Dodaj do ulubionych

Szanowny Panie sonny_z_posen

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:14
Szanowny Panie !

Nie jestem do końca pewien pańskich intencji co do wypełniania forum
"Telewizja" zagadnieniami związanymi bezpośrednio z tematyką forum "Reality
shows". Być może warto skorzystać z linku który jest umieszczany nad listą
wątków i pod napisem Telewizja i brzmi "Zapraszamy na forum Reality shows".

Zapewne niezwykle ciekawe są losy Arasa, Ani, Betty Bernackiej, Karola, Wioli,
Roberta itp itd. (imiona wzięte z nagłówków pańskich postów), ale proszę
pomyśleć jak dobrze by się to wszystko prezentowało na forum Reality Shows i
jak dobrze byłoby dobrane pod temat forum !

Faktem jest, że "Bardel" nadawany jest w Telewizji i gdyby nie było
OFICJALNEGO forum Reality shows, posty na tym forum byłyby całkowicie
uzasadnione. Natomiast w przypadku gdy pojawił się specjalizowany temat forum
- dla wielbicieli tego gatunku, do którego z pewnością się Pan zalicza, to
chyba w dobrym guście byłoby skorzystanie z niego ?

Tym bardziej, że odcedzanie Wiolek, Arasów itp od innych postów ostatnio jest
coraz bardziej utrudnione w związku z narastającym nagromadzeniem wątków na
ich temat, rozpoczynanych zresztą w 90 % przez Szanownego Pana.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • moniq_c szanownego pana chyba głowa dziś boli.... ;-)... 20.04.04, 11:19
      ... bo się złości bez powodu ;-))
      czuję się w obowiązku stanąć w obronie - bo niestety uczestniczę w tym
      precederze powiększania wpisów w wątkach w/w sonnego i nie tylko....
      przecież skoro wątki są zatytułowane tak, że bez trudu można przypisać je do
      tematyki BARowej - to można je jak najbardziej inteligentnie pomijać i nie
      czytać.....
      czyż nie tak??????

serdeczności przesyłam
      (bo mi dziś wesoło nie wiem czemu)
      M.

• Gość: Tropiciel wątków Hm, cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:27
        Interesujące, że Szanowna Pani zarzuca mi "złoszczenie się" ?! Przecież
        napisałem powyższy post celem jedynie PROPOZYCJI i zasugerowania pewnych
        rozwiązań jak najbardziej chyba zgodnych z ideami powstania m.in. forum Reality
        Shows ?

Nie rozumiem poza tym, co jest takiego złego w pisaniu wątków na forum Reality
        Shows ? Co zwolenników programu "Bar", a przynajmniej części odstrasza od
        wypowiadania TAM swoich poglądów.

A co do "inteligentnego pomijania" ... to napisałem już o tym wcześniej...
        Owszem można, tylko... ostatnio jest to coraz bardziej utrudnione oraz można by
        również zupełnie to wyeliminować, gdyby inicjatorzy wątków trzymali się tematów
        forum.

Pozdrawiam.
        • moniq_c Re: Hm, cóż 20.04.04, 11:55
          o rety to złoszczenie się to tak było żartobliwie!!!!! przepraszam najmocniej
          jeśli uraziłam...
          a poza tym nadal nie rozumiem tego, co niby tak utrudnia to pomijanie wątków-
          skoro nawet Pan zauważył że nawet ich tytuły nie budzą najmniejszych
          wątpliwości co do tematyki zawartych w nich treści..
          trochę wyrozumiałości i dobrych chęci - plissss!!!
          • Gość: Tropiciel wątków Już tłumaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:03
            Nic nie utrudnia - można sobie spokojnie wątki pomijać. Natomiast jeżeli każdy
            teraz zacznie się rozwodzić, np. na temat ulubionych samochodów - bo zauważył
            jakieś w TELEWIZJI, albo komputerów, bo też leciał program w TELEWIZJI o tym, to
            chyba nie będzie za dobre ? Są fora zatytułowane odpowiednio, więc jeżeli ktoś
            chce pogadać o samochodach to wlepia to do forum samochodowego, jak o
            komputerach, to do forum komputerowego, a jak o Reality show to .... NIE, błąd!
            nie wyprzedzać myśli, jak widać nie do forum o Reality show, tylko do Telewizji.

Pozdrawiam.
    • lahliq Re: Szanowny Panie Tropicielu Wątków 20.04.04, 11:19
      A może zrobić głosowanie, komu przeszkadzają wątki barowe? To już stara świecka
      tradycja, że piszemy sobie tutaj i chyba nie przeszkadza to zbyt dużej ilości
      osób, skoro wątki nie są przenoszone...
    • tropicielka Tropicielką to ja jestem! 20.04.04, 11:24
      I tropię w celu czytania wątki Sonnego :-p
    • Gość: KIRA Re: Szanowny Panie sonny_z_posen IP: *.crowley.pl 20.04.04, 11:28
      Szanowny Panie Tropicielu watków:
      Jako że jestem wiernym czytelnikiem postów sonnego, pozwoli ze wezme udział w
      tej dyskusji:
      Tradycja jest opis zycia Bardelowców na tym włanie forum
      Tradycją jest czytanie postów na w/w temat
      Tradycja jest ze zawsze ktos sie nas ze tak powiem czepia:)
      Uprzejmie prosimy o nie czytanie watków nie pozostajacych w kregu Pana
      zainteresowań.
      Z serdecznosciami,
      KIRA
    • Gość: bb Re: Szanowny Panie sonny_z_posen IP: *.rene.com.pl 20.04.04, 11:32
      Rzeczywiście, odcedzanie wątków barowych inicjowanych przez sonnyego jest
      bardzo trudne. Szczególnie, gdy w tytule wątku w nawiasie jest słowo "bar".
      Szanowny panie Tropicielu, czuję tu prowokację i chęć zaistnienia na tym forum.
      Fajnie, że nie ma pan innych problemów. TAK TRZYMAĆ!. Pozdrawiam. :)
    • es_el Re: Szanowny Panie sonny_z_posen 20.04.04, 11:34
      no to jeszcze ja sobie pozwole....
      krociutko - o barze na forum telewizja pisze wylacznie z powodu ludzi
      nie uwlaczajac bywalcom forum rs, jestem na tyle nieudolny, ze nie potrafie
      nawiazac dialogu tam, a tu i owszem
      poza tym starzy plotkarze forum tv, w watkach barowych plotkuja tez czasem o
      telewizji bardziej ogolnie i trudno kilkanascie(-dziesiat?) osob z roznych
      srodowisk, w roznym wieku, z najdalszych zakatkow kraju i swiata, przeniesc na
      inne forum na rozkaz (czyt.: tylko dlatego, ze takie forum powstalo)
      istnieje przeciez takze forum oficjalne baru na interii, ale watpie czy
      komukolwiek 'stad' przyszlo kiedys do glowy uczestniczyc w tamtejszych
      pyskowkach
      pozdrawiam,
      s_l
    • domofon1 Re: Szanowny Panie Tropicielu 20.04.04, 11:48
      W całości i rozciągłości się z panem zgadzam.
      Dodam tylko,że pretensyjki wysyłan być powinny pod adresem takich forumowych
      lesbijeczek jak sławna forumowiczka - barowiczka Laliczka i jej pańcia Moniczka.
      Z tymi babmi trzeba zrobić porządek bo one tu najwięcej śmiecą.

Obrzydliwe baby!!!!!!

Z poważaniem
      • Gość: KIRA Re: Szanowny Panie Tropicielu IP: *.crowley.pl 20.04.04, 11:53
        Gratuluje poziomu wypowiedzi!!!!
        Stanowczo prostestuje, jakie obrzydliwe baby?????
        Dziewczyny moga sobie pisac gdzie chca i o czym chca.
        Proszę nie obrazac moich kolezanek z forum!!!!!
        Nie zgadzam sie z tym!!!!!!
        • lahliq Re: Szanowny Panie Tropicielu 20.04.04, 11:57
          Domofon1 to mój stary wielbiciel. Tak stary, że odwiesiłam mu nawet bloka. ;)
          • domofon1 Re: Szanowny Panie Tropicielu 20.04.04, 12:07
            lahliq napisała:

> Domofon1 to mój stary wielbiciel. Tak stary, że odwiesiłam mu nawet bloka. ;)
            >

Uprzejmie doradzam odwiesić blok z twojego mózgu:) i rozejrzeć się wokół a nie
            z nudów obgryzać paznokcie na ynetelektualnym programie BAR.
            No i zaśmiecać wątkami FT.

Doradzam droga Laluniu.
            • lahliq Re: Szanowny Panie Tropicielu 20.04.04, 12:10
              Pozwól, że po staremu będę Cię ignorować, bo pyskówki mnie nudzą.
              • domofon1 Re: Szanowny Panie Tropicielu 20.04.04, 12:17
                lahliq napisała:

> Pozwól, że po staremu będę Cię ignorować, bo pyskówki mnie nudzą.

Są bardziej twórcze niż twoje ględzenie tu o Barze.
        • domofon1 Re: Szanowny Panie Tropicielu 20.04.04, 12:15
          Gość portalu: KIRA napisał(a):

> Gratuluje poziomu wypowiedzi!!!!
          > Stanowczo prostestuje, jakie obrzydliwe baby?????
          > Dziewczyny moga sobie pisac gdzie chca i o czym chca.
          > Proszę nie obrazac moich kolezanek z forum!!!!!
          > Nie zgadzam sie z tym!!!!!!

Nie musisz.
          Nie obchodzi mnie to.
          Ja też mam prawo pisać co i jak chcę.
          Za bodygarda im robisz czy co???
          Siedzą tu te baby na FT i śmiecą tym realitami.
          A już najbardziej ta Lalunia:(((
          • Gość: KIRA Re: Szanowny Panie Tropicielu IP: *.crowley.pl 20.04.04, 12:20
            NIE masz prawa jak kogos obrazasz!!!! sa pewne granice,
            nerwowy jestes jak krasnal!!!
    • Gość: Tropiciel wątków Szanowni Państwo: prowokacja, tradycja itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:55
      Posądzanie o "prowokację" to miałem nie komentować, ale tak mnie to zdziwiło, że
      aż napiszę jedno zdanie. Czy wyciąganie prostych i jednoznacznych wniosków jest
      prowokacją i "nudzeniem się", szukaniem dziury w całym itp ? Jeżeli
      stwierdzenie, że wątki o Reality Shows powinny być w forum o Reality Shows jest
      prowokacją... to może i jestem prowokatorem.

Co do tradycji - to mnie też zastanowiło. Coś w tym musi być, aczkolwiek jest to
      chyba bardziej niechęć do skorzystania z nowej propozycji przewidzianej przez
      administratorów. Swego czasu pragnę przypomnieć - były przesuwane wątki
      "bardelowe" do tamtego forum. Ostatnio chyba się adminom znudziło. I jeszcze
      jedno, ludzie nie są chyba przywiązani (sznurem, snopowiązałką,...) do forum
      "Telewizja" i nigdzie indziej nie mogą wchodzić. Równie dobrze mogliby pisać na
      RS, tak samo jak to robią w Telewizji <- jaka to byłaby niezła tradycja.

Z sensem (za co dziękuję) napisał mr(s). es_el. Jego wyjaśnienia chyba
      najbardziej są trafne.

W związku z tym chyba najlepiej byłoby rozwiązać forum RS - skoro i tak wszyscy
      są "przyzwyczajeni" do "Telewizji".

Pozdrawiam.
      • Gość: bb Re: Szanowni Państwo: prowokacja, tradycja itp. IP: *.rene.com.pl 20.04.04, 12:24
        Ech, Tropicielu... Sam stworzyłeś teraz wątek absolutnie nietelewizyjny.
        Gdyby ludzie zaczęli tu dyskutować o samochodach, czy komputerach i mieliby
        rozmówców, to cóż w tym złego?? Niech sobie dyskutują.
        Es_el trafnie rzekł, że na forum Reality jest zupełnie inna grupa ludzi. Forum
        tworzą ludzie, którzy tu piszą. Tu zebrała się grupa o podobnym poczuciu humoru
        i chce sobie dyskutować na temat zjawiska zwanego Barem. Nie rozumiem, czemu Ci
        to przeszkadza. Pomijaj, skoro Cię to nie interesuje. Forum Reality kiedyś
        tętniło życiem. Było to za czasów Big Brothera. Teraz umarło, osobiście nie
        widzę potrzeby jego istnienia, ale być może zostanie kiedyś wskrzeszone. Tyle,
        że nic na siłę nie da się zrobić. Nie da się przeflancować tam ludzi, którzy
        świetnie się czują na innym forum, gdzie poza programem reality mogą sobie
        dyskutować o ambitnych serialach i teleturniejach. Wszystko to mieści się w
        kategorii: Telewizja, dyskusje o filmach bardziej raziłyby na forum Reality.
        Stwierdziłam, że to prowokacja, bo dziwi mnie, że chciało Ci się pisać o czymś,
        co jest tu od dawna i ma się dobrze. Ja nie mam problemu z wybieraniem wątków,
        które mnie interesują i pomijaniu innych. Pozdrawiam.
        • Gość: Tropiciel wątków To ja mam pytanie w takim razie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:01
          Czemu skoro tak się mylę, kiedyś były przenoszone wątki o "Reality" z tego forum
          na forum "Reality Shows" ? Skoro jesteś osobą bardzo dobrze "zakotwiczoną" na
          tym forum, to na pewno to pamiętasz.

Drugie pytanie. Rozumiem wyjaśnienie apropos "tam piszą same buraki i nie ma co
          z nimi dyskutować", tutaj w zasadzie nie mam zastrzeżeń. Natomiast nie rozumiem
          stwierdzeń "nie da się przeflancować tam ludzi"... I nie chodzi mi tu o słowo na
          "F", ale o sam fakt, co tak bardzo przeszkadza w klikaniu na "Reality Shows"
          zamiast "Telewizja" ? Co przeszkadza w zabookmarkowaniu forum "Reality shows" ?
          Przecież nikt nie mówi tu o przenoszeniu ludzi z miasta A do miasta B, ale o
          kliknięciu zamiast w jeden link, to w drugi. Także tego rodzaju powód jest chyba
          trochę tak...nie bardzo dobry.

Trzecie. Wątek nietelewizyjny ? Hm, przecież tematem tego wątku było opisywanie
          na forum telewizja o Arkach, Kasiach i Dorotkach z BAR-u, który... jak sama
          stwierdziłaś jest tu tak dobrze zadomowiony. Czemu w takim razie wątek jest
          nietelewizyjny ?

Pozdrawiam.
          • Gość: bb Re: To ja mam pytanie w takim razie. IP: *.rene.com.pl 20.04.04, 13:33
            Wyjaśniłam wyżej, dlaczego ludzie piszący na tym forum chcą pozostać tutaj.
            Zauważ, że piszą nie tylko o Barze, ale o serialach, teleturniejach, idolach
            itp. Skakanie po forach jest zwyczajnie niewygodne. ;)
            Wątki z tego forum były przenoszone na forum Reality być może po to, by
            wskrzesić istniejące, lecz martwe forum. Wejdź tam i zobacz, jak często
            przybywają tam nowe tematy. Ja zaglądam na tamto forum, nawet czasem coś
            pisuję, jednak zdecydowanie wolę tutejszy klimat, pełen humoru i ironii.
            Nie oglądam żadnego z opisywanych tu seriali, jednak czytuję wszystko, co
            forumowicze o nich piszą. Nie dopisuję się, bo skoro nie oglądam, nie mam
            zdania na ten temat. I cieszę się, że dzięki temu forum jestem na bieżąco. ;)

> Trzecie. Wątek nietelewizyjny ? Hm, przecież tematem tego wątku było
            opisywanie
            > na forum telewizja o Arkach, Kasiach i Dorotkach z BAR-u, który... jak sama
            > stwierdziłaś jest tu tak dobrze zadomowiony. Czemu w takim razie wątek jest
            > nietelewizyjny ?

To była ironia. ;)

Pozdrawiam. :)
      • Gość: jorgi Re: Szanowni Państwo: prowokacja, tradycja itp. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.04, 12:26
        lubie posty sonego ale jemu na to ze nie znajduja sie na forum reality nikt nie
        zwraca uwagi natomiast innym tak i to wielokrotnie po to zreszta powstalo forum
        r... najlepiej zlikwidowac forum r...
        • Gość: ala Re: Szanowni Państwo: prowokacja, tradycja itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:22
          Częto czytam to forum i myślę drogi Tropicielu Wątków,że gdyby sonny&spolka
          przeniosla sie na forum reality, to forum telewizja umarloby smiercia
          naturalna. Moze czasem warto wejsc na watki barowskie, zeby zobaczyc ile osob
          jest nimi zainteresowanych. Fakt: bar i temu inne to reality, ale nie
          zapominaj,ze to wszystko TELEWIZJA. Forum zostalo stworzone do wymieniania
          opini, bardziej denerwują mnie osoby w stylu domofona- atakujace, obrazajace a
          nic nie wnoszace do dyskusji
          • chinachick Re: Szanowni Państwo: prowokacja, tradycja itp. 20.04.04, 18:38
            wydaje mi sie panie tropicielu -wątków ze powinno sie pana totalnie olac .
            A moze tak zazdrosc pana boli ze kolega ma swietne teksty a pan tylko słabe i
            na sile probowanie bycia moralizatorem
    • Gość: Jola Re: Szanowny Panie sonny_z_posen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:08
      Tak jak syty nie zrozumie głodnego tak wróg realnego gawna nie zrozumie
      namiętnych oglądaczy gulszasa i klaudia.
      A sprawa wpisywania wątków barowych do telewizji odwieczna i niereformowalna.
      Zostaje tylko czekać na wielki finał.
    • irenka82 Re: Szanowny Panie sonny_z_posen 20.04.04, 19:14
      spieprzaj dziadu,spieprzaj pan
    • Gość: Pluszak Dobra robota, Tropicielu! IP: *.chello.pl 20.04.04, 20:22
      Tak trzymać! Składam najszczersze wyrazy poparcia!
      • Gość: bb Re: Dobra robota, Pluszak IP: *.rene.com.pl 20.04.04, 20:50
        Dobra robota, Pluszak! Tak trzymać! Bez Ciebie te wątki by dawno zaginęły. :))
        • Gość: telewidzka czy mozna tego nie dostrzec??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:23
          Nie wypowiadam sie na temat tego czyj sposob pisania mi sie podoba a czyj nie.
          Sa gusta i gusciki. Oczywiscie nie mysle tutaj o chamskich, ordynarnych,
          obrazajacych innych bo te nalezy po prostu olac. Jak sadze roczarowaniem dla
          wielu tych, ktorzy odsadzaja od czci i wiary piszacych o Barze bylaby zapewne
          informacja o tym, ze przewazajaca wiekszosc z nas to ludzie kulturalni,
          inteligentni, oczytani i z wyzszym wyksztalceniem, ze o niebywalej naszej
          skromnosci juz nie wspomne:) Jesli ktos nie potrafi zauwazyc ironii i
          przesmiewczego tonu w wiekszosci postow to tylko nalezy mu wspolczyc.
          Tropicielu watkow. Pisuje i tu i na rs. Nie widze jednak zadnego powodu zeby
          ktos na sile zmuszal mnie do odadzenia sie w jednym miejscu. Forum ma dosc
          pojemna nazwe Telewizja i programy typu rs czy sie to komus podoba czy nie
          mieszcza sie w tych kryteriach. Masz oczywiscie prawo do wlasnej opinii ale nie
          narzucaj nam jej na sile. Zgodzic sie chyba musisz ze mna ze przesmiewcze
          opowiesci o Betakach i jej podobnych wiecej radosci tu wnosze niz "glebokie"
          posty Pluszaka. A moze Ty tez nie dostrzegles zawartej w nich ironii? Az nie
          smiem Cie o to podejrzewac:)
          Pozdrawiam
    • dioddi Re: Szanowny Panie sonny_z_posen 20.04.04, 23:48
      Ojeju już tak nie naskakujcie na biednego Pana Tropiciela Wątków. Przecież
      zapytał się nad wyraz kulturalnie i grzecznie (w przeciwieństwie do niejakiej
      ale sprzed kilku tygodni). To prawda, że zatrzęsienie tu wątków bardelowych,
      ale wszak to telewizja w czystej postaci, a nie mozna tworzyc for sztucznie. Co
      innego gdyby inicjatywa wyszła od zainteresowanych ("dajcie nam własne
      Forum!"), ale barowi fani tutaj czują się dobrze. I fajnie. Przecież forum to
      pojemna skrzyneczka - pomieści wiele postów.
      Szkoda, że nie wypowiedział się adresat.
      Pozdruffki,
      Dioddi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka