Gość: Sprosse IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.03.02, 20:30 Ken nosi kurtkę "THE SOUTH EAST". To jest podróba amerykańskiego "THE NORTH FACE" i kosztuje 99 zł na każdym placu z ruskimi handlarzami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.chello.pl 16.03.02, 20:33 ukłony dla snobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elan Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 21:35 Gość portalu: w napisał(a): > ukłony dla snobów dlaczego?wedlug mnie chamstwo trzeba tepic!....oryg. oproca north face jest rowniez firma south pole.jesli ktos byl w usa na pewno zobaczyl jak portoryki uwielbiaja ta firme.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.chello.pl 16.03.02, 21:37 masz cos do portorykow? za kogo sie uwazasz>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprosse Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.03.02, 22:48 "THE SOUTH POLE" to szmata z Chin, wykorzystująca motyw z logo i nazwy znanego, renomowanego "THE NORTH FACE". Kurtka "The North Face" ma membranę GORE-TEX, klejone szwy i wieczystą gwarancję, a dobry model kosztuje u nas 1000-1500 zł. Kurtka "The South Pole" ma "KEN-TEX" (czyli gówno) i nieklejone szwy, a podpięty pod nią polar (w zestawie za owe 99zł) mechaci się po dwóch praniach. Gdzie Ken kupił to cacko do swojej garderoby? Na stadionie X-lecia? A może właśnie w USA??? Albo może ktoś mu wcisnął niezły kit. To zupełnie tak, jak noszenie butów "Abibas" albo "Beebok". Do kupienia tam gdzie "The South Pole". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivka Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.elartnet.pl 17.03.02, 09:48 Myślę, że niemarkowa kurtka to nie jest największy problem Kena. On sam w sobie jet tak złego sortu, że szkoda mówić o kurtce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprosse Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 17.03.02, 14:51 Święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu-na Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 17:44 A ja kupiłam sobie ostatnio kurtkę za 50 zł.Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprosse Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 17.03.02, 18:02 Ale nie chwalisz się tym, ża masz garderobę po prawej stronie za drzwiami i podziemny garaż. A Ken tak. Maluje i piłuje paznokie, gra faceta z klasą, a chodzi w chińskim kondomie z placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 22:01 Jesli ktos opowiada innym jakie ma mieszkanie i opisuje jego rozklad, to chyba jeszcze nie jest chwalenie? Noo, chyba, zeby to byl cyganski palac, to co innego >:))) Miejsce parkingowe w miejscu piwnicy tez nie jest szczytem luksusu w dzisiejszych czasach... A kurtka? nawet nie zwrocilam na nia uwagi.. Dla mnie wazniejsze jet to, kim sie jest od tego co ma sie na grzbiecie.. Ale, moze skoro Ken ma pusto w srodku, to chociaz ciuchami lepszymi powinien sie okrywac dla zwrocenia uwagi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 22:03 ... a jak sobie kielbase na szyi zawiesi to moze chociaz pies bedzie sie z nim bawil?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAT Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 00:38 A TAK WOGÓLE TO KEN JEST PEDAŁEM I SKURWYSYNEM !!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibra Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: 192.168.1.* 18.03.02, 12:11 BRAT powtarzasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: COŚ Z GARDEROBY KENA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 03:04 A co tam kurtka....wazne,ze nosi podwiazki pod gatkami.... Odpowiedz Link Zgłoś