julia.w.hradczany 13.11.11, 20:19 W sumie nieciekawy program - wywołał dzis sawly smiechu, jedna z uczestniczek swatała geja z dziewczyną rowniez bioracą udział w programie. Myslalam ze kobiety czuja to intuicyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 13.11.11, 21:59 Ta kobieta bardzo działała mi na nerwy. Nic jej nie pasowało, wszystko przeszkadzało, nic nie smakowało, każdy był nie-taki-jak-trzeba. Swatanie = brak klasy. A geja rzeczywiście dało się wyczuć na kilometr. Żal mi było faceta od dziczyzny, zupełnie go nie docenili, a postarał się i wymyślił coś naprawdę oryginalnego. W sumie słaby odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 13.11.11, 22:49 kroliczyca80 napisała: > Ta kobieta bardzo działała mi na nerwy. Myślę, że irytowała większość osób oglądających ten odcinek. Ta kobieta chyba bardzo chciała wygrać, dlatego cały czas zaniżała wartość pozostałych uczestników. A facet od dziczyzny, wg mnie, faktycznie niedoceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 13.11.11, 23:37 Przecież tak jest w praktycznie każdym odcinku, tylko krytyka i krytyka, i kręcenie nosem, na wszystko. Nie wiem, czy ci ludzie aż tak chcą wygrać, że wręcz grają nie fair, czy wszyscy tak kiepsko gotują? W to drugie trudno uwierzyć, zwłaszcza że zwykle to nie jest jakaś skomplikowana chińszczyzna co proponują, czyli pozostaje to, o co od początku miałam żal - złośliwość i gierki. A co do intuicji - każdy ją ma, tylko musi to ćwiczyć, jeśli chciałby zrobić z niej lepszy użytek, tak kobiety, jak i mężczyźni. A czasem można się sromotnie przejechać na niby to geju z niby to po gejowsku przegiętym przegubkiem (ta, wiem że nie w tym rzecz i nie to miałaś na myśli), więc lepiej nie smarować takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 08:30 w poprzednim odcinku blondynka jadła deser - tort z kawą i uzalala sie ze w torcie jest kawa i do tego popija kawą i ze taki przesyt, a po zjedzeniu wziela dokladke i dala ocene 5 zjadajac wszystko z talerzy wszystkich dan jakie dostala:) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 08:55 Ha! To było dobre. Ale jeszcze lepsze było jej szczere rozczarowanie, że ostatni uczestnik nie podał prawdziwego szampana. Tego się chyba spodziewała zobaczywszy chatę, w której mieszkał. On też z resztą bawił mnie przeogromnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_75 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 10:28 Czy on był gejem czy nie był, w każdym razie obaj panowie było mocno zakłopotani i zbici z tropu tym niepodziewanym swataniem, a paniusia naprawdę nachalna i nie dająca się zawrócić z raz obranej drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 10:08 Mnie też to bawiło. Kobieta mnie irytowała swoim krytykowaniem i marudzeniem, ale pamiętajmy, że widzimy tylko to co wybrano z wypowiedzi i złożono do kupy - ona mogła w każdym domu powiedzieć sto zdań pochlebnych i jedno kwaśne, a dla lepszej dynamiki programu pokazywano tylko to jedno. Może "dostała rolę" malkontentki trzymającej wysoko nos i co by nie powiedziała, wypadłaby niekorzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 10:44 Wandzia byla niezla. Rozbawila mnie do lez mowiac o grzybach: jakas borowka czy borówek :) Manieryczna, za glosna... U mysliwego dala ciala jak poprosila o wielki kielich do wina. U geja jak strzelila: w lesie to ja jesc nie bede, moge spacerowac. Z zazdrosci nie umiala docenic ogromnej inwencji faceta. Odrazajaca baba. Ale bardziej odrzucil mnie mysliwy, obdzierajacy ze skory jelenia na ganku Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 11:21 Jeśli chodzi o marudzenie to fakt niektórzy przesadzają, ale nie tylko u nas tak jest. Oglądam brytyjską wersję i także znajdzie się tam zawsze taki któremu nic nie pasuje. Zauważyłem jednak, że my uwielbiamy strasznie nisko oceniać. Brytyjczycy mówią, że przykro im iż tak nisko i dają 7. U nas mówi się to samo i daje 3. Polacy... Odpowiedz Link Zgłoś
nowanatymforum Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 12:43 O tak, wydaje mi się, że w porównaniu z brytyjską wersją u nas niestety jest większe parcie na wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_75 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 13:04 Ale za to w brytyjskiej jest o wiele więcej wycieczek osobistych typu "czy Twoje cycki są prawdziwe?" "takie jak twoja łysina" itd., aż do dramatycznych poalkoholowych wyznań "nie chcę mieć z wami już nigdy więcej do czynienia". Nasze wersja zdecydowanie jest grzeczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 22:08 A to prawda:) Atrakcje dodatkowe podczas kolacji też bywają niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 21:58 Być to może, ale oceniają na koniec naprawdę nisko, więc chyba jednak to krytyczne podejście to nie tylko wina wycinków i manipulacji by była? Piszecie tu o wersji angielskiej, a ja oglądałam chyba amerykańską i pamiętam, że było sympatycznie, lubiłam ją. Tam każdej osobie z czwórki poświęcony był cały odcinek, nie wszyscy w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 14.11.11, 22:08 swatka była strasznie męcząca jednak w miarę wysoko się nawzajem oceniali- dostać u nas 7-8 pkt to graniczy z cudem a angielskiej wersji uwielbiam komentarze narratora :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowanatymforum Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 15.11.11, 19:07 ja głównie dla narratora oglądałam brytyjską wersję:) Odpowiedz Link Zgłoś
l1k2 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 02:10 Nasz narrator też jest fajny:D Moim zdaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 10:13 Dave Lamb jest genialny :) chociaz jego twarz mi zupelnie nie pasuje do glosu ;) images.tvrage.com/people/35/104887.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nowanatymforum Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 15:32 O proszę, mi pasuje twarz do głosu, jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_california123 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 09:22 Łomatkoboska, kobita była wkurzająca do granic, a od tego jej śmiechu aż uszy bolały. Nic jej nie pasowało. Koleś od dziczyzny poleciał po bandzie ze swoim menu, wiedziałam że nikt tego nie doceni, ale poza tym to spoko gość, na poziomie. Dziwi mnie tylko że taki znawca win, a tak nalewał wino w ten wielki kielich jak z wiadra, z tego co wiem wino nalewa się delikatnie, po ściance naczynia aby go nie wzburzyć. No ale biorąc pod uwagę fakt komu nalewał, to może zrobił to specjalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 10:15 czy to jest kiedys powtarzane? ja uwielbiam wersje brytyjska, ale z polska edycja pozegnalem sie po zobaczeniu jednego odcinka. Jednak piszecie tak straszne rzeczy o tym odcinku, ze chetnie zapoluje na powtorke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 12:02 Sprawdź sobotni program tv - gdzieś tak chyba pomiędzy powtórką "Na Wspólnej", a powtórką "Top Model" :) Odpowiedz Link Zgłoś
astra515 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 21:52 można obejrzeć na tvnplayer.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 16.11.11, 22:13 ustawki i tyle:) w któryms odcinku z Krakowa był chłopak, który wygrał , robił zdjęcia potrawom..dwa dni później okazało się,że to chłopak Ani Starmach, która jest kulinarną "gwiazdka" śniadaniowej TVN Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: Ugotowani 20.11.11, 21:52 marta76 napisała: > ustawki i tyle:) > w któryms odcinku z Krakowa był chłopak, który wygrał , robił zdjęcia potrawom. > dwa dni później okazało się,że to chłopak Ani Starmach, która jest kulinarną " > gwiazdka" śniadaniowej TVN To TVN właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 19.11.11, 18:48 Obejrzałam powtórkę dzisiaj i cierpłam jak słuchałam tej baby, które bez przerwy było w dup*e źle. Najlepszy jednak był montaż. Najpierw pokazali ją jak mówi, że bardzo dobre (raz się zdarzyło przy deserze), a za chwilę w samochodzie mówi, że nie smakowało jej. Jestem pewna, że zrobili to specjalnie ;) Głupia jak nie wiem. I co to za wypytywanie o to, czy jesteś z kimś, czy masz kogoś, czy nie? Mam nadzieję, że głupio jej było jak to oglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 20.11.11, 18:45 dzisiaj jednemu panu nie pasuje nic, no ciekawe co sam zaserwuje program śmieszny, oglądam w całości po raz pierwszy i chyba zerknę na poprzednie odcinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_melancholiczka Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 20.11.11, 19:35 Lubię zerknąć od czasu do czasu. Dzisiejszy zwycięzca okropny - typowy, korporacyjny szczur, dla którego tylko mamona się liczy...Może i gotować potrafi, ale te wszystkie wyszukane potrawy to była jak dla mnie próba pokazania jaki to on nie jest. Na zasadzie - no, niech sobie maluczcy spróbują czegoś ekskluzywnego, bo nie dla psa kiełbasa. Mieszkanie piękne, ale kompletnie bez duszy. A komentowanie tego, że rockman w wieku 27 lat mieszka z rodzicami kompletnie bez klasy. Antypatyczny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 20.11.11, 19:57 O tak! Wstrętny. I tez od razu skojarzyło mi się z poprzednim odcinkiem - tak samo kręcił nosem jak tamta baba. Zgadzam się z Tobą, więc nie będę się powtarzała. Niefajne wrażenie robił ten koleś. Może i człowiek sukcesu, chata fajna, ustawiony. Ale co z tego, skoro taki trochę "co to nie ja". No i komentarzy rzeczywiście mógłby sobie oszczędzić. Co mu do tego kto jak i z kim mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 20.11.11, 20:13 straszny był ten koleś elegancik i te jego zwijane w ciup usteczka. A mieszkanie piękne ale troche jak w galerii, można patrzeć ale nie dotykać i nie daj Boże psa wpuścić lub inne zwierzę, jakby to powiedzieć - nie zauważyłam sladów zamieszkiwania Odpowiedz Link Zgłoś
radziechowy-wieprz Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 20.11.11, 20:20 Heh, miałem identyczne wrażenia. I jeszcze to: "wątpię czy ktokolwiek z nich jadł kiedyś taką rybę". :D Cóż, korporacyjnym szczurem się bywa, człekiem z klasą się po prostu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 20.11.11, 21:45 skoro tu taki koncert zyczen pod adresem tego chlopca, to dorzuce, ze w jego przepisie na deser byly zenujace bledy ortograficzne typu "pszygotuj", albo "włuż" :) byc moze ktos inny mu to pisal, ale jakos wizerunek czlowieka sukcesu troche zbladl w moich oczach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 20.11.11, 22:25 A ja akurat przysnęlam i tego ostatniego gostka nie oglądalam. Ale odczucia mialam podobne- calkowity brak klasy. Jak można komentować mieszkanie z rodzicami? Widać mu to nie przeszkadza. Ta babka z poprzedniego odcinka to samo- może nawet bardziej- mega wku...ający babsztyl... Odpowiedz Link Zgłoś
rosemadder Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 10:36 oj tak, kobieta z wiecznie przyklejonym uszmieszkiem była chyba bardziej irytująca niż bufon, typowy karierowicz, pedancik i szpaner miałam nadzieję że wyga ta blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 11:35 Blondynka miała idiotyczną rozrywkę poobiednią. Sorry, ale aerobilk po 3-daniowym posiłku to gruba pomyłka. Pedancik b. irytujący, miałam nadzieję, ze biszkopt mu jednak nie wyjdzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosemadder Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 14:06 gocha221 napisała: > Pedancik b. irytujący, miałam nadzieję, ze biszkopt mu jednak nie wyjdzie ;))) hehe ja też :) Odpowiedz Link Zgłoś
radziechowy-wieprz Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 14:14 To już jest nas trójka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l1k2 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 20:25 Obejrzałam. Strasznie irytujący ten facet. Gorszy niż ta pani z poprzedniego odcinka, ona przynajmniej trochę zabawna była:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 20:56 Oj tam oj tam :) Pedancik, nie- pedancik ale żarcie fajne zrobił. Jak ktoś na pochwałę zasłużył, pochwalił. A jak się jest dobiegającym trzydziestki rokendrolowcem- hardkorowcem to głupio ze starymi mieszkać w pokoiku z lat podstawówkowych. I głupio gościom deser podawać w nadtłuczonych miseczkach. Chociaż sympatyczny był rokendrolowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 21:46 nie jestem pewien czy miecznik, który jest gatunkiem zagrożonym, to takie fajne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 21.11.11, 23:27 A mnie ten cały "blaki" irytował... bardziej rocerskie są moje koty... I ta Pani starsza Iwonka? Sposób mówienia jak nauczycielka mówiąca do klasy pełnej idiotów. Sympatyczna była blondyneczka. troszkę roztrzepana ale bardzo ludzka. Pedancik miał cudne mieszkanie :) ot i wsio z całego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 22.11.11, 19:35 l1k2 napisała: > Obejrzałam. Strasznie irytujący ten facet. Gorszy niż ta pani z poprzedniego od > cinka, ona przynajmniej trochę zabawna była:) To prawda, był irytujący, ale z drugiej strony trzeba przyznać, że się jednak dobrze przygotował, co docenili pozostali współuczestnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 27.11.11, 22:48 facet to typowy góral - cwaniaczek - dawał wszystkim niskie noty, niezależnie czy mu jedzenie smakowało czy nie (tzn. niezależnie od tego co mówił o jedzeniu innych. Bo czy mu naprawdę nie smakowało czy smakowało - czort wie). Nie chciałabym z nim pracować - przesadny perfekcjonista (robienie drugiego biszkopta, chociaż pierwszy wyglądał ok). Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 22.11.11, 10:59 Sorry, ale aerobilk po 3-daniowym posiłku to gruba pomyłka. --------- Tez sie zdziwilam, powinna o tym wiedziec, skoro jest instruktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
admiraljachas Re: Ugotowani – głupie babsko, swatanie gej 22.11.11, 14:22 Strasznie ustawiony ten program, ale mimo wszystko można sobie w niedzielne popołudnie oglądnąć. Szczególnie do kolacji :P --- warszawa.lento.pl/ lodz.lento.pl/ poznan.lento.pl/ zabiegi laserowe SKUTECZNA REKLAMA FIRMY Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Ugotowani – Ela 16.09.12, 18:18 Ela dzisiaj wymiata. Jak ja nie znoszę takich bab. Dzidzia piernik. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Ugotowani – Ela 16.09.12, 20:01 Fakt, irytowała mnie przepotwornie... Miałam wrażenie, że długo jeszcze po programie słyszę jej głos, ale pan ekspert od wina, który wygrał dzisiejszy odcinek, nadęty na maxa, zarozumialec, przebił panią Elę w każdym calu :) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena pin-up girl 16.09.12, 20:16 Mnie bardziej rozwaliła pin-up girl, do tej pory zastanawiam się co ona ma w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: pin-up girl 16.09.12, 21:45 Pin-up girl miała tylko duże cycki, ta najstarsza to jakaś dewota była, ten od wina zaś skromnością swą mnie poraził. Najbardziej sympatyczny Marcin, najspokojniejszy z całego towarzystwa. Bardzo fajny chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: pin-up girl 18.09.12, 15:25 princessofbabylon napisała: "Pin-up girl miała tylko duże cycki, ta najstarsza to jakaś dewota była, ten od wina zaś skromnością swą mnie poraził. Najbardziej sympatyczny Marcin, najspokojniejszy z całego towarzystwa. Bardzo fajny chłopak." Trzeba przyznać, że towarzystwo w tym odcinku było wybitnie nieciekawe (to ich zrzędzenie mnie dobijało: jak można dać jedno danie z Brazylii, a drugie z Tajlandii, bożesz ty mój!), ale palmę pierwszeństwa przyznałabym chyba rozszczebiotanej pańci w typie Barbarze Cartland. Tylko Amerykanin mógł na nią polecieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: pin-up girl 20.09.12, 09:16 Zauważyliście ,jak myła swoje pieski w zlewie kuchennym !!! Nic bym u niej nie zjadła ...coś obrzydliwego Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: pin-up girl 22.09.12, 19:46 A ten chłopaczek w kolorowych sweterkach był przesłodki;) Wpisuje się chyba zresztą w tytuł tego wątku:D Odpowiedz Link Zgłoś