sonia.marmieladowna 26.07.11, 14:09 telewizja cyfrowa to podobno teraz już obowiązek… hd 3d i tak dalej… z mężem i dzieciakami się poważnie zastanawiamy. jak myślicie co się najbardziej opłaca? jakies nowe promocje albo coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: zakładanie telewizji cyfrowej 26.07.11, 20:08 to jeszcze zalezy jaki masz tv, nie kazdy ma hd, 3d itp :) my mamy od lat cyfre+ i jestesmy zadowoleni, oferta taka jaka nam pasuje. cenowo ok. co jakis czas promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatkoski Re: zakładanie telewizji cyfrowej 28.07.11, 10:58 Rzeczywiście coraz taniej masz to wszystko. Już nie tylko Polsat jest tani, N ma coraz tańsze promocje, a wiadomo że im bardziej zależy na jakichś technicznych nowinkach. Jak dla ciebie to ważne, to chyba N, jak wolisz podstawy i niską cenę to Polsat. Cyfra chyba spuściła z tonu ostatnio… Odpowiedz Link Zgłoś
samson-najt Re: zakładanie telewizji cyfrowej 29.07.11, 10:37 Wydaje mi się ze to nie jest cos na czym się oszczedza. Lepiej jest mieć gwarancje tego ze platforma będzie się rozwijać i będzie na czasie z nowinkami. Tak jest chyba z enką właśnie. Jak już ktoś się decyduje na platformę cyfrową to chyba lepiej coś naprawdę porządnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sugestywniak marketing szeptany 30.07.11, 08:22 marketing szeptany tutaj na forum: albo "N" albo "TVN" ciekawe ile płacom za reklamę panowie z ITI Człowieku, weź co Ci pasuje. Obecnie każda z platform się rozwija i jest poważnym graczem. Wybór bardzo duży. Od CP mini, TNK, do C+, N Możesz też kupić dekoder dvb-t i będąc w zasięgu NTC odbierać podstawowe kanały za free. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.wag Re: zakładanie telewizji cyfrowej 30.07.11, 00:23 nawet z tak dobrą platformą jak telewizja N można oszczędzać- np. do końca tego tygodnia można kupić promocyjny abonament za 59zł, dodatkowo jeśli złożysz zamówienie przez www to dostaniesz gratis kabel HDMI, oraz nFilmHD gratis, a to już propozycja którą naprawdę warto rozważyć. pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ambasador11 Re: zakładanie telewizji cyfrowej 01.08.11, 13:33 Miałem i Polsat Cyfrowy i Telewizje N. N jest o tyle lepsza, że ma Vod i możliwosc nagrywania filmow przez telefon, co jakby nie było jest nowoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
olala00 Re: zakładanie telewizji cyfrowej 24.08.11, 13:51 od dłuższego czasu korzystam z telewizji n i wybór był jak najbardziej trafny. vod rozczarował mnie pozytywnie :). ale jeżeli nagrywanie, to tylko przez sieć na kompa :). Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: zakładanie telewizji cyfrowej 29.08.11, 23:08 Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu, nieeeeech żyyyje nam! To śpiewałem ja, tytus.wag Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: zakładanie telewizji cyfrowej 01.08.11, 17:53 No i jeszcze są sieci kablowe które również oferują usługi cyfrowe - często taniej gdyż w pakiecie z Internetem i telefonem. Zaletą kablówek jest to, że nie ma w nich wyłaczności. Można więc mieć jednego operatora i odbierać jednocześnie Canal+, Polsat Sport i Nfilm. Żeby miec taki układ trzeba kupić 3 platformy sat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_kalmarka Re: zakładanie telewizji cyfrowej 11.08.11, 12:55 Mnie się wydaje, że forum jest od tego, żeby podzielić się swoimi przemyśleniami na różne tematy. Skoro ktoś ma telewizję X zamiast Y i ją poleca, to chyba jeszcze nie grzech… Odpowiedz Link Zgłoś
matti_hautameki Re: zakładanie telewizji cyfrowej 21.09.11, 08:05 Tak, ale co innego jest byc zwykłym szaraczkiem co ma telewizję xyz i się dzieli swoimi doświadczeniami, a co innego być 'onlajn markieting speszialist' i zakładać co chwila inne nicki na forum i się chwalić jaką to telewizja n ma świetną ofertę programową i jaki korzystne pakiety i jakie wspaniałe promocje itd. z czym ewidentnie mamy tu do czynienia. Pokaż mi choć jednego zwykłego człowieka, który w normalnej rozmowie będzie używał takich zdań jak 'oferta programowa tej platformy jest niezwykle korzystna'... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_kalmarka Re: zakładanie telewizji cyfrowej 12.10.11, 14:46 Onlajn może i jestem, ale żadnym marketing speszialist się w ogóle nie czuję :). Jeżeli ktoś ma potrzebę dzielenia się tym, co ma w domu, jego sprawa. Co do niektórych wyrażeń… Cóż, nie każdy ma w słowniku tylko „fajne”, „super” i „musisz to mieć”…. Odpowiedz Link Zgłoś
krakremija80 Re: zakładanie telewizji cyfrowej 26.08.11, 15:52 obila mi sie o uszka, ze n ma wypuszczac nowy pakiet za ok 40 zl. ma byc tez kilka kanalow hd. chyba nie w tak sporej ilosci, jak w innych ich ofertach, ale za taka kase i tak wydaje mi sie, ze sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
tengababa Re: zakładanie telewizji cyfrowej 19.09.11, 23:26 jest, nawet ciekawie reklamy zrobili. za 39 zł może i nie należy oczekiwać bóg wie jak zaopatrzonego pakietu, ale to i tak nadal dobra ofert dla osób, które nie chcą wydawać dużo pieniędzy na platformę. popieram takie pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatkoski Re: zakładanie telewizji cyfrowej 27.10.11, 11:45 Teraz chyba bez umowy tez reklamuja tak? Odpowiedz Link Zgłoś
samson-najt Re: zakładanie telewizji cyfrowej 28.10.11, 12:38 No na karte tak i masz tam chyba 14 kanałów hd, chociaż chyba z abonamentem masz wiecej kanałów po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor.ltd Re: zakładanie telewizji cyfrowej 03.05.12, 13:12 ILE KOSZTUJE MONTAŻ? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.marmieladowna Re: zakładanie telewizji cyfrowej 03.05.12, 17:08 mi pomagał brat :) w sumie nie jest jakimś specjalistą, ale wspomagał się instrukcją ze strony enki n.pl/moje-n/pomoc/zakup-i-instalacja/instalacja-anteny to taki przykład. tam masz wszystko rozpisane i spokojnie powinieneś dać radę. Odpowiedz Link Zgłoś