wuwua_cekaema 17.05.04, 10:09 No więc wczoraj była druga część dwóch panów W, były wszystkie skecze i piosenki i bardzo mi się podobało.Ubaw po pachy.Chłopaki z Lublina rulezzzz! -- "Mamo!Hcem do baró" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ale Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: 193.111.166.* 17.05.04, 10:28 a mnie tego typu audycje umacniają w postanowieniu nie płacenia abonamentu za telewizję publiczną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamert Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:37 Podpisuję się obiema rękami. No ile razy do cholery można puszczać to samo? Przecież pojawiło się tyle fajnych kabaretów na tegorocznej Pace. Jezu, skecz z chińskiej knajpy to w 2TV leciał z milion razy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Kabaret Ani Mru Mru 17.05.04, 10:52 tyle fajnych kabaretów na tegorocznej pace? chyba oglądaliśmy zupełnie inne przeglądy, bo ja fajnych zasadniczo nie odnotowałem. i wolę po raz stutysięczny pierwszy zobaczy chińczyka niz po raz drugi laureatów tegorczej paki. Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Kabaret Ani Mru Mru 17.05.04, 11:09 Z chinskiej knajpy to jeden z najfajniejszych skeczy w ostatnich latach. Za to nie moge patrzec na pana Bartloczyka ktoremu wydaje sie ze jest smieszny a nawet Tym sie krzywi jak go widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.astral.lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 17.05.04, 11:17 ani mru mru jest zawsze smieszny, nawet po raz setny ogladany przeze mnie skecz z chinczykiem byl poprostu dla mnie the best!!:) czekam az przyjada z wystepem do lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.icpnet.pl 17.05.04, 11:31 widziałam ich na żywca w Poznaniu - rewelacja, oni są jak dobre wino - nie starzeją się! mój 6-letni syn bawi się przy tym tak samo dobrze jak ja (choć może śmieje się w innych momentach...) potwierdzam: mru-mru rulez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.bu.uni.torun.pl 17.05.04, 11:38 rzcezywiscie chinczyka juz widzialem kilkanascie razy chyba ale zawsze odkrywam cos fajnego... chwyt marketingowy! tja ale najlepszy byl wampirek...no nie... tak lalka byla nieziemska! ani mru mru no sa chlopaki niesamowici! jak oni to wymyslaja to ja nie wiem ...hm a ja chcialem kiedys kabaret zalozyc ...nie no z czym do ludzi! ...;- ) niestety... aaaa tomla ten text: Zamiast żenić sie po raz kolejny, znajdę jakąś kobietę której nie lubię i podaruję jej dom. - Rod Stewart jest super!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kabaret Ani Mru Mru 17.05.04, 11:55 poza tym chlopcy dokladaja do swoich starych numerow jakies szczegoliki, na przyklad w tym Chinczyku bylo gollumowskie "my precious".... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Kabaret Ani Mru Mru 17.05.04, 11:52 Tym to by się mógł na wizji już nie pokazywać bo jest gorszy od laureatów paki ! dziadzia może i jest profesorem od żartów ale dawno powinien byc na emeryturze a nie udawać że jest czynnym satyrykiem , bo nie jest. za to jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaba Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.gl.digi.pl 17.05.04, 14:16 ale my nie piszemy o kondycji TV tylko o kabarecie, rety czepiacie się wszystkiego jak stare baby Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_ja Re: Kabaret Ani Mru Mru 17.05.04, 13:31 Kiedyś śmieliśmy się na POTEM,potem - na ANI MRU MRU. Dobrego żartu nigdy za wiele, ale dobry żart po raz n'ty może się trochę znudzić. Dańca nie cierpiałam nigdy, ale jego kawałek o meczu bokserskim Gołoty i Lewis'a był debeściarski. Do chwili, kiedy na HBO zaczęli puszczać go po raz fefnasty. Teraz AMM ma swoje 5 minut. Pozdrawiam Tofika :) i jego pomarańczową piłeczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: Kabaret Ani Mru Mru 17.05.04, 13:33 Ich skecze znam bardzo dobrze, ale mi jak wielu innym one się nie nudzą.Czekam na nowe skecze i myślę że będą jeszcze lepsze niż dotychczasowe.Sto razy lepsze niż :TMN, bo tym chyba brakuje już pomysłu. -- "Mamo!Hcem do baró" Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Kabaret Ani Mru Mru 17.05.04, 14:21 TMN byli spoko jak puszczeli ich rzadko. Teraz maja swoj program i brakuje im pomyslow. Tak samo skonczyl KOC :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.astral.lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 17.05.04, 16:10 koc takze byl zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIC Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:32 Ani Mru Mru jest super.. Mi sie najbardziej podoba Czerwony Kapturek Najpierw chlali wódke, a potem - Wilku, zające ćwierkają że zjadles babcie i Czerwonego Kapturka - Polew... Otwieraj.. Albo w autobusie - jak gościu robi syrene, a pozniej okazuje sie ze to jego telefon TMN - oni tez mieli jeden fajny skecz - jak planowali napad na bank, z tym podkopem pod rzeka..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.it / 62.233.189.* 17.05.04, 18:56 a ja sie pochwale , ze jak bede miał troche farta to moze obejrze jakis skecz ich na osiedlowej ławeczce, kolega sie zobowiazał to zorganizować -mieszka koło romka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kabaret Ani Mru Mru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 10:13 jakby ktos mial ochote zobaczyc na zywo w najblizszych dniach: igry.polsl.pl Odpowiedz Link Zgłoś