Dodaj do ulubionych

Żenująca reklama Richardson

24.01.11, 17:26
Ta reklama to badziewie na miarę Vita Minera... kto to wymyślił ??? nie dość ze idiotyczna Richardson która opowiada jak jej dziadek wsadzał pierścionek do jakiś pierogów czy innego kapuśniaku a potem ta jej drewniana koleżanka:
- o to tak jak moja babcia, która...

Masakra wyjątkowa żenada i drewno szczególnie ta 2 babka...
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: Żenująca reklama Richardson 24.01.11, 22:35
      'mmmjakie romantyczne...' jak ja slyszę ten drugi głosik tej drugiej koszmarnej Pani,która występuje w tej reklamie od ręki wyciszam telewizor, niestety czasem mi sie nie udaje i musze wysłuchac tego badziewia reklamowego, i Richardson moge jeszcze zniesc, ale... tadruga baba...wrrrr
      • reniatoja Re: Żenująca reklama Richardson 24.01.11, 22:46
        A wiecie moze jak się ta druga nazywa?bo ona tez jakas znana jest ale nie mogę sobie przypomnieć co to za jedna i strasznie mnie to frustruje jak wiem, ze znana, a nie kojarzę co za jedna.
        • reniatoja Re: Żenująca reklama Richardson 24.01.11, 22:47
          A dziadek włożyl nie do pierogów, tylko do bezy i to, sądzę, ma cos wspólnego ze sławnymi naukami Kwaśniewskiej jak jeść ptyśka.
        • bummer Re: Żenująca reklama Richardson 24.01.11, 23:17
          Ta druga to Małgorzata (Gosia) Kosik.
          • mozambique Re: Żenująca reklama Richardson 25.01.11, 10:00
            która zreszta swietni sie sparwdzała jako prowadząca plotkarski program na TV 4 pare lat temu

szkoda ze nie ma jej wiecej w tv
    • ledzeppelin3 Re: Żenująca reklama Richardson 04.02.11, 22:15
      opowiada jak jej dziadek wsadzał pierścionek do ja
      > kiś pierogów czy innego kapuśniaku

Nie jej, tylko babce wsadzał...?
    • dorcia251 Co do reklam, to Always i Goplana wymiatają:( 05.02.11, 15:52
      "Wszystko na tip-top", coś tam, coś tam, dalej nie wiem, bo od razu przełączam. Ludzie, kto to wymyślił???? Do wyrzygania, ot co.
      Aha, i jeszcze reklama bodajże Goplany z surykatkami i piosenką z "Dirty Dancing". Pytam się: czy "twórcy" mają wszystkie klepki razem???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka