bursztyn9 04.08.10, 08:44 bo nijak nie mogę sobie przypomnieć, prowadzący od kilku dni, poranek tvn24 razem z Kasią Werner.Szukam , wysilam pamięć i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: jak się nazywa 04.08.10, 09:21 razem z Kasią Werner? - Zdzisio albo Mareczek? co to się dzieje, że wszyscy są ze wszystkimi na ty i w dodatku zdrobniale? jeszcze do Anity Werner ktoś powie 'Anitko', i będzie 'porutka'. chociaż za tę nowa blond grzyweczkę to by się jej należało. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn9 Re: tiresias 04.08.10, 12:06 i to wszystko co masz do powiedzenia?To niewiele. Nie wiem po co się w takim razie odezwałaś.? A żeby zaspokoic twoją ciekawość, odpowiem ci ,że pisze Kasia , bo zarówno ona jak i wszyscy współprowadzący serwisy informacyjne tak o niej i do niej mówią. Ale ty ogladasz tylko seriale , to skąd masz to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: tiresias 05.08.10, 17:03 balekid napisał: > To pewnie debil z pisu!!! A na podstawie czego wysnułeś , balekid, tę debilną tezę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ami51 Re: jak się nazywa 04.08.10, 11:15 Chyba Ci chodzi o Piotra Jaconia. Wcześniej pojawiał się też Marcin Żebrowski (sprawdził się znakomicie). Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: jak się nazywa 04.08.10, 12:04 Chyba jednak Jacoń. i46.tinypic.com/119nr07.png Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn9 Re: jak się nazywa 04.08.10, 12:13 wiesz co ?, to nie jest Jacoń. Bardzo podobny typ urody , ale to nie nie ten.Dawno go nie widziałam w TvN24, ale teraz w czasie urlopów, znów jest. Program prowadzi juz kilka dni, ale przez cały program nie pada jego nazwisko.Chyba tylko o 5,55 kiedy rozpoczyna pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
ami51 Re: jak się nazywa 04.08.10, 12:41 Jeśli dziś też prowadził to na pewno Jacoń. Wcześniej prowadził "Dzień po dniu" po 23. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: jak się nazywa 04.08.10, 19:21 ależ oczywiście, że od kilku dni poranek prowadzi jacoń. ale skąd autorka wątku ma to wiedzieć - naprawdę myśli, że tekstami "ja wiem lepiej, że nie jacoń" ukryje fakt, że ogląda tylko seriale? a grzywka blond rzeczywiście jest anitki, a nie anity :) Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: jak się nazywa 04.08.10, 22:52 Że jak? Rozumiem, że jesteś płci żeńskiej i dlatego się sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
ami51 Re: jak się nazywa 04.08.10, 23:20 Moja płeć w tym wypadku nie ma znaczenia. Sprawdził się jako prowadzący program. Miał refleks, fajnie żartował z K. Werner i M. Kulikowską. Miło jest rozpocząć dzień w takim towarzystwie ;)A jeśli masz inne skojarzenia to zrewanżuje się ... "głodnemu chleb na myśli". Odpowiedz Link Zgłoś
balekid Jacoń 05.08.10, 14:57 daj se siania, nie produkuj się tutaj po dziwnymi nickami, bo przestaniemy cię lubić dziewczynko. buzi :* Odpowiedz Link Zgłoś