Gość: peen.doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 19:08 Amerykanie właśnie zobaczyli ostatni odcinek najnowszej (trzeciej) serii jednego z najciekawszych seriali - "24". I nikt nie skomentuje zakończenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nenya Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.lj.pl / *.lj.pl 26.05.04, 20:22 och! Nawet niech nikt się nie waży!!! Jestem dopiero przy 22 odcinku... Chyba że ktoś poda tylko skalę szoku jakiego doznał na koniec, bo ja właśnie na szok i niespodziankę liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:09 Ponoć... UWAGA! SPOILER!... żadnego szoku nie będzie. Scenarzyści dali dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy oj dali dali... IP: *.chello.pl 26.05.04, 23:05 niestety dali d***. odcinek strasznie rozczarowujący. nic z waznych watkow sie nie wyjasnilo. nawet to dla kogo i z kim pracowal Saunders. tak sie tworcy zachwycali ze to bedzie "season finale you'll never forget". ja juz go cale szczescie zapomnialem. ostatni odcinek 2.sezonu wymiata!!! (akcja w Koloseum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: oj dali dali... IP: *.geo.uw.edu.pl 27.05.04, 09:14 hmmm... a może kombinują tak, żeby zrobić jeszcze film kinowy! tak jak xfiles, coś tam wyjaśniają na dużym ekranie. bo jak rozumiem 4 sezonu raczej nie będzie? to po co zostawiliby sobie otwartą furtkę i nie wuprostowali wszystkich wątków? hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy 4.sezon IP: *.chello.pl 27.05.04, 09:27 4.sezon bedzie od poczatku stycznia emitowany w poniedzialki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.chello.pl 28.05.04, 09:58 *BUMB!* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluel Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 12:57 Ja jestem dopiero w połowie oglądania trójik , ale - jeśli możecie , oświecie mnie - czy postać Kate jeszcze w Trojce sie pojawi? Może Jack zostawil ja , żeby jak najlepiej wykonac zadanie? Czy Kim nadal tak wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.lj.pl / *.lj.pl 28.05.04, 15:45 Kate była i minęła...bezpowrotnie Kim jak dla mnie po staremu - irrrytuje! A info o 4 to sezonie to dopiero niespodzianka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.lj.pl / *.lj.pl 29.05.04, 09:40 no i już - widziałam! kilka problemów zostało jednak rozwiązanych dość zaskakująco np. Sherry Palmer nie powinna już więcej nękać prezydenta ;-) ale rzeczywiście kilka spraw czeka jeszcze na rozwiązanie, ja bym chciała wiedzieć co się stanie z Tonym?! w sumie cała seria była b.dobra, ja na zakończenie nie narzekam pod warunkiem, że będzie 4 seria :-D i to szybko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluel Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 16:39 dzięki nenya! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bumpy Re: Koniec trzeciego sezonu 24! IP: *.chello.pl 01.06.04, 11:11 *BUMP* Odpowiedz Link Zgłoś