Dodaj do ulubionych

HDw3D - nowy program Majewskiego

06.09.11, 11:20
Oglądał ktoś? Co o tym programie myślicie? Jak dla mnie kompletna porażka. SMS ostatnio nie był najwyższych lotów, ale to była po prostu tragedia. Program bez pomysłu, nic nowego w porównaniu do SMS, Majewski w ogóle nie śmieszny tylko żenujący, niby kogo miało śmieszyć co chwile rzucanie kur..? Skoro na SMS nie było pomysłu i go przerwali na jeden sezon żeby później odświeżyć formułę, to po co powstał ten program. Majewski nie jest ani błyskotliwy, ani tym bardziej zabawny.
Obserwuj wątek
    • yagres Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 06.09.11, 12:03
      Patrzyłem może z 15 minut i poszłem spać bo wolę już moje marzenia senne niz wygłupy pajaców. Humor denny i prostacki, a najgorsze było obsadzenie w roli prowadzącego tego mongoła kalającego język polski. Czy w Polsce nie ma już Polaków do prowadzenia programów w poprawnej polszczyźnie?
      • ewa_on Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 06.09.11, 13:23
        Niestety dno,w ogóle nie było smiesznie,może tylko ze dwa razy skrzywiłam twarz w czasie sond ulicznych.A potencjał Binguna (czy jak mu tam) tez się wyczerpuje,był fajny,ale w małej dawce. Szkoda mi Majewskiego,bo go lubię,a ładuje się w coraz gorsze projekty,bo te reklamy banku tez są bardziej irytujące niz smieszne.
        • baabeczka Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 06.09.11, 13:30
          Przylaczam sie do negatywnych ocen,liczylam na cos odmiennego od sms,
          ale po jego reklamach juz nie licze, to wszystko razem wziawszy jeden sms...:-(
      • antonio-pan-teraz Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 10.09.11, 23:22
        ten Mongoł mówi po polsku lepiej niż ty, on tylko udaje obcy akcent
      • szyfrant.zielonka Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 14.09.11, 09:53
        Mongoł akurat jest dobry, tzn był dobry - w Sz.M.Show, kiedy łaził wśród celebrytów i zagajał na różne dziwne tematy. Teraz w roli prowadzącego newsy mało śmieszy, newsy są mocno przeciągnięte (12 minut - czyli pół programu netto), pomysły na reportaże z terenu raczej niskich lotów. Ale to akurat że jest cudzoziemcem - nie przeszkadza. Po prostu Majewski źle wykorzystuje jego możliwości.
        Generalnie program jest słabiutki, obejrzałem dwa odcinki (ten drugi na siłę) - kolejnych już nie zamierzam, lepiej sie wyspać na wtorek do roboty.
        • abrakadabraaa Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 06.11.11, 20:13
          Nie trawię tego Mongoła - Ułanbatora..... wogóle nie jest śmieszny - wręcz żenujący, nie wiem co ludzie w nim widzą, ja jak go widzę wylączam tvn. Po prostu taka żanada że szok.
          • mariuszeeeek Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 07.11.11, 14:25
            Ten odcinek programu Majewskiego ma być niezły tv.wp.pl/opisdlg.html?prid=23556256929&name=HDw3D-Telewision.html a Ułanbator to nieźle pokręcony koleś :P
    • gianni_vonsacze Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 06.09.11, 15:24
      powinien zrobić sobie co najmniej roczną przerwę, hajsu za reklamę PKO BP na ten czas mu na pewno styknie, a widzowie przez ten czas może za nim zatęsknią.
      • bruno291 Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 10.09.11, 23:15
        No jeden sezon bo juz pewnie nakrecony, info ze "format sie nie sprawdzil" i nikt juz o SZM pamietac nie bedzie. No moze w PKO.
    • joaska0 Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 13.09.11, 19:42
      Mnie też się średnio podobało, właściwie to nie ma się z czego śmiac. A zdjęcia gołych tyłków, no cóż nie są zbyt śmieszne, a raczej świadczą o braku pomysłu na coś inteligentnie śmiesznego. Ja nie wiem czy oni myślą, że widzowie są kretynami????
    • fiona.sheville Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 18.09.11, 15:47
      oglądałam i przyłączam się do ogólnych niepochlebnych opinii
      program słabiutki, raczej żenuje niż śmieszy, ogólnie bez polotu
      zabawne są jedynie parodie polityków, reszta do niczego
    • annrose Re: HDw3D - nowy program Majewskiego 08.11.11, 18:14
      zgadzam się -żenada!SMS-a czasem jeszcze obejrzałam,ale to HDw3D jest do d**y!Moja przygoda z tym programem skończyła się wraz z pierwszym odcinkiem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka