Dodaj do ulubionych

szkoda Agenta

05.03.02, 13:54
najbardziej zaluje ze nie bylo forum poswieconego Agentowi!!!!!
i dziwie sie ze z bb3 nie poczekano do konca Agenta..ja juz zaluje ze dobiega
Agent do konca...
Obserwuj wątek
    • Gość: libra Re: szkoda Agenta IP: 192.168.1.* 05.03.02, 14:05
      Popieram. Tez sie dziwie ze taki gniot zastapil jeden z lepszych programow TVN.
      AGENT jest the best.
    • Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:44
      Łączę się z wami w bólu. Każdy odcinek Agenta jest coraz bardziej ekscytujący.
      Aż nie mogę uwierzyć, że to już właściwie koniec :(((
      A przy okazji: kto jest Agentem? ;)
      Pozdrowienia
      nube
      • mallina Re: szkoda Agenta 05.03.02, 15:54
        mysle ze nie Hanka....
        po ostatnim odcinku mysle ze moze byc to mirek, w zasadzie kazdy z facetow
        • Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:35
          Ja obstawiam Mirka od początku programu. W międzyczasie podejrzewałam też
          Bartka, ale mi przeszło ;). W każdym bądź razie, według mnie, Mirek jest
          agentem.
          A poza tym TVN mnie zdenerwowała nie pokazując, kto odpadł w ostatnim odcinku.
          Ja podejrzewam, że był to facet od podatków (kurcze, zapomniałam imienia),
          wiecie o kogo chodzi, prawda?
          nube
          • mallina Re: szkoda Agenta 05.03.02, 16:51
            chodzi ci pewnie o romka..
            ale w ubieglej edycji tez w przedostatnim odcinku nie pokazali kto odpadl
            przynajmniej sa emocje jak byc powinno!!!!!!!
            • Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:05
              Oooo, właśnie, Romek. Jak ja mogłam zapomnieć. (Swoją drogą, co ta skleroza
              robi z człowiekiem?).
              Rzeczywiście, w poprzedniej edycji też nie pokazali, kto odpadł ostatni, i też
              mnie to zdenerwowało. Ale jakoś przeżyłam... Może teraz będzie podobnie? :)
              nube
              • mallina Re: szkoda Agenta 05.03.02, 17:06
                juz sie niedzieli doczekac nie moge:-)))))))
                • Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:16
                  Ja też. I czekam już na TRZECIĄ edycję!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka