Dodaj do ulubionych

Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler

09.12.11, 15:37
Przyznam szczerze, że ten program zszedł na psy. We wczorajszym odcinku poświęconemu poznańskiej knajpie oglądaliśmy najpierw... warszawskiego Fukiera. Najwyraźniej interes Gesslerowej idzie marnie, skoro musi się tak bez mydła reklamować. Notabene, opinie moich znajomych po wizycie w jej restauracjach nie pozostawiaja na niej suchej nitki...

Po drugie, ten program wiele traci odkąd pani Magda robi z siebie autorytet w dziedzinie psychologii... Jestem świadomy, że większosć tych życiowych sytuacji to ustawki dla podniesienia wartości show, ale ja tego nie kupuje... Pani Magda bredzi o rodzinie, prawdzie, współpracy, miłości i tak dalej... A znając jej życiorys, ja bym jej nie słuchał...

Przeraża mnie tylko, jak czytam ludzi piszących na jej fanpage'u na Facebooku - niemalże się do niej modlą... Ludziom wszystko można wcisnąć, uwierzą we wszystko co zobaczą w TV.
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler 09.12.11, 15:56
      Jak zobaczyłam początek programu, to też pomyślałam WTF...
      Lokowanie produktu objętości jej fryzury.
    • pawel-strzalka Re: Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler 09.12.11, 21:44
      Kuchenne Rewolucje lubię chociaż pierwsze odcinki były jakieś prawdziwsze. Natomiast fanpage na fb to dla mnie hit roku. Pani Madziu zrobiłam kaszaneczkę, z czym ją podać? Pani Madziu zrobiłam śledzia w śmietanie, oto zdjęcie. Pani Madziu a kiedy pani przyjedzie do nas do Pcimia?
      Akurat dzisiaj MG otwiera u mnie w Łodzi swoje lokale więc mam okazję śledzić na bieżąco tą "gesslerową gorączkę", spoufalanie się z MG i traktowanie jej niemal jak przyjaciółki. Daję głowę, że ludzie ostatnie oszczędności wydadzą, żeby tylko zjeść w "Polce" małe frytki i opowiadać potem jak to się u tej Giesslerowej stołowali :))
      • roks30 Re: Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler 09.12.11, 21:53
        Zawsze oglądam Kuch. Rew. od pierwszego odcinka, ale ten sezon mnie trochę rozczarował MG zachowuje się bardziej arogancko niż wcześniej np. Podchodzi facet nie pamiętam czy był to właściciel czy menedżer widać, że zdenerwowany, a ona do niego co pan taki czerwony jakoś tak kpiąco, poczułam niesmak.
        • kibic.zalogowany Re: Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler 10.12.11, 02:21
          Gdyby zmyła ze swojego pyska te 2kg pudru to też byłaby czerwona jak Rychu Kalisz po przebiegnięciu 50 metrów!
          • roks30 Re: do kibic zablkokowany 10.12.11, 11:29
            10/10 rewelacja pozdrawiam
            • roks30 Re: do kibic zablkokowany 10.12.11, 11:29
              do kibic zalogowany oczywiście :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka