tora83 28.11.10, 00:18 Whiskas ma tę samą kampanię, już od dobrych kilku lat - urzeka mnie bardzo :-) www.youtube.com/watch?v=k6-NmIMrSEI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Co roku w zimę :-) 28.11.10, 00:22 co nie zmienia faktu,że po whiskasie moje koty dostały uczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co roku w zimę :-) 28.11.10, 00:23 wiarusik napisała: > co nie zmienia faktu,że po whiskasie moje koty dostały uczulenia. O jakości tutaj nie mowa :-) bo jest zapewne nijaka. Chociaż moja psica ostatnio wcina saszetki Pedigree jak dzika i ma się dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co roku w zimę :-) 28.11.10, 00:31 woli bo tam jest pełno polepszaczy, i zapychaczy, a mało mięsa (przeczytaj skład i zobacz ile % mięsa w porównaniu z jakimś royal czy inną karmą). pies musi zeżreć tego więcej i tyje, a potem jeszcze nie chce tknąć nic innego. takie karmy są jak fast food. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co roku w zimę :-) 28.11.10, 00:49 Pies jadł i royal i eukanubę i różne inne karmy kupowane w lecznicach weterynaryjnych. To co je, zależy od humoru chyba. Raz zajada się wołowiną, raz jej nie rusza, raz wcina jajka, innym razem nie. Podobnie z karmami. Sama się przyglądam i zastanawiam o co chodzi. Teraz najwidoczniej faza na Pedigree, chociaż był też czas, kiedy tego nie ruszała. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Reklama cudna, ale 28.11.10, 01:14 nasze koty (niemniej cudne) W nie chca Tyko KK, raz kupiłam W bo nic innego na stacji beznynowej nie bylo i nietkneły, wystawiłam bezdomnym rano. PS Błagam ludzie :) Nie ejstem czepliwa, ale skąd połazcenie "w zime" i jak zauwazam "w lato"? We wsione i w jesień tez mówicie? Latem, zima, jesienią i wiosną :) Nie gniewaj sie aitorko, ale juz mi to uszami idzie, bo zima tez idzie i słysze "ja w zime zawsze mam katar", albo " w zime ogrzewanie nas rujnuje" no plisssss :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Co roku w zimę pada śnieg :-) 28.11.10, 11:25 dlaczego?! :/ za oknem coraz bardziej biało i bardziej i bardziej ja nie chcę:] Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Co roku zima :-) 28.11.10, 16:13 Reklame tez uwielbiam i ogladam z przyjemnoscia :) PS. Popieram apel o "zima" i "latem"! Odpowiedz Link Zgłoś