Dodaj do ulubionych

COŚ Z GARDEROBY KENA

IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.03.02, 20:30
Ken nosi kurtkę "THE SOUTH EAST".
To jest podróba amerykańskiego "THE NORTH FACE" i kosztuje 99 zł na każdym
placu z ruskimi handlarzami.
Obserwuj wątek
    • Gość: w Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.chello.pl 16.03.02, 20:33
      ukłony dla snobów
      • Gość: elan Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 21:35
        Gość portalu: w napisał(a):

> ukłony dla snobów

dlaczego?wedlug mnie chamstwo trzeba tepic!....oryg. oproca north face jest
        rowniez firma south pole.jesli ktos byl w usa na pewno zobaczyl jak portoryki
        uwielbiaja ta firme.pozdr.

• Gość: tom Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.chello.pl 16.03.02, 21:37
          masz cos do portorykow? za kogo sie uwazasz>?
          • Gość: Sprosse Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.03.02, 22:48
            "THE SOUTH POLE" to szmata z Chin, wykorzystująca motyw z logo i nazwy znanego,
            renomowanego "THE NORTH FACE".
            Kurtka "The North Face" ma membranę GORE-TEX, klejone szwy i wieczystą
            gwarancję, a dobry model kosztuje u nas 1000-1500 zł.
            Kurtka "The South Pole" ma "KEN-TEX" (czyli gówno) i nieklejone szwy, a
            podpięty pod nią polar (w zestawie za owe 99zł) mechaci się po dwóch praniach.
            Gdzie Ken kupił to cacko do swojej garderoby? Na stadionie X-lecia? A może
            właśnie w USA??? Albo może ktoś mu wcisnął niezły kit.
            To zupełnie tak, jak noszenie butów "Abibas" albo "Beebok". Do kupienia tam
            gdzie "The South Pole".
            • Gość: ivka Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.elartnet.pl 17.03.02, 09:48
              Myślę, że niemarkowa kurtka to nie jest największy problem Kena. On sam w sobie
              jet tak złego sortu, że szkoda mówić o kurtce.....
              • Gość: Sprosse Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 17.03.02, 14:51
                Święte słowa
                • Gość: lu-na Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 17:44
                  A ja kupiłam sobie ostatnio kurtkę za 50 zł.Co ty na to?
                  • Gość: Sprosse Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 17.03.02, 18:02
                    Ale nie chwalisz się tym, ża masz garderobę po prawej stronie za drzwiami i
                    podziemny garaż.
                    A Ken tak. Maluje i piłuje paznokie, gra faceta z klasą, a chodzi w chińskim
                    kondomie z placu.
                    • Gość: Metaxa Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 22:01
                      Jesli ktos opowiada innym jakie ma mieszkanie i opisuje jego rozklad, to chyba
                      jeszcze nie jest chwalenie? Noo, chyba, zeby to byl cyganski palac, to co
                      innego >:))) Miejsce parkingowe w miejscu piwnicy tez nie jest szczytem
                      luksusu w dzisiejszych czasach...
                      A kurtka? nawet nie zwrocilam na nia uwagi.. Dla mnie wazniejsze jet to, kim
                      sie jest od tego co ma sie na grzbiecie..
                      Ale, moze skoro Ken ma pusto w srodku, to chociaz ciuchami lepszymi powinien
                      sie okrywac dla zwrocenia uwagi? :)))
                      • Gość: A Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 22:03
                        ... a jak sobie kielbase na szyi zawiesi to moze chociaz pies bedzie sie z nim
                        bawil?:)))))
    • Gość: BRAT Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 00:38
      A TAK WOGÓLE TO KEN JEST PEDAŁEM I SKURWYSYNEM !!!! :-)
      • Gość: exlibra Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: 192.168.1.* 18.03.02, 12:11
        BRAT powtarzasz sie.
    • Gość: N Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 03:04
      A co tam kurtka....wazne,ze nosi podwiazki pod gatkami....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka