Dodaj do ulubionych

Taniec z Gwiazdami 18 września

18.09.11, 20:16
Na początku zabrakło Urbańskiej,niestety, przytomności umysłu, gdy Gąsowski pominął, przedstawiając jurorów, Józefowicza. Mogła się naprawdę wykazać i błysnąć przed swoim mistrzem;)Czy ona ciągle jest sparaliżowana tremą?
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 20:21
      Oceny dla Wendzikowskiej: Józefowicz 6, reszta po 9,
      Urbańska: "srogie dzisiaj to nasze jury".

<załamka>
      • ala_dwa Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 20:28
        w898.wrzuta.pl/film/4uweo8iH8l9/jozefowicz_tanczy_do_chlopcow_radarowcow hmm...
    • angazetka Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 20:38
      Urbańska nadal sztywna i zestresowana, między nią a Gąsem nie ma chemii. Ich dialogi na początku aż bolą.
      Mazur miły chłopak, ale drewno okrutne. Wendzikowska tańczy ładnie, ale jakoś nie kupuję jej. Marczuajtis fajnie.
      • ala_dwa Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 20:42
        Urbańska, niestety kiepska. Jak na razie najgorętsze są dialogi między Gąsem a Józefowiczem.
        Ten drugi rozkręca się...
      • dona.a Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 21:03
        angazetka napisała:

> Urbańska nadal sztywna i zestresowana, między nią a Gąsem nie ma chemii. Ich di
        > alogi na początku aż bolą.

On jest strasznie drętwa jako prowadząca. Podobał mi się jive Kordka i Blanki, ładnie zatańczyli.
        • angazetka Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 21:38
          Kordek tańczy świetnie, ale z taką manierą aktora musicalowego - mnie ona drażni. Przefajnia.
    • pawel-strzalka Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 20:48
      "Staszek Karpiel BułeCZka"
      o Urbańskiej będą po tym sezonie TzG książki pisać
    • dona.a Józefowicz vs Pavlović&Galiński 18.09.11, 21:14
      Wygląda na to, że drętwotę Urbańskiej wynagrodzi widzom jurorski temperament Józefowicza, który wyraźnie zajął pozycję w opozycji do pozostałych "fachowców" i jakoś nie wygląda mi to na reżyserię;)
      • iwu Re: Józefowicz vs Pavlović&Galiński 18.09.11, 21:33
        Natasza jest słodka do bólu. Mam wrażenie, że ona za bardzo się wysila. Nie wiem tylko czy do końca tej edycji zdąży się nauczyć wrzucać trochę na luz.
        Natomiast Józek może i się rozkręca, ale dla mnie to jest totalny killjoy, zarżnie całą przyjemność z oglądania tego programu. Z Wodeckim i Tyszkiewicz nie było prawdziwego sędziowania, za to było śmieszniej i jakoś na luzie, a ten się tutaj spina i usiłuje udowodnić, że jest megaznawcą. OK, może i jest, ale dla mnie jest też bucowaty i jeśli ma jakieś poczucie humoru, to ja nie kumam (ale może niekumata jestem, cóż).
        • dzidzia_bojowa Re: Józefowicz vs Pavlović&Galiński 18.09.11, 21:40
          O to, to! Iwu, zgadzam się z Tobą.
        • aga.doris Re: Józefowicz vs Pavlović&Galiński 20.09.11, 00:15
          Józefowicz do logopedy! Ten człowiek bełkocze, a nie mówi. Sens czy raczej jego brak to oddzielna sprawa. Tak czy inaczej słuchać się tego nie da.
    • koolair Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 21:53
      widze ze portale plotkarskie nie przesadzily z tym konfliktem Józefowicz - Gąsowski bo leca iskierki :D a czy to tango Zielińska - Maserak to nie kopia w 100%, nawet w strojach tego co Maserak tanczył z brzydula??? chyba mam jakies deja vu
      • zlocek Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 21:59
        Urbańska drętwa jak szczęka pradziadka, a ponoć to kobita estradowo obyta. Poza tym w tych krótkich szmatkach okrywających tylko korpus wygląda jak robokopka.
        Józefowicz jakoś tak starczo zrzędliwy i arcyniesympatyczny.
        I jeszcze "energetyczna" Fraszyńska, brrrr!
        • pawel-strzalka Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 18.09.11, 22:07
          Nu i kolejne dwa kwiatki:
          Urbańska do Lesar: "u Ciebie NA Słowenii"
          a potem tekst Billa: "widziałem taki filmik jak tańczysz..."
          Wiadomo, o który taniec chodziło :)
          • kronixx Bill 18.09.11, 22:15
            Koncertowo pocisnął Nataszce ;D A konflikt Józefowicza z Pavlovic i Galińskim może przerodzić sie w coś tak niestrawnego jak to, co się działo między nim,a Olgą Lipińską w niesławnym, polsatowskim gniocie sprzed kilku lat.
            • pawel-strzalka Re: Bill 18.09.11, 22:23
              Tvn-owi taki konflikt na rękę, pudelki będą pisać, widzowie oglądać. Ale na dłuższą metę nie da się tego oglądać. Zwłaszcza gdy Józefowicz z jednej strony stawia się w roli eksperta od tańca, a z drugiej ocenia nie wiadomo co, jak przy tańcu Szpaka.
            • notting_hill Re: Bill 19.09.11, 13:41
              Moje ogólne wrażenie jako widza (chociaż, przyznam niezbyt uważnego) jest takie, że coś się między tymi ludźmi dzieje poza ekranem, co sprawia co najmniej dziwne wrażenie. Jakieś teksty dla wtajemniczonych, jakiś chaos w sędziowaniu, totalny brak współpracy między jury i Gąsowskim (pozwala Józefowiczowi na kwieciste wypowiedzi i w ogóle nie reaguje na ten bełkot), no i panna Natasza, która sprawia wrażenie jakby siedziała na beczce prochu, spięta jak agrafka. No, ja nie wiem, jeśli produkcja chciała, żeby się coś ciekawego działo, to z pewnością im się udało.
          • baba06 Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 19.09.11, 07:40
            i tekst Nataszy
            "ten film ma wielu fanów, też jestem jego fanką"

• pepsic Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 19.09.11, 18:28
            tekst Billa: "widziałem taki filmik jak tańczysz..."
            Nie było to ani miłe, ani zabawne, chwyt od czapy poniżej pasa.
            • xemxija Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 19.09.11, 18:50
              pepsic napisała:

> tekst Billa: "widziałem taki filmik jak tańczysz..."
              > Nie było to ani miłe, ani zabawne, chwyt od czapy poniżej pasa.

W ogole nie rozumiem dlaczego ponizej pasa. Przeciez to byl publiczny wystep pani Urbanskiej.
              • pepsic Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 19.09.11, 20:35
                Tu nawet nie chodzi o to, że tym razem Natasza wystąpiła w roli prowadzącej, nie tańczącej. Rzecz w tym, że pewnych spraw nie wywleka się publicznie i pewnych granic tak zwyczajnie po ludzku nie przekracza. We mnie odzywka pana Billa wywołała zażenowanie i obawiam się, że w tle zmasowanej krytyki wobec Nataszy mogę być odosobniona.
                • kawa48 Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 19.09.11, 23:07
                  A o jakim filmie z Nataszą mówił Bill? Nie w temacie jestem.
                • em.bovary Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 20.09.11, 10:14
                  Ale co Bill wywlekał? Przypomniał udział artystki Urbańskiej w imprezie promującej - jeśli się nie mylę - polski przemysł muzyczny. A zaprezentowała się na tej imprezie tak, a nie inaczej. Dlaczego to ma być powód do wstydu? Do ukrywania? To nie było (chyba) filmowane z ukrycia, itp. Mam wrażenie, że artystka Urbańska i jej szef Józefowicz cierpią na artystyczną schizofrenię. Bo z jednej strony Pola Negri, z a z drugiej erotyczne wygibasy...
                  Nie, nie mam nic do Nataszy Urbańskiej. Jest piękna, utalentowana, wspaniale tańczy.
                  Czy musi się tego wstydzić?
                • xemxija Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 20.09.11, 20:03
                  pepsic napisała:

> Tu nawet nie chodzi o to, że tym razem Natasza wystąpiła w roli prowadzącej, ni
                  > e tańczącej. Rzecz w tym, że pewnych spraw nie wywleka się publicznie i pewnych
                  > granic tak zwyczajnie po ludzku nie przekracza. We mnie odzywka pana Billa wy
                  > wołała zażenowanie i obawiam się, że w tle zmasowanej krytyki wobec Nataszy mog
                  > ę być odosobniona.

A ja obejrzalam to slynne wideo z klubu. I naprawde wtedy czulam sie zazenowana. Straszne to bylo, a Natasza nie wygladala na odurzona czy nieswiadoma, wrecz przeciwnie, wiedziala co robi. Na pewno rowniez widziala kamery, ktore rejestrowaly wystep. Okropne to bylo, tanie. Spodziewalabym sie po niej wiekszej klasy.
                  • pepsic Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 20.09.11, 20:11
                    Z tego, co się orientuję filmik w internecie rozpowszechniany był wbrew jej woli, więc kolega z pracy mógł wykazać się większą empatią.
                    • xemxija Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 20.09.11, 20:42
                      pepsic napisała:

> Z tego, co się orientuję filmik w internecie rozpowszechniany był wbrew jej wol
                      > i, więc kolega z pracy mógł wykazać się większą empatią.

Artysta ma prawo uzywac srodkow wyrazu jakie uzna za stosowne, a odbiorca jego sztuki ma prawo wyrazic opinie. Zreszta Bill zadnej opinii (bezposrednio) nie wyrazil, wspomnial tylko, ze taki wystep w klubie mial miejsce. Naprawde nic niestosownego tu nie widze.
    • baba06 Re: Taniec z Gwiazdami 18 września 19.09.11, 07:42
      czy jurorzy się umawiają co do ocen?
      w pewnym momencie było widać jak Józefowicz na palcach pokazuje Pavlowicz "8", po czym ona daje "dziewięć" on "osiem"
      mam wrażenie,że te dyskusje są jednak reżyserowane i wpisane do kontraktu.
    • 18_lipcowa1 a co JJ powiedział po tancu 19.09.11, 11:45
      jagny ze taka była skonsternowana?
      ze to jest taniec obok gwiazd czyjakos tak?
      • ewulek525 tango Kacpra 19.09.11, 13:03
        Czy ktos wie moze do jakiego tanga tanczyl K. Kuszewski z partnerka?
        Dzieki
        Ewa
    • grek.grek gwiazdorzy 14 edycji 19.09.11, 13:38
      znana jest już lista gwiazd 14 edycji :

Lala Co u Wojewódzkiego Nosi Wodę
      Hydraulik Który Ostatnio Naprawiał Rury w TVN, Żeby Lala Miala Co Nosić w Dzbanku
      Ktoś z Rodziny Pochanke [męzczyzna]
      Ktoś z Rodziny Prokopa [kobieta]
      Operator Kamery z Rozmów w Toku
      Donald Tusk Grający Premiera Polski
      Facet Grający Trupa w 45 odcinku W-11
      Babka Grająca Kasjerkę w 54 odcinku Usta-Usta
      Rurek
      Brat Szwagra Ciotki Siostry Rurka
      Nieślubny Syn Szymona Hołowni i Oliwiera Janiaka
      Przebrany Facet Ukrywający się Pod Pseudonimem Anita Werner

normalnie nie mogę się doczekać...

• g1oska Re: gwiazdorzy 14 edycji 19.09.11, 13:59
        :D Wymiotłeś!
        • ewa9717 Re: gwiazdorzy 14 edycji 19.09.11, 15:36
          No normalnie Zodiak, tylko, kurna, Rurka nie znam ;(
          • lospecchio Re: gwiazdorzy 14 edycji 19.09.11, 15:41
            ewa9717 napisała:

> No normalnie Zodiak, tylko, kurna, Rurka nie znam ;(

Rurek jest znany z tego, że to najlepszy przyjaciel redachtora naczelnego Kamila Durczoka z tefałenowych Faktów. Z twarzy zdecydowanie jeszcze nieznany.
            • meeegotka Re: gwiazdorzy 14 edycji 19.09.11, 16:29
              Aj, no wlasnie! Wszyscy z tej listy jak najbardziej znani :-))))) Tylko ten Rurek mnie zastanowil! :-) No ale teraz wszystko jasne - moze tanczyc :-)
      • kasiamilan Re: gwiazdorzy 14 edycji 19.09.11, 16:39
        a jury i prowadzący w składzie niezmienionym???
      • xemxija Re: gwiazdorzy 14 edycji 19.09.11, 18:48

A Oborski??? A Oborski??? Musi byc! Bardzo brakuje go na tej liscie:)

grek.grek napisał:

> znana jest już lista gwiazd 14 edycji :
        >
        > Lala Co u Wojewódzkiego Nosi Wodę
        > Hydraulik Który Ostatnio Naprawiał Rury w TVN, Żeby Lala Miala Co Nosić w Dzban
        > ku
        > Ktoś z Rodziny Pochanke [męzczyzna]
        > Ktoś z Rodziny Prokopa [kobieta]
        > Operator Kamery z Rozmów w Toku
        > Donald Tusk Grający Premiera Polski
        > Facet Grający Trupa w 45 odcinku W-11
        > Babka Grająca Kasjerkę w 54 odcinku Usta-Usta
        > Rurek
        > Brat Szwagra Ciotki Siostry Rurka
        > Nieślubny Syn Szymona Hołowni i Oliwiera Janiaka
        > Przebrany Facet Ukrywający się Pod Pseudonimem Anita Werner
        >
        > normalnie nie mogę się doczekać...
        >
        >
        >
        >
        >
        >
      • chris1970 Re: gwiazdorzy 14 edycji 20.09.11, 12:42
        No i to jest lista prawdziwych gwiazd w TVN.
      • angel-marta Re: gwiazdorzy 14 edycji 26.09.11, 09:21
        leżę pod biurkiem!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka