25.03.04, 20:30
Witajcie :)

Pozwolilam sobie zalozyc nastepny numerek :)

EEEEEEEkhem... w tym miejscu pragne serdecznie podziekowac Agacie_to_ja,
To_sce i bywalcom czata Idolowo za pomoc w przygotowaniach do imprezy, o
ktorej jest ponizej :) Serdeczne dzieki!
Dziekuje tez mamie, tacie, siostrze... nie, siostrze nie.. ;))))
Oby mi sie udalo, trzymajcie kciuki :)

Dobra, teraz link :)

ostroleka.com.pl/geek/index.php?topic=imprezy
To ta z plakatem granatowym ;)

Moze macie jakies pomocne rady, na 3 tyg przed koncertem?:)
Obserwuj wątek
    • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 26.03.04, 09:33
      O Kurde, Aga, wzruszyłam się trochę ...
      No nie ma za co, co to za pomoc w porównaniu z Towim ogromem pracy.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia w przedsięwzięciu. :)
    • bigrock Re: IDOL 3.30 04.04.04, 12:23
      Dzisiaj Flinta u Wojewodzkiego :-).
      • Gość: kubu Re: IDOL 3.30 IP: *.fastres.net 08.04.04, 09:27
        mam nadzieje, ze ja solidnie obsobaczy(l) za ten jej "rockowy" album :)))
        • bigrock Re: IDOL 3.30 08.04.04, 12:13
          Niestety o muzyce Flinty rozmawiali raptem 5 sekund ;-).
    • Gość: kubu Re: IDOL 3.30 IP: *.fastres.net 08.04.04, 09:25
      poniewaz ostatnio moj dostep do sieci polega na braku dostepu, nie moge sobie
      pozwolic na zindywidualizowane zyczenia, wiec zalatwiam sprawy kolektywnie,
      zyczac wszystkim swietego spokoju w swieta :)

CIUM!
    • Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 17:00
      Ago!
      Opowiedz proszę wrażenia z koncertu, nie tylko ja sie ucieszę :)
      • atamanek Re: IDOL 3.30 19.04.04, 01:10

Nawet nie wiem, od czego zaczac :)
        Moze od poczatku...
        W piatek kolo 15 odebralam Monike Brodke z dworca PKS. Pojechalysmy do salonu
        fryzjersko kosmetycznego na odswiezenie. Potem wizyta w mojej szkole. Dzieciaki
        przybyly tlumnie. Monika odpowiadala na pytania. Padaly rozne, typu" Ile masz
        dzieci Moniko?", "Jak na imie maja twoi synowie", Monik na to" To sciema, mam
        dwie corki". Dzieciaki dalej wiec pytac o imiona corek. Maluchy(dzieci z klas 1-
        6) drazyly temat, w koncu Monika przyznala sie, ze zartuje. Byly inne pytania o
        muzyke, plyte, szkole, ulubione zwierzeta. Potem uslyszelismy jeden utwor.
        Problemem bylo wyjscie z sali i tu przydal sie ochroniarz, czyli bodyguard,
        ktorego przydzielilam do ochrony naszej gwiazdy :)
        Krotka wizyta w gabinecie dyrekcji, skandowanie dzieciakow pod szkola" Moonika,
        Mooonika, Mooonika". Mielismy problem, by dojsc do auta. Dalej na obiad. Potem
        usiedlismy w pobliskiej kawiarni na pierwszy wywiad. Szybciutko do miejscowego
        Radia Oko. Pytania na zywo podczas Listy Przebojow. Mnie sie tez dostal na
        chwilke mikrofon ;) Potem spotkanie na hali, w ktorej w sobote mial sie odbywac
        koncert. Tam spotkanie z Gesikiem i jego zespolem. Praca nad wykanczaniem
        dekoracji, montowaniem naglosnienia i oswietlenia w pelni. My szybciutko
        popedzilismy do kawiarni na kolejne dwa wywiady. Dobrze, ze bylo to rozlozone w
        czasie. Wieczorkiem dolaczyl do nas Gesik z chlopakami i juz nas pokojnie
        moglismy sobie porozmawiac. W sobote od samego rana zjezdzali z roznych stron
        wykonawcy. Adam, Michal Karpacki, Kuba i Gesik byli ze swoimi zespolami. Do
        godziny 16 najwieksza nerwowka. Trzeba bylo ich ubrac, uczesac, umalowac,
        nakarmic. Zeby nie pomoc Agaty, Toski i Ewy, nie dalabym sobie z tym rady. Bylo
        malo czasu a duzo do zrobienia. Mielismy przynajmniej dwie godziny opoznienia
        do planu. Podczas gdy zespoly cwiczyly akustyke, wokalisci byli w sprawnych
        rekach pan fryzjerek, kosmetyczek lub pod bacznym okiem dziewczyn zmieniali
        ubrania. Najpozniej przyjechal Schimi, jeden z dwoch prowadzacych. Z racji
        tego, ze mial jeszcze wazne sprawy w telewizji( aktor sreialu "Na wspolnej"),
        przyjechal dopiero na godzine przed rozpoczeciem koncertu. Jednak nieoceniona
        pomoc kolezanek sprawila, ze ubrany z instrukcjami dotyczacymi ponad 40
        sponsorow, byl gotow do koncertu. Ok 16 bylismy jzu wszyscy na hali. Nerwowka,
        bo wieksze naglosnienie przygotowywane przez tutejszy osrodek kultury stalo
        wylaczone a wykonawcy musieli sprobowac swoich glosow przed wystepem. Sprawny
        Gesik, ktory byl odpowiedzialny za mniejsze naglosnienie jednak rozwiazal
        problem. Ok. 16.45 zaczeto wpuszczac publicznosc. No i zaczeli! Prezydent
        Miasta Ostroleki powiedzial kilka slow wstepu. Dwaj prowadzacy, czyli Przemek
        Pakulak i Tomek Schimscheiner na luzie rozpoczeli koncert. Pierwszy spiewal
        Kuba. Muzyke, ktora jest mi ideowo obca, wiec nie pytajcie, co dokladnie.
        Agata, Ewa i Tosia wiedza doskonale :) Po Kubie Przemek, Gosia, Kalina. Pozniej
        Gesik, ktory swietnie prowadzi publicznosc. Adam, Michal Karpacki, ponownie
        Kuba i na koniec Monika z chorkiem( Gosia, Adas, Kalina). Co do utworow
        poszczegolnych wykonawcow, to jzu do dziewczyn. Ja prawde mowiac chyba bylam w
        zbyt wielkim szoku, by to zapamietac :( Zreszta, robilam zdjecia;-p Po wystepie
        Moniki wspolna piosenka" Moja i twoja nadzieja". Tu pamietam tylko dreszcze,
        ktore przebiegaly mi po skorze. dalej kwiaty, chyba bylam i ja na scenie, chyba
        cos mowilam, ale co, nie wiem. No i koniec. Dzieciaki czekajce na autografy a
        za scena nastroj szampanski. Wyszlo tak, jak sobie zaplanowalismy :)) Po
        wyjsciu publicznosci czas na zdjecia artystow z dzieciakami pracujacymi przy
        koncercie, mlodzieza i pracownikami szkoly. Oczywiscie mi sie w tym momencie
        wyczerpala bateria w aparacie :> Po zdjeciach szybkie spakowanie sprzetu,
        przejazd na 15minutowe odswiezenie do hotelu, kolacja we wloskiej restauracji.
        Po kolacji wszytscy poszlismy do znanej z wczoraj kawiarni. Gromada ludzi, bylo
        nas dokladnie 34 osoby, zapelnilismy prawie cale wnetrze lokalu.
        No i to by bylo tak na goraco.
        Siedze teraz nad obrobka zdjec. Jak to zrobie, wrzuce na www i podam Wam linka.
        Wczesniej chyba mozna zoabczyc krotka relacje w wiadomosciach Polsatu, Tv4 a
        jutro TVP3. Sa jzu tez pierwsze wywiady i artykuly, oto linki:

ostroleka.com.pl/geek/article.php?story=20040418174046195
        ostroleka.com.pl/geek/article.php?story=20040418234112780
        www.moja-ostroleka.pl/
        www.moja-ostroleka.pl/coppermine/thumbnails.php?album=63
        www.twoja-ostroleka.prv.pl/
        • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 19.04.04, 09:19
          Cześć
          postaram się w miarę wolnego czasu wrzucać tytuły utworów śpiewanych przez
          poszczególnych wykonawców.

Było świetnie, należy naprawdę podziwiać Agę za organizację tak wielkiego
          przedsięwzięcia i zaangażowanie tak ogromnej liczby sponsorów w ten koncert.
          Atmosfera wspaniała, momentami łzy cisnęły się do oczu na myśl, że tylu ludzi
          chce pomóc temu dziecku.
          Wielki szacunek także dla wykonawców za uczestnictwo w tym koncercie, bez
          wynagrodzenia, z koniecznościa dojazdu często po kilkaset kilometrów. Ale
          zrobili to również z odruchu serca oraz, jak przypuszczam, z chęci spotkania
          się po kilku miesiącach od programu. Naprawdę, powitania były bardzo czułe i
          wzruszające ;)
          Pozdrawiam na razie
          agata

• Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 11:08
          Matkooo, ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to AŻ TAK ogromne
          przedsięwzięcie. Niestety nic nie widziałam w polsacie i strasznie żałuje.
          Zdjęcia sobie oglądam, żeby odrobinkę klimatu poczuć. A i jeszcze mam pytanie -
          to Kuba ma już swój zespół?
          • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 19.04.04, 11:59
            Może ja odpowiem, bo sporo z nimi rozmawiałam, to mam pogląd. Owszem, ma
            zespół, od niedawna grają razem. Dwaj muzycy są ze składu zespołu Chilli, który
            gościł niedawno u Kuby Wojewódzkiego (w programie z Grocholą) - są to
            gitarzysta i basista. Ponadto drugi gitarzysta i perkusista grający w różnych
            składach równolegle. Wygląda na to, że to profesjonaliści, z dużym
            doświadczeniem. Jest nadzieja na dłuższą współpracę. Oprócz coverów grali dwa
            swoje utwory, żaden nie był napisany przez Kubę, które brzmią bardzo
            obiecująco. Jeden napisał Cichy, gitarzysta i wokalista Chilli, podobno bardzo
            uzdolniony człowiek. To tyle na rzzie. CDN
          • atamanek Re: IDOL 3.30 19.04.04, 17:38
            Witam :)

Jesli puszcza i dzis, to na TVP3 w Kurierze Wojewodztw o 17.50 bedzie tez
            relacja :)
            • to_ska Re: IDOL 3.30 20.04.04, 20:01
              atamanek napisała:

> Witam :)
              >
              > Jesli puszcza i dzis, to na TVP3 w Kurierze Wojewodztw o 17.50 bedzie tez
              > relacja :)

I co, była? Bo nie oglądałam?
        • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 20.04.04, 12:24
          ok, chyba udało mi się ustalić playlisty poszczególnych naszych idoli (z
          wyjątkiem chyba jednego utworu), więc niniejszym Wam podaję.

Adam
          Shape of my heart - Sting
          Maria, Maria - Carlos Santana
          jakis kawałek housowy, którego tytułu nie znam :(

Kalina
          Move over - Janice Joplin
          Total eclipse of the heart - Bonnie Tyler
          Not that kind - Anastacia

Michał Karpacki
          Wherever you will go - The Calling
          Purple rain - Prince
          Everybody needs somebody - z Blues Brothers
          Yoy can leave your hat on - Joe Cocker

Gosia
          Show must go on - Queen
          Sweet dreams - Eurythmics
          Roxanne - Police

Przemek
          You can leave your hat on - Joe Cocker
          Sweet home Alabama - Lynnyrd Skynnyrd

Monika
          Breathe - Blue Cantrell
          New York, New York - Liza Minelli
          Blue Velvet
          Moje ostatnie słowo

Michał Gęsikowski
          wyłącznie swoje numery

Kuba
          Jeremy - Pearl Jam
          Garden - Pearl Jam
          Brain of J. - Pearl Jam
          Queen of the rodeo - Alice in chains
          Would - Alice in chains
          I don't know anything - Mad Season
          oraz dwa numery swojego zespołu

Tak to sie przedstawiało.
          Jak już Aga wspomniała, Kuba, Michał Karpacki, Michał Gęsikowski i Adam
          wystąpili ze swoimi muzykami, a pozostali śpiewali z towarzyszeniem podkładów.
          Występ z zespołem daje artyście jednak dużą przewagę, nie ma żadnego
          porównania. Moim zdaniem z osób śpiewających z podkładami najlepiej wypadła
          Kalina i w ogóle była jedną z lepszych. Robi wrażenie także jej sposób
          poruszania się na scenie, świadomość własnego ciała, kobiecość. Koleżanki muszą
          się jeszcze dużo w tej dziedzinie uczyć.
          Gosia i Monika wypadły przeciętnie, a Monika jeszcze sobie zaszkodziła
          zapraszając na scenę chórek (Kalina, Gosia, Adam), który ukradł jej cały występ.
          Przemek wspaniale się sprawdził w roli prowadzącego, spotkali się z Schimmim
          praktycznie 20 minut przed koncertem, a naprawdę świetnie się zgrali. Ponadto
          Przemek potwierdził, że jest wyjątkowo błyskotliwym człowiekiem. Zwłaszcza,
          kiedy przyszło mu zapowiadać samego siebie :) Poza sceną to cichy i skromny
          człowiek.
          Michał Karpacki dośc fajnie wypadł ze swoim zespołem, szkoda tylko, że nie mają
          jeszcze swojego reperuaru. Ale zapewne to tylko kwestia czasu. Jak podejrzwałam
          Michał nie ma nic z tego "mistera akademików", na którego próbowano go lansować.
          Gęsik to prawdziwy weteran sceny - widać, że zęby już zjadł na tej robocie.
          Świetny kontakt z publicznościa, chyba najlepiej udało mu się rozruszać ludzi,
          choć grał tylko swoje numery. Numery zresztą średnie, ale i tak koledzy dostali
          się do tegorocznych opolskich debiutów. Gratulujemy!!! Będziemy zapewne długo
          wspominać to jego "Rączki, ludzie rączki!!!" i "Ostrołękaaaaa!!!"
          Adam nie zawiódł i zaśpiewał swój popisowy numer - Shape of my heart. Swoją
          drogą ciekawe, że największą furorę zrobił numerem zaśpiewanym już po
          odpadnięciu z programu. Zaskoczył nas chyba tym numerem housowym, ale zaśpiewał
          go z dużą frajdą chyba i z uśmiechem. Natomiast co do Maria Maria, to wyraźnie
          brakowało mu aranżu Raya Caballo. Moim zdaniem jest on o wiele ciekawszy od
          oryginału. Adam nawet próbował żartować i wstawiać fragmenty z Raya, ale chyba
          ograniczał go półplayback. Miał ze sobą tylko dwóch muzyków i chyba częściowo
          podpierał się podkładem
          Kalina - jak już pisałam - duży power, wspaniała obecność na scenie, świetnie
          zaśpiewane. Tylko te podkłady...
          Co do Kuby, to należy powiedzieć, że się rozwija cały czas, spiewa coraz
          lepiej. Muzyków ma teraz w porządku, tylko że nie są wyłącznie w jego zespole,
          graja w różnych składach, projektach. Nawet sztuki teatralne grają z rockową
          muzą ("Spokój w głowie" w Teatrze im. Kochanowskiego w Opolu oraz gościnnie w
          innych) oraz w zespole Chilli, goszczącym niedawno w programie Kuby
          Wojewódzkiego. Gra u Kuby dwóch muzyków ze składu Chilli, w tym ich lider,
          potrafiący też dobrze śpiewac, co daje szanse na ciekawy dwugłos. O ile się
          razem koledzy utrzymają. Pojawiły się na koncercie dwa nowe utwory, jeden
          napisał tenże lider Chilli - Robert Cichy, a drugi gitarzysta z zespołu Kuby.
          Utwory dość fajne, ale nie można powiedzieć, aby autorzy byli głusi na
          otaczające ich dźwięki, które już inni wymyślili ;) Słychać wyraźnie wpływy AIC
          i innych. No, ale to nie takie proste napisac coś całkowicie oryginalnego,
          bądźmy wyrozumiali. Grunt, że cos się dzieje, koncerty jakies mają w planach. O
          występie Kuby można jeszcze powiedzieć, że widac było duży luz, dużo uśmiechu,
          swobodę największą chyba z dotychczasowych występów, jakie udało mi się widzieć
          (czy to na żywo, czy na video). Kuba zagrał najwięcej numerów ze wszystkich i
          publicznośc chyba się nie nudziła. Aha, Kuba nauczył się zapowiadać utwory! To
          nowość, bo do tej pory robił to sporadycznie, nie podawał raczej tytułów i
          wykonawców, tylko ostrzegał publicznośc, że będzie ciężko, na pewno tego nie
          znają i w ogóle fuj ;) A tu były elementy konferansjerki.
          Tak w ogóle to raz jeszcze chwała organizatorce, dokonała wielkiej rzeczy!

Pozdrawiam
          agata

• Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 22:38
            Dzięki dziewczyny za opisanie tej świetnej atmosfery, ocywiście jest mi jeszcze
            bardziej żal, że tego nie widziałam/nie słyszałam {"Would?" :(((}, ale skoro
            nasz forumowy ulubieniec zebrał zespół, to mam nadzieję, że niedługo dość
            często będzie można go usłyszeć na jakichś koncertach.
            Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za relację.

PS: w takich chwilach brakuje "idolowa" ;)
          • Gość: olinka ola_z_góry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:17
            mam 10 lat chodze do 3 klasy.Mam kupe lektur prosze ciszej grywaj
          • adamozo12 Re: IDOL 3.30 05.10.13, 00:44
            3 piosenką był numer - "All I do" - Stevie Wonder (remix by Dj.TONKA):)
            • spacey1 Re: IDOL 3.30 05.11.13, 18:52
              no no :) kogo my tu mamy :)
        • to_ska Re: IDOL 3.30 20.04.04, 19:56
          Dziewczyny opisały już wszystko ze szczegółami więc ja powiem tylko tyle, że
          było fantastycznie - cudowna atmosfera, cudowni ludzie. Jestem pełna podziwu i
          uznania dla Agi, która podjęła się organizacji tak wielkiej imprezy. A to, jak
          doskonale sobie ze wszystkim poradziła, przerosło moje najśmielsze oczekiwania!
          Długo będę pamiętać ten dzień...
          Trzymam kciuki za powodzenie leczenia Sebastiana.

Pozdr.
          toska

p.s.
          Chyba nie muszę dodawać, czyj występ podobał mi się najbardziej?
          Aha, Gęsik jest niemożliwy, to prawda...
          Vera, zaglądasz tu jeszcze czasami?
          • Gość: Vera Re: IDOL 3.30 IP: *.acn.waw.pl 28.04.04, 17:53
            Vera zagląda, choć czasu coraz mniej... bo mąż ukochany wrócił zza oceanu :)))
            ale podglądam Was kiedy tylko mogę, zielona z zazdrości wobec tych, co Adasia
            widzieli na żywo. ja z wiarą uparcie czekam na jego płytę ;) pozdrawiam, dzięki
            za pamięć! :*
            • atamanek Re: IDOL 3.30 28.04.04, 18:27

Verus a moze znajdziesz czas 14 maja, by przyjechac do mojego miasta na koncert
              Adasia?:) By byla mozliwosc spotkania, porozmawiania i wypicia wspoilnej
              kawki, co?:)
              • to_ska Re: IDOL 3.30 28.04.04, 19:07
                Vera, miło Cię znowu widzieć.:)))
                Jak tylko dowiedziałam się od Agi o koncercie Adasia, od razu pomyślałam o
                Tobie i dlatego wywołałam Cię do tablicy. No i co Ty na taką propozycję???
                Cieszę się, że Twój Ukochany już jest w domu.:)

pozdrawiam
                • atamanek Re: IDOL 3.30 29.04.04, 16:36

Vera, w nastepna sobote Adas bedzie w Twoim miescie w TVP1, moze sie spotkamy
                  razem na jakiejs kawce?:)
                  • Gość: Vera Re: IDOL 3.30 IP: *.acn.waw.pl 29.04.04, 17:58
                    co to jest następna sobota, 8 maja? hmmm... to byłoby całkiem możliwe...:)))
                    zależy od roboty, ale bądźmy dobrej myśli :)))
                    • Gość: Atamanka Re: IDOL 3.30 IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 18:17

Tak, to sobota, mam tam focic Adama i przedpremiere u Jozka :)
                      Chetnie sie bym sie z Toba spotkala, znaczy To_ska, pewnie Agatka i ja :)
    • bigrock Glory 25.04.04, 02:29
      Najnowszy kawalek AniDe mozna sciagnac z linku ponizej :-)
      mp3.wp.pl/p/informacje/njus/224730.html
    • aguszak A oto zdjęcia robione przez Atamankę :))) 26.04.04, 11:59
      Znalazłam na www.vipnews.pl

www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=740&fpage=1

Pozdrowionka dla organizatorki :)))
      Szkoda, że mnie tam nie było, bo jak wynika z opisów koleżanek forumowych, to
      Kalina była prześwietna :)))
      • atamanek Re: A oto zdjęcia robione przez Atamankę :))) 27.04.04, 21:07

Dziekuje za pozdrowienia :)

Masz racje, zaluj, bylo wspaniale :)))
        Mam wiesci z pierwszej reki, ze na poczatku wakacji bedzie mozliwe spotkanie w
        podobnym gronie :)
        Dam znac, jak beda juz szczegoly.
        • Gość: batuszka Re: A oto zdjęcia robione przez Atamankę :))) IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 22:35
          Ja bym tak nieśmiało otpowała za Polską Południową ;), ale pewnie zostanę
          przegłosowana...
          • Gość: batuszka AAAAA IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 22:42
            Wiedziałam, że o czymś zapomniałam.
            2. maja we Wrocławiu,. na koncercie "bialo - czerwoni" wystąpi Paweł Kowalczyk.
            Tak mówię, zeby nie było, ze się nie podzieliłąm informacją ;) Ale chyba się
            nie wybiorę. Gdyby to nie był Paweł, tylko jakiś inny finalista, to może,
            może... ;)
            • atamanek Kóba 29.04.04, 18:37

Tak sobie dzis przegladalam podpisane zdjecia przez uczestnikow koncertu i w
              rece wpadly mi wersje z podpisem Kuby- Kóba. Rozlozylo mnie to dokladnie, do
              lez ;))))) Nastepne wersje sa z samymi inicjalami K.K. Biedaczek chyba nie mial
              juz sily ;)

Jak juz sie dopuscilam do glosu, wspomne,z e w moim miescie 1 maja jest koncert
              Szymona Wydry z zespolem Carpe Diem, kto ma blisko, zapraszam do Ostroleki.
              Kóba tez spiewa w te wolne dni, ale o tym dokaldnie napisza moje kolezanki :)

--
              pozdrawiam... Agnieszka
              GG zapomnialam
              • to_ska Re: Kóba 29.04.04, 20:15
                Kóba będzie miał bardzo pracowity weekend, codziennie koncert!
                1 maja - występ w Łęcznej (chyba)
                2 maja - na festiwalu "Nie zabijaj", w Starym Oleśnie, kapela Kóby zagra ok. 1
                w nocy
                3 maja - na rynku w Krapkowicach, godzina bliżej nieznana, ale na pewno nie
                wcześniej niż o 15.00

Ktoś się wybiera? Bati, Hebat??? ;)
                pozdr.

• Gość: batuszka Re: Kóba IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 21:40
                  > 2 maja - na festiwalu "Nie zabijaj", w Starym Oleśnie, kapela Kóby zagra ok.
                  1
                  > w nocy

Toś mnie teraz Tosiu zabiła. Miałam tam jechać, na ten festiwal, a słowo daję -
                  nie wiedziałam, że on będzie grał. Ale NIE MOGĘ!! (kolos ) ;(((((((((((((((

Idę się upić.
                  Albo lepiej umrzeć.
                  O tak - to będzie dobre wyjście!
                • hebat Re: Kóba 30.04.04, 00:21
                  Jakoś nie mam szczęścia. Roboty po łokcie albo i dalej. Znowu nie będzie mnie
                  tam gdzie powinnam być.
                  • agata_to_ja Re: Kóba 30.04.04, 11:14
                    Oj dziewczyny, dziewczyny... Chyba wam po prostu nie zależy. ;) Gdybyście wy
                    wiedziały, czego to sie nie dokonuje, jakich trudności nie pokouje, aby być
                    tam, gdzie należy...
                    Trza chcieć!
          • atamanek Re: A oto zdjęcia robione przez Atamankę :))) 27.04.04, 23:50

Tym razem beda to okolice w Polsce poludniowej dla rownowagi :)
      • stefaniakowa Re: A oto zdjęcia robione przez Atamankę :))) 16.07.04, 15:25
        super!
    • aguszak Re: IDOL 3.30 26.04.04, 12:09
      Znalazłam na www.vipnews.pl

www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=740&fpage=1

Pozdrowionka dla organizatorki :)))
      Szkoda, że mnie tam nie było, bo jak wynika z opisów koleżanek forumowych, to
      Kalina była prześwietna :)))
    • Gość: ech Re: IDOL 3.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 13:32
      PIosenka Ani - nudnawa... nie na opole, nie wygra, ale ni eo to chodzi.
      Przynajmniej spiewa to co chce i nie patrzy że to festiwal.

Flinta - Boooze, makabra....... DNO DNO DNO
      Szkoda mi Jej :///
      • bigrock Re: IDOL 3.30 29.04.04, 23:20
        > PIosenka Ani - nudnawa...

A mnie sie podoba. W jej stylu (o ile mozna o takowym mowic po raptem jednej
        plycie), melodyjna, taka "majowa", do tego nienajgorszy tekst.

> nie na opole, nie wygra, ale ni eo to chodzi.

Czy wygra czy nie to akurat bez wiekszego znaczenia, ale jesliby oceniac przez
        pryzmat jej ostatniej popularnosci w Polsce (ile to juz tygodni na pierwszym
        miejscu OLISu i 30-stu ton?) to wszystko jest mozliwe.

> Przynajmniej spiewa to co chce i nie patrzy że to festiwal.

A kto powiedzial, ze na festiwal opolski trzeba dawac jakies disco relax.

> Flinta - Boooze, makabra....... DNO DNO DNO
        > Szkoda mi Jej :///

Nie slyszalem, ale jesli ona nadal uwaza, ze wydala dobra plyte i z takim
        przekonaniem zamierza lansowac kolejne tego typu przeboje to wiem mniej wiecej
        czego sie moge spodziewac :-(.
    • Gość: eroll Re: IDOL 3.30 IP: *.chello.pl 26.04.04, 14:55
      a gdzie można usłyszeć opolski kawałek Flinty?
      • Gość: ech Re: IDOL 3.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 09:55
        www.flinta.art.pl - w tle gra
        • Gość: eroll Re: IDOL 3.30 IP: *.chello.pl 27.04.04, 12:26
          Słyszałem wczoraj chyba w rmf fm, taki sobie kawałek.
        • Gość: eroll Re: IDOL 3.30 IP: *.chello.pl 27.04.04, 12:26
          Słyszałem wczoraj chyba w rmf fm, taki sobie kawałek.
    • atamanek Szymon Wydra 02.05.04, 01:32

Wlasnie jestem po kolejnym koncercie, tym razem gwiazda byl Szymon Wydra z
      zespolem Carpe Diem. Mialam przyjemnosc towarzyszyc Im przed, w trakcie i po
      samym koncercie. Przesympatyczni ludzie. Sama muzyka jest chyba mi ideowo
      najblizsza. Szymon cieply i charyzmatyczny facet. Koncert trwal ponad dwie
      godziny. Ludzie fajnie sie bawili. Jutro zagraja we Wroclawiu.
    • hebat Z Wrocka 02.05.04, 18:11
      Wróciłam właśnie z wrocławskiego rynku. Nie planowałam tam być, ale Agnieszka
      kazali to pojechałam. O pozaidolowych wykonawcach nie będę pisać, bo i po co.
      Nie wiem kto wystąpił przed 14 godziną, bo o tej porze dopiero dotarłam.
      Trafiłam akurat na występ Szymona Wydry. Zaśpiewał trzy piosenki, ale zabijcie
      mnie, nie pamiętam jakie. Nie przepadałam nigdy za Wydrą, ale muszę przyznać,
      że na żywo facet dużo zyskuje. Nie wierzyłam, że to kiedyś powiem, ale
      zwyczajnie mi się podobało. Tak bez przesady, ale jednak. Następnym „idolkiem”,
      który zaśpiewał był Paweł Kowalczyk. Hmm. Co by tu na jego temat powiedzieć?
      Też zaśpiewał trzy piosneczki. Ponieważ kiedyś się odgrażał, że będzie śpiewał
      własne piosenki, to na tą okoliczność wybrał piosenkę RHChP i Jamiroquai.
      Śpiewał jeszcze jakąś na początku, może własną, ale nie słyszałam, bo jak
      zobaczyłam, że na scenę włazi Kowalczyk to uznałam, że to dobra pora na siusiu.
      No i zatrzasnęłam się w toi-toi. Utwierdziło mnie to tylko w pewności, że to
      jednak diabelskie nasienie i jeszcze bardziej go znielubiłam. Paweł
      podśpiewywał w czymś podobnym do języka angielskiego, ale może jestem
      uprzedzona. Niezadługo potem pojawił się Tomek Makowiecki. Zaczął od przeróbki
      Minogi, a jako trzecią piosenkę zaśpiewał Kormorany Szczepanika (chyba). Nie
      podobało mi się. Wieczorem ma być jeszcze Ania Dąbrowska, ale się nie wybieram.
      Zresztą niektórzy (niektóre) wiedzą, że i tak najchętniej byłabym w zupełnie
      innym miejscu i słuchałabym kogoś innego.
      To tyle relacji z niewłaściwego miejsca. Czekam na relację Tośki z tego
      właściwego.
      pozdrawiam
      • Gość: batuszka Re: Z Wrocka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 20:07
        ja też chcę do Starego Olesnaaaa !!!!! {rozpacz}

na stronie www.sonet.pl ma być relacja na żywo, ale jak wcześniej wchodziłąm,
        to nie działało:(

relacja ma być tez w radiu bezkitu.com

tak w ogóle - Kuba śpiewa w zespole "Braindead"?? To ten jego zespół, z którym
        grał w Ostrołęce?

PS: Hebat, czy Ty jesteś z Wrocławia/okolic Wrocławia?
        • hebat Re: Z Wrocka 02.05.04, 20:14
          Jestem jak najbardziej z okolic Wrocławia.
          U mnie też relacja na żywo z Olesna nie "chodzi". Gdyby mi dzisiaj pociąg we
          Wrocławiu nie uciekł to bym tam dzisiaj była. A tak tylko płacz i zgrzytanie
          zębów mi zostało. No ale może tak miało być.
          • facecja Re: Z Wrocka 02.05.04, 20:29
            hebat napisała:

> Jestem jak najbardziej z okolic Wrocławia.
            > U mnie też relacja na żywo z Olesna nie "chodzi". Gdyby mi dzisiaj pociąg we
            > Wrocławiu nie uciekł to bym tam dzisiaj była. A tak tylko płacz i zgrzytanie
            > zębów mi zostało. No ale może tak miało być.

A ja, cholera (!!!), zostałam, żeby się uczyć. Ale coś mi nie bardzo idzie. Jak
            obleję, to dopiero będzie płacz, że i jedno i drugie zaprzepaściłam :(

Ciekawe, czy jest teraz jakiś pociag do Kluczborka/Olesna... może by się
            zdążyło na 1:00 ;););)
          • Gość: batuszka Re: Z Wrocka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 20:33
            > U mnie też relacja na żywo z Olesna nie "chodzi".

a z radiem próbowałaś? bo nie wiem, czy tylko mi nie chodzi :(

i jeszcze jedno pytanie: nie było Brodki na koncercie biało - czerwonym?
            Ciekawa jestem, cóż tam zaśpiewała
            • hebat Re: Z Wrocka 02.05.04, 20:38
              Bati chodź na gg jak możesz. Na dole masz numer.
      • atamanek Re: Z Wrocka 02.05.04, 22:48

Jaka grzeczna nasza hebacik, pojechala, jak poprosilam :))
        Jak ja bardzo chcialam byc na wystepie Szymka :((((
        Zgadzam sie z Twoja opinia, ze bardzo zyskuje na zywo :)
        Co do Kóby i Jego koncertu... co Wy tak wszystkie sie na ta muzyke
        uwzielyscie?;)
        A Toska ma ode mnie becki, oj ma :(
        • to_ska Re: Z Wrocka 03.05.04, 18:11
          atamanek napisała:
          > Co do Kóby i Jego koncertu... co Wy tak wszystkie sie na ta muzyke
          > uwzielyscie?;)

A Ty podejrzewałaś może, że nam chodzi o coś innego niż tylko o muzykę? ;)))

> A Toska ma ode mnie becki, oj ma :(

Jezu, nie dość, że nie dosłyszy, to jeszcze od razu do bicia się rwie,
          ratunku! :)

pozdrawiam :-*
          • atamanek Re: Z Wrocka 03.05.04, 20:42
            > > Co do Kóby i Jego koncertu... co Wy tak wszystkie sie na ta muzyke
            > > uwzielyscie?;)
            >
            > A Ty podejrzewałaś może, że nam chodzi o coś innego niż tylko o muzykę? ;)))
            >

Tak, o oczy ;)

> Jezu, nie dość, że nie dosłyszy, to jeszcze od razu do bicia się rwie,
            > ratunku! :)

Kara juz byla, koncert Kóby sie nie odbyl ;)
            • to_ska Re: Z Wrocka 04.05.04, 00:23
              atamanek napisała:
              > Tak, o oczy ;)

Zaraz zaraz, nie mogę sobie przypomnieć... od kogo to ja ostatnio coś o oczach
              słyszałam... ;)

> Kara juz byla, koncert Kóby sie nie odbyl ;)

A co, zrezygnowałaś z lania bo ktoś Ci wypaplał, że trenowałam judo? ;)

pozdr.:)
    • Gość: batuszka Yyyyyyy IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 02:14
      No więc tak::

Czekam na Tośkę, bo nie wiem, czy zespół Kóby to Braindead czy nie Braindead.

A moje zapytanie o tej porze stąd, że chciałam sprawdzić, jak występem, ale na
      stronie festiwalu podano, że odwołano występ Braindead....

Ciekawam, o co chodzi...
      • to_ska Re: Yyyyyyy 03.05.04, 18:13
        Zespół Kóbósia nazywa się Ken'sy, a na stronie festiwalu nie było ani słowa o
        tym, że mają tam grać, bo to chyba wyszło w ostatniej chwili.

Albo... zmienili nazwę na Braindead, i to jednak było o nich, bo to, że
        odwołali występ się zgadza, jak już zapewne wiesz...

pozdro
        p.s. Bati, facecja to Ty??
        • Gość: batuszka Re: Yyyyyyy IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 23:43
          tak, to moje wrocławskie Alter Ego :)
    • Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 15:28
      Ciężko pisać opanowując śmiech, ale napiszę

Własnie oglądam relacje z koncertu i akurat trafiłąm na Kowalczyka. No
      sorrrrryyyyyyy, ale ten facet.... nie, no nie wiem nawet jak to okreslić.

Po pierwsze: wygląd - powtórka z idola + mocniejszy makijaż - ktos tu próbuje
      udawać Mansona?

Po drugie: środki wyrazu - powtórka z idola, ale o wiele mniej interesująca. Że
      tez przez 4 miesiące żadnych nowych ruchów, minek nie wymyślił.

Po trzecie: utwór "Aeroplane". To tak, jakby Zalew wykonywał na koncertach
      Jeremiego, no żenua.

I jeszcze ta zapowiedź: funk, soul, reggae. No moze funk i soukl gdzieś tam
      jest, ale za depracjację reggae to ktoś powinien wisieć.

Reasumując: już przyjemniej mi się patrzyło i słuchało Alex i jej wody na
      pustyni.

Sorki za uniesienie, musiałam to z siebie wyrzucić ;)
      • hebat Re: IDOL 3.30 03.05.04, 15:51
        Ta piosenka co na niej byłam zatrzaśnięta to było reggae ;)
      • atamanek Re: IDOL 3.30 03.05.04, 15:54

Mam podobne odczucia po wystepie Pawla. Natomiast Szymek byl..... ech... och...
        ach ;)))))
        Nie podoba mi sie prowadzenie przez Miska Milowicza, za czesto sie myli i ten
        glos... :>
        Poza tematem muzycznym, czy ta scena nie byla za duza?;)
        Wystepujacy sprawiali wrazenie takich malutkich..
        • tamara23 Re: IDOL 3.30 03.05.04, 17:40
          Kochane baby;)

jestem pełna podziwu że tak długo utrzymujecie przy życiu ten wątek, bo
          poprzednie kończyły swój żywot niedługo po skończeniu Idola
          eech, jednak co to znaczy prawdziwe groopies...;)

pzdr
          tamara
          • atamanek Re: IDOL 3.30 03.05.04, 17:45

Widzisz, wydaje mi sie, ze to miejsce na forum jest takim swoistym punktem
            wymiany wiadomosci o poczynaniach anszych idoli. Dobre jest to, ze sa wiesci o
            koncertach, wystepoach... znaczy cos idzie do przodu :)
            Sam program jest furtka, bramka, kto na jaka droge wejdzie, czy nie skreci w
            bok, to juz inna sprawa. Grunt, ze kilka z nas trzyma reke na pulsie swoich
            ulubiencow ;)
            Znaczy, ich poczynan ;)))
            • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 04.05.04, 20:41
              No, już chciałam zapytać, jaki ma puls ;)
              A ja w tych dniach byczyłam się na mazurach i ominęły mnie takie emocje. Nawet
              nie wiedziałam, że jakiś koncert odbył się w okolicach Wrocławia i że Kowalczyk
              niejaki na nim był. (Żałuję, żem nie wiedziała, bo uwielbiam kabarety). Takoż,
              że było to w TV. Wyjedzie se człowiek na trzy dni i juz rewolucja.
              Trzeba szybko nadrabiać.
              A z tą nazwą to trzeba języka zasięgnąć, może faktycznie zmienili. Nazwa nawet
              taka podchodząca...
              pozdr
              agata
              • atamanek Re: IDOL 3.30 04.05.04, 22:50

agata_to_ja napisała:

> No, już chciałam zapytać, jaki ma puls ;)

Ktory?
                Znaczy o czyj puls sie pytasz?
                Jeden puls juz na minus, Ty trzymaj.. ja odpadam ;)
                Za stara jestem na takie hustawki.
            • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 04.05.04, 20:43
              eee, nie, Braindead to jakiś metalowy zespół, już od paru lat grający.
              Znalazłam w googlu.
              • to_ska Re: IDOL 3.30 05.05.04, 00:23
                Tak, ale na stronie niezabijajowej jest napisane, że Braindead to zespół
                rockowy z Kluczborka i Opola. Dziwny zbieg okoliczności?
                • atamanek Re: IDOL 3.30 05.05.04, 00:40

Kurde, baby, nie moze ktoras zadzwonic do Kóby i sie zapytac o to?;)
                  Tak sobei zycie komplikowac lubicie.
                  Mam ja to zrobic?;)
                  • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 05.05.04, 09:22
                    Nieee, jutro sie dowiem, ale co będę Kóbie głowę zawracać. Mam inne źródła.
                    A ty Aga to nie dasz ludziom muzgó poćwiczyć. A to czasem bywa frapujące ;)
                    Tośka, nie wiedziałam, że tak napisali o tym zespole, to zmienia postać rzeczy.
                    Trza się naprawdę dowiedzieć.
                • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 05.05.04, 09:39
                  Kurde, to na pewno oni, zajrzałam na stronę festiwalu wreszcie. Piękna nazwa,
                  nie ma co, coś jak Brainstorm ;)
                  • hebat Re: IDOL 3.30 05.05.04, 10:24
                    No jednak między nazwą Brainstorm a Braindead jest pewna "subtelna" róznica,
                    prawda? ; ). Ale nazwa Braindead pasuje do mojego obecnego stanu emocjonalnego,
                    więc może być.
                    pozdrawiam
                    • agata_to_ja Re: IDOL 3.30 05.05.04, 11:59
                      Nie no jest różnica, jasne.
                      Ale i tak mi się niezbyt podoba, może dlatego, że nie mogę sobie w żadnym
                      wypadku pozwolić teraz na martwicę mózgu. Artystom tez nie radzę ;)
                      • hebat Re: IDOL 3.30 05.05.04, 12:32
                        agata_to_ja napisała:

> Nie no jest różnica, jasne.
                        > Ale i tak mi się niezbyt podoba, może dlatego, że nie mogę sobie w żadnym
                        > wypadku pozwolić teraz na martwicę mózgu. Artystom tez nie radzę ;)

Jeżeli odniosłaś wrażenie, że mi się taka nazwa podoba to niniejszym
                        wyprowadzam Cię z błędu. Tyle tylko, że mi jest wszystko jedno jak się zwą,
                        może być nawet Krwiożercza Biedronka ; ), byle tylko robili co trzeba.
                        Pozdrawiam
    • atamanek Nagranie z koncertu charytatywnego 05.05.04, 19:38

Wlasnie obejrzalam sobie 4 cd z nagraniem koncertu charytatywnego"Zagrajmy,
      zaspiewajmy..", gdzie spiewala 8 finalistow. Troszke obraz jest kiepskawy jak
      na moje oko, ale.... moglam na spokojnie niektorych posluchac :)
      Chyba najbardziej spodobal mi sie ostatni kawalek w wykonaniu Adama :)
      Co z druga nagrywajaca kamerka Ewy?
      • bigrock Re: Nagranie z koncertu charytatywnego 06.05.04, 01:43
        Jest jakas szansa na umieszczenie tego w sieci? A przynajmniej jakichs
        fragmentow? W ostatecznosci chociaz mp3-jek? ;-)

Tak z czystej ciekawosci - ile tego materialu nagranego masz, ze zajmuje to az
        4CD? :-)
        • atamanek Re: Nagranie z koncertu charytatywnego 06.05.04, 09:34

Jest, czemu nie, tylko zabij mnie, nie wiem jak to zrobic :( Mozna to ajkos
          podzielic na czesci? na m3?
          Materialu duzo, koncert trwal 3 godziny. Kazdy z wykonawcow zaspiewal po 3-4
          utwory :) Kóba 8.
          • bigrock Re: Nagranie z koncertu charytatywnego 06.05.04, 12:18
            Wszystko sie da :-). Nie napisalas w jakim to jest formacie nagrane, ale
            generalnie postepowanie jest podobne niezaleznie od formatu (z malymi wyjatkami).

1. Sciagnij, rozpakuj i uruchom to:
            virtual.dmkproject.com/temp/nandub.zip (uruchamia sie to oczywiscie
            plikiem Nandub.exe).
            2. Z menu "File" wybierz "Open video file" (opcja pierwsza od gory) lub nacisnij
            Ctrl+O.
            3. Wybierz plik do otwarcia. Bedzie to zapewne plik na ktorejs z plyt CD.
            4. Jezeli poprawnie sie otworzylo (nie wyskoczyly zadne komunikaty etc.) to
            dobrze. Jesli nie - to zle ;-). W tym drugim przypadku oznacza to, ze film jest
            w jakims formacie nieobslugiwanym przez ten program. Dalej czytaj tylko jesli
            zaistnial przypadek pierwszy ;-).

5. Suwakiem na dole mozna przewijac film (myszka lub klawiatura). Ustaw sie tym
            suwakiem na miejscu, OD ktorego chcesz rozpoczac wycinanie (np. poczatek
            piosenki). Nacisnij klawisz HOME. Teraz ustaw sie suwakiem na miejscu, DO
            ktorego chcesz ciac (np. koniec piosenki). Nacisnij klawisz END. Zaznaczona
            czesc na suwaku powinna byc niebieska.
            6. Z menu "Video" wybierz opcje "Direct stream copy".
            7. Z menu "Audio" wybierz taka sama opcje.
            8. Z menu "File" wybierz - w zaleznosci co chcesz zrobic:
            - "save as avi" (F7) jesli chcesz zapisac zaznaczony fragment filmu jako osobny
            plik z filmem
            - "save wav" jesli chcesz zapisac tylko dzwiek z zaznaczonego fragmentu (tez
            jako osobny plik).
            9. Po wybraniu danej opcji podaj oczywiscie w nowym okienku nazwe pliku i
            miejsce gdzie ma zostac zapisany, a nastepnie kliknij 'zapisz'.

I tyle :-). Teraz gdzies na dysku powinnas miec zapisany wybrany fragment ;-).

Mam tylko obawy, ze te fragmenty moga byc dosyc duze, skoro 3h koncertu jest na
            4-rech plytkach to wg. wyliczen wychodzi srednio ~15MB na minute materialu, co
            przy 3-4 minutowym wystepie daje ~50-60 MB pliki video (audio oczywiscie sporo
            mniejsze). Ale tym sie bedziemy martwic jak juz zalatwimy sprawe wycinania ;-).
            Powodzenia :-).
            • bigrock Re: Nagranie z koncertu charytatywnego 15.05.04, 23:27
              Chyba wystraszylem A., bo nic nie pisze :-).
              • atamanek Re: Nagranie z koncertu charytatywnego 16.05.04, 01:55

Nie wystraszyles :)
                Zajeta jestem okrutnie praca, a to na dluzsze posiedzenie sie zanosi:)
                Dzis np mialam miec druga czesc akcji charytatywnej, Gosia Karpiuk przyjechala
                na final, ale niestety, pogoda popsula plany i skonczylo sie na koncercie
                Zalefa i imprezie po ;)))
                • bigrock Re: Nagranie z koncertu charytatywnego 16.05.04, 12:38
                  To dobrze :-) (znaczy dobrze, ze nie wystraszylem, a nie, ze jestes tak zajeta :-)
                  • atamanek Re: Nagranie z koncertu charytatywnego 16.05.04, 12:53

Jak sie obrobie ze swoimi sprawami sluzbowymi, to przysiade nad koncertem :)
    • atamanek Adas Kozlowski w TVP1 07.05.04, 20:24

Jutro (sobota) o godz. 15.55 w TVP1 w talk show Agnieszki Rosłoniak "Miedzy
      nami" goscic bedzie Adas Kozlowski. Program emitowany na zywo :)
    • bigrock Brodka w "Dwoch Kolorach" 08.05.04, 14:05
      217.97.140.194/temp/Monika Brodka - Pogoda ducha.mp3 :-)
    • Gość: Brodka Re: IDOL 3.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 17:56
      vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=762
      • atamanek Re: IDOL 3.30 13.05.04, 08:51

Gratuluje :)
        • Gość: ? Re: IDOL 3.30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:48
          Czego?komu????
    • atamanek Krzys Zalewski 16.05.04, 01:59
      Wiytam :)

Dzis mialam okazje posluchac i pogadac blizej z Zalefem.
      Co do muzyki, nawet nawet, mnie "niewierna" moze by i nawrocil na taki rodzaj
      muzy.
      Podohalo mis ie mocne brzmienie i sila. Nawet natwet nie pwoiem.
      Sam Krzys elokwentny i sympatyczny mlody czlowiek.
    • Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 11:39
      no kochani (kochane;)) - kto oglądał powtóreczkę?
      poplotkujemy?
      • atamanek Re: IDOL 3.30 28.06.04, 21:02
        Witam :))

Gdzie, kiedy, co?:)
        • Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 21:35
          polsat, codziennie od 10:30 do 11:30
          dzisiaj był normalny odcinek (jakoś podejrzanie mało z niego pamiętałam)
          jutro jest extra
          nie mogę sie doczekać dwóch: z teatru i extrowego, gdzie przedstawiano
          finalistów ;)
          no dobra, takich odcinków uzbierałoby się wiecej (spinclub OSTATNIA grupa i
          extra po spinclubie OSTATNIEJ grupy), ale będzie tragedia, jak trzeba będzie
          wyjechać, powczasować :(

no i jeszcze mam pytanie: czy to tylko mi się faza nawróciła? (ewentualnie:
          nigdy nie przeszła?)
          • atamanek Re: IDOL 3.30 28.06.04, 23:38

Mi tam nie przeszlo... chetnie popatrze na odcinki, ktorych nie widzialam, bo
            jeszcze mnie ten temat wtedy nie interesowal:)
          • hebat Re: IDOL 3.30 29.06.04, 09:04
            Gość portalu: batuszka napisał(a):

> no i jeszcze mam pytanie: czy to tylko mi się faza nawróciła? (ewentualnie:
            > nigdy nie przeszła?)

Mi się też toto utrzymuje niepokojąco długo. Prawdę mówiąc jestem już zmęczona.
            A teraz dodatkowo odcięta od przedpołudniowego telewizora i sobie nic nie
            obejrzę :(
    • Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 10:37
      dzisiaj Katowice, czyli Kowalczyk, Brodka, Przemek, Adam z Czech;) no i Kuba,
      którego chyba nie pokażą.
    • Gość: kubu od czapy IP: *.chello.pl 06.07.04, 18:25
      tak sobie pomyslalem, ze Gosia Stepien spiewajaca BREATHE EASY zespolu Blue to
      byloby cos pieknego
      ehhhh

pzdrrrrrr
    • Gość: batuszka ale odkrycie! IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 16:10
      Ci co jeszcze im nie przeszło - patrzcie:

www.idolonline.org/music9b.htm
      • Gość: kubu Re: ale odkrycie! IP: *.chello.pl 08.07.04, 21:41
        wooooooooooow
        :)

muczof grafiaf
        • Gość: kubu ohmygod IP: *.chello.pl 09.07.04, 00:22
          toz to kopalnia na pol roku :)))
          szkoda, ze jakosc plikow nie jest lepsza, ale darowanemu koniowi...

usmialem sie porownujac na przyklad poziom wykonania IT'S RAINING MAN Marty
          Smuk i Kelly Clarkson. Wykonanie Marty nie bylo moze perfekcyjne (chociaz mi
          tam sie podobalo), ale w porownaniu z panna American Idol to po prostu pierwsza
          klasa. (o niemieckiej Juliette, ktora tez to spiewala nie wspomne)
          ehhh

a fankom Kubu K. polecam porownanie jego wykonania 99 LUFTBALLONS z niemieckim
          Danielem Küblböckiem :)))
          ide dalej sluchac :)
          • Gość: batuszka Re: ohmygod IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 22:10
            > a fankom Kubu K. polecam porownanie jego wykonania 99 LUFTBALLONS z
            niemieckim
            > Danielem Küblböckiem :)))

jedno z pierwszych, które ściągnęłam ;) Daniel omal nie wygrał niemieckiego
            Idola, ale w sumie ten cały zwycięstwa niewiele lepszy....

mi tam brakuje Oli Łysiak ze spinclubu :( Trzebya polowac, może jeszcze kiedyś
            dołożą

PS: Nie chcę się chwalić, ale polska edycja była najlepsza - patrząc choćby na
            repertuar. Zalewski musi wygrać WI i już!
      • bigrock Re: ale odkrycie! 09.07.04, 04:37
        Z tego co widze dolozyli troche plikow od mojej ostatniej wizyty :-).
        • Gość: fika Re: ale odkrycie! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 20:58
          do góry
    • hebat Re: IDOL 3.30 24.07.04, 19:06
      No i doczekaliśmy się 4 edycji. Widzę, że "Idol" zawita nawet do
      mojej "wiochy". Pójdę sobie popatrzeć na nasze utalentowane dzieci ;)
    • Gość: kubu Re: IDOL 3.30 IP: *.chello.pl 31.08.04, 14:20
      www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=5410835
      fiu fiu
      • Gość: batuszka Re: IDOL 3.30 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 15:17
        ooooo, kowerki! i to aż 3!
        ciekawe, czy ktoś (nie będę mowić głoścno, że chodzi mi o Bigrocka ;)), kto
        zjechał za wydanie kowera Zalewa i w tym przypadku wyrazi swoje
        niezadowolenie :P

poza tym czy idolka nie powtarzała wielokrotnie, że jej płyta ma się nazywać
        BLACK?
        • bigrock Re: IDOL 3.30 31.08.04, 23:29
          > ciekawe, czy ktoś (nie będę mowić głoścno, że chodzi mi o Bigrocka ;)), kto
          > zjechał za wydanie kowera Zalewa i w tym przypadku wyrazi swoje
          > niezadowolenie :P

Hej hej :-) To przeciez nie bylo tak - ja mialem tylko zastrzezenia, ze on
          coverem promuje _autorski_ debiutancki album. A tu jest sytuacja nieco inna.
          Swoja droga spodziewalem sie czegos takiego. Poki co podoba mi sie, ze Monika
          szczerze mowi, ze na muzyke w pelni autorska ma jeszcze czas. Pozyjemy zobaczymy :-)
      • atamanek Re: IDOL 3.30 31.08.04, 20:10

Tak, Monika nagrywac i nagrywa. Juz w niektorych stacjach mozna uslyszec jeden
        z utworow- "Ten". Ciekawa jestem Waszej opinii na jego temat. :)
        • kubissimo Re: IDOL 3.30 31.08.04, 20:21
          nie slucham radia
          zadnego :/
          nawet jak puszczaja programy o mnie (trudno uwierzyc, a jednak sie ostatnio
          trafilo)

a wedlug emula nie ma takiej piosenki ;)
          wiec sie nie wypowiem
        • bigrock Re: IDOL 3.30 31.08.04, 23:30
          > Tak, Monika nagrywac i nagrywa. Juz w niektorych stacjach mozna uslyszec jeden
          > z utworow- "Ten". Ciekawa jestem Waszej opinii na jego temat. :)

Niestety nie slyszalem - w ktorych stacjach i o jakich porach? ;-) Bo poza
          wlaczeniem od czasu do czasu jakiegos radia internetowego to staram sie unikac
          polskich rozglosni :-/.
          • atamanek Re: IDOL 3.30 01.09.04, 00:36

Slyszalam w polskim radiu pr 1, rmf i radiowa trojka :)
            • Gość: kubu 3.30 -> 3.31 (n/t) IP: *.chello.pl 01.09.04, 01:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka