. dwóch tygodni poślizgu... przynajmniej jak ja kiedyś byłam to po takim czasie była emisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: byłam na nagraniu IP: *.chello.pl 18.03.04, 14:05 ja jak byłem na nagraniu z szubertem czekałem miesiąc na emisję. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklistka Re: byłam na nagraniu 18.03.04, 13:47 no więc dalej piszę Grochola,wspaniał ,miła kobieta,bardzo ciepła,gasiła Kubę niejednokrotnie wspominała o tym,ze wyrolowali ją z kasy z film "Nigdy w zyciu" jak zwykle rozmowa krązyła w koło sexu,ale Grochola umiała się w tym znalesc Flinta ,jak juz wspominałam-koszmrnie nudna dziewczę bez wyrazu zespół grający-modliłam się,zeby skonczyli,bo była to bardzo ostra i głoscna muzyka,ani słowa nie zrozumiałam z tego co tam wyli generalnie było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: byłam na nagraniu IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 18.03.04, 15:07 cyklistko- zdecyduj: jedziesz albo piszesz. Obu rzeczy naraz jak widzisz nie da się robić, w każdym wyrazie zjedzone lub przekręcone litery.Tego się nie da czytać i zatracasz sens tego co piszesz. Czy nie dość niechlujstwa w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklistka Re: byłam na nagraniu 18.03.04, 15:16 Gość portalu: & napisał(a): > cyklistko- zdecyduj: jedziesz albo piszesz. Obu rzeczy naraz jak widzisz nie da > > się robić, w każdym wyrazie zjedzone lub przekręcone litery.Tego się nie da > czytać i zatracasz sens tego co piszesz. Czy nie dość niechlujstwa w życiu? no ze chciało ci się az pisac ... ze jadę?a niby gdzie jadę? kto chce doszukac się sensu w tym co piszę,znajdzie go polecam pomijanie moich wątkow,nie bedziesz miał(a) stresu z powodu niechlujstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: byłam na nagraniu IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 18.03.04, 15:45 ja tam nie mam problemow do tego jak cyklistak pisze :) normalnie nie wiem dlaczego . <- kropka :) Sam staram sie nie byc niechlujny . ps tylko szkoda ze nie napisal na nagraniu jakiego programu byla , no bo mogla byc na nagraniu nop programu michala wisniewskiego :) , tzn to tez by bylo ciekawe jak tam bylo no lae by sie inzcaej do etgo podeszlo :) ps no impreza byla udana ale szkoda ze taka krotka no ale kasa sie skonczyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lahliq Re: byłam na nagraniu IP: 81.210.121.* 18.03.04, 15:47 mozesz opchnac ten kufel. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: byłam na nagraniu IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 18.03.04, 15:52 co ty nigdy w zyciu ! wiesz jak ladnie wyglada na polce :) taki litrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: byłam na nagraniu IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 18.03.04, 15:49 poza tym jak zauwazylem wiele osob z naszego forum chodzi na rozne nagrania , mozna by powiedziec ze zaczyna sie kroic taka grupa pod wezwaneim odwiedzajaca rozne nagrania :) taka grupa np i ubralibysmy sie tak samo na ten sam kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: byłam na nagraniu 18.03.04, 15:58 Gość portalu: mahoney napisał(a): > taka grupa np i ubralibysmy sie tak samo na ten sam kolor :) no no - a na zjazdy integracyjne każdy przyjeżdżałby z takim fajnym, litrowym kuflem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: byłam na nagraniu IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 18.03.04, 16:16 prosze sie odtegowac od mojego kufla , my precious , zle hobbity chca nam ciebie zabrac :) szszzszszs my precious Odpowiedz Link Zgłoś