Dodaj do ulubionych

Pochanke vs. Kaczor

06.04.11, 19:56
Ja mam pytanko do Pani Pochanke... czego się pani boi ? Wyraźnie widać w dzisiejszej rozmowie, że nie potrafi Pani żadnego ostrego pytania PiSlamiście zadać... Co się stało ? Czyżby Srevauen też trząsł portkami przed tym błaznem ?
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: Pochanke vs. Kaczor 07.04.11, 19:07
      Kaczyński jest nieprzewidywalny. Lepiej mimo wszystko, że Pochanke trochę stonowała pytania bo pewnie Kaczor by wyszedł ze studia i nie usłyszelibyśmy jak błaznuje. Przypomniało mi się też przy okazji jak kiedyś wywiad z Kaczorem robiła Danuta Holecka. Ta to prawie klęczała przed nim.
      • andywaw Re: Pochanke vs. Kaczor 07.04.11, 21:17
        A ja się zastanawiam jak fałszywym trzeba być, żeby się pchać do telewizji, w której przecież jak twierdził "wstyd pracować". Ale przecież to jasne, Kaczor i jego spece w końcu doszli do wniosku, że bez obecności w TVN bardzo dużo tracą. (Bo Tusk się tam pojawił i zyskał). Wtedy idą w kąt jaśniepańskie fochy i honor chowa się do kieszeni. Do tego ta maniera obrażania się o każde wtrącenie, strofowanie i pouczanie gospodyni programu, a jednocześnie, a jakże: "pani była łaskawa", "szanowna pani" - że on niby tak szanuje kobiety. Cały czas kopie Pochanke po kostkach, ale "pani była łaskawa". Obrzydliwy typ.
        • magdaplum Re: Pochanke vs. Kaczor 07.04.11, 21:40
          Nie oglądam tego kanału a fakty to chyba najgorszy serwis informacyjny.
          • pomarola Re: Pochanke vs. Kaczor 08.04.11, 09:28
            magdaplum napisała:

> Nie oglądam tego kanału a fakty to chyba najgorszy serwis informacyjny.

Ciekawe skąd to wiesz, skoro nie oglądasz :)
        • setorika Re: Pochanke vs. Kaczor 07.04.11, 23:42
          zgadzam się z andywaw

A Jarkacz powinien cały czas brać te leki, które brał w czasie kampanii prezydenckiej - wszystkim by to wyszło na dobre, a najbardziej samemu zainteresowanemu
        • pawel-strzalka Re: Pochanke vs. Kaczor 08.04.11, 06:06
          Prawdopodobnie ma to związek z nietrafionym atakiem na Ślązaków. PiS oficjalnie nie przyzna ale sama zmiana treści raportu sugeruje, że jednak ktoś się zorientował, że popłynęli w temacie za daleko. Zatem Kaczor musi teraz delikatnie wszystko poodkręcać pojawiając się nawet w rządowych mediach :)
    • glupek_wioskowy głupku nie ośmieszaj mi mojego nicka 09.04.11, 12:45
      Pochanke jest żałosną dziennikarką, już dość mieliśmy jej histerycznych ataków na wydarzenia nie po jej myśli. Żylasta, śmierdząca fajami, krótko ostrzyżona babina z obłędem w oczach.
      Wyraźnie było widać, że bała się intelektu Kaczyńskiego, bo co ona sobą reprezentuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka