Gość: Ramelov IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 16.05.04, 13:19 Facet komentujący ten konkurs dla BBC był bezbłędny. Nieźle się nabijał z przebiegu koncertu i głosowania. Tylko w takim wydaniu oglądanie tego tandetnego konkursu jest znośne :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mon.dan Re: Eurowizja na BBC Prime IP: 195.116.62.* 16.05.04, 16:27 Właśnie na BBC wpadałam aby zobaczyć co się w Eurowizji działo :) Po drodze zahaczylam o tv wloska, hiszpanska, rosyjska i moze jeszcze jakas, wszedzie opiewano wielkie muzyczne przedsiweziecie, a na BBC szczere i ostre uwagi. Podobalo mi sie jak skomentowali Orlosia :) w sumie wypadl calkiem niezle na tle wyfiokowanych lalek. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Re: Eurowizja na BBC Prime IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 16:42 > Podobalo mi sie jak skomentowali Orlosia :) Mów jak :)). Ja, niestety, nie mam dostępu do BBC Prime, czego nie mogłam odżałować :/. A do telewizji rosyjskiej - z wyjątkiem weekendów :/. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Eurowizja na BBC Prime 16.05.04, 16:57 Na ktorym wloskim kanale? W zeszlym roku bylo dosc ciekawie na gay.tv / komentarze lepsze od festiwalu /, ale w tym roku chyba nikt nie transmitowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szazer Re: Eurowizja na BBC Prime IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 16.05.04, 18:34 w tv. francuskiej emisja ta nadawana jest na kanale publicznym i jak co roku komentuja humorysta ( Rouqier) w zenskiej asyscie. W tym roku tez nie zostawili suchej nitki na nikim ! Co do polskiej wokalistki poszly nawet zaklady czy miala majty czy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: Eurowizja na BBC Prime 17.05.04, 08:36 zgadzam sie - facet komentujacy na bbc prime byl rewelacyjny. bardzo dowcipny, co rusz wysmiewal sie i kpil z lokalnych patriotyzmow ktore sie uwidacznialy w punktacji (Szczegolnie krajow balkanskich) a do tego potrafil tez kpic z UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: a jak skomentował orłosia? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.05.04, 09:34 jam też ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś