Dodaj do ulubionych

Restauracja Książęca ???

IP: 78.144.251.* 02.10.08, 23:10
Witam !!! Zarezerwowałam salę w Restauracji Książęca na wesele,czy
ktoś może podzielić się ze mną opinią z własnego doświadczenia ???
Dziękuje za każdą wypowiedź !!! Pozdrawiam Forumowiczów .
Obserwuj wątek
    • Gość: antyprymityw Re: Restauracja Książęca ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 00:10
      albo kolejny wątek zaczepny albo totalnie popierniczyłaś kolejność załatwiania
      spraw związanych z weselem. Czy narzeczonego już masz? Czy tez wybierzesz sobie
      jakiegoś z naszej-klasy i zapytasz o niego na forum co sadzą o nim użytkownicy ?
    • Gość: janek Re: Restauracja Książęca ??? IP: *.eranet.pl 05.10.08, 18:51
      nie polecam jest zimne jedzenie
    • juniorek54321 Re: Restauracja Książęca ??? 16.05.13, 14:07
      Jeśli chcesz mieć zepsuty ten wyjątkowy dzień w życiu to jak najbardziej organizuj w Książęcym. Sama robiłam tam wesele, małe, kilkanaście osób i nawet temu nikt nie podołał.

Po pierwsze: pomylili godziny, chociaz kilka razy dzwonilam i przypominalam zeby zapobiec takiej sytuacji- paradoks? Przychodzę z gośćmi a tam jedyne co to pościelony obrus. WSTYD.
      Po drugie: Kelnerka biegała i informowała wszystkich gości, że przyszliśmy za wcześnie- SZOK.
      Po trzecie: W koniec końców oczywiście nie zgadzała się ilość miejsc z ilością gości- ludzie nie widzieli jak mają siadać, patrzyli się na mnie, a ja się tylko gotowałam jak to wspaniale Książęcy na czele z szefem kuchni urządził mi wesele.
      Po czwarte: na jedzenie czekaliśmy godzinę przy pustym stole.- MASAKRA.
      Po piąte: w końcu kelnerka rozdała miseczki z makaronem do rosołu- makaron był niedogotowany, każdy z gości nie omieszkał mi o tym wspomnieć. ŻENADA.
      Po szóste: kultura osobista osób tam zatrudnianych na stanowisko kelnerek pozostawia wiele do życzenia- latają przy starszych ludziach w spódniczkach z majtami na wierzchu, nie zwracają się do gości z szacunkiem, są roztrzepane i antypatyczne- toż ku**a nie pracujecie tam chyba za karę? Jedyna osoba, która potrafiła się zachować to niska drobna blondynka za barem.
      Po szóste: tort, który tam przywiozłam dzień wcześniej miał być w lodówce- nie był, rozpływał się.
      Po siódme: jeden wielki bałagan, brak organizacji.

Więc podsumowując, radzę zastanowić się dwa razy, pochopne błędne decyzje zostają w pamięci na całe życie.

A osobom prowadzącym i pracującym w Książęcym życzę powodzenia w ubarwianiu "jak to dobrze zorganizujemy, będziesz zadowolona" i robieniu młodym parom obciachu przed rodziną i znajomymi oraz zniszczeniu dnia, który miał być wyjątkowy. Niestety pół litra wódki w ramach przeprosin z rąk osoby zarządzającej nie jest żadną rekompensatą... Niestety zepsutego wesela nie da się zrekompensować nawet całą cysterną Żubrówki.
      • peicz Re: Restauracja Książęca ??? 16.05.13, 15:11
        A tak konkretnie, to chodzi ci o to żeby dokopać ziomalom ?
        Bo sądząc po dacie założenia wątku "joga1979" może być już dawno po rozwodzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka