Dodaj do ulubionych

K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogniwa"!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 21:37
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wyrazili swoje zdanie na temat Kazimiery
Szczuki, jej wyglądu i sposobu mówienia. Liczbe komentarze w sieci
typu "wyrzygałem kolację, jak ją oglądałem" sprawiły, że pani Szczuka podjęła
decyzję o rezygnacji z prowadzenia programu. Rozmowy z Edwardem Miszczakiem
nie pomogły. Szczuka odchodzi.
Teleturniej będzie emitowany tylko do końca kwietnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil:(( Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.ib.com.pl 25.03.04, 22:33
      szkoda:((((( ja zdarzyłem sie już przyzwyczajac...:((((:(((
    • Gość: Andy Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.chello.pl 25.03.04, 22:34
      a skad to informacja?? jakas oficjalna?!
      • Gość: verte Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 22:38
        Co za bzdury.Szczuka to żadna gwiazda i jej odejście nie musi oznaczać końca
        programu.Widocznie oglądalność była mała i zrezygnowali a nie jak piszesz że
        miszczak błagał:zostań szczuko.Ewentualnie ja wywalą (bo powinni) a program
        zostanie.
    • Gość: 3x Jest dobrym krytykiem literackim IP: 62.233.183.* 25.03.04, 22:38
      Niech robi to, co umie robic dobrze.
      • Gość: eroll Re: Jest dobrym krytykiem literackim IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.03.04, 22:47
        mogliby dać kogoś na jej miejsce a nie od razu rezygnować z teleturnieju.
    • tvnmaniak Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 26.03.04, 00:18
      Uuuu... widzę, że komuś spodobał się mój nick. Ładnie to tak?

PS. We czwartkowym odcinku pani Szczuka była wyjątkowo zgryźliwa dla
      uczestników - miodzio :P

www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn
      www.czat.tvnmaniak.prv.pl - porozmawiaj o tvn
    • Gość: mahoney a wicie co bedzie zamist ogniwa ? teleturniej zroz IP: 217.153.143.* 26.03.04, 01:03
      um co mowi kazimiera ? zmierz sie z jej wymowa , sms tylk 5,78 zl , acha i z
      gry dodtakowo odpada ten kto sie zasmieje jak Kazimiera bedzie mowila
      • johnny_tomala Re: a wicie co bedzie zamist ogniwa ? teleturniej 26.03.04, 08:50
        przecież ten teleturniej w całości jest kiepski. taki jeden z dziesięciu w
        nieco innej wersji. to ja naprawdę wolę normalnego sznuka (czy jak tam się
        nazywa prowadzoncy) a nie jakieś banki, tabliczki, typowanie (a może
        nominowanie) do wywalenia, kazka wcale nie jest taką niby suką tak po porawdzie
        to pierdzieli głupoty a nie kręci program. ale może się mylę bo widziałem tylko
        kilka razy po dosłownie 2,3 minuty - więcej nie dałem rady.
      • Gość: zulugul Re: a wicie co bedzie zamist ogniwa ? teleturniej IP: *.acn.waw.pl 08.04.04, 23:58
        ja bym jeszcze zrobił teleturniej zrozum co pisze mahoney... po barowym wątku
        (ale nie tylko) mi się nasunęło...
    • Gość: onek Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.03.04, 08:55
      Szkoda niezły program.
      Jak przewidywałem podzieliła los
      Talara....
    • magda1306 Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 26.03.04, 11:15
      Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Chociaz raz wydaje sie, ze to co my tu piszemy ma sens i odnosi jakis skutek!
      Tez slyszalam z dosc pewnych zrodel, ze teleturniej Kazimiery ma kiepska
      ogladalnosc i ponoc utrzyma sie tylko do kwietnia.
      Tylko po co od razu caly program zdejmowac z anteny? Trzeba bylo kogos mlodego,
      z werwa, checia i przekonaniem do tego co robi, a nie...
    • magda1306 Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 26.03.04, 11:21
      I jeszcze sie dowiedzialam, ze magazynie branzowym (TVN-u???) strasznie ja
      zjechali ... czyli chyba nasze opinie nie byly jednostronne.
      • kicia_80 szczuka 26.03.04, 11:32
        ......i to jest najlepszy dowod na to jak mozna kompletnie spierdzielic nawet
        fajny teleturniej wybierajac to sepleniace flegmatyczne straszydlo.

dlaczego trzeba czekac az do konca kwietnia???????? wywalic natychmiast - moze
        nie wszyscy tvidzowie sie kompletnie zraza do tego programu..
        • kaprysia Re: szczuka 26.03.04, 12:20
          kicia_80 napisała:

> ......i to jest najlepszy dowod na to jak mozna kompletnie spierdzielic nawet
          > fajny teleturniej wybierajac to sepleniace flegmatyczne straszydlo.
          >
          > dlaczego trzeba czekac az do konca kwietnia???????? wywalic natychmiast -
          moze
          > nie wszyscy tvidzowie sie kompletnie zraza do tego programu..

Jak można było wziąć do prowadzenia jakiegoklowiek programu telewizyjnego
          kobiete, która mówi "dedektyw"??????????????????????? O wyglądzie raczej
          radiowym nie wspomnę.
      • magda1306 Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 26.03.04, 21:26
        Ogladalam dzis teleturniej.
        W sumie rzeczywiscie Kazia ma niewdzieczna role.
        Nawet kilka razy sie zdziwilam bo rzeczywiscie byla wrecz NIEMILA!!!
        Ale mimo wszystko - jej monotonny sposob wymowy jest nie do przyjecia. I do
        tego dzis kilka wyrazow wypowiedziala tak jakby w zyciu do szkoly nie chodzila,
        a przeciez babka jest na poziomie.
    • Gość: pereszczako Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 13:25
      Skąd się wzięły te rewelacje? Jakiś głupek napisał o odejściu Szczuki z TVN-u i
      już mu wierzycie... Jeśli to prawda, to podajcie źródło.
      • Gość: Telewidzka Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 17:41
        A ja muszę powiedzieć, że Pani Kazia ma bardzo ciężkie i niewdzięczne zadanie,
        bo mnie głowa rozbolała kiedy tylko usłyszałam jak kobieta która ponoć
        wykładała na uczelni powiedziała, że Madryt leży we Włoszech ( i o zgrozo
        dodała, że "chyba"!), więc w tym momencie gratuluję Pani Kazi mocnych nerwów.
        W dalszym ciągu jeśli mam ochotę na odrobinę masochizmu oglądam Panią Szczukę,
        ale większym problemem jest brak podstawowej wiedzy u graczy. Stres stresem,
        trema tremą, ale pewne rzeczy każdy powinien wiedzieć i pamiętać nawet wyrwany
        ze snu "w nocy o północy".
    • Gość: trooper [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.revers.nsm.pl 26.03.04, 21:20
      • Gość: trampek smrodek Re: [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.it / 62.233.189.* 26.03.04, 21:39
        szczuka odchodzi a na jej miejsce przyjdzie jaki przemądrzały młody wilk lub
        suka togoż gatunku błyskajaca zębami pomalowanymi zębami

juz wolę szczukę choć załosna czasem była ale taka nasza,
        swojska ,przaśna ;)))))
        • Gość: Brut Re: [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.icpnet.pl 27.03.04, 12:56
          Ogladam ten pŁogŁam tylko dla Kazimieły. :P Zawsze mi sie humor poprawia jak ja
          widze i slucham. :) Mam nadzieje, ze jej nie zdejma, ale na wszelki wypadek
          nagram sobie najblizszych pare odcinkow. :D
          • Gość: mgm Re: [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.prw.pl 27.03.04, 18:06
            Co robić , Szczuka była nie do przejścia dla naszego drobnomieszczańskiego i
            wiejskiego społeczeństwa, czego najlepszym dowodem są wpisy na tym forum. Dać
            wam jakąs cycatą blondynę, ślicznie uśmiechniętą, ładnie i przyzwoicie ubraną,
            a będziecie siódmym niebie. Albo innego Sołtysika. Broń Boże jakichś
            kontrowersji i czegoś pod prąd.Ech, życie.
            • Gość: ada Re: [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.chello.pl 27.03.04, 18:26
              mi wystarczyłby ktoś z dobrą dykcją
              • Gość: mgm Re: [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.prw.pl 27.03.04, 20:39
                Matko, jedyna w telewizji z "kontrowersyjną" dykcją. I to jednej nie zdzierżą...
                Chociaż trochę inaczej było.
            • bm_ka Byłaś beznadziejna, mgm 27.03.04, 22:24
              Gość portalu: mgm napisał(a):

> Co robić , Szczuka była nie do przejścia dla naszego drobnomieszczańskiego i
              > wiejskiego społeczeństwa, czego najlepszym dowodem są wpisy na tym forum. Dać
              > wam jakąs cycatą blondynę, ślicznie uśmiechniętą, ładnie i przyzwoicie
              ubraną,
              > a będziecie siódmym niebie. Albo innego Sołtysika. Broń Boże jakichś
              > kontrowersji i czegoś pod prąd.Ech, życie.

Droga, wielkomiejska i mieszczańska (w prawdziwym znaczeniu), mgm,
              poucz nas maluczkich jaka nie powinna być prowadząca teleturniej!
              Już wiemy że Twój wzór ma wymienione przez Ciebie zalety a to:
              Bezcycna - jest!
              Rzadkowłosa, nastroszona czarnulka - jest!
              Złośliwie uśmiechnięta a raczej wyszczerzające swoje blaszane krzywe zębiska -
              jest!
              Bezguście w ubiorze prezentująca - jest!
              To tyle wg Ciebie a ja jeszcze dorzucę:
              Fafluni i bełkocze jak, nie przymierzając, obszczymurek po 12 piwach!
              Kilkakrotnie, jak to zwykle u filologa polskiego bywa, wykazała się brakiem
              znajomości języka polskiego.
              Ma jeszcze kilka zalet lecz Ty poucz nas o nich łaskawie abyśmy wiedzieli na
              zawsze co cenić u Kazi Szczuki winniśmy!
              To co prezentuje, nazywa się "KONTROWERSJA" i "coś pod prąd", czyż dobrze Cię
              zrozumieliśmy?

podpisano:
              my - wiejskie społeczeństwo z tego forum.
              Pa, o pani wielkomiejska! ;-))
              • Gość: Kama Re: Byłaś beznadziejna, mgm IP: 149.156.213.* 29.03.04, 16:58
                Szczuka i tak jest lepiej ubrana, inteligentniejsza i sprawniejsza jezykowo niz
                Drzyzga. Jakos tej maszkary nikt z TVN nie wyrzuca.
                A zeby Soltysika i usmiech?
                A matowy wyglad Wisniewskiego?
                Nie lubie Szczuki, ale pastwienie sie nad nia jest trudne do zrozumienia. Na
                tle gwiazd z TVN i tak jest bezkonkurencyjna.
            • Gość: dawid Re: [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:29
              gowno prawda nie znam zadnej prowadzacej ktora ma duzy biust i nogi etc. i umie
              prowadzic program jakikolwiek . Wolalbym kogos z odrobina fantazji i wlasnego
              pomyslu na program np: Ibisz , bo to co on potrafi zrobic w awanturze o kase
              jest czasami niesamowite
              • Gość: mgm Re: [n/txt] Byłaś beznadziejna. IP: *.prw.pl 29.03.04, 17:10
                No jak tak cę Ibisz kręci i fascynuje, to ja nie dziwię się, że Szczuka ci nie
                podchodzi. A Ibisz też pasuje mi do mojej koncepcji. A co do blondyny, to nie
                pisałem, że takie dobrze prowadzą programy. Wręcz na odwrót, ale to akurat nie
                liczy się za bardzo, jak się okazuje.
    • Gość: traian fanatyczna feministka odchodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.04, 14:44
      i dobrze
      • Gość: wesoly romek idiotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:47
        otoz drodzy pansstwo szczuka wcale nie odchodzi - napewno nie teraz.
        wg. artykulu w przekroju - szczuka jest kontrowersyjna dlaczego?? nie dlatego
        ze jest flegmatyczna, ze jest sepleniacja, ze jest ochydna - ona wg. niej samej
        chyba jest kontrowersyjna bo sie "znizyla" do poziomu "prowadzenia show" w
        telewizji..ah, bidula, dla pieniedzy sie stoczyla w rynsztok. ONA - wspaniala,
        chodzaca inteligencja! och, alez co na to poradzic - oczywiscie liczy sie z
        glosami krytyki - nie dotyczacymi of korz jej beznadziejnej osoby - tylko ze
        ona, wspanialy krytyk, czlowiek o nieprawdopoodobnej inteligencji niestety..w
        pogoni za pieniedzmi tak nisko upadal
    • Gość: prezes Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 15:45
      Cóż pozostaje mi tylko zacytować powiedzenie które zrobiło karierę w
      konkurencyjnej stacji: "I bardzo dobrze"
    • Gość: bleblak Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.waw.cdp.pl 30.03.04, 11:02
      łe, no szkooodaaaa. Teledurniej był głupi do bólu, ale te jej "wyfieramy
      najfafse ognifo i wyklufamy je" było urocze....

Ktoś rzucił hasło, aby dać Ibisza... hmhm, why not, ale czy biedak udźwignie
      tyle teledurniejów naraz? Ja już teraz się dziwię, że mu się te jego programy
      nie mylą. A może ktoś zna jakąś Ibiszową wpadkę, gdzie np w Barze sypnął coś z
      "Awantury o kasę" lub odwrotnie, zamamrotał coś o "płonących siodłach" (tj.
      gorących krzesełkach) w jakimś swoim innym programie?
    • Gość: krzysiek Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 21:32
      o jej! to straszne! Szczuka jest świetna, w ogóle nie ogladałem żadnego
      teleturnieju, a ten oglądam tylko dla niej!!!!
      mam nadzieje, ze to nie jest prawda,Szczuka w ogole ne powinna się przejmowac
      głupimi komentarzami, wrecz przeciwnie. W końcu jak ludzie chca bezbarwnych
      prezenterów to mają ich w każdej telewizji na pęczki, od Mołek do Rymanowskiego.

Kazia jest najlepsza!!!!! :-)
      • Gość: matti Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 22:34
        Całkowicie popieram wypowiedź krzyśka. Precz z bezbarwnymi prezenterami, którzy
        tylko głupkowato się uśmiechają. Pani Szczuka naprawdę ma charakter i nadała
        temu programowi indywidualną, niepowtarzalną atmosferę. Co z tego, ze ma lekką
        wadę wymowy? Ja ją rozumiem bez problemu. A malkontenci niech się zamkną, bo
        nie znają się na tym, jak wazne są w telewizji osobowości.
        • Gość: bwana Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:04
          Popieram!

Od siebie jeszcze dodam, ze taka a nie inna prowadzaca jest zapewne wymuszona
          przez licencje, ktora zakupil TVN. Ogladal ktos "The weakest link" na BBC Prime?
          Prowadzaca go kobieta rowniez nie nalezy do najprzyjemniejszych. Jest nieco
          oschla czterdziestka, bywa nawet lekko zlosliwa czasami. I podobnie jest w
          Polsce - taka ma byc i taka jest po prostu formula tego programu.
    • Gość: magda Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.res.east.verizon.net 01.04.04, 06:28
      No i informacja oficialna z wirtualnemedia.pl jest taka. ze tez teleturniej
      poprowadzi Ewa Drzyzga, a Szczuka bedzie prowadzic Rozmowy w Toku.
      • Gość: wesoly romek Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 09:52
        a moze by skads wytrzasneli jakas fajna cycata laske ? taka jak np doda? ta by
        sobie poradziala
      • Gość: 3x To zart? IP: 62.233.183.* 01.04.04, 23:25
        Mam nadzieje, ze Szczuka nigdy nie znizy sie do poziomu Drzyzgi.
        Teleturniej to co prawda byle co, ale nie magiel.
        • Gość: magda Re: To zart? IP: *.res.east.verizon.net 02.04.04, 02:39
          Ale sie dalam nabrac. To byl tylko zart prima aprilisowy. A szkoda.
    • Gość: kawa Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.chello.pl 02.04.04, 19:18
      dla mnie Kazimiera Szczuka, jaką poznała Polska dzięki teleturniejowi, jest tym
      wśród inteligentów, czym Andrzej Lepper jest wśród polityków
      • ogladacz Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 03.04.04, 21:36
        Szczuka to jest dopiero ostra babka!
      • Gość: Kanar Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.class144.petrotel.pl 05.04.04, 22:10
        A bilety sprawdza KANAR baranie!!!
    • Gość: stefanka Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.dynasy.waw.pl / *.dynasy.waw.pl 06.04.04, 20:13
      Dziś na portalu przeczytałam wywiad ze Szczuką dla "City Magazine". Ona tam
      obwieszcza,że program nagrywa do końca maja, bo tak ma zakontrakowane. I, że
      generalnie to za to jest ekstra kasa i ona jest zadowolona, że na kolaudacjach
      wszyscy w TVN są z niej zadowoleni. I jest ok! A my wymyślamy na nią takie
      brzydkie rzeczy ;)))))))
      • Gość: widzzzz Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:06
        'Dac jej szanse, dac jej szanse...' Z odcinka na odcinek sie rozkreca. Dzis
        bylo o tym, ze 'Zwirek kreci z Muchomorkiem' :) Mysle, ze z czasem sie wyrobi a
        juz nawet lepiej ja slychac...
        • inny.obserwator Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 07.04.04, 10:07
          A najnowesz badania AGB wskazują na to, że Szczuka jest chętniej oglądana niż
          JJJ z Michałem Wiśniewski. Zapraszam do przeczytania news'a na stronie
          www.tvn.personal.pl i skomentownia :)
          • Gość: cycek. Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.chello.pl 07.04.04, 16:01
            Zajrzyjcie jeszcze na forum "Feminizm". Ten sam temat. Ale bardziej kulturalnie.
    • Gość: happy Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.crowley.pl 07.04.04, 20:14
      i bardzo dobrze, trzeba brać dużą kasę żeby się pokazywać w TVNie, może jej tyle
      nie dawali
      • Gość: toja Kaziu, jesteś najsłabszym ogniwem. Do widzenia! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 00:10
    • Gość: arwena Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 13:53
      Cieszę się że p.Kazimiera Szczuka odchodz... Przykre to słowa ale proszę mi
      wybaczyć - kobieta która mówi niewyraźnie za sprawą aparatu na zębach i
      pokrywająca swoje kompleksy beznadziejnymi komentarzami to kompromitacja a nie
      profesjonalizm!!! Pani Kazimiero, dobrze pani robi - być może jest pani dobrą
      dziennikarką ale prezenterką kiepską niestety... Gdyby była pani chociaz
      sympatyczniejsza... Ale niestety pani wypowiedzi graniczą wręcz z chamstwem...
      Szkoda tylko teleturnieju... Bo pomysł bardzo fajny i warto zastanowić się
      tylko nad zmianą prowadzącego... Wielu z moich znajomych bardzo lubi ten
      teleturniej ale nie ogląda go ze względu na skandaliczne wypowiedzi i
      beznadziejne zachowanie prezenterki... Zaproponujcie prowadzenie tego programu
      Krzyśkowi Ibiszowi - to facet który jest stworzony do prowadzenia takich
      programów... A przy okazji będzie przyjemniej to oglądać i jednocześnie
      przyjemniej będzie na pewno samym uczestnikom. W koncu nikt nie będzie ich
      obrażał i wyraźnie będą czytane pytania. Pozdrawiam!
      • lezka_z_posen Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 09.04.04, 13:56
        ależ taka jest konwencja programu-prowadzacy ma być wredny dla
        uczestników.poropunuję obejrzyj wersję angielską albo rosyjską.tam prowadzący
        to gestapo nieomal;)
        • Gość: ania Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 14:07
          otoz to - ma byc gestapo a nie flegmatyczno-jeczaco-sepleniacym wyploszem bez
          werwy i intelektu..
          • lezka_z_posen Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 09.04.04, 14:08
            właśnie:)
            • Gość: Monty Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 01:24
              W orginale to jest gestapowska suka z pejczem. (Widziałem wersję hiszpańską) I jak się kupuje format
              to trzeba się tego trzymać ( nawiasem mówiąc w tefałenie niedługo kupią format nawet na spłuczkę w
              kiblu.) Ale Kazia niestety jest kiepska. Może "uroczo nieporadna", "z osobowością", i tym podobne
              pierdoły, ale po prostu kiepska. Nie komentowałem do tej pory jej wyczynów (mając tylko niezły ubaw)
              bo myślałem, że się dziewczyna wyrobi. Może ma odrobinę pokory i dowie się, że czegoś jednak nie
              potrafi! Do czegoś się nie nadaje! Ojcem nie zostanie! Tym bardziej "męską szowinistyczną świnią"!
              Dałem jej, currrrrva, szansę. I to był mój błąd! Program o książkach był niezły, Pegaz już gorszy, ale
              teraz, to już są normalne jaja! A jak przeczytałem z nią wywiad, to mnie jej dobre samopoczucie
              normalnie na plecy rzuciło. Ta pipa naprawdę uważa, że wszystko jest ok! Kasa na nowe zęby jest i
              tylko to się liczy. Okazuje się, że mało kto jest oporny na czar ekranu. A dywagacje o tym kto by miał
              to poprowadzić... ? Nawet przysłowiowy "pan Kazio" z portierni z tefałenu byłby lepszy. A co! On też
              byłby osobowością. Zamiast zdrutowanej szczęki i "Kaziukowego rozmemlania" ,szczerbaty dziadek,
              rzucający "curvami", z pejczem w ręku. A co! Jak jechać, to po całości! Kazia! Sołły! Włacaj do gałóf!!!

• lezka_z_posen Re: K. Szczuka odchodzi! Koniec "Najsłabszego Ogn 10.04.04, 14:23
                :)))oderwałam sie na chwilę od gałóf,więc dorzuce słówko.jasna sprawa,że kazia
                do tej roli stworzona nie jest i ma co się nad tym rozwodzić.ale ja tylko dla
                niej ten program oglądam:)!!co prawda tylko raz w tygodniu mam taka
                możliwość,ale ubaw jest:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka