mallina 05.03.02, 13:54 najbardziej zaluje ze nie bylo forum poswieconego Agentowi!!!!! i dziwie sie ze z bb3 nie poczekano do konca Agenta..ja juz zaluje ze dobiega Agent do konca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: libra Re: szkoda Agenta IP: 192.168.1.* 05.03.02, 14:05 Popieram. Tez sie dziwie ze taki gniot zastapil jeden z lepszych programow TVN. AGENT jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:44 Łączę się z wami w bólu. Każdy odcinek Agenta jest coraz bardziej ekscytujący. Aż nie mogę uwierzyć, że to już właściwie koniec :((( A przy okazji: kto jest Agentem? ;) Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: szkoda Agenta 05.03.02, 15:54 mysle ze nie Hanka.... po ostatnim odcinku mysle ze moze byc to mirek, w zasadzie kazdy z facetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:35 Ja obstawiam Mirka od początku programu. W międzyczasie podejrzewałam też Bartka, ale mi przeszło ;). W każdym bądź razie, według mnie, Mirek jest agentem. A poza tym TVN mnie zdenerwowała nie pokazując, kto odpadł w ostatnim odcinku. Ja podejrzewam, że był to facet od podatków (kurcze, zapomniałam imienia), wiecie o kogo chodzi, prawda? nube Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: szkoda Agenta 05.03.02, 16:51 chodzi ci pewnie o romka.. ale w ubieglej edycji tez w przedostatnim odcinku nie pokazali kto odpadl przynajmniej sa emocje jak byc powinno!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:05 Oooo, właśnie, Romek. Jak ja mogłam zapomnieć. (Swoją drogą, co ta skleroza robi z człowiekiem?). Rzeczywiście, w poprzedniej edycji też nie pokazali, kto odpadł ostatni, i też mnie to zdenerwowało. Ale jakoś przeżyłam... Może teraz będzie podobnie? :) nube Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: szkoda Agenta 05.03.02, 17:06 juz sie niedzieli doczekac nie moge:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: szkoda Agenta IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:16 Ja też. I czekam już na TRZECIĄ edycję!!! Odpowiedz Link Zgłoś