Dodaj do ulubionych

Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 15:57
Ja na przykład choć do bojaźliwych osób nie należę to trochę się boję oglądając
filmy mistrza Alfreda, np. "Ptaki". A wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmmmmmm Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 15:58
      Ja się trochę bałem kiedy oglądałem "Siedem".
    • nocomment Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać 08.03.02, 16:01
      Ja również trochę się w czasie "Siedem" bałem, głównie za sprawą nastroju tego
      filmu. Ale największą chwilę strachu i grozy przed telewizorem przeżyłem w
      czasie...wieczoru wyborczego tvn, a dokładnie w momencie kiedy nad słupkiem z
      napisem "Samoobrona" pojawiło się 9%.
      • Gość: szcz Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać IP: *.czes.gazeta.pl 08.03.02, 18:42
        Boję się zawsze jak widzę Elżbietę Jaworowicz. Głównie
        przeraża mnie jej sposób bycia i poglądy a la Lepper.
        • _anonim_ Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać 10.03.02, 15:48
          Tak Jaworowicz czyli Lepper w spodnicy tez mnie przeraza,ale jeszcze bardziej
          koszmar z wielkimi stopami i wielkim nosem oraz rownie wielkimi zebami czyli
          Agata Mlynarska.
    • kathy38 Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać 08.03.02, 22:00
      A ja boję się w sytuacjach gdy bohater filmu, z natury rzeczy pozytywny robi
      rzecz sprzeczną z jego naturą lub z prawem, np. coś kradnie, gdzieś się
      włamuje, oszukuje, udaje kogoś innego, poddaje się szantażowi itp. Nie jest to
      klasyczny strach jak przy oglądaniu thrillera, jest to raczej uczucie ściskania
      w okolicach gardła i jakiś towarzyszący temu niepokój. Czy Wy też doświadczacie
      takich emocji?
    • Gość: 333 Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 19:19
      Boje sie Marzanny Zilinskiej z TVN nigdy w calej swojej karierze nie podala
      zadnej pozytywnej informacji dzieki niej Lodz kojarzy sie z miastem
      mordercow,samobujcow,zlodziei itp.
      • Gość: Johan Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 22:17
        Boję się, jak prognozę pogody zapowiada pani Sommer (czyli chmurka). Zawsze ma
        pesymistyczne infomrmacje podawane ze złośliwą satysfakcją: "Okres pięknej
        słonecznej pogody mamy już niestety za sobą..." - informacja z diabelskim
        usmieszkiem...
        • Gość: Fifka Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać IP: *.gdan.gazeta.pl 11.03.02, 15:44
          A ja boję się, kiedy oglądam Flipa i Flapa lub Charlie Chaplina. Boję się, że
          znowu im się coś nie uda. Nigdy mnie nie zawodzą.
        • nocomment Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać 11.03.02, 17:30
          Gość portalu: Johan napisał(a):

> Boję się, jak prognozę pogody zapowiada pani Sommer (czyli chmurka). Zawsze ma
          > pesymistyczne infomrmacje podawane ze złośliwą satysfakcją: "Okres pięknej
          > słonecznej pogody mamy już niestety za sobą..." - informacja z diabelskim
          > usmieszkiem...

Na to samo cierpi Tomasz Wasilewski. Choćby mówił, że będą huraganowe wiarty to i
          tak na koniec się głupio uśmiecha.
          • Gość: Snake Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać IP: 212.191.129.* 12.03.02, 11:25
            Programy informacyjne (Fakty, Wiadomosci, itp.). Po nich
            dochodze do wniosku, ze mieszkam w uposledzonym reality.
            Pozdr.
        • Gość: Baska Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 23:21
          U mnie pani Sommer wywoluje podobne reakcje.
    • tony.soprano Re: Podczas jakich filmów/programów zdarza się wam bać 13.03.02, 09:19
      Moje dziecko boi się ostatnio pani Olejnik.
      Zawsze jak rusza kropka anonsuje całej rodzinie "ta pani jest zła"
      i demonstracyjnie opuszcza duży pokój udając się do sypialni.
      Młoda ma 4 lata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka