tiresias 23.03.11, 14:38 www.tvn24.pl/0,1696803,0,1,legenda-hollywood-elizabeth-taylor-nie-zyje,wiadomosc.html szkoda, że ta generacja już odchodzi. ale chyba do Domu Pana, Reżysera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbasia1 Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 15:22 tiresias napisał: > szkoda, że ta generacja już odchodzi. Właśnie, ech! > ale chyba do Domu Pana, Reżysera? gdzie będzie na nią też czekał ukochany Richard Burton. ;) www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,7651911,Elizabeth_Taylor_cwierka.html Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 15:39 Nigdy nie rozumiałam fenomenu jej aktorstwa-urody( w młodości)owszem),ale...nie wyobrażam sobie doskonalszej Kotki Megi.Duet Taylor/Newman jest gorący,duszny,namiętny.GENIALNY! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 21:20 1. jest wzorcem Maggie. W polsce grala ja np. Janda. Kompletne nieporozumienie. 2. obejrzyj "Kto sie boi Virginii Woolf". Moze zrozumiesz fenomen jej aktorstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Elizabeth Taylor nie żyje 24.03.11, 09:28 kubissimo napisał: > 1. jest wzorcem Maggie. W polsce grala ja np. Janda. Kompletne nieporozumienie. Tu się zgadzamy.W tej roli jest genialna! > 2. obejrzyj "Kto sie boi Virginii Woolf". Moze zrozumiesz fenomen jej aktorstwa A wiesz,że się od jakiegoś czasu do tego przymierzam?! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Elizabeth Taylor nie żyje 29.03.11, 14:55 ja dzis robie sobie powtorke :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 21:25 strasznie smutno kiedy odchodza ikony, ale na szczescie zostaly filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 21:42 Przepiekna kobieta... Chociaz, jak pamietam, to zdrowie jej szwankowalo przez cale zycie. Nawet sie dziwilam, jak mozna z takimi przypadlosciami w ogole prosperowac, i na dodatek ciagle lowic nowych mezow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 21:56 moze liczyli na rychly spadek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 22:02 E, nie, bo obdarowywali ja brylantami wielkosci kurzych jaj, dla zaciesnienia wiezow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Elizabeth Taylor nie żyje 23.03.11, 23:39 stara zasada biznesu mowi, ze trzeba wlozyc, zeby wyjac. Dla panow t ebrylanty mogly byc dobra gwarancja tego, ze chorowita gwiazda zostawi im miliony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Elizabeth Taylor nie żyje 24.03.11, 13:09 Alez z pana cynik;) A o prawdziwej milosci, jedynej, do grobowej deski pan nie slyszal?:) Kazdy amant swoje brylanty, albo i gotowke na ich zakup mogl sobie trzymac w sejfie, nie ryzykujac - jak juz je podarowal -, ze pokojowka gwiazdy mogla je cichcem zwedzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Elizabeth Taylor nie żyje 24.03.11, 15:28 A tak w ogóle to ona raczej szmaragdy niż brylanty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Elizabeth Taylor nie żyje 24.03.11, 15:41 ewa9717 napisała: > A tak w ogóle to ona raczej szmaragdy niż brylanty ;) A może ametysty.bo zawsze mówiono,że ma "fiołkowe oczy"?! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Elizabeth Taylor nie żyje 24.03.11, 15:49 Kolekcjonowała szmaragdy, miała pewnie kilka kilo co ładniejszych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Elizabeth Taylor nie żyje 24.03.11, 16:02 famousdiamonds.tripod.com/taylor-burtondiamond.html Co kolekcjonowala, to ja nie wiem, wiem tylko, ze do brylantow szczegolnego wstretu tez nie miala:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Elizabeth Taylor nie żyje 24.03.11, 16:06 Ale co by nie mowic, pasowaly jej jak rzadko komu:) Piekna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś