Gość: krycha IP: *.proxy.aol.com 08.06.04, 17:57 Wlasnie sie dowiedzialam,ze jest po rozwodzie....A ja myslalm,ze po smierci Ani byl sam,,,,Kto to jest jego byla EX? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuska73 Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 18:04 jaki sambor? - borys - Borys Monika! Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 18:05 no tak, cos tam z ruskimi mi sie kojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:05 a nie czasem Borys, ale nie jestem pewna, bo to już dosyć dawno było Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 18:38 Monika Borys vel Wyskakujące Cycki (pamiętacie ten festiwal Opole? Sopot?, Monikę śpiewającą "Mamy po dwadzieścia lat", gwiazda na scenie przy pomocy przystojniaczka i biust z sukienki - hop siup?). Parę miesięcy temu była w Wideotece Dorosłego Człowieka i nie omieszkali przypomnieć "incydentu". A Monika... infantylne to-to i głupie, jak mało kto. Takie przynajmniej wrażenie sprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 18:39 Tzn. "gwiazda" nie jako Monika B., ale "gwiazda" jako figura akrobatyczna, dla niezorientowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 18:40 "mamy po 20 lat"to śpiewała Halina Benedyk,ta od "Frontierry"z Marco Antonelli:) z jej cyckami chyba było wszystko OK.a monika miała ze 2 przeboje,m.in."co ty,królu złoty". Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 20:25 > A Monika... infantylne to-to i głupie, jak mało kto. Takie przynajmniej > wrażenie sprawia. A ja lubię takie kobiety. przynajmniej jeśli chodzi o dupczenie i wyjazdy na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 21:08 lezka_z_posen napisała: > "mamy po 20 lat"to śpiewała Halina Benedyk,ta od "Frontierry"z Marco Antonelli: > ) > z jej cyckami chyba było wszystko OK.a monika miała ze 2 przeboje,m.in."co > ty,królu złoty". O pardą, to rzeczywiście mógł być "Król złoty". Tak czy siak, biust wyskoczył zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
giga28 Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 21:13 "Co ty królu złoty gdzie jest taka druga JA ?" to śpiewała ANNA JURKSZTOWICZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: JAROSLAW KUKULSKI 08.06.04, 21:18 Anna??owszem,spiewała"diamentowy kolczyk":))"itd.itp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:07 Ale mieszacie. Co ty krolu złoty spiewala wlasnie Monika Borys, zona Kukulskiego, macocha Natalii, i jej to wlasnie sławetny cycek wyskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia natalii Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:15 a może to był Stan Borys?! Odpowiedz Link Zgłoś
punia68 Re: JAROSLAW KUKULSKI 09.06.04, 09:01 ROTFL!!! No i popłakałam się ze śmiechu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.proxy.aol.com 09.06.04, 12:54 wiecie co mam VIVE ostatnia i tam jest wywiad (specjalnie kupilam)Tam wszystko znalazlam ,ale z Jarka niezly dran.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: JAROSLAW KUKULSKI 09.06.04, 15:17 Obrzydliwy stary satyr, fuuj. A ta borys to biedna była, bo ją natka kukulska z babcią do spólki nieźle prześladowały. Cud boski, że tyle wytrzymała w tej wspaniałej rodzince:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: JAROSLAW KUKULSKI 09.06.04, 16:40 co ty krolo zloty gdzie jest taka druga laf!!! a nie ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.proxy.aol.com 10.06.04, 11:53 Disiaj sa urodziny Anny Jantar,54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medrzec Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 15:19 Jeżeli żoną Kukulskiego była kobieta, której wyskoczył cycek, to musiała to być La Toya Jackson. A Anna Jurksztowicz jest kobietą (żoną?) Krzesimira Dębskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mmadi Re: JAROSLAW KUKULSKI 12.06.04, 15:43 nie "La Toya"(czy jak to sie tam pisze), tylko Janet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 21:31 no ale tej wczesniej wylecial cycek o dobre kilkanascie lat,to janet na pewno zgapila.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorosły facet Re: JAROSLAW KUKULSKI IP: *.telan.pl 13.06.04, 00:48 Monika Borys śpiewała jeszcze "Ściana i groch". A kukulskiego można zrozumieć. Młode ciałko...mniam Odpowiedz Link Zgłoś