Dodaj do ulubionych

Czy te telewizje zgłupiały już zupełnie?

25.02.11, 21:23
Z ciekawości zobaczyłem program na przyszły piątek(4 marca), i co widzę?
TVP1, 20:25 Wall-E
Polsat 20:00 - Epoka lodowcowa
TVN 20:00 - Madagaskar 2
Naprawdę żenada, żeby w głównej porze oglądalności 3 główne stacje nadały 3 animacje o jednej porze i teraz dzieci niech sobie włączą na raz 3 telewizory, bo pewnie nie będa wiedziały co oglądać. Nie mówiąc już o tym, ze powinni je nadac w godzinach wczesniejszych, a po godzinie 20 jakiś normalny film. TVN jeszcze można zrozumieć bo to premiera i przeważnie wtedy lecą inne filmy, nie tylko najnowsze animacje, a tu widać że konkurenci zrobili sobie na złość, tylko ze najbardziej cierpią na tym widzowie.
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: Czy te telewizje zgłupiały już zupełnie? 25.02.11, 22:34
      Jeśli "Epoka lodowcowa" to część pierwsza to można sobie spokojnie odpuścić bo leciała kilka razy. Widocznie Jedynka podobnie jak Polsat postanowiła w piątki emitować animacje bo dzisiaj leciała również premiera Disneya "Piorun". "Wall-E" o ile się nie mylę to także dosyć nowy film. No cóż, walka o widza.
    • charlie_x Re: Czy te telewizje zgłupiały już zupełnie? 26.02.11, 22:48
      ..coraz czesciej swita mi taka oto mysl ,a gdyby tak zrezygnowac z tej telewizyjnej sieczki na probe przykladowo tak na rok? W zasadzie wszystko co najciekawsze juz widzialem,wiec jesli dam odpoczac moim szarym komorkom wyjdzie mi to na zdrowie.Blisko,coraz blizej jestem do rozwodu z telewizorem.
    • ikaz spoko-loko... 27.02.11, 19:47
      ...abonamentu już nie płacę, więc mogą nadawać każdy badziew skloko-ugodno
      nawet Jana P.
      Płacę za CYFRĘ ostatnio dodali BBC, więc jest w czym wybierać:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka