atemlos1 17.04.04, 00:22 bardzo sie ciesze ze wrócił mój ulubiony serial "Tajemnice Smallville" Mam nadzieje ze juz go nie cofną...!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamilos Re: Smallville - :) IP: *.ib.com.pl 17.04.04, 00:30 ja tez sie bardzoooo ,bardzooo ciesz;) oby tvn nie odwalal cyrkow z godzinami emsiji przekladaniem..:) Fajnie ze moj drugi ulubiony za 6stop pod ziemia serial emituje tvn...:) Clarc i LENA;) DO DZIEŁA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Smallville - :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:48 piekna muzyka (radze sobie posciagac) i slodki chlopiec (jaki sie nazywa ten aktor?) ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta rolke Re: Smallville - :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 14:08 chłopiec jest rzeczywiście słodziutki, ale nie ma to jak facet z krwi i kości czyli Lex. Ten jest dopiero aż ciary przechodzą... ja myślałem, że to jest powtórka pierwszej serii a tu taka niespodzianka; nowy sezon odcinków. zwalili mnie od razu pierwszą historią, panna przeżywała orgazm w czasie deszczu meteorytów i jej feremony stały się nadaktywne!!! Buziaki dla scenarzystów! Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: Smallville - :) 18.04.04, 23:53 Gość portalu: pn napisał(a): > piekna muzyka (radze sobie posciagac) i slodki chlopiec (jaki sie nazywa ten ak > tor?) ;-D To Tom Welling .... www.tomwelling.com/ Odpowiedz Link Zgłoś