Dodaj do ulubionych

Karol vs Starosta ! Fight

IP: 217.153.143.* 30.03.04, 11:42
mogliby podlozyc pod obraz z ich tekstem muzyke z mortal kombat :) , no ale
karo ljest widiocznie wkurwiony , jak byscie posta[pili na jego miejscu ? czy
jemu chodzi tylko o to ze Starosta go chcioal wyrzucic z priogarmu
neilegalnie
Obserwuj wątek
    • moniq_c Re: Karol vs Starosta ! Fight 30.03.04, 11:46
      podejrzewam, że to że Wiolka poleciała na Sebcia mimo usilnego dreptania za nią
      Karola też miało spory wpływ ...
      • lahliq Re: Karol vs Starosta ! Fight 30.03.04, 11:51
        Karol to typowy platoniczny kumpel bez jaj...
        • Gość: a Re: Karol vs Starosta ! Fight IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.03.04, 13:11
          wg mnie to Karol sie delektuje ta sytuacja, i to ON a nie seba jak niektorzy
          pisza chce wykorzystac ja na maksa. jak mozna mowic ze to sebastian gra role
          pokrzywdzonego? a karol to co?
          • Gość: a Re: Karol vs Starosta ! Fight IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.03.04, 13:12
            kazdy wie ze to jest gra, wiec nie przesadzajcie
    • Gość: bb Re: Karol vs Starosta ! Fight IP: *.rene.com.pl 30.03.04, 14:54
      Z Sebastiana zrobiono kozła ofiarnego. Wszyscy zachowują się tak, jakby co
      najmniej planował zamach na życie Karola, a on tylko chciał posadzić go na
      krzesło (gorące, ale nie elektryczne). Posadzenie na krzesło nie jest poza tym
      równoznaczne z odpadnięciem z programu. Nie usprawiedliwiam go, nie znoszę
      intrygowania, ale w tym programie wszyscy to robili (vide: rozmówki Adriana i
      Roberta. Poza tym intryga Sebastiana nie doszła do skutku. Iza zagłosowała na
      kogoś innego, z nikim innym Sebastian nawet na ten temat nie rozmawiał. To, że
      teraz wszyscy oficjalnie mówią, że chcą się pozbyć Seby z programu też można
      podciągnąć pod zbiorowe knucie przeciwko niemu.
      Karol zachowuje się w tej sytuacji jak idiota. Sebastiana nie znosił jeszcze
      zanim wyszła na jaw cała sprawa, a powodem jest oczywiście Wiola, która jęzor
      wpychała do gardła nie Karolowi, lecz Sebie (jak to zgrabnie ujęła Doda).
      W tej edycji Baru uczestnicy są wyjątkowo niesympatyczni, jakoś nikt się nie
      daje lubić. Wszyscy się nienawidzą, przyjaźnie są na pokaz, każdy myśli tylko o
      tym, by się jak najskuteczniej podlizać do innych, żeby nie zasłużyć na minus.
      A cała nagonka na Sebastiana pokazuje ich prawdziwe, bynajmniej nie anielskie,
      oblicza.
      • Gość: Domi Re: Karol vs Starosta ! Fight IP: *.visp.energis.pl 30.03.04, 16:31
        Jeżeli uczestnicy programu nie pójdą po rozum do głowy i nadal będą nominować
        Sebastiana wykosi ich wszystkich. Najlepszym przykładem była sobotnia różnica
        głosów między Sebą a Adrianem. A tak na marginesie to "prawy" i "uczciwy"
        Karolek mógłby się wreszcie przyznać, że leci na Wiolkę bez opamiętania i niech
        nie gada, że zna granice przyzwoitości w przeciwieństwie do Sebastiana, bo
        gdyby nie kamery to rzuciłby się na nią jak zgłodniały pies. Jakie granice
        przekroczył Sebastian? Czy biedny Karolek jest tak zauroczony, że nie zauważył,
        że to Wiolka przekroczyła te granice łażąc za Sebastianem i lepiąc się do niego
        przy każdej nadażającej się okazji. Przypuszczam, że gdyby tego pocałunku w
        kibelku nie pokazali w TV to przeszłaby nad tym do porządku dziennego, ciągnęła
        te swoje gierki i nikt by z tego nie robił afery.
    • aguszak Re: Karol vs Starosta ! Fight 30.03.04, 16:39
      Własnie mnie też się tak wydaje, że jeżdżą po tym Sebie, jak na łysej kobyle.
      Tak naprawdę, to dla mnie to nie jest żadna postać, bo jest bezbarwny, tylko
      zyskał na tej aferze z Wiolką (ona z resztą również) i co najważniejsze
      nieszkodliwy. Natomiast Karolek się sam nakręca na tę całą sytuację i moim
      zdaniem niepotrezbnie i na swoja szkodę...
      • Gość: Zyta Re: Karol vs Starosta ! Fight IP: *.visp.energis.pl 30.03.04, 22:50
        Dokładnie tak jest jak napisałaś. Lubiłam Karola za poczucie humoru i
        zwariowane pomysły, teraz jednak bardzo stracił w moich oczach. A swoją drogą
        podziwiam Sebastiana, ja nie wytrzymałabym z ludźmi, którzy by mnie tak
        ignorowali lub najeżdżali na mnie na każdym kroku. Facet ma stalowe nerwy.
    • Gość: kamil Re: Karol vs Starosta ! Fight IP: *.ib.com.pl 30.03.04, 16:52
      Ja sie ucieszylem z tej róznicy głosów i to bardzo...
      Ja rozumiem ze mozna nie lubiuc sebastiana ale tak jak zachwouje sie reszta
      jest chamskie!Nikt nie pogratulował mu wygranbej (poza doda)i wiwiraja na iego
      presje zbey sam odszeld bo nikt go tu nir lubi..
      Karol powiedział: POLACY to frajerzy.. ze tak zaglosowali.kto tu jest frajerem
      skoro nie potrafi uszanowac woli widzów..?
    • orzels Re: Karol vs Starosta ! Fight 30.03.04, 21:45
      Gość portalu: mahoney napisał(a):

> mogliby podlozyc pod obraz z ich tekstem muzyke z mortal kombat :) ,

Hmm.. Dobry pomysl ;)
      • ed_norton Re: Karol vs Starosta ! Fight 30.03.04, 21:48
        tia, bo rocky juz sie przezarl...jest jeszcze jeden taki z miszyn imposibyl :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka