Dodaj do ulubionych

Voice of Poland

• koza_w_rajtuzach Re: Voice of Poland 19.05.13, 10:59
      Zadowala Was ostateczny wynik?
      Wydaje mi się, że gdyby nie to, że w czasie programu pokazują obecny wynik, to zwyciężyłaby Dorota i ogólnie cały wynik wyglądałby zupełnie inaczej.
      Ktoś skrytykował śpiew Tomsona.. nie jestem fanką Afromental, ale wg mnie facet śpiewa naprawdę dobrze, tylko piosenka nie była pod niego, ale właśnie pod Dorotę, żeby pokazać jej atuty i pomóc jej zwyciężyć.
      Czy tylko mi wydaje się, że Marika wyglądała okropnie? Nie jestem fanką jej urody, ale wcześniej wyglądała znacznie lepiej, ten makijaż ją oszpecił. Aż przykro było patrzeć.
      • kubissimo Re: Voice of Poland 20.05.13, 08:57
        ja właśnie jestem fanem jej urody, ale zgadzam sie, makijazystka ją skrzywdziła w finale :///
      • jowita771 Re: Voice of Poland 20.05.13, 09:20
        > Wydaje mi się, że gdyby nie to, że w czasie programu pokazują obecny wynik, to
        > zwyciężyłaby Dorota i ogólnie cały wynik wyglądałby zupełnie inaczej.

Jeśli ta rzeczywiście jest, to całe szczęście, że pokazywali. Dorotki nie znoszę. I wysłałam głos na Natalię S.
        • koza_w_rajtuzach Re: Voice of Poland 20.05.13, 15:17
          > Jeśli ta rzeczywiście jest, to całe szczęście, że pokazywali. Dorotki nie znosz
          > ę. I wysłałam głos na Natalię S.

Jeśli dobrze pamiętam, to na samym początku programu Sikora była na ostatnim miejscu, miała najmniej głosów, a ostatecznie zwyciężyła. Fani Natalii sprężyli się, oddawali głosy i pomogli jej wygrać ;))
          Osobiście nikomu nie kibicowałam. Może w sumie byłabym za Kasią Dereń (podobała mi się w półfinałach). W tamtym roku chciałam, żeby wygrała Monika Urlik, potem to byłam już pewna, że wygra Damian Ukeje (bo Dąbrowska za bardzo zniechęcała wszystkich do Oli Galewskiej - widać, że jej nie znosiła). Do tej pory uważam, że Nergal źle postąpił dając Damianowi więcej "procentów", a ze strony widzów Monika miała więcej głosów i normalnie ona przeszłaby do finału i wg mnie zwyciężyłaby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka