Dodaj do ulubionych

Eurowizja na BBC Prime

IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 16.05.04, 13:19
Facet komentujący ten konkurs dla BBC był bezbłędny. Nieźle się nabijał z
przebiegu koncertu i głosowania. Tylko w takim wydaniu oglądanie tego
tandetnego konkursu jest znośne :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: mon.dan Re: Eurowizja na BBC Prime IP: 195.116.62.* 16.05.04, 16:27
      Właśnie na BBC wpadałam aby zobaczyć co się w Eurowizji działo :) Po drodze
      zahaczylam o tv wloska, hiszpanska, rosyjska i moze jeszcze jakas, wszedzie
      opiewano wielkie muzyczne przedsiweziecie, a na BBC szczere i ostre uwagi.
      Podobalo mi sie jak skomentowali Orlosia :) w sumie wypadl calkiem niezle na
      tle wyfiokowanych lalek.
      pzdrv
      • Gość: Tawananna Re: Eurowizja na BBC Prime IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 16:42
        > Podobalo mi sie jak skomentowali Orlosia :)

Mów jak :)). Ja, niestety, nie mam dostępu do BBC Prime, czego nie mogłam
        odżałować :/. A do telewizji rosyjskiej - z wyjątkiem weekendów :/.
      • linn_linn Re: Eurowizja na BBC Prime 16.05.04, 16:57
        Na ktorym wloskim kanale? W zeszlym roku bylo dosc ciekawie na gay.tv /
        komentarze lepsze od festiwalu /, ale w tym roku chyba nikt nie transmitowal.
        • Gość: szazer Re: Eurowizja na BBC Prime IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 16.05.04, 18:34
          w tv. francuskiej emisja ta nadawana jest na kanale publicznym i jak co roku
          komentuja humorysta ( Rouqier) w zenskiej asyscie. W tym roku tez nie zostawili
          suchej nitki na nikim ! Co do polskiej wokalistki poszly nawet zaklady czy
          miala majty czy nie ;)

• cuddly Re: Eurowizja na BBC Prime 17.05.04, 08:36
            zgadzam sie - facet komentujacy na bbc prime byl rewelacyjny. bardzo dowcipny,
            co rusz wysmiewal sie i kpil z lokalnych patriotyzmow ktore sie uwidacznialy w
            punktacji (Szczegolnie krajow balkanskich) a do tego potrafil tez kpic z UK
            • las_manequinas a jak skomentował orłosia? 17.05.04, 17:22
              bom ciekawa.
              • Gość: kuku Re: a jak skomentował orłosia? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 18.05.04, 09:34
                jam też ciekaw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka